Veilig uw zonnepanelen reinigen met telescoopstelen | Megatip.be
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Stefan Molders - Molders Media - Maandag 23 April 2016

    Veilig uw zonnepanelen reinigen met telescoopstelen

    Telescoopstelen in verschillende lengtes

    Het gebruik van telescoopstelen om uw zonnepanelen te reinigen is mede zo interessant omdat ze verkrijgbaar zijn in de meest uiteenlopende uitvoeringen. U kunt er wat dat betreft voor kiezen om gebruik te maken van een korte telescoopsteel, maar ook een iets langere uitvoering van bijvoorbeeld 8 meter behoort tot de mogelijkheden. De lengte van de telescoopstelen die u uiteindelijk zult nodig hebben zal afhankelijk zijn van de afstand tussen de zonnepanelen en de plaats waar u, uw ladder kunt neerzetten. Er zijn hier bij Megatip.be in ieder geval setjes te koop bestaande uit verschillende telescoopstelen in de meest uiteenlopende lengtes. Uw zonnepanelen reinigen gebeurt op deze manier steeds met behulp van precies die telescoopstelen die u het meest optimale comfort en gebruiksgemak bieden.

    Diverse opzetstukken voor telescoopstelen

    Zonnepanelen reinigen vergt een bepaalde, specifieke aanpak. Enerzijds zult u namelijk uw zonnepanelen uiteraard niet willen beschadigen, maar anderzijds is het ook zo dat het vuil wel zo efficiënt mogelijk verwijderd moet kunnen worden. Om dit te kunnen realiseren zijn er in het assortiment hier bij Megatip.be verschillende soorten opzetstukken voor telescoopstelen terug te vinden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw telescoopstelen te voorzien van een professionele borstel, maar ook een speciale raamwasser set behoort tot de mogelijkheden. Zo gebruikt u, uw telescoopstelen niet alleen om uw zonnepanelen te reinigen, maar kan ze ook worden ingezet tijdens het schoonmaken van de ramen. Dit wijst er in ieder geval op dat telescoopstelen bijzonder veelzijdig zijn!

    Uw zonnepanelen reinigen was nog nooit zo eenvoudig

    Uw zonnepanelen reinigen met behulp van telescoopstelen brengt diverse zeer interessante voordelen met zich mee. Niet alleen zorgen de telescoopstelen er voor dat u minder risico loopt om in een benaderde situatie terecht te komen, daarnaast maken telescoopstelen het ook nog eens mogelijk om de zonnepanelen zeer efficiënt te reinigen waardoor u heel wat tijd kunt besparen. Door gebruik te maken van de juiste opzetstukken voor telescoopstelen bent u er bovendien zeker van dat uw zonnepanelen geen beschadigingen oplopen en u kunt ze daarenboven ook eenvoudig gebruiken om andere oppervlakken te reinigen. Wilt u, uw zonnepanelen reinigen en / of bent u op zoek naar een veilige manier om ook uw ramen op de bovenste verdieping schoon te kunnen maken? In dat geval is het in huis halen van telescoopstelen ongetwijfeld een aanrader!

    Recente artikelen