0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Borstels

  Borstels

  Bij Megatip.be kunt u terecht voor de aanschaf van borstels in allerlei soorten en maten. Door gebruik te maken van de juiste schoonmaakborstels kunt u het schoonmaken een stuk eenvoudiger en effectiever maken. Hierdoor bent u minder tijd kwijt en behaalt u daarnaast een beter resultaat, namelijk schonere oppervlaktes. Bekijk nu ons complete aanbod aan schoommaakborstels hierboven en bestel gemakkelijk.

  Verschillende soorten borstels

  Schoonmaakborstels zijn er in allerlei soorten en maten. Voor ieder schoonmaakklusje in huis zijn dan ook geschikte borstels te vinden. Wilt u de vloeren in uw huis schoonvegen na een verjaardagsfeestje? Maak dan gebruik van een keerborstel. Deze borstel is gemakkelijk te gebruiken en kan zonder probleem in uw berging worden opgeborgen. Wilt u hardnekkig vuil verwijderen in huis? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van een schuurborstel. In het assortiment van Megatip.be kunt u echter niet enkel en alleen terecht voor schoonmaakborstels voor in huis, maar daarnaast bieden we ook kledingborstels en autowasborstels aan. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat u passende schoonmaakborstels in ons assortiment zal vinden en zonder problemen allerlei verschillende soorten oppervlaktes schoon zal kunnen maken.

  Een borstel van professionele kwaliteit

  Er zijn tal van verschillende borstels die u kunt aanschaffen om oppervlaktes schoon te maken. Echter is het van groot belang dat u schoonmaakborstels van goede kwaliteit gebruikt. Wanneer u dit niet doet kan dit mogelijk schade veroorzaken aan de oppervlaktes en daarnaast bereikt u niet het resultaat dat u voor ogen had. Wij kunnen u verzekeren dat iedere borstel in ons assortiment van de hoogste kwaliteit is en tevens voor professionele schoonmaakklussen gebruikt kan worden. De schoonmaakborstels in ons assortiment zijn zeker niet de goedkoopste die u zal kunnen vinden, maar uit de praktijk is meermaals gebleken dat deze goedkopere opties niet hetzelfde resultaat behalen als de borstels uit ons assortiment. Het gevolg hiervan is dat u deze oppervlaktes meerdere keren schoon moet maken wanneer u er zeker van wilt zijn dat al het vuil is verdwenen. Dit zal u meer tijd en energie kosten. Wilt u deze tijd en energie besparen? Maak dan gebruik van de professionele schoonmaakborstels in ons assortiment.

  Niet alleen voor het schoonmaken van oppervlaktes

  In het assortiment van Megatip.be vindt u niet enkel en alleen schoonmaakborstels die gemaakt zijn voor het schoonmaken van oppervlaktes. Wij hebben namelijk ook verschillende badborstels in ons assortiment. Met een badborstel kunt uw gehele lichaam gemakkelijk en effectief wassen. Heeft u ook moeite om uw rug te wassen? Dan kunnen onze badborstels uw probleem verhelpen. Hiernaast zorgen deze borstels tevens voor een scrub effect, waardoor dode huidcellen van uw huid verwijderd worden.

  Bestellen en levering

  Zodra u passende borstels in ons assortiment heeft gevonden kan u deze gemakkelijk bestellen via onze webwinkel. Plaats de schoonmaakborstel die u wenst te bestellen in uw winkelwagen, vul uw adresgegevens in en reken vervolgens af via één van de beschikbare betaalmethodes. Op het moment dat wij uw bestelling hebben ontvangen gaan wij zo spoedig mogelijk aan de slag met de verwerking van de bestelling. Indien u voor 16:00 heeft besteld ontvangt u uw schoonmaakborstels de volgende werkdag in huis. Voor bestellingen van een bedrag onder de € 60,- brengen wij € 4,45 aan verzendkosten in rekening. Bestellingen boven een totaalbedrag van € 60,- verzenden wij volledig gratis.

  Neem contact op met Megatip.be

  Heeft u behoefte aan meer informatie over de borstels in ons assortiment? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. Bel naar +32 475 873 442 of stuur uw vraag naar [email protected]. Niet voor niets is Megatip.be al sinds 1990 de specialist op het gebied van borstels en andere schoonmaakartikelen.