Rubberen deurmat

Sorteer op:

Een ecologische deurmat met de tekst Home op een rustiek houten achtergrond en een mooie print van een hartje. Deze rubberen deurmat is zeer duurzaam en is voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
De gerecycleerde deurmat "Rustic Heart" heeft een mooie print van een hart en zal meerdere harten sneller doen slaan. Deze rubberen mat is zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk in onderhoud.
€22,95
De gerecycleerde rubber deurmat met zijn Unieke print van buxus planten zal zeker in de smaak vallen bij Uw bezoek. Deze mat heeft een zeer goede antislipwerking en is voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Met zijn mooie print van cactussen oogt deze rubberen deurmat niet alleen mooi maar geeft deze gerecycleerde mat een vrolijke toets aan Uw entree. Voor binnen- en buitengebruik.
€22,95
De Rustieke deurmat uit gerecycleerd rubber oogt niet alleen mooi maar geeft ook een meerwaarde aan Uw entree. Deze slijtvaste mat is zeer gebruiksvriendelijk en is voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Deze ecologische rubberen deurmat Scrapwood Vintage zal zeker en vast een meerwaarde geven aan Uw entree. De mat is gemaakt uit gerecycleerd rubber waardoor deze zeer duurzaam in gebruik zal zijn. Voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Deze gerecycleerde rubber deurmat heeft een mooie rustgevende print van twee uilen , De stijlvolle en milieubewuste deurmat is voor zowel binnen als buiten gebruik
€22,95
Stijlvolle deurmat uit gerecycleerd rubber die voorzien is van een mooie print met vogels en vlinders. Milieubewuste deurmat voor binnen en buitengebruik.
€18,95
De deurmat Butterfly Home is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een stijlvolle print met de tekst There's no place like Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€18,95
Deze deurmat is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een inspiratievolle print met de tekst Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€18,95
Slijtvaste deurmat die samengesteld is uit gerecycleerd rubber en voorzien is van een stijlvolle print van een Compass met de tekst Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€22,95
Deze degelijke deurmat is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een artistieke print met de tekst Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€22,95
Elegante en duurzame deurmat die samengesteld is uit gerecycleerd rubber en voorzien is van een stijlvolle print met de tekst sinds 1479. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€22,95
Duurzame deurmat die samengesteld is uit gerecycleerd rubber en voorzien is van een natuurlijke print van stenen. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden rubber deurmat.
€22,95
Deze artistieke deurmat die samengesteld is uit gerecycleerd rubber en voorzien is van een stijlvolle print van een Compass met de tekst Home is een milieubewuste oplossing voor Uw entree.
€22,95
Mooie en zeer stijlvolle deurmat uit rubber voor buiten gebruik die zeker tegen een stootje kan. Deze Rubberen deurmat in de kleur Koper Rectangle heeft een afmeting van 45 x 75 cm.
€12,95
Decoratieve en mooie rubberen deurmat voor buitengebruik. Deze zwarte rubber mat "French Lily" heeft een multifunctionele werking zodat het ergste vuil uit Uw huis blijft.
€9,95
Deze Kwalitatieve deurmat Armada is een buitenmat die zeer flexibel en duurzaam is.
De zwarte rubberen deurmat heeft een dikte van 15 mm. en heeft de afmetingen 45 x 75 cm.
€11,95
Makkelijk te onderhouden deurmat die zeer goed het vuil afschraapt van Uw schoenzolen.
Deze Anthracite rubberen deurmat "Stepmat" is van zeer goede kwaliteit en heeft een goede slipwerende werking.
€4,95
Deze rubberen deurmat "Fingertip" is uitermate geschikt voor buitengebruik , door zijn extra zware uitvoering kan deze deurmat tegen alle weeromstandigheden.
€7,95
Deze rubberen deurmat "Fingertip" is uitermate geschikt voor buitengebruik , door zijn extra zware uitvoering kan deze deurmat tegen alle weeromstandigheden.
€14,95
Deurmat in rubber met Pin voor betere vuilverwijdering. Deze Deurmat van 40 x 60 cm. heeft een mooi design met als tekst Welcome.
€4,75
Deurmat in rubber met Pin voor betere vuilverwijdering. Deze Deurmat van 40 x 60 cm. heeft een mooi Wave design.
€4,75
Deze supersterke deurmat Domino is 100% waterbestendig en zeer duurzaam. De rubberen ringmat met een dikte van 23 mm. is vervaardigt uit slijtvast rubber waardoor deze een langere levensduur heeft.
€6,95

Elk huis heeft een goede deurmat nodig, hiermee voorkomt u namelijk dat al het vuil van buiten uw huis in gelopen wordt. In ons assortiment vindt u veel verschillende deurmatten waaronder de rubberen deurmat. Dit zijn de perfecte matten om buiten te leggen door hun materiaal en kwaliteit. Wilt u een deurmat die het vuil buiten houdt en waar u altijd op kunt rekenen in weer en wind, bekijk dan ons assortiment en kies de rubberen deurmat die bij u past.

Waarom kiezen voor een rubberen deurmat

Wanneer u opzoek bent naar een deurmat is het erg belangrijk om te gaan voor een optie van goede kwaliteit. Ook de hoeveelheid onderhoud moet bij uw leven passen. Een rubberen deurmat is dan ook voor de meeste mensen een ideale optie. U heeft er weinig onderhoud aan, ze hoeven alleen af en toe schoongemaakt te worden. Ook de prijs is erg schappelijk waardoor dit voor iedereen betaalbaar is. Het kiezen voor een rubberen deurmat staat gelijk aan het kiezen voor sterkte kwaliteit en duurzaamheid.

Duurzaam maar toch mooi

Het materiaal van een deurmat is zeer belangrijk als het gaat om duurzaamheid. Rubber is dan ook een goede optie als het gaat om deurmatten. Het materiaal is sterk, duurzaam en makkelijk te onderhouden. Voor lang gebruik van uw rubberen deurmat is onderhoud wel belangrijk. Om uw voeten goed te kunnen vegen zal u met enige regelmaat de deurmat moeten reinigen, dit om te voorkomen dat vuil zich in de deurmat gaat ophopen. Verder is een rubberen deurmat onderhoudsvrij en gaat erg lang mee, ondanks dat hij gewoon buiten ligt.

Rubberen deurmat onderhouden

Zoals u al heeft kunnen lezen is een rubberen deurmat redelijk onderhoudsvrij. Met enige regelmaat moet de mat worden schoongemaakt om ervoor te zorgen dat u uw voeten er nog goed schoon op krijgt. Het schoonmaken van een rubberen deurmat kunt u doen met water en een borstel, even flinks schrobben en de deurmat is weer klaar voor gebruik. In tegenstelling tot deurmatten gemaakt van andere materialen is dit erg makkelijk zelf te doen.

De perfecte mat voor buiten

Niet elke deurmat is even geschikt om buiten neer te leggen. Buiten krijgt een mat te maken met allerlei weersomstandigheden waar hij wel tegen moet kunnen. Sommige deurmatten kunt u bijvoorbeeld niet goed gebruiken als ze nat zijn of er zal snel mos op gaan groeien. Een rubberen deurmat is gemaakt van zeer sterke kwaliteit waardoor deze bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Altijd een scherpe prijs

In ons assortiment vindt u alle producten voor een zeer scherpe prijs. Een rubberen deurmat die u bij ons vindt is dan ook niet alleen van erg goede kwaliteit maar kost ook nog eens niet veel. Bij Megatip.be heeft u al een prachtige rubberen deurmat vanaf €3,95, dit maakt het voor iedereen haalbaar om een mooie deurmat aan te schaffen. Ondanks deze prijs levert u absoluut niet in op de kwaliteit, deze is van al onze deurmatten erg goed. Zo bespaart u ook nog een hoop geld, u hoeft namelijk niet elke paar maanden een nieuwe rubberen deurmat te kopen.

Een rubberen deurmat is voor de meeste gezinnen de perfecte deurmat. Ze kosten weinig tijd in onderhoud, het enige wat af en toe moet gebeuren is wat schoonmaakwerk. Het zijn zeer duurzame matten en u kunt er dus een lange tijd van genieten. U zou denken dat een rubberen deurmat door zijn geweldige kwaliteit ook veel zal kosten maar het tegendeel is waar. In ons assortiment vindt u deurmatten voor een zeer schappelijke prijs. Een rubberen deurmat is de perfecte mat voor iedereen die gaat voor de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Bestel uw rubberen deurmat bij Megatip.be, kies uit een zeer ruim assortiment de mat die bij u past.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x