Rubberen deurmat

Sorteer op:

Een ecologische deurmat met de tekst Home op een rustiek houten achtergrond en een mooie print van een hartje. Deze rubberen deurmat is zeer duurzaam en is voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
De gerecycleerde deurmat "Rustic Heart" heeft een mooie print van een hart en zal meerdere harten sneller doen slaan. Deze rubberen mat is zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk in onderhoud.
€22,95
De gerecycleerde rubber deurmat met zijn Unieke print van buxus planten zal zeker in de smaak vallen bij Uw bezoek. Deze mat heeft een zeer goede antislipwerking en is voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Met zijn mooie print van cactussen oogt deze rubberen deurmat niet alleen mooi maar geeft deze gerecycleerde mat een vrolijke toets aan Uw entree. Voor binnen- en buitengebruik.
€22,95
De Rustieke deurmat uit gerecycleerd rubber oogt niet alleen mooi maar geeft ook een meerwaarde aan Uw entree. Deze slijtvaste mat is zeer gebruiksvriendelijk en is voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Gerecycleerde rubberen deurmat die zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk is. Met de Eco Master "Wooden frame" haalt U niet alleen een mooie deurmat in huis maar zeker en vast ook een sterke en milieubewuste mat voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Deze ecologische rubberen deurmat Scrapwood Vintage zal zeker en vast een meerwaarde geven aan Uw entree. De mat is gemaakt uit gerecycleerd rubber waardoor deze zeer duurzaam in gebruik zal zijn. Voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Deze gerecycleerde rubber deurmat heeft een mooie rustgevende print van twee uilen , De stijlvolle en milieubewuste deurmat is voor zowel binnen als buiten gebruik
€22,95
Stijlvolle deurmat uit gerecycleerd rubber die voorzien is van een mooie print met vogels en vlinders. Milieubewuste deurmat voor binnen en buitengebruik.
€18,95
De deurmat Butterfly Home is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een stijlvolle print met de tekst There's no place like Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€18,95
De deurmat is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een stijlvolle print met de tekst Home Sweet Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€18,95
Deze deurmat is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een inspiratievolle print met de tekst Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€18,95
Slijtvaste deurmat die samengesteld is uit gerecycleerd rubber en voorzien is van een stijlvolle print van een Compass met de tekst Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€22,95
Deze degelijke deurmat is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een artistieke print met de tekst Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€22,95
Elegante en duurzame deurmat die samengesteld is uit gerecycleerd rubber en voorzien is van een stijlvolle print met de tekst sinds 1479. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€22,95
Deze mooie deurmat met een natuurlijke uitstraling is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een stijlvolle print met de tekst Welkom. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree , zowel voor binnen als buiten gebruik.
€22,95
Duurzame deurmat die samengesteld is uit gerecycleerd rubber en voorzien is van een natuurlijke print van stenen. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden rubber deurmat.
€22,95
Een fleurige print op Uw deurmat aan het zoeken? Deze gerecycleerde rubberen deurmat heeft een mooie print van vier verschillende kleuren bloemen , eveneens is deze duurzame deurmat zowel voor binnen als buiten gebruik.
€22,95
Deze artistieke deurmat die samengesteld is uit gerecycleerd rubber en voorzien is van een stijlvolle print van een Compass met de tekst Home is een milieubewuste oplossing voor Uw entree.
€22,95
Zoekt U een decoratieve deurmat? Deze mooie en duurzame deurmat is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een stijlvolle print met als tekst Welkom. Deze mat is een milieuvriendelijke deurmat die onverwoestbaar is.
€22,95
Mooie en zeer stijlvolle deurmat uit rubber voor buiten gebruik die zeker tegen een stootje kan. Deze Rubberen deurmat in de kleur Koper Rectangle heeft een afmeting van 45 x 75 cm.
€12,95
Decoratieve en mooie rubberen deurmat voor buitengebruik. Deze zwarte rubber mat "French Lily" heeft een multifunctionele werking zodat het ergste vuil uit Uw huis blijft.
€9,95
Decoratieve halfronde rubberen deurmat voor buitengebruik. Deze zwarte rubber mat "Welcome" heeft een multifunctionele werking zodat het ergste vuil uit Uw huis blijft.
€9,95
Deze Kwalitatieve deurmat Armada is een buitenmat die zeer flexibel en duurzaam is.
De zwarte rubberen deurmat heeft een dikte van 15 mm. en heeft de afmetingen 45 x 75 cm.
€9,95

Rubberen deurmat, mooi en bijzonder duurzaam

Een rubberen deurmat is door de jaren heen steeds populairder geworden. Hier zijn verschillende goede redenen voor aan te halen. In eerste instantie worden deze deurmatten vaak gemaakt van gerecycleerd rubber. Dit doet evenwel geen enkele afbreuk aan de unieke uitstraling waarover ze beschikken, in tegendeel. Een rubberen deurmat kan tegenwoordig immers worden aangekocht met zeer veel uiteenlopende designs. U kunt er wat dit betreft bijvoorbeeld voor kiezen om een deurmat aan te kopen die beschikt over een echt lieve tekst en vormgeving, maar ook een stoere welkomstmat behoort tot de mogelijkheden. In ieder geval, wat u van uw nieuwe deurmat ook mag verwachten, indien u kiest voor een rubberen deurmat uit het aanbod hier bij Megatip.be zullen al uw verwachtingen ongetwijfeld worden ingelost.


Unieke voordelen van een rubberen deurmat

In ons aanbod zijn tal van verschillende rubberen deurmatten terug te vinden. Globaal gezien beschikken deze matten eigenlijk allemaal over min of meer dezelfde voordelen. Zo zijn ze allen voorzien van een uitstekend en zeer lange levensduur, maar hebben ze van nature bijvoorbeeld ook een antislip werking. In tegenstelling tot bij veel andere matten werkt deze antislip verder op alle ondergronden. Dit zorgt er voor dat u door te kiezen voor een rubberen deurmat meteen beschikt over niet alleen een mat die er fantastisch uitziet, maar die ook nog eens zonder probleem bestand is tegen alle weersomstandigheden. Wilt u een rubberen deurmat kopen om te gebruiken buitenshuis? Dan is ook dat met andere woorden geen enkel probleem!


Eenvoudig te onderhouden

Eén van de grootste problemen waar veel mensen mee te maken krijgen wanneer ze er voor kiezen om een deurmat aan te kopen gaat schuil in het feit dat ze doorgaans erg moeilijk te onderhouden is. Het reinigen van een deurmat kost niet alleen veel tijd, wanneer u het moet uitbesteden aan een gespecialiseerde schoonmaakfirma kan het u ook nog eens veel geld kosten. Kiezen voor een rubberen deurmat zorgt er voor dat u zich hier nooit zorgen over hoeft te maken, in tegendeel. Een deurmat die is gemaakt van rubber laat zich zeer eenvoudig onderhouden. Gewoon een beetje water en een goede borstel kan reeds volstaan om er voor te zorgen dat uw deurmat er terug helemaal als nieuw komt uit te zien. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u niet alleen een echt kwalitatieve, maar tevens een eenvoudig te onderhouden deurmat wenst aan te kopen is een rubberen exemplaar ongetwijfeld een interessante keuze! 


Rubberen deurmat kopen tegen de scherpste prijs

Bent u inmiddels overtuigd geraakt door de unieke voordelen die zijn verbonden aan het aankopen van een rubberen deurmat en zou u graag zelf een exemplaar in huis willen halen? Dat kan! Hier bij Megatip.be bieden we onze klanten de mogelijkheid om een keuze te maken uit een zeer groot aanbod aan deurmatten van rubber die stuk voor stuk in huis gehaald kunnen worden tegen een zeer voordelig prijskaartje. Klinkt dit voor u ook als muziek in de oren? Aarzel dan geen moment langer en haal vandaag nog uw prachtige deurmat van rubber in huis hier bij Megatip.be!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x