0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Schoonmaakartikelen

  Schoonmaakartikelen

  Bent u op zoek naar schoonmaakartikelen om uw huis en de omgeving rondom uw huis grondig schoon te maken? Dan bent u bij Megatip.be aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van allerlei verschillende schoonmaakartikelen. Zo hebben we o.a. borstels, vloermoppen, telescopische stelen en nog vele andere producten in ons assortiment. Bekijk ons complete assortiment hierboven en bestel binnen een handomdraai.

  Het belang van de juiste schoonmaakartikelen

  Hygiëne in uw huis of op de werkvloer is van enorm belang. Het is namelijk bewezen dat mensen zich in een hygiënische omgeving fijner voelen en daarnaast kan hygiëne op de werkvloer bijdragen aan extra productiviteit. Tevens zorgt hygiëne voor een lager ziekteverzuim, want er zijn immers minder schadelijke bacteriën aanwezig.

  Toch merken we dat schoonmaken nou niet echt de favoriete bezigheid is van veel mensen. Schoonmaken wordt vaak als vermoeiend ervaren en hierdoor hebben mensen er weinig zin in. Maar wist u dat schoonmaken helemaal niet vermoeiend hoeft te zijn? Wanneer u namelijk gebruikt maakt van de juiste schoonmaakartikelen zal u merken dat het schoonmaken een stuk makkelijker gaat. Wilt u bijvoorbeeld uw vloer dweilen? Maak dan gebruik van professioneel dweilsysteem. Wilt u stof verwijderen? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van microvezeldoeken. Voor elk schoonmaakklusje zijn er goede schoonmaakartikelen te vinden en wij weten dan ook zeker dat u met de producten in ons assortiment zal slagen.

  Uw huiskamer schoonmaken

  Het liefst komt u tot rust in een huiskamer die schoon en opgeruimd is. Om dit voor elkaar te krijgen dient u uw huiskamer wel regelmatig schoon te maken. De meeste mensen maken bepaalde gedeeltes in de (huis)kamer dagelijks schoon, maar wij raden u aan om regelmaat te creëren in het schoonmaken. Natuurlijk is het niet noodzakelijk dat u elke dag de vloer gaat dweilen, maar probeer vooral de kleine dingen in uw interieur op te ruimen. Rommel trekt namelijk rommel aan en op een gegeven moment verliest u dan ook het overzicht. Probeer daarom elke dag bijvoorbeeld de kopjes en glazen op te ruimen en verwijder tegelijkertijd de kringen die deze glazen hebben achtergelaten op de tafel. Wanneer u dit niet doet worden deze vlekken een stuk hardnekkiger en dus lastiger om te verwijderen.

  Om de huiskamer echt schoon te houden raden wij u aan om één keer in de week een grote schoonmaak te houden. Maak hierbij gebruik van de juiste schoonmaakartikelen. Verwijder het stof van uw vloer door gebruik te maken van een stofzuiger en/of bezem. Dweil de vloer door gebruik te maken van dweildoek en een dweilkar. Eventueel is het nog mogelijk om de vloer na te reinigen door gebruik te maken van een stoomreiniger. Dit is echter voor de meeste huiskamers niet noodzakelijk.

  De omgeving rondom uw huis schoonmaken

  Naast het schoonmaken van uw interieur is het ook belangrijk dat u de omgeving rondom uw huis goed schoonhoudt. Heeft u een terras in uw tuin? Dan zal u ongetwijfeld te maken krijgen met onkruid. Dit onkruid kan het aanzien van uw terras verpesten en daarom is het van groot belang dat u uw terras en de rest van de omgeving rondom uw huis goed schoonhoudt. In het assortiment van Megatip.be vindt allerlei verschillende schoonmaakartikelen die hierbij kunnen helpen. We hebben bijvoorbeeld telescopische ladders in ons assortiment om uw gevels schoon te maken, maar daarnaast hebben we tevens producten van het merk Unger in ons assortiment om uw ramen en zonnepanelen veilig schoon te maken.

  Veilig gebruik maken van schoonmaakproducten

  Indien u werkt met schoonmaakartikelen is het belangrijk dat u de veiligheidsvoorschriften in acht neemt. Sommige van onze schoonmaakmiddelen bevatten chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Op al onze producten is dan ook een gebruiksaanwijzing aanwezig en wij raden u ten zeerste aan om de producten te gebruiken zoals wordt voorgeschreven. Hierdoor verminderd u de kans op ongelukken en eventuele schade aan uw gezondheid.

  Bestellen en levering

  Heeft u de juiste schoonmaakartikelen in ons assortiment gevonden? Dan is het mogelijk om deze eenvoudig te bestellen via onze webwinkel. Plaats de artikelen die u wenst te bestellen in uw winkelwagen, vul vervolgens uw contactgegevens in en reken af via één van de beschikbare betaalmethodes. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen gaan wij zo spoedig mogelijk aan de slag met de verwerking van de bestelling. Indien u voor 16:00 heeft besteld ontvangt u uw schoonmaakartikelen de volgende werkdag in huis. Bestellingen vanaf een bedrag van € 60,- worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder een bedrag van € 60,- brengen wij € 4,45 aan verzendkosten in rekening.

  Contact opnemen met Megatip.be

  Het is natuurlijk altijd mogelijk dat u vragen heeft over de schoonmaakartikelen in ons assortiment. In dat geval is het dan ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel naar +32 475 873 442 of stuur uw vraag naar [email protected]. Megatip.be, sinds 1990 de specialist op het gebied van schoonmaakartikelen en meer.