Kokosmat kopen

Sorteer op:

Kokosmat met een halfronde vorm en een mooie verwelkomingstekst " Home Sweet Home". Deze deurmat in de afmeting 50 x 80 cm. schraapt Uw schoenzolen zeer grondig en is van zeer goede kwaliteit.
€16,95
Verwelkom familie en vrienden met deze mooie kokosmat. De deurmat uit 100% kokosvezels zal zonder problemen al het vuil en zand van de schoenzolen schrapen en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.
€16,95
Zoekt U een leuke kokosmat ? Deze Kokosmat met de tekst Home is where Mum is heeft een leuke uitstraling en een zeer goede schrapende werking waardoor het vuil en zand moeiteloos van de schoenzolen zal verdwijnen.
€14,95
Mooie deurmat met een leuke tekst! Deze Kokosmat met de tekst I Love Home heeft een unieke uitstraling en een zeer goede schrapende werking waardoor het vuil en zand moeiteloos van de schoenzolen zal verdwijnen.
€14,95
Kokosmat met een leuke tekst "Love at Home". Deze deurmat is van zeer goede kwaliteit en heeft een goede schrapende werking. De kokosmat heeft de afmetingen van 45 x 75 cm.
€14,95
Deze kleurrijke Kokosmat met de tekst Welcome home is vervaardigd uit 100% kokosvezels en schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper.
Duurzame kokosmat met mooie uitstraling.
€11,95
Deze duurzame kokosmat met kleurrijke uitstraling en de tekst Welcome home is vervaardigd uit 100% kokosvezels en schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper.
€11,95
Deze leuke Kokosmat met de tekst Home sweet home is vervaardigd uit 100% kokosvezels en schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper.
Duurzame kokosmat met mooie uitstraling.
€11,95
Deze mooie en kwalitatieve kokosmat met prachtige uitstraling van vlinders en de tekst Welcome is vervaardigd uit 100% kokosvezels en schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper.
€11,95
Deze leuke en kwalitatieve kokosmat met grappige uitstraling van een hond en de tekst Where is my meal , is vervaardigd uit 100% kokosvezels en schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper.
€11,95
Zwarte Kokosmat met de tekst Home en decoratieve witte strepen! Deze deurmat uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper en is zeer duurzaam in gebruik.
€9,95
Bruine Kokosmat met de tekst Home en decoratieve witte strepen! Deze deurmat uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper en is zeer duurzaam in gebruik.
€9,95
Grijze Kokosmat met de tekst Home en decoratieve witte strepen! Deze deurmat uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper en is zeer duurzaam in gebruik.
€9,95
Purper Kokosmat met de tekst Home en decoratieve witte strepen! Deze deurmat uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper en is zeer duurzaam in gebruik.
€9,95
Fleur Uw entree op met de kokosmat Home Sweet Home ! Deze deurmat uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Waardeer Uw entree op , met deze Kokosmat Welcome Friends ! Deze deurmat uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Kokosmat met een mooi design aan het zoeken? Deze deurmat Welcome Butterfly uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Een mooie entree maken van Uw ingang doet U met de kokosmat Welcome Stripes ! Deze deurmat uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Een Kokosmat met een mooi design aan het zoeken? Deze Naturel deurmat met leuke uilen uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Deurmat met een mooie print van Poezen in 100% kokosvezels. Deze blauwe deurmat met een leuk design schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Kokosmat met een mooie uitstraling aan het zoeken? Deze deurmat Happy bugs uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Geef een mooie en frisse toets aan Uw woning met deze deurmat Welcome Friends frog uit 100% kokosvezels. De Kokosmat schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Een Kokosmat met een leuke print aan het zoeken? Deze deurmat Welcome dog uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Zoekt U een deurmat met een leuke print? Deze groene kokosmat met een print van drie leuke uilen heeft een fris design en is gemaakt uit 100% kokosvezels , deze schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95

Kokosmat kopen tegen de best mogelijke prijs

Een kokosmat kopen is tegenwoordig bijzonder populair. Hier zijn heel veel goede redenen voor aan te halen. In eerste instantie zorgt een deurmat die bestaat uit 100 procent kokosvezels er voor dat u altijd op gezellige wijze thuis kunt komen. Een kokosmat beschikt dan ook over een bijzondere uitstraling die net een beetje extra warmte geeft aan uw interieur. Dit is evenwel niet alles. Van een kokosmat is namelijk ook bekend dat ze beschikt over een uitmuntende kwaliteit. Dit zorgt er voor dat ze niet alleen de schoenzolen op zeer efficiënte wijze kan reinigen, bovendien gaat ze ook nog eens bijzonder lang mee waardoor u er heel wat jaren genot van zult ondervinden. Bent u met andere woorden ook op zoek naar een goed reinigende mat die er toch erg leuk uitziet? Aarzel dan geen moment langer en haal ze nu in huis hier bij Megatip.be!


Kokosmat kopen in diverse uitvoeringen

Wanneer u een kijkje neemt in het aanbod aan kokosmatten hier bij Megatip.be zult u merken dat er heel veel verschillende mogelijkheden in zijn terug te vinden. Een kokosmat kan vandaag de dag dan ook worden aangekocht in diverse uitvoeringen. Een kokosmat kopen kan bijvoorbeeld met een leuke "Welcome Home" of met als opschrift "Home is Where Mum is" en ga zo maar door. Een kokosmat kopen kunt u ook niet alleen voor uzelf doen, maar bijvoorbeeld ook als geschenkje voor één van uw vrienden of familieleden. Kent u iemand die gaat verhuizen? Dan is een kokosmat kopen beslist een interessante keuze!


Kokosmat kopen hoeft niet duur te zijn

De unieke uitstraling waar een kokosmat over beschikt zorgt er in combinatie met de uitstekende kwaliteit voor dat veel mensen vrezen dat er een hoog prijskaartje aan verbonden is. Een kokosmat kopen hoeft echter helemaal niet zo duur te zijn als veel mensen vrezen, in tegendeel. U kunt er hier bij Megatip.be voor kiezen om een kokosmat aan te kopen tegen een bijzonder scherp prijskaartje. Ook het onderhouden van een dergelijke mat hoeft voor u overigens geen enkel probleem te zijn, in tegendeel. Gewoon even goed uitkloppen en afborstelen is doorgaans reeds voldoende om gedurende een lange tijd te kunnen genieten van de unieke voordelen die zijn verbonden aan een kokosmat. Een kokosmat kopen zorgt er bovendien voor dat u meteen over een matje beschikt die zowel binnen- als buitenshuis kan worden gebruikt. Aarzel dan ook niet langer en haal ook uw kokosmat vandaag nog in huis!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x