Kokosmat

Sorteer op:

Mooie deurmat met een leuke tekst! Deze Kokosmat met de tekst I Love Home heeft een unieke uitstraling en een zeer goede schrapende werking waardoor het vuil en zand moeiteloos van de schoenzolen zal verdwijnen.
€14,95
Kokosmat met een leuke tekst "Love at Home". Deze deurmat is van zeer goede kwaliteit en heeft een goede schrapende werking. De kokosmat heeft de afmetingen van 45 x 75 cm.
€14,95
Deze kleurrijke Kokosmat met de tekst Welcome home is vervaardigd uit 100% kokosvezels en schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper.
Duurzame kokosmat met mooie uitstraling.
€11,95
Deze duurzame kokosmat met kleurrijke uitstraling en de tekst Welcome home is vervaardigd uit 100% kokosvezels en schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper.
€11,95
Deze mooie en kwalitatieve kokosmat met prachtige uitstraling van vlinders en de tekst Welcome is vervaardigd uit 100% kokosvezels en schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper.
€11,95
Deze leuke en kwalitatieve kokosmat met grappige uitstraling van een hond en de tekst Where is my meal , is vervaardigd uit 100% kokosvezels en schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper.
€11,95
Zwarte Kokosmat met de tekst Home en decoratieve witte strepen! Deze deurmat uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper en is zeer duurzaam in gebruik.
€9,95
Bruine Kokosmat met de tekst Home en decoratieve witte strepen! Deze deurmat uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper en is zeer duurzaam in gebruik.
€9,95
Purper Kokosmat met de tekst Home en decoratieve witte strepen! Deze deurmat uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper en is zeer duurzaam in gebruik.
€9,95
Fleur Uw entree op met de kokosmat Home Sweet Home ! Deze deurmat uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Waardeer Uw entree op , met deze Kokosmat Welcome Friends ! Deze deurmat uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Kokosmat met een mooi design aan het zoeken? Deze deurmat Welcome Butterfly uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Een Kokosmat met een mooi design aan het zoeken? Deze Naturel deurmat met leuke uilen uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Deurmat met een mooie print van Poezen in 100% kokosvezels. Deze blauwe deurmat met een leuk design schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Kokosmat met een mooie uitstraling aan het zoeken? Deze deurmat Happy bugs uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Geef een mooie en frisse toets aan Uw woning met deze deurmat Welcome Friends frog uit 100% kokosvezels. De Kokosmat schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Een Kokosmat met een leuke print aan het zoeken? Deze deurmat Welcome dog uit 100% kokosvezels schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Zoekt U een deurmat met een leuke print? Deze groene kokosmat met een print van drie leuke uilen heeft een fris design en is gemaakt uit 100% kokosvezels , deze schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Zoekt U een deurmat met een leuke print? Deze rode kokosmat met een print van leuke uilen heeft een fris design en is gemaakt uit 100% kokosvezels , deze schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Een Kokosmat met een mooie print aan het zoeken ? Deze blauwe kokosmat met een print van leuke uilen heeft een fris design en is gemaakt uit 100% kokosvezels , deze schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Kokosmat met een halfronde vorm in kleur naturel met een mooie verwelkomingtekst " Welcome". Deze deurmat in de afmeting 60 x 80 cm. schraapt Uw schoenzolen zeer grondig en is van zeer goede kwaliteit.
€18,95
Zwarte Kokosmat met een halfronde vorm en een mooie verwelkomingtekst " Welcome". Deze deurmat in de afmeting 60 x 80 cm. schraapt Uw schoenzolen zeer grondig en is van zeer goede kwaliteit.
€18,95
Kokosmat naturel met een mooie verwelkomingtekst " Welcome" . Deze deurmat in de afmeting 40 x 70 cm. schraapt Uw schoenzolen zeer grondig en is van zeer goede kwaliteit.
€12,95
Deze Zwarte Kokosmat met een hartelijke verwelkomingtekst " Welcome" is een deurmat van zeer goede kwaliteit en zal zeer grondig Uw schoenen reinigen.
€12,95

Een deurmat moet gemaakt zijn van sterke materialen waarmee u uw schoenen goed schoon kunt vegen voordat u naar binnen loopt. Een deurmat gebruiken is erg belangrijk, dit voorkomt namelijk dat al het vuil van buiten uw huis ingelopen wordt. Zelfs als u alleen uw schoenen in de gang uittrekt komt er al veel vuil mee naar binnen. Een erg goede mat die het meeste vuil buiten houdt is de kokosmat. Deze zijn gemaakt van een zeer sterk materiaal, zijn duurzaam en maken het mogelijk uw voeten erg goed schoon te vegen. Een kokosmat hoeft ook echt niet saai te zijn, in ons assortiment vindt u erg leuke opties die een prachtige plek kunnen krijgen bij uw voordeur. Als u kijkt in ons assortiment ziet u hoe leuk alle verschillende kokosmatten kunnen zijn en zal u uw nieuwe deurmat direct een mooie en opvallende plek willen geven.

Geen vuil door uw hele huis

Zoals u al heeft kunnen lezen is een belangrijk doel van een kokosmat om vuil buiten het huis te houden. Hiervoor heeft u een goede deurmat nodig die vuil en vocht goed opneemt. Elke kokosmat die u vindt in ons assortiment is gemaakt van geweldige kwaliteit en materialen waardoor het vuil goed op de kokosmat achterblijft. Als u hierop uw voeten veegt zal u direct kunnen zien aan uw schoenen hoe goed ze hun werk doen.

Een kokosmat van goede kwaliteit

Bij een kokosmat draait het niet alleen om het uiterlijk en de prijs. De kwaliteit hiervan is minstens zo belangrijk. Een mat die gemaakt is van mindere kwaliteit zal ook zijn werk niet zo goed doen. Wat u dan gaat zien is dat mensen wel hun voeten vegen maar dat dit nauwelijks helpt waarna uw vloer alsnog er bevuild raakt. Een kokosmat van goede kwaliteit zoals die u vindt in ons assortiment zal ervoor zorgen dat het vuil ook echt op de mat blijft. Door de haren worden de schoenen goed geveegd, deze zijn namelijk stevig en komen ook in het profiel onder uw schoen. Het is dus niet belangrijk om de mooiste mat uit te kiezen of te kijken naar een mat met de laagste prijs, het is vooral de kwaliteit die ervoor zorgt dat de kokosmat zijn werk goed doet.

De leukste kokosmat kiezen

Zoals bij alle andere soorten matten zijn er erg veel opties om uit te kiezen. U kunt uiteraard kiezen voor een rustige kokosmat met een kleine afdruk erop. Als u al veel decoratie heeft hangen rond de voordeur wilt u hier natuurlijk niet de aandacht van afleiden. U kunt een mat ook gebruiken om echt sfeer aan te brengen, hiermee kan iedereen al een beetje zien wat u leuk vindt en wat uw stijl is. U kunt het zo gek niet verzinnen of het is te vinden in ons assortiment kokosmatten. Doordat er zoveel opties zijn is het uitkiezen van een nieuwe kokosmat natuurlijk ook erg leuk.

Als de beste optie voor u een kokosmat is, dan kunt u het best kiezen voor een variant van goede kwaliteit. Daarmee kunt u jarenlang plezier hebben van dezelfde kokosmat mits u hem met enige regelmaat onderhoudt. Wilt u een mooie kokosmat voor de deur neerleggen, bestel dan de leukste variant bij Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x