0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Schoonmaakproducten

  Schoonmaakproducten

  Schoonmaakproducten zijn in allerlei soorten en maten. Natuurlijk is het mogelijk om schoon te maken zonder gebruik van deze producten, maar uit de praktijk is meermaals gebleken dat Schoonmaakproducten zorgen voor een schoner resultaat. Het liefst wilt u toch ook dat uw huis zo schoon mogelijk is? In dat geval raden wij u dan ook zeker aan om gebruik te maken van deze producten. Binnen het assortiment van Megatip.be vindt u schoonmaakproducten in allerlei soorten en maten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Bekijk ons complete assortiment hierboven of lees verder voor meer informatie over de producten uit ons assortiment.

  Schoonmaakproducten voor uw interieur

  Houdt u ook van een schoon en hygiënisch huishouden? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van schoonmaakproducten die specifiek zijn ontworpen voor het interieur van uw huis. Neem een voorbeeld aan onze Feem Active Cleaner producten. Dit zijn producten waarmee u zelfs het meest hardnekkige vuil van de oppervlaktes in uw huis kunt verwijderen. Deze allesreiniger is bijzonder geconcentreerd en is te gebruiken voor het schoonmaken van uw meubels, uw keuken, uw tuinmeubelen en nog vele andere oppervlaktes. Wilt u naast bovenstaande oppervlaktes bijvoorbeeld uw dampkap schoonmaken? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van één van onze dampkapreinigers. Zelfs het meest hardnekkige vet zal binnen een mum van tijd verdwijnen. In ons assortiment vindt u verschillende schoonmaakproducten die te gebruiken zijn in het interieur van uw huis. Wij raden u aan om de productinformatie aandachtig door te lezen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

  Voor uw auto

  Wanneer u veel tijd besteedt in uw auto wilt u het liefst een auto die van buiten en van binnen op-en-top schoon is. Om dit te realiseren raden wij u aan om gebruik te maken van schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor uw auto. Binnen ons assortiment van auto cleaners vindt u vrijwel alle middelen die u nodig heeft. Om de buitenkant van uw auto weer te laten glimmen raden wij u aan om gebruik te maken van een Auto shampoo. Voor het schoonmaken van uw velgen kunt u een velgenreiniger gebruiken. Wilt u het interieur van uw auto eens goed onderhanden nemen? Maak dan gebruik van onze Cockpit Shine om uw interieuronderdelen van kunststof, vinyl en rubber schoon te maken. Dit product laat tevens een aangename geur achter in het interieur van uw auto.

  Voor uw tuin

  Ook voor het schoonmaken van uw tuin hebben we bij Megatip.be verschillende schoonmaakproducten in huis. Indien u een prachtige tuin of een oprit heeft wilt u er natuurlijk wel voor zorgen dat u deze prachtige uitstraling behoudt. Helaas zal ook te maken krijgen met onkruid en mos. Gelukkig kunt u in dat geval gebruik maken van onze ontmosser. Dit product kan naar wens gemend worden met water, maar in ieder geval kunnen wij u verzekeren dat dit product al het mos in uw tuin verwijdert. U hoeft niet bang te zijn dat u schade aan uw tuin aanbrengt aangezien onze ontmossers uitsluitend gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen. Gebruik de ontmosser in combinatie met een drukspuit om zo effectief mogelijk uw tuin te besproeien.

  Het poetsen van metaal

  Werkt u in een industriële omgeving? Dan wilt u ook verzekerd zijn van een schone en veilige werkomgeving. Dit bereikt u door deze omgeving regelmatig en grondig schoon te maken. In industriële, maar ook in huishoudelijke omgevingen wordt vaak gebruik gemaakt van metaal. Denk maar eens aan machines van metaal of gewoonweg aan uw fiets. Wanneer u deze elementen wilt schoonmaken is het belangrijk dat u gebruik maakt van de juiste schoonmaakproducten. Binnen ons assortiment hebben wij verschillende Schoonmaakproducten die geschikt zijn voor schoonmaken van roestvrijstaal. Lees de productomschrijvingen goed door, zodat u precies weet hoe u deze producten moet gebruiken.

  Neem contact met ons op voor meer informatie

  indien u meer wilt weten over de schoonmaakproducten in ons assortiment raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bel naar +32 475 873 442 of stuur uw vraag naar [email protected]. Wij vertellen u graag meer over de schoonmaakproducten in ons assortiment.