Fortnite merchandising

Sorteer op:

Het stoere T-shirt van Fortnite is vervaardigd uit 100% polyester en is zeer comfortabel om te dragen.
Het populaire online spel Fortnite is geliefd bij iedereen en de hype van het moment.
€16,95
Comfortabel T-shirt van Fortnite met leuke print.
Het online spel Fortnite is de hype van het moment en de populairste game dat gespeeld wordt door jong en oud.
€16,95
De leuke Fornite set met T-Shirt en bijpassend broekje heeft een comfortabele pasvorm en is geschikt voor diverse activiteiten.
Bestel vandaag nog deze mooie Fortnite tenue bij Megatip.be
€24,95
Leuke en stoere trainingsvest van Fortnite. Deze mooie vest van het populaire online game Fortnite is vervaardigd uit 100% polyester en heeft een comfortabele pasvorm.
Geschikt voor diverse doeleinden voor de echte fans.
€29,95
Fortnite Battle Royale cap met verstelbare clip.
- One size fits all
- Black
€9,95
Fortnite Battle Royale cap met verstelbare clip.
- One size fits all
- Beige gevlamd
€12,95
Leuke muts van Fortnite om Uw hoofd en oren lekker te verwarmen tijdens de koude wintermaanden.
One size
€9,95
Leuke Gymtas / zwemzak van Fortnite
€11,95

Fortnite merchandising

Zoekt U een leuk T-shirt van Fortnite? Bij Megatip.be bieden wij een unieke en betaalbare collectie aan van Fortnite merchandising. Het mooie en comfortabele shirt kan gedragen worden door iedereen en is een must have voor de echte Fortnite fans.

Fortnite is uitgegroeid tot een van de meest populaire spellen ter wereld. In 2018 zijn er meer dan 40 miljoen spelers. Het spel wordt ook door veel spelers gespeeld op streamingdienst Twitch ,  

Battle Royale

Dit speltype (speler tegen speler) is volgens het principe van wie als laatst overblijft (Last man standing). Het spel wordt in de derde persoon gespeeld. De spelers worden op een eiland gedropt, met maximaal 100 spelers. Dit kan in de spelmodi solo, duo en squad en soms een LTM (beperkte tijd of Limited Time Mode) waarbij de speler bij solo alleen staat, bij duo samenwerkt met een andere speler en bij squad met een team van maximum vier. Na de landing dient de speler wapens te zoeken ter verdediging en om medespelers uit te schakelen. Het speelveld op het eiland wordt steeds kleiner door een storm die steeds groter wordt. Hierdoor zullen de spelers elkaar op een gegeven moment tegenkomen. De speler die als laatste weet te overleven is de winnaar. De vormgeving van het spel is niet realistisch, en er vloeit geen bloed.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x