Gieters & Emmers

Sorteer op:

Stevige kunststof Gieter met een inhoud van 3 liter met verwijderbare sproeikop.
Deze Gieter is ideaal om Uw planten te voorzien van het nodige water met handige sproeier en om het vernevelen van insecticide of voor het verspreiden van Mosa.
€7,95
Stevige kunststof Gieter met een inhoud van 6 liter met verwijderbare sproeikop.
Deze Gieter is ideaal om Uw planten te voorzien van het nodige water met handige sproeier en om het vernevelen van insecticide of voor het verspreiden van Mosa.
€9,95
Stevige kunststof Gieter met een inhoud van 11 liter met verwijderbare sproeikop.
Deze Gieter is ideaal om Uw planten te voorzien van het nodige water met handige sproeier en om het vernevelen van insecticide of voor het verspreiden van Mosa.
€10,95
Handige gieter van 2 liter met lange hals om gericht te gieten.
€4,99
Handige kunststof gieter met een inhoud van 2 liter met lange tuit van 30 cm.
€8,95
Huishoudelijke emmer met een inhoud van 15 liter met uitwringsysteem.
Deze emmer is tevens voorzien van een handige uitgiet functie.
€9,95
Huishoudelijke emmer met een inhoud van 12 liter met stevig uitwringsysteem.
Deze grijze emmer is voorzien van een handige uitgiet functie.
€11,95
Handige ovale huishoudemmer met schenktuit 12 liter
€9,95
Emmer rechthoekig met een inhoud van 15 liter.
Ideaal voor raamwassers en vloer moppen van 25 cm. , 30 cm. en 35 cm. breed
€9,95
Emmer rechthoekig met een inhoud van 15 liter en Comfort handgreep.
Geschikt voor raamwassers en vloer moppen van 25 cm. , 30 cm. en 35 cm. breed
€9,95
Rechthoekige emmer met 4 zwenkwielen voor het eenvoudig reinigen van Uw vloeren en/of ramen met een inhoud van 15 liter.
€14,95
Deze rechthoekige emmer van 10 liter is vervaardigd uit kunststof , de emmer met een breedte van 35 cm kan gebruikt worden voor diverse raamwassers , raamtrekkers en vloermoppen.
Compatibel met Magic mop van 26 cm.
€6,95
Deze professionele emmer is vervaardigd van duurzaam kunststof en de handige ecologische handgreep is van goede kwaliteit. De extra brede emmer is geschikt voor raamtrekkers , Inwassers en vloermoppen tot 48 cm. breed.
€19,95
Deze professionele raamwas emmer met wieltjes heeft een inhoud van 22 liter. De rechthoekige emmer is voorzien van handige houders voor een raamwasser en raamtrekker op te hangen.
€29,95
Deze stevige kunststof emmer met dubbel vak is uiterst handig in gebruik wanneer U vuil en schoon water gescheiden wilt houden. De emmer met twee aparte vakken kan gebruikt worden in combinatie met de Magic mop van 26 cm of inwassers tot 35 cm.
€19,95
Versterkte bouwemmer met een inhoud van 10 liter en versterkte draaggreep.
€8,95
Deze stevige huishoudemmer met een inhoud van 13 liter is geschikt voor alle klussen. De groen metallic kleurige emmer is zowel voor binnen- als buitengebruik.
€6,95
Ronde kunststof huishoudemmer met handige uitgiet functie.
Deze huishoudemmer heeft een inhoud van 10 liter.
€3,95

Bent u ook op zoek naar een geschikte gieter?

Wanneer uw huis over een tuin beschikt spreekt het voor zich dat u nood zult hebben aan een gepaste gieter. U kunt een gieter niet alleen gebruiken om uw bloemen of planten water te geven, daarnaast kunt u er bijvoorbeeld ook insecticide in doen. Een degelijke gieter die beschikt over een prima kwaliteit kopen hoeft bovendien niet noodzakelijk veel geld te kosten, in tegendeel. Indien u er voor kiest om één van de gieters uit ons assortiment aan te kopen zorgt u er namelijk voor dat u steevast beschikt over een zeer kwalitatieve gieter zonder dat er een groot kostenplaatje aan verbonden is.


Gieter met een uiteenlopende capaciteit kopen

Het kan perfect voorkomen dat u een gieter met een bepaalde capaciteit in gedachten heeft. De ene persoon zal bijvoorbeeld graag gebruik willen maken van een gieter met een capaciteit van 3 liter terwijl iemand anders er één zal nodig hebben met een capaciteit van 6 of 9 liter. Voor welke van deze verschillende capaciteiten u ook kiest, wij bieden ze u hier bij Megatip.be allemaal!


Verwijderbare sproeikop bijgeleverd

Indien u er voor kiest om een gieter aan te kopen uit het aanbod hier bij Megatip.be wordt er in het merendeel van de gevallen steeds een passende sproeikop meegeleverd. Deze sproeikop maakt het niet alleen mogelijk om op eenvoudige wijze de planten water te geven, daarnaast wordt met name ook insecticide doeltreffend verspreid. Het feit dat de sproeikop samen met uw gieter wordt meegeleverd zorgt er voor dat u ook geen extra kosten dient te maken waardoor u hier bij Megatip.be uw gieter steeds tegen een zo scherp mogelijke prijs in huis kunt halen. Heeft u ook nood aan een gepaste gieter en wilt u deze extra voordelig aankopen? Aarzel dan niet langer en ontdek snel het aanbod aan gieters hier bij Megatip.be!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x