0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Voetbalshort

  Een voetbalshort is onmisbaar voor iedere voetballer. Of u nu voetbal als sport beoefent of dat u er gewoonweg van houdt om buiten een balletje te trappen, met onze voetbalshorts voelt u zich comfortabel. Wanneer u een short wilt aanschaffen is het belangrijk dat u kiest voor een short van goede kwaliteit. Binnen het assortiment van Megatip.be h... Toon meer

  Prijs

  -
  1 Product
  Voetbalshort Kids Navy blauw

  Voetbalshort Kids Navy blauw

  Deze voetbal- sportshort voor kinderen is licht ...
  Op voorraad

  Voetbalshort

  Een voetbalshort is onmisbaar voor iedere voetballer. Of u nu voetbal als sport beoefent of dat u er gewoonweg van houdt om buiten een balletje te trappen, met onze voetbalshorts voelt u zich comfortabel. Wanneer u een short wilt aanschaffen is het belangrijk dat u kiest voor een short van goede kwaliteit. Binnen het assortiment van Megatip.be hebben we verschillende mogelijkheden. Daarom raden wij u aan om hierboven ons assortiment op uw gemakje te bekijken of u kunt natuurlijk verder lezen voor meer informatie.

  Het belang van een goede voetbalshort

  Indien u of u kinderen aan het voetballen zijn wilt u natuurlijk het liefst zo goed mogelijke prestaties neerzetten. Om dit te kunnen doen is het van belang dat u geen last heeft van de voetbalkleding die u draagt. Voetbalkleding van lage kwaliteit kan op den duur gaan irriteren, waardoor u zich mogelijk niet meer kunt focussen op het spel. Wij raden u dan ook altijd aan om goed na te gaan waar uw kleding van gemaakt is, zodat u zeker weet dat deze kleding u niet gaat irriteren. Binnen het assortiment van Megatip.be vindt u een voetbalshort gemaakt van polyester. Dit materiaal is licht in gewicht en droogt bijzonder snel op, waardoor u ook in natte omgevingen de beste prestaties kunt neerzetten. Tevens zijn onze shorts voorzien van een elastische taille met een aanrijgkoord, waardoor de short nooit van uw heup zal afzakken.

  Voetbalshorts voor uw kinderen

  Het mooie aan de sportbroekjes binnen ons assortiment is dat uw kinderen deze niet enkel en alleen kan dragen tijdens het voetballen. Ook wanneer uw kinderen andere sporten beoefenen (bijvoorbeeld onder schooltijd) kunnen onze sportbroekjes zonder zorgen gedragen worden. De sportbroekjes zijn makkelijk opvouwbaar en kunnen daarom zonder enkel probleem meegenomen worden in de tas van uw kind. Is uw kind eenmaal klaar met sporten? Dan kunt u de broekjes gemakkelijk uitwassen in de wasmachine. Al het vuil en alle vlekken zullen gemakkelijk verwijderd worden, waardoor uw kind dit broekje vaak kan gebruiken. Door een voetbalshort aan te schaffen van Megatip.be maakt u ook op economisch gebied een verstandige keuze. Uw kind kan dit broekje de volgende dag namelijk al weer dragen wanneer u de voetbalshort heeft uitgewassen. Hierdoor hoeft u geen verschillende sportbroekjes aan te schaffen en bespaart u dus geld.

  Goede kwaliteit en voordelig geprijsd

  Hierboven kon je al meer lezen over de kwaliteit van onze voetbalshorts. We hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat onze sportbroekjes zo lang mogelijk meegaan en dit alles tegen een mooie prijs. Vindt u het ook zonde om tientallen euro’s uit te geven aan een voetbalshort waar uw kind binnen de kortste keren uitgroeit? Dan vindt u binnen ons assortiment de oplossing. Indien u ervoor kiest om een voetbalshort bij ons te bestellen kunt u deze in de meeste gevallen al de volgende dag in huis verwachten.

  Behoefte aan meer informatie?

  Wilt u meer weten over een specifieke voetbalshort uit ons assortiment of heeft u andere vragen? Dan raden wij u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Onze klantenservice is iedere werkdag bereikbaar en zij staan iedere dag opnieuw klaar om al uw vragen zowel telefonisch als via e-mail te beantwoorden. Bel naar +32 475 873 442 of stuur uw vraag op naar het volgende e-mailadres: [email protected]. We proberen al uw vragen zo spoedig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Bent u dus op zoek naar kwalitatieve voetbalshorts? Dan bent u bij Megatip.be aan het juiste adres. Schaf nu op een snelle en voordelige manier uw voetbalshort aan en geniet van onze kwaliteit.