Zonnebril

Sorteer op:

Deze mooie overzet zonnebril ook wel Suncover genoemd heeft gepolariseerde lenzen voor optimale UV bescherming aan de ogen. Het purper Shield montuur heeft een stijlvolle en comfortabele pasvorm.
€22,95
Met deze stijlvolle overzet zonnebril die past op Uw bestaande bril heeft U geen last meer van de zon. De overzet zonnebril van het merk Revex heeft gepolariseerde lenzen voor optimale UV bescherming aan de ogen.
Suncover, blue with black line
€22,95
Deze prachtige en efficiënte overzet zonnebril heeft een stijlvolle en comfortabele pasvorm en de gepolariseerde lenzen van het merk Revex geven optimale UV bescherming aan de ogen.
Suncover, burgundy with black line
€22,95
Deze tijdloze en kwalitatieve overzet zonnebril van het merk Revex heeft een stevig zwart montuur en een comfortabele pasvorm. De suncover zonnebril in look a like Ray-Ban montuur is dan ook een ideale oplossing voor brildragers.
€24,95
Deze overzet zonnebril met een prachtig look a like Ray-Ban montuur is de ideale aanvulling voor brildragers en de gepolariseerde lenzen zullen de ogen optimaal beschermen tegen schadelijk UV stralen.
€24,95
Deze suncover zonnebril in look a like Ray-Ban montuur is de ideale oplossing voor brildragers. De gepolariseerde lenzen van het merk Revex zullen de ogen optimaal beschermen tegen schadelijk UV stralen.
€24,95
Sale
Deze prachtige sportzonnebril met stijlvol en comfortabel montuur zal Uw ogen ten alle tijden optimaal beschermen. De Revex zonnebril met verkleurbare lenzen zal verdonkeren naarmate de UV straling en terug lichter worden als de zon verdwijnt.
€39,95 €34,95
De Polariod overzet zonnebril ook wel Suncover genoemd past eenvoudig over uw bestaande bril heen , en hoeft u niet steeds van bril te wisselen! Overzet zonnebril met comfortabele pasvorm
€19,95
Deze Polaroid overzet zonnebril ook wel Suncover genoemd past eenvoudig over uw bestaande bril heen , en hoeft u niet steeds van bril te wisselen!
Efficiënte overzet zonnebril met comfortabele pasvorm.
€19,95
Deze leuke en efficiënte fitover zonnebril in bruin gevlamd montuur heeft een stijlvolle en comfortabele pasvorm en de gepolariseerde lenzen van het merk Revex geven optimale UV bescherming aan de ogen.
Ideale aanvulling voor brildragers
€22,95
Deze overzet zonnebril met gepolariseerde lenzen maakt in een handomdraai van Uw bestaande bril een volwaardige zonnebril. Het grootste voordeel van de fitover zonnebril is dat U het bestaande zicht behoudt met 100% UV bescherming.
€22,95
Deze leuke overzet zonnebril met gepolariseerde lenzen geven Uw ogen 100% UV-Prodection en zal U bijstaan bij het autorijden. Het zwarte Shield montuur heeft een stijlvolle en comfortabele pasvorm. geschikt voor Dames en Heren.
€22,95
De kwalitatieve sport zonnebril met Polaroid lenzen van het merk Revex zal Uw ogen optimaal beschermen tegen schadelijke UV stralen en dit met een sportieve uitstraling.
Polaroid zonnebril met comfortabele en perfecte pasvorm.
€19,95
Deze duurzame sport zonnebril met Polaroid lenzen van het merk Revex zal Uw ogen optimaal beschermen tegen schadelijke UV stralen en dit met een sportieve uitstraling.
Polaroid zonnebril met comfortabele en perfecte pasvorm.
€19,95
Deze prachtige sport zonnebril met gepolariseerde lenzen heeft een metallic zwart/zilver kunststof montuur met mooie afwerking aan de brilpootjes. De polaroid zonnebril heeft een comfortabele en perfecte pasvorm en is geschikt voor alle doeleinden.
€19,95
Sale
Mooie Dames zonnebril met gepolariseerde lenzen. Met deze prachtige dames zonnebril die past op elke gezichtsvorm zullen Uw ogen volledig beschermd zijn tijdens de komende zomermaanden.
Style , black, nickel/gun deco
€24,95 €22,95
Sale
Deze stijlvolle Polaroid zonnebril voor dames is een allround zonnebril met een prachtige uitstraling en bovendien heeft deze perfect aanpassende zonnebril een aangename pasvorm.
Style , ice beige, gold/brown deco
€24,95 €22,95
Sale
Gepolariseerde Dameszonnebril met elegante uitstraling. Deze allround Dames zonnebril met prachtige afwerking en Polariserende lenzen zal Uw ogen dan ook volledig beschermen tegen schadelijke UV400 zonnestralen.
Style , White / black temple
€24,95 €22,95
Deze elegante Revex Overzet zonnebril beschikt over polariserende lenzen voor 100% optische helderheid en optimale krasbestendigheid. De perfecte pasvorm en het duurzaam kunststof montuur zit als gegoten voor elke gebruiker.
€24,95
Deze Polaroid overzet zonnebril ook wel Suncover genoemd past eenvoudig over uw bestaande bril heen , en hoeft u niet steeds van bril te wisselen!
Elegante overzet zonnebril met een perfecte pasvorm.
€24,95
Deze elegante Polaroid overzet zonnebril ook wel Suncover genoemd past eenvoudig over uw bestaande bril heen , en hoeft u niet steeds van bril te wisselen!
De perfecte pasvorm en het duurzaam kunststof montuur zit als gegoten voor elke gebruiker.
€24,95
Deze duurzame en efficiënte fitover zonnebril met Polaroid lenzen zal Uw ogen 100% UV400 bescherming geven tegen inkomende zonnestralen.
Elegante overzet zonnebril die past bij elke outfit
€24,95
Met deze duurzame en efficiënte overzet zonnebril die past op Uw bestaande bril heeft U geen last meer van de zon. Gepolariseerde lenzen van het merk Revex zijn de meest duurzame lenzen op de markt en zijn bestand tegen extreme omstandigheden
€24,95
Deze fitover zonnebril is een perfecte aanvulling voor brildragers en is vrijwel combineerbaar met elk montuur van bril , Het transparant demi bruine montuur heeft tevens een comfortabele pasvorm en een mooie uitstraling.
100% UV400 Protection
€24,95

Het hebben van een goede zonnebril is het hele jaar door handig. De zon kan altijd gaan schijnen en in uw ogen branden waardoor u er een nodig kunt hebben. Ze zijn te gebruiken in verschillende situaties zoals tijdens het autorijden en ook wanneer u aan het ontspannen bent op een terrasje. In ons assortiment vindt u verschillende varianten waardoor er zeker ook voor u een mooie optie tussen zit. Wilt u meer weten over de diverse zonnebrillen uit ons assortiment, lees dan verder en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Een zonnebril tijdens het sporten

Het soort zonnebril die u zou gebruiken tijdens het sporten is heel anders als een optie voor op het strand. Wanneer u rustig zit met een zonnebril heeft u hier waarschijnlijk hele andere eisen aan als wanneer u gaat mountainbiken of rennen. Het verschil zit hem voornamelijk in de pasvorm. Een zonnebril voor tijdens het sporten moet beter aansluiten op de vorm van uw hoofd waardoor deze beter op zijn plek blijft zitten met alle bewegingen. Bij sommige sporten is het nodig om een helm te dragen wat met de verkeerde zonnebril erg onprettig zal zitten. Een zonnebril voor het sporten moet dus de perfecte pasvorm hebben waardoor deze nooit in de weg zal zitten of gaat vallen.

Voor dames en heren

Dames en heren hebben vaak een geheel andere smaak als het gaat om het dragen van een zonnebril. Bij mannen gaat het vaak meer om de efficiëntie als om de versieringen terwijl vrouwen vaak uitgebreid versierde opties willen. Hierom bieden wij aparte opties aan voor mannen en vrouwen. Uiteraard hebben wij ook zonnebrillen in ons assortiment die voor iedereen leuk zijn om te dragen, deze zijn erg mooi en veelzijdig. Waar u bij ons altijd zeker van bent is de scherpe prijs, of u nou een man of vrouw bent maakt niet uit. Alle zonnebrillen in ons assortiment zijn zeer scherp geprijsd.

Een zonnebril over uw normale bril

Erg veel volwassenen dragen een bril waarvan de sterkte eens in de zoveel tijd weer veranderd. Het kan daarom erg duur zijn elke keer een nieuwe zonnebril op sterkte aan te schaffen. Hierbij moet u ook elke keer wisselen van bril wat bij bepaalde activiteiten erg onpraktisch is. Om dit probleem op te lossen vindt u in ons assortiment overzet zonnebrillen. Dit is een zonnebril die door zijn model over uw gewone bril heen gedragen kan worden. U schuift hem hier overheen terwijl u uw bril nog opheeft en als u de zonnebril af wilt heeft u geen slecht zicht tijdens het wisselen van bril omdat uw eigen bril ten alle tijden op uw gezicht blijft. Wat een groot voordeel is aan zo een overzet bril is dat u niet elk jaar een nieuwe hoeft aan te schaffen zoals u dat wel zou moeten doen met een zonnebril op sterkte. Uw bril veranderd maar u kunt de overzet zonnebril blijven gebruiken.

Ook voor kinderen erg handig

Sommige kinderen hebben een zonnebril echt nodig als de zon fel gaat schijnen terwijl andere het gewoon erg leuk vinden om er een te dragen net als hun ouders. Wat de reden dan ook is, in ons assortiment vindt u voor elk kind een leuke zonnebril. Kinderen zijn kleiner en vinden andere dingen mooi als volwassenen en om die reden hebben wij in ons assortiment verschillende modellen geschikt voor kinderen. Deze opties zijn allemaal zeer scherp geprijsd, wat ook wel nodig is met kinderen. Vaak raken kinderen iets kwijt of er gaat iets stuk tijdens het spelen. Met de opties van Megatip.be hoeft u zich hier niet druk om te maken, alle kinderzonnebrillen zijn erg goedkoop.

Wat is een polaroid zonnebril

De gemiddelde zonnebril zorgt ervoor dat zonlicht niet te fel in uw ogen zal schijnen. Echter beschermen deze brillen niet tegen de UV stralen van de zon die erg schadelijk kunnen zijn. Een polaroid zonnebril beschermt uw ogen wel tegen deze straling. Dit kan erg belangrijk zijn als u veel tijd buiten doorbrengt voor bijvoorbeeld werk of een duursport zoals wielrennen. Met de polaroid zonnebrillen krijgt u 100% schitteringsvrij zicht wat ervoor zorgt dat uw ogen minder snel moe aan zullen voelen als met een standaard zonnebril of zonder zonnebril.

Om wat voor reden u dan ook een zonnebril nodig heeft maakt binnen ons assortiment niet uit. Wij hebben voor iedereen een goede optie doordat wij een zeer ruim assortiment bieden. De kwaliteit van de zonnebrillen in ons assortiment is erg goed waardoor u zeker weet dat uw keuze lang mee zal gaan. Wilt u een mooie zonnebril voor een zeer scherpe prijs, bekijk dan ons assortiment en bestel een zonnebril naar wens bij Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x