Hand spinner

Sorteer op:

Sale
Deze unieke metalen hand spinner Broche Rainbow is een prachtige spinner met een uitstekende balans en hoog draaivermogen. De rage van 2017 is uiteraard de hand spinner.
Verminderd stress en verhoogd het concentratievermogen.
€19,95 €10,00
Sale
Deze metalen hand spinner tweetand Blauw uit de limited edition is een unieke spinner met een uitstekende balans en hoog draaivermogen. De rage van 2017 is uiteraard de hand spinner.
Verminderd stress en verhoogd het concentratievermogen.
€19,95 €10,00
Sale
Deze exclusieve metalen hand spinner super Ninja is geschikt voor jong en oud en zal ongetwijfeld stress verminderen en verveling uitsluiten.
Uitstekende balans met een hoog draaivermogen. De hype van het moment is uiteraard de hand spinner.
€19,95 €10,00
Sale
Deze metalen hand spinner Cirkels Goud zal stress verminderen en het concentratievermogen verhogen. De metal hand spinner heeft een uitstekende balans en hoog draaivermogen. De rage van 2017 is uiteraard de hand spinner.
€19,95 €10,00
Sale
Nieuwste rage 2017 , De Hand spinner !
Deze exclusieve hand spinner is gemakkelijk in de hand te houden en er kan lekker mee gespind worden. Zenuwtrekken en stress zullen onmiddellijk verdwijnen.
€19,95 €10,00
Sale
De metal hand spinner Ninja blauw zal stress verminderen en het concentratievermogen verhogen. Deze metalen hand spinner heeft een uitstekende balans en een uitstekend draaivermogen.
De rage van 2017
€19,95 €10,00
Sale
Deze prachtige metal hand spinner in ruit design is een unieke spinner met een uitstekende balans en hoog draaivermogen. De rage van 2017 is uiteraard de hand spinner.
Verminderd stress en verhoogd het concentratievermogen.
€19,95 €10,00
Sale
Deze unieke metalen hand spinner in goud design is geschikt voor jong en oud en zal ongetwijfeld stress verminderen en verveling uitsluiten.
Uitstekende balans met een hoog draaivermogen. De hype van het moment is uiteraard de hand spinner.
€19,95 €10,00
Sale
Deze leuke metal hand spinner in 5 tand design is een unieke spinner met een uitstekende balans en hoog draaivermogen. De rage van 2017 is uiteraard de hand spinner.
Verminderd stress en verhoogd het concentratievermogen.
€19,95 €10,00
Sale
De kleurrijke metalen hand spinner zal stress verminderen en het concentratievermogen verhogen.
Nieuwste rage van 2017 , deze metalen rainbow hand spinner is perfect in balans en zal super snel en lang spinnen.
€19,95 €10,00
Sale
Unieke metalen hand spinner voor urenlang spinplezier. De nieuwste rage van 2017 , deze metalen gouden hand spinner is perfect in balans en zal super snel en lang spinnen.
Hand spinner Metal Gold-bar
€17,95 €8,00
Sale
Deze aluminium hand spinner goud is een spinner met een sublieme draaisnelheid en zal stress en verveling uitsluiten en het concentratievermogen verhogen.
Rage 2017 , Hand spinner
€11,95 €6,00
Sale
Rage 2017 , deze aluminium hand spinner is leuk om naar te kijken en zal stress onmiddellijk doen verdwijnen.
Zwarte aluminium hand spinner voor urenlang spinplezier , voor jong en oud
€11,95 €6,00
Sale
De aluminium hand spinner is leuk om naar te kijken en zal stress onmiddellijk doen verdwijnen.
Blauwe aluminium hand spinner voor urenlang spinplezier , voor jong en oud
€11,95 €6,00
Sale
De hype van het moment is uiteraard de hand spinner , Deze metalen spinner Dual-Bar Rainbow is geschikt voor jong en oud en zal ongetwijfeld stress verminderen en verveling uitsluiten.
Uitstekende balans met een hoog draaivermogen.
€19,95 €10,00
Sale
De stoere en stijlvolle hand spinner metal Dual-Bar is een spinner uit de special edition collectie , Deze hand spinner heeft een sublieme draaisnelheid en zal stress en verveling uitsluiten en concentratievermogen verhogen.
€13,95 €7,00
Sale
De Special edition hand spinner metal Dual-Bar is een spinner met een sublieme draaisnelheid en zal stress en verveling uitsluiten en concentratievermogen verhogen.
Metal Koper hand spinner
€13,95 €7,00
Sale
Geen stress met deze handspinner , de nieuwste rage van 2017.
De draaibewegingen van deze handspinner verminderd stres en zal het concentratievermogen verhogen.
€7,95 €4,00
Sale
Deze handspinner is gemakkelijk in de hand te houden en er kan lekker mee gespind worden.
Geen stress met deze smiley handspinner , de nieuwste rage van 2017.
€7,95 €4,00
Sale
Deze Coole smiley Hand spinner heeft een leuk uitzicht en is fascinerend om naar te kijken.
De nieuwste rage van 2017 , Geen stress met deze leuke handspinner.
€7,95 €4,00
Sale
Mooie handspinner Tri-blade die efficiënt spint. De nieuwe rage van 2017 is uiteraard de handspinner , door allerlei trucjes die er kunnen gedaan worden met deze spinner zal U urenlang plezier beleven.
€9,95 €5,00
Sale
Deze leuke Batman Hand spinner heeft een leuk uitzicht en is voorzien van extra tools voor meer kunstjes.
De nieuwste rage van 2017 , Geen stress met deze leuke handspinner.
€9,95 €5,00
Sale
Hand spinner met Led licht die door een kleine aanraking prachtig aanknippert , deze hand spinner is dan ook een mooie verschijning in het donker en zal stress verminderen en het concentratievermogen verhogen.
€7,95 €4,00
Sale
Deze fascinerende hand spinner met Led licht zal schitteren in het donker. De nieuwste rage van 2017 ! De groene hand spinner met led licht zal stress verminderen en het concentratievermogen verhogen.
€7,95 €4,00

De hand spinner of fidget spinner is de nieuwste rage van 2017. Vanuit Amerika over komen waaien en in korte tijd razend populair in Europa. Draai uw onrust, stress of verveling weg met een van onze hand spinners. We hebben de leukste hand spinners geselecteerd, geschikt voor volwassenen en kinderen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende modellen en kleuren. Van de hand spinner exclusief super ninja tot de smiley spinner, u vindt het allemaal bij Megatip.be.

Werking van de hand spinner

Ooit werd de spinner ontwikkeld om autistische kinderen rust te geven. Door het draaien met de

spinner ontstaat er een diepe concentratie. Het idee is niet nieuw, de bedenkster liet in 2005 haar patent verlopen. Pas in 2016 werd de hand spinner opnieuw ontdekt. Met succes, want dit speelgoed is een rage onder groot en klein.

De hand spinner is het ideale speelgoed voor kinderen met autisme, ADHD of angstige kinderen. Het helpt het kind te ontspannen en zich te concentreren. Zo zijn kinderen met adhd moeilijk te remmen. De spinner zorgt ervoor dat hun impulsen onder controle blijven. Voor kinderen met concentratiestoornissen werkt de spinner goed op de focus en concentratie. Veel kinderen draaien met de hand spinner rond terwijl ze aan het leren zijn.

De werking van de spinner is vrij eenvoudig. De vingers worden aan de boven- en onderkant in het midden geplaatst. Het buitenste gedeelte kan draaien. Dit eenvoudig speelgoed brengt niet alleen rust en concentratie, veel jongeren doen hier de leukste trucjes mee.

Hand spinner ninja

De normale spinners zijn overal verkrijgbaar. Bij Mega tip.be vindt u ook de spinner Ninja. Deze leveren we in verschillende opvallende kleuren. De spinner Ninja onderscheidt zich door de gebogen vormen.

Ook de spinner Exclusief is een bijzonder exemplaar. Dit model bestaat uit een geheel ronde schijf met verzwaard middengedeelte. Decoratieve en exclusieve handspinners met een hoog draaivermogen en zeer goede balans. Een gadget om te verzamelen.

Aluminium en metalen hand spinner

Kies voor een uitstekende kwaliteit met de aluminium of metalen spinner. Ook deze is in diverse kleuren verkrijgbaar. De hype van 2017 die nog lang aan zal blijven houden: de spinner vermindert stress en verveling. De spinners hebben een uitstekende balans en hoog draaivermogen.

Uit de Special Edition collectie hebben we de Dual spinner. Deze wordt geleverd in een mooi doosje en is zeer geschikt als geschenk. U vindt tevens de metalen handspinners metallic in ons assortiment. Welke spinner u ook zoekt, de meest kleurrijke en bijzondere exemplaren vindt u bij Megatip.be.

Goedkope hand spinner

Bij ons vindt u een spinner vanaf €4,75. Voor ieder budget hebben we de mooiste spinners verzameld. De goedkope spinner is van een uitstekende kwaliteit en biedt u urenlang plezier. Ervaar de ontspannende effecten of leer de nieuwste trucjes. Zoekt u een bijzondere maar toch voordeliger hand spinner, kijk dan eens bij ons model Metal Counterweight. We zijn altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere modellen zoals de glitter hand spinner of de spinner bloem. Uw favoriete spinner vindt u in het assortiment van Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x