Voetbalshirt kopen

Sorteer op:

Sale
Het mooie voetbalshirt van Lionel Messi met rugnummer 10 is natuurlijk het meest gegeerde shirt uit onze collectie. Barcelona is dan ook één van de beste voetbalploegen van het moment en dit mede door de sterspeler Messi.
€14,95 €12,95
Sale
Mooi voetbalshirt "Uit" van Lionel Messi met rugnummer 10. Het Barcelona shirt is natuurlijk het meest gegeerde voetbalshirt uit onze collectie. Barcelona is dan ook één van de beste voetbalploegen van het moment.
€14,95 €12,95
Dit mooie en unieke voetbalshirt van Messi heeft langs de achterzijde het welbekende nummer 10 en is aan de voorzijde bedrukt met een foto van de sterspeler van Barcelona.
€14,95
Sale
Dit mooie voetbalshirt van het Braziliaanse wonderkind Neymar heeft uiteraard het rugnummer 11 aan de achterzijde. Het uitshirt van FC Barcelona is leverbaar in kids - en volwassen maten en is zeer comfortabel om te dragen.
€14,95 €12,95
Sale
Het voetbalshirt van Madrid met sterspeler Cristiano Ronaldo is natuurlijk een felbegeerd shirt. De topscoorder Ronaldo is dan ook één van de beste voetballers van het moment en heeft met rugnummer 7 zijn plaats bij de wereldtop welverdiend.
€14,95 €9,95
Sale
één der Werelds beste spitsen is ongetwijfeld Zlatan Ibrahimovic , Met dit mooie voetbalshirt van Parijs met rugnummer 10 kan U voetballen in Uw favoriete voetbalshirt.
€14,95 €9,95
Voetbalshirt van Juve met de Argentijns voetballer Paulo Bruno Dybala met rugnummer 10.
€14,95
Mooie Voetbalshirt met sterspeler Cristiano Ronaldo met rugnummer 7
Deze comfortabele voetbalshirt is onmisbaar voor iedere Juve supporter
€14,95
Mooi voetbal shirt van Belgium.
Maat XL , one size
€24,95
Met het Jersey Voetbalshirt van België zal ieder kind zich voelen als een volwaardig lid van het Belgisch elftal. Het mooie en kwalitatieve T-shirt is in verschillende kindermaten leverbaar.
€19,95
Supporter met het mooie voetbalshirt van Belgium voor Uw favoriete ploeg. Dit kwalitatieve T-shirt Van het Belgisch elftal is leverbaar in verschillende maten van smal tot en met XL.
€24,95
Comfortabel T-shirt van Fortnite met leuke print.
Het online spel Fortnite is de hype van het moment en de populairste game dat gespeeld wordt door jong en oud.
€16,95
Het stoere T-shirt van Fortnite is vervaardigd uit 100% polyester en is zeer comfortabel om te dragen.
Het populaire online spel Fortnite is geliefd bij iedereen en de hype van het moment.
€16,95
Het België Keepersshirt met één van de beste doelmannen van het moment Thibaut Courtois is voorzien van lange mauwen en versteviging aan de ellebogen.
Leverbaar voor kinderen en volwassenen.
€19,95
Deze prachtige Keeperstenue van Thibaut Courtois mag zeker niet ontbreken in Uw favoriete collectie van voetbalshirts. De Keeperstenue van België is dan ook een mooie uitrusting om in te voetballen.
€24,95
Het mooie Keeperstenue van één van de beste doelmannen van het moment Thibaut Courtois mag zeker niet ontbreken in Uw favoriete collectie.
Leverbaar voor kinderen en volwassenen
€24,95
Deze Voetbaltenue met de Argentijns voetballer Paulo Bruno Dybala is voorzien van het rugnummer 21 en het bijhorende voetbalbroekje.
Leverbaar voor kinderen en volwassenen.
€24,95
Deze Voetbaltenue met de Argentijns voetballer Paulo Bruno Dybala is voorzien van het rugnummer 10 en het bijhorende voetbalbroekje.
€24,95
Deze prachtige Voetbaltenue met sterspeler Cristiano Ronaldo is voorzien van rugnummer 7 en bijhorend voetbalbroekje.
Leverbaar voor kinderen en volwassenen.
€24,95
Deze prachtige Voetbaltenue van Juve met sterspeler Cristiano Ronaldo is voorzien van rugnummer 7 en bijhorend voetbalbroekje.
€24,95
Deze mooie Voetbaltenue Uit van Juventus met sterspeler Cristiano Ronaldo is voorzien van rugnummer 7 en bijhorend voetbalbroekje.
Leverbaar voor kinderen en volwassenen.
€24,95
Deze Voetbaltenue van de Spaanse voetbalclub heeft het rugnummer zeven van profvoetballer Antoine Griezmann.
€24,95
Voetballen met deze prachtige voetbaltenue seizoen 2017-2018 wil de dag van vandaag iedereen. De Argentijnse profvoetballer Lionel Messi die bij voorkeur als aanvaller speelt is dan ook één van de best spelende voetballers.
€24,95
Met deze mooie Voetbaltenue seizoen 2017-2018 met rugnummer 10 waant U zichzelf de sterspeler.
Deze voetbaloutfit van Barca "Uit" van Lionel Messi is dan ook één van de best lopende Voetbaltenue van het moment.
€24,95

Een voetbalshirt kopen van uw favoriete ploeg

Als liefhebber van voetbal vindt u het ongetwijfeld fantastisch om de mogelijkheid te hebben om tal van accessoires in huis te halen. Veel mensen hebben dan ook leuke sjaals van hun favoriete voetbalploeg of kopen accessoires voor hun kinderen zoals een pennenzak of tal van andere artikelen. Het ultieme fan artikel blijft echter een truitje. Een voetbalshirt kopen is iets waar iedere fan eigenlijk wel aan denkt, maar helaas is hier vaak een niet onaanzienlijk prijskaartje aan verbonden. Het kan gelukkig ook anders. Een voetbalshirt kopen hier bij Megatip.be zorgt er immers niet alleen voor dat u kiest voor een mooie en kwalitatieve shirt van uw favoriete ploeg en speler, daarnaast kunt u ook altijd rekenen op een zeer aantrekkelijke, lage prijs. Bent u niet alleen op zoek naar een shirt, maar wilt u liever een complete voetbaltenue in huis halen? Ook in dat geval bieden wij u daar hier bij Megatip.be graag alle mogelijkheden toe.

Voetbalshirt kopen van de beste voetbalploegen

Een voetbalshirt is één van de leukste artikelen voor echte voetbalfans. Heel veel liefhebbers van voetbal hebben dan ook shirts in huis van sterren zoals Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Een voetbalshirt kopen is hier perfect mogelijk bij Megatip.be. Wij hebben een groot assortiment boordevol met de beste en mooiste voetbalshirts van de grootste namen uit de internationale voetbalwereld voor onze klanten verzameld. Of u nu een fan bent van het Spaanse voetbal of van een Franse ploeg uit de eerste klasse, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Heeft u ook altijd al gedroomd van een leuk shirt van uw favoriete speler of ploeg? Twijfel dan niet langer en bestel uw voetbalshirt vandaag nog hier bij Megatip.be!

Voetbalshirt kopen van voetballanden

Een voetbalshirt kopen is niet alleen mogelijk van uw favoriete voetbalploeg, veel mensen zijn immers ook hevige supporter van hun landenteam. Neem nu bijvoorbeeld de nationale ploeg van België.  Veel fans zouden maar wat graag een leuk shirt van hun favoriete Belgische speler in huis halen en dat is nu mogelijk hier bij Megatip.be! Bovendien zult u merken dat alle shirts van Belgische voetballers worden aangeboden tegen een zeer interessante prijs zodat ze voor iedereen in huis gehaald kunnen worden. Ook een voetbalshirt kopen van de beste Belgische spelers of spelers van een andere nationale ploeg? Ontdek ze snel allemaal hier bij Megatip.be!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x