Deurmat binnen

Sorteer op:

Deze artistieke Schoonloopmat met de afmeting van 50 x 75 cm. heeft een liefdevolle uitstraling. De mooie deurmat met de tekst Love bedrukt op een rustieke achtergrond geeft zeker een meerwaarde aan Uw entree. Met antisliplaag
€17,95
Mooie Schoonloopmat met de afmeting van 50 x 75 cm. Deze leuke Deurmat met de tekst Welkom en liefdevolle hartjes als print geeft zeker een meerwaarde aan Uw entree. De deurmat van zeer goede kwaliteit is voorzien van een antisliplaag.
€17,95
Een Schoonloopmat met leuke uitstraling en de tekst Home geeft zeker een meerwaarde aan Uw entree. Deze deurmat van zeer goede kwaliteit is voorzien van een antisliplaag en is gemaakt van 100% Polyamide.
€14,95
Schoonloopmat met gestreept design en de tekst Welcome Home. Deze deurmat van zeer goede kwaliteit is voorzien van een antisliplaag en is gemaakt van 100% Polyamide , verwijderd vuil en vocht zeer grondig van Uw schoenenzolen.
€14,95
Een ecologische deurmat met de tekst Home op een rustiek houten achtergrond en een mooie print van een hartje. Deze rubberen deurmat is zeer duurzaam en is voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
De gerecycleerde deurmat "Rustic Heart" heeft een mooie print van een hart en zal meerdere harten sneller doen slaan. Deze rubberen mat is zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk in onderhoud.
€22,95
De gerecycleerde rubber deurmat met zijn Unieke print van buxus planten zal zeker in de smaak vallen bij Uw bezoek. Deze mat heeft een zeer goede antislipwerking en is voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Met zijn mooie print van cactussen oogt deze rubberen deurmat niet alleen mooi maar geeft deze gerecycleerde mat een vrolijke toets aan Uw entree. Voor binnen- en buitengebruik.
€22,95
De Rustieke deurmat uit gerecycleerd rubber oogt niet alleen mooi maar geeft ook een meerwaarde aan Uw entree. Deze slijtvaste mat is zeer gebruiksvriendelijk en is voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Deze ecologische rubberen deurmat Scrapwood Vintage zal zeker en vast een meerwaarde geven aan Uw entree. De mat is gemaakt uit gerecycleerd rubber waardoor deze zeer duurzaam in gebruik zal zijn. Voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Deze gerecycleerde rubber deurmat heeft een mooie rustgevende print van twee uilen , De stijlvolle en milieubewuste deurmat is voor zowel binnen als buiten gebruik
€22,95
Stijlvolle deurmat uit gerecycleerd rubber die voorzien is van een mooie print met vogels en vlinders. Milieubewuste deurmat voor binnen en buitengebruik.
€18,95
De deurmat Butterfly Home is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een stijlvolle print met de tekst There's no place like Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€18,95
Deze deurmat is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een inspiratievolle print met de tekst Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€18,95
Zoekt U een deurmat met een leuke print? Deze groene kokosmat met een print van drie leuke uilen heeft een fris design en is gemaakt uit 100% kokosvezels , deze schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Zoekt U een deurmat met een leuke print? Deze rode kokosmat met een print van leuke uilen heeft een fris design en is gemaakt uit 100% kokosvezels , deze schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Een Kokosmat met een mooie print aan het zoeken ? Deze blauwe kokosmat met een print van leuke uilen heeft een fris design en is gemaakt uit 100% kokosvezels , deze schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Kokosmat met een leuke tekst "Love at Home". Deze deurmat is van zeer goede kwaliteit en heeft een goede schrapende werking. De kokosmat heeft de afmetingen van 45 x 75 cm.
€14,95
Mooie deurmat met een leuke tekst! Deze Kokosmat met de tekst I Love Home heeft een unieke uitstraling en een zeer goede schrapende werking waardoor het vuil en zand moeiteloos van de schoenzolen zal verdwijnen.
€14,95
Mooie Deurmat die direct in het oog valt! Deze Schoonloopmat Mondial Home Flowers is gemaakt van 100% Polyamide en is een uitstekende vuilmagneet. Tevens is deze schoonloopmat ook voorzien van een anti-slip onderlaag.
€14,95
Zoekt U een Schoonloopmat van goede kwaliteit? Deze Deurmat Mondial Welcome freestyle is gemaakt van 100% Polyamide en is een uitstekende vuilmagneet. Tevens is deze schoonloopmat ook voorzien van een anti-slip onderlaag.
€14,95
Schoonloopmat van goede kwaliteit! Deze Deurmat Mondial WELCOME WorldWide is gemaakt van 100% Polyamide en is een uitstekende vuilmagneet. Tevens is deze schoonloopmat ook voorzien van een anti-slip onderlaag.
€14,95
Schoonloopmat met mooie print! Deze Deurmat Mondial Welcome since is gemaakt van 100% Polyamide en is een uitstekende vuilmagneet. Tevens is deze schoonloopmat ook voorzien van een anti-slip onderlaag.
€14,95
Trendy Schoonloopmat Welcome ! Deze Schoonloopmat Mondial Welcome QR code is gemaakt van 100% Polyamide en is een uitstekende vuilmagneet. Tevens is deze schoonloopmat ook voorzien van een anti-slip onderlaag.
€14,95

Elk huis heeft een goede deurmat nodig. Deze kunt u binnen of buiten neerleggen, afhankelijk van de ruimte die u heeft en uw woonsituatie. Een deurmat binnen neerleggen kunt u doen voor diverse redenen. Een deurmat die binnen ligt heeft niet te maken met alle veranderende weersomstandigheden maar het is nog steeds erg belangrijk dat hij aan een bepaalde kwaliteit voldoet. In ons assortiment vindt u diverse opties, zo kunt u een deurmat binnen neerleggen waar u geheel tevreden mee zult zijn. Lees verder en bekijk ons assortiment om de juiste optie voor uw huis te vinden.

Waarom een deurmat binnen leggen?

Als u een deurmat gaat uitzoeken zijn er altijd meerdere dingen te overwegen. Er zijn dan ook een aantal redenen waarom u in uw situatie misschien beter kunt kiezen voor een variant die u in de gang neer kunt leggen. Wanneer u voor een deurmat binnen kiest hoeft deze niet bestand te zijn tegen alle soorten weersomstandigheden, dit betekend dat u voor elk gewenst materiaal kunt kiezen zonder bang te zijn voor schade bij bijvoorbeeld regen. Ook kan het zo zijn dat uw woning direct aan de stoep gelegen is en u dus geen voortuin heeft. Het kan in zo een geval erg onpraktisch zijn uw deurmat midden op de stoep te leggen, Zo zijn er nog meerdere situaties te benoemen waarin de deurmat binnen leggen een erg goede optie is.

Niet in de kou staan

Het vegen van uw schoenen zal in de meeste gevallen niet veel tijd kosten en u hoeft dus niet lang in de kou of regen te staan. Toch kan het wel eens voorkomen dat uw schoenen erg vuil zijn en dan kost het vegen iets meer tijd als u niet het resterende vuil binnen wilt hebben. Wanneer u een deurmat binnen heeft liggen kunt u op uw gemak de schoenen vegen zonder in de regen of kou te hoeven blijven staan. Zolang u de ruimte heeft om een deurmat binnen neer te leggen brengt dit veel voordelen met zich mee, u staat toch ook niet graag in de kou?

Altijd een droge deurmat

Niemand heeft tijd om de hele dag in de gaten te houden of het gaat regenen en dan op tijd een deurmat naar binnen te halen. Bij sommige opties is dat geen probleem omdat deze geschikt zijn voor gebruik in alle weersomstandigheden. Toch zijn er veel matten die het niet goed doen wanneer ze nat zijn geworden. U kunt dan uw voeten vegen maar vervolgens loopt u dan nog water en vuil mee naar binnen. Met een deurmat binnen heeft u hier nooit last van, deze deurmatten liggen altijd binnen waardoor ze nooit doorweekt kunnen raken met regenwater. Als u uw vloeren droog wilt houden is een deurmat binnen een prima optie.

De perfecte deurmat voor uw interieur

Als u een kijkje heeft genomen in ons assortiment is het u vast al opgevallen dat een deurmat binnen absoluut niet saai hoeft te zijn. Als u een interessant interieur heeft met een prachtige uitstraling wilt u hier uiteraard wel een passende deurmat bij. Bent u opzoek naar iets met een leuke opdruk waardoor iedereen zich direct welkom voelt of wilt u juist een neutrale optie neerleggen? Alle soorten deurmat binnen die u maar kunt wensen vindt u binnen ons uitgebreide assortiment.

Altijd scherp geprijsd!

Een deurmat binnen wordt net als een variant die buiten ligt erg veel gebruikt. Er worden schoenen op geveegd, ze worden vies en nat, liggen op de vloer en ga zo maar door. Dit is waarom ook een deurmat binnen van uitzonderlijke kwaliteit moet zijn, het is zonde van uw tijd en geld om elke paar maanden weer een nieuwe aan te moeten schaffen. Als u een kijkje neemt binnen ons assortiment ziet u dat de kwaliteit niets hoeft te zeggen over de prijs van het product. Bent u opzoek naar de beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs? Dan bent u bij ons altijd aan het juiste adres, een goede deurmat binnen is dan ook voor iedereen betaalbaar. Een deurmat binnen bestellen doet u dan ook bij Megatip.be, u ontvangt dan niets minder dan de allerbeste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x