Deurmat binnen

Sorteer op:

De Prestige deurmat Woodwall Home is wasbaar op 30 graden en is een echte vuilmagneet. Deze schoonloopmat is voorzien van een vinyl onderlaag wat verschuiving op de ondergrond voorkomt.
€19,95
De Prestige deurmat met blauwe ster op een houten achtergrond zal al het vuil en zand grondig verwijderen van Uw schoenzolen. Tevens is deze wasbare schoonloopmat met vinyl onderlaag wasbaar op 30 graden.
€19,95
Op een gezellige manier thuiskomen doe je met deze wasbare deurmat Welcome Home. De schoonloopmat heeft een vinyl onderlaag zodat deze niet kan verschuiven.
€19,95
Deze Schoonloopmat in de afmeting van 50 x 75 cm. heeft een mooie uitstraling. De artistieke deurmat is bedrukt met de tekst Welcome en heeft een stenen hart op de achtergrond. Deze deurmat van zeer goede kwaliteit en is voorzien van een antisliplaag
€17,95
Deze artistieke Schoonloopmat met de afmeting van 50 x 75 cm. heeft een liefdevolle uitstraling. De mooie deurmat met de tekst Love bedrukt op een rustieke achtergrond geeft zeker een meerwaarde aan Uw entree. Met antisliplaag
€17,95
Deze decoratieve Schoonloopmat met de afmeting van 50 x 75 cm. heeft een liefdevolle uitstraling . De leuke deurmat met de tekst Home sweet Home bedrukt op een op hart geeft zeker een meerwaarde aan Uw entree.
€17,95
Mooie Schoonloopmat met de afmeting van 50 x 75 cm. Deze leuke Deurmat met de tekst Welkom en liefdevolle hartjes als print geeft zeker een meerwaarde aan Uw entree. De deurmat van zeer goede kwaliteit is voorzien van een antisliplaag.
€17,95
Een Schoonloopmat met leuke uitstraling en de tekst Home geeft zeker een meerwaarde aan Uw entree. Deze deurmat van zeer goede kwaliteit is voorzien van een antisliplaag en is gemaakt van 100% Polyamide.
€14,95
Schoonloopmat met gestreept design en de tekst Welcome Home. Deze deurmat van zeer goede kwaliteit is voorzien van een antisliplaag en is gemaakt van 100% Polyamide , verwijderd vuil en vocht zeer grondig van Uw schoenenzolen.
€14,95
Deze mooie Schoonloopmat van zeer goede kwaliteit is voorzien van de tekst Home sweet Home. De Deurmat Mondial is gemaakt van 100% Polyamide en verwijderd vuil en vocht zeer grondig van Uw schoenenzolen. Met anti-sliplaag.
€14,95
Een ecologische deurmat met de tekst Home op een rustiek houten achtergrond en een mooie print van een hartje. Deze rubberen deurmat is zeer duurzaam en is voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
De gerecycleerde deurmat "Rustic Heart" heeft een mooie print van een hart en zal meerdere harten sneller doen slaan. Deze rubberen mat is zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk in onderhoud.
€22,95
De gerecycleerde rubber deurmat met zijn Unieke print van buxus planten zal zeker in de smaak vallen bij Uw bezoek. Deze mat heeft een zeer goede antislipwerking en is voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Met zijn mooie print van cactussen oogt deze rubberen deurmat niet alleen mooi maar geeft deze gerecycleerde mat een vrolijke toets aan Uw entree. Voor binnen- en buitengebruik.
€22,95
De Rustieke deurmat uit gerecycleerd rubber oogt niet alleen mooi maar geeft ook een meerwaarde aan Uw entree. Deze slijtvaste mat is zeer gebruiksvriendelijk en is voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Gerecycleerde rubberen deurmat die zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk is. Met de Eco Master "Wooden frame" haalt U niet alleen een mooie deurmat in huis maar zeker en vast ook een sterke en milieubewuste mat voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Deze ecologische rubberen deurmat Scrapwood Vintage zal zeker en vast een meerwaarde geven aan Uw entree. De mat is gemaakt uit gerecycleerd rubber waardoor deze zeer duurzaam in gebruik zal zijn. Voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Deze gerecycleerde rubber deurmat heeft een mooie rustgevende print van twee uilen , De stijlvolle en milieubewuste deurmat is voor zowel binnen als buiten gebruik
€22,95
Stijlvolle deurmat uit gerecycleerd rubber die voorzien is van een mooie print met vogels en vlinders. Milieubewuste deurmat voor binnen en buitengebruik.
€18,95
De deurmat Butterfly Home is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een stijlvolle print met de tekst There's no place like Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€18,95
De deurmat is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een stijlvolle print met de tekst Home Sweet Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€18,95
Deze deurmat is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een inspiratievolle print met de tekst Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€18,95
Zoekt U een deurmat met een leuke print? Deze groene kokosmat met een print van drie leuke uilen heeft een fris design en is gemaakt uit 100% kokosvezels , deze schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95
Zoekt U een deurmat met een leuke print? Deze rode kokosmat met een print van leuke uilen heeft een fris design en is gemaakt uit 100% kokosvezels , deze schraapt Uw schoenzolen zeer grondig schoon en is zeer duurzaam in gebruik.
€10,95

Deurmat binnen in huis tegen vuil

Een deurmat binnen in huis plaatsen brengt enkele zeer interessante voordelen met zich mee. Veel mensen voelen er bijvoorbeeld maar niets voor om iedere dag opnieuw grote delen van hun woning schoon te moeten maken. Dit kost niet alleen erg veel tijd, op latere leeftijd is dit vaak ook nog eens erg lastig. Een deurmat binnen aankopen hier bij Megatip.be zorgt er voor dat uw bezoek altijd met echt schone schoenen uw huis binnen komt waardoor de kans op vuil nagenoeg in de kiem wordt gesmoord. Ook een deurmat voor binnen in huis kopen? Twijfel dan niet langer en ontdek het volledige aanbod snel hier bij Megatip.be!


Blijft stevig op zijn plaats liggen

Een deurmat binnen die wordt aangekocht hier bij Megatip.be is doorgaans altijd voorzien van een vinyl laag aan de onderzijde. Dit lijkt op het eerste zicht misschien niet zo bijzonder, maar het brengt een zeer interessant voordeel met zich mee. Van een deurmat binnen is immers bekend dat ze wel eens durft te bezwijken onder het zand en ander vuil dat mee binnen wordt gebracht. Wanneer het vuil onder de deurmat binnen terechtkomt kan dat er voor zorgen dat u uitglijdt. Dat is bij een vinyl laag niet het geval. Deze laag zorgt er voor dat de deurmat netjes op haar plaats blijft liggen waardoor u er altijd op een veilige manier gebruik van kunt maken.


Deurmat binnen in huis plaatsen is interessant!

Veel mensen kiezen er vandaag de dag nog steeds voor om uitsluitend een deurmat voor hun deur aan de buitenzijde te plaatsen. Dat lijkt op het eerste zicht interessant, maar dat is het niet. Een deurmat binnen is veel interessanter. De reden hiervoor is niet ver te zoeken. Wanneer u er voor kiest om uitsluitend een deurmat buitenshuis te plaatsen en het regent is de kans groot dat uw bezoek alsnog met natte voeten uw huis binnen zal komen. Bovendien hebben deurmatten voor buiten doorgaans aanzienlijk te lijden onder de weersomstandigheden waardoor ze na verloop van tijd niet meer zo efficiënt reinigen. Door er voor te kiezen om een deurmat binnen aan te kopen hier bij Megatip.be kunt u evenwel steeds rekenen op een uitstekende kwaliteit en dat in combinatie met een unieke duurzaamheid.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x