Pannenset

Sorteer op:

Sale
3-delige koekenpannenset met keramische binnenkant. Door de keramische binnenkant hoeft u maar weinig olie of boter te gebruiken. De keramische binnenkant verhindert aanbakken en zorgt ervoor dat de pannen makkelijk schoon te maken zijn.
€49,95 €39,95
Set van 3 Antikleefpannen voor een gezonde dieetkeuken. Deze Ceramic pan is geschikt voor alle vuren , ook inductie en is voorzien van een Soft-Touch handvat.
3-delige Pannenset Marble 20-24-28 cm.
€39,95
Deze anti-kleefpan Marble zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en is gemakkelijk in onderhoud. De 4-delige pannenset van haute Cuisine is geschikt voor alle vuren , ook inductie en is voorzien van een Soft-Touch handvat.
4-delig 20-24-28-32 cm.
€49,95
De 3 -delige panneset Natura van het merk Haute Cuisine heeft een ceramisch gewafelde bodem. Deze milieuvriendelijke pannenset is vrij van PTFE’s en PFOA’s en is geschikt voor alle warmtebronnen , Inclusief Inductie.
Set - 20 , 24 en 28 cm.
€42,95
Deze ecologische en gezonde braadpan Eco-Safe is vervaardigd in gegoten aluminium en heeft een keramische anti-aanbaklaag met een hoge krasbestendigheid. De braadpan van het merk Haute Cuisine is milieuvriendelijk en is geschikt voor alle warmtebronnen ,
€26,95
De Eco-Safe wokpan van het merk Haute Cuisine heeft een zeer sterke keramische anti-kleeflaag en is zeer krasbestendig. Deze Wokpan heeft een goede warmtegeleiding over de hele bodem van de pan , Zo kunt U zeer milieuvriendelijk koken.
€39,95
De Grillpan Eco Safe is vervaardigd uit hoogwaardig gegoten aluminium en heeft een hoog krasbestendige anti- aanbaklaag.
Milieuvriendelijk keramische Grillpan 28 x 28 cm.
€46,95
De kwalitatieve koekenpan "Stoneflex" met Marmer Anti-kleeflaag is voorzien van handige uitgiet-functie en een siliconen Soft Touch handvat. Deze milieuvriendelijke braadpan is vrij van PTFE’s en PFOA’s en heeft een lange levensduur.
20, 24, 28, 32cm.
€26,95
Deze pannenkoekenpan "Stoneflex" van het merk Haute Cuisine is ideaal voor het maken van pannenkoeken, crêpes, eieren, omeletten, ..
Duurzame en milieuvriendelijke pannenkoekenpan met Siliconen Soft Touch handvat
Ø 25 cm
€27,95
De wokpan "Stoneflex" van het merk Haute Cuisine is vervaardigd uit hoogwaardig gegoten aluminium en heeft een marmer anti-kleeflaag. De milieuvriendelijke wok is vrij van PTFE’s en PFOA’s en heeft een lange levensduur.
Ø 28 cm
€38,95
De gebruiksvriendelijke Vispan "Stoneflex" zorgt ervoor dat U gemakkelijk en efficiënt vis kan bakken. Door de marmer anti-kleeflaag kan U met weinig of geen boter en olie Uw vis bakken, wat op zijn beurt een gezondere keuken maakt.
28 x 38 cm.
€39,95
De grillpan "Stoneflex" van het merk Haute Cuisine heeft een marmer anti-kleeflaag en een Siliconen Soft Touch handvat, daarboven is deze kwalitatieve grillpan geschikt voor alle warmtebronnen , inclusief inductie.
28 x 28 cm.
€42,95
De braadpan Vulcano-Rock van het merk Haute Cuisine is voorzien van de nieuwste technologie met drie laags coating en full inductie bodem.
Versterkte binnenbekleding voor een betere slijtvastigheid.
Geschikt voor alle vuren, ook inductie en oven
€24,95
Duurzame en zware kwaliteit Wokpan van Haute Cuisine die voorzien is van de nieuwste technologie met drie laags coating en full inductie bodem.
Versterkte binnenbekleding voor een betere slijtvastigheid.
Geschikt voor alle vuren, ook inductie.
€39,95
Deze Steelpan Vulcano-Rock van het merk Haute Cuisine is voorzien van de nieuwste technologie met drie laags coating en full inductie bodem.
Versterkte binnenbekleding voor een betere slijtvastigheid.
Geschikt voor alle vuren, ook inductie.
€24,95
De Crêpepan , Pannenkoekenpan Vulcano-Rock van het merk Haute Cuisine is voorzien van de nieuwste technologie met drie laags coating en full inductie bodem.
Duurzaam en gemakkelijk in onderhoud
Geschikt voor alle vuren, ook inductie.
€27,95
Deze Pannenkoekenpan met lage rand is ideaal om pannenkoeken te draaien , de kwalitatieve en lichtgewicht Teflon anti-aanbak pan met optimale warmtegeleider is geschikt voor alle warmtebronnen, Gas , Keramisch , elektrisch 
Ø 25 cm.
€19,95
Deze kwalitatieve pannenkoekenpan Full Induction is voorzien van een keramische antikleeflaag en is ideaal om heerlijke pannenkoeken te bereiden en is geschikt voor alle warmtebronnen , inclusief Inductie.
- Ergonomische handgreep
- Ø 26 cm
€22,95
Deze hoogwaardige antikleefpan Graniet van het merk Haute Cuisine is vervaardigd uit gesmeed aluminium en heeft een bakelieten, Soft Touch handvat . De pan met non-stick coating heeft bovendien een full- Induction bodem van 4 mm.
20, 24, 28, 30cm.
€21,95
Kwalitatieve Pannenkoekenpan met Graniet antikleeflaag. Deze pannenkoekenpan vervaardigd uit hoogwaardig gesmeed aluminium is geschikt voor alle vuren en heeft een bakeliet Soft Touch handvat.
Full Inductie bodem
Afmeting , Ø 28 cm
€28,95
De grillpan "Graniet" van het merk Haute Cuisine  heeft een goede warmtegeleiding over de ganse bodem van de pan ,  daarboven is deze full-Induction grillpan geschikt voor alle warmtebronnen , inclusief inductie.
28 x 28 cm.
€36,95
Deze luxueuze braadpan is voorzien van een keramische Anti-kleeflaag en heeft een hoge krasbestendigheid. De kwalitatieve koekenpan is milieuvriendelijk en vrij van PTFE’s en PFOA’s.
Leverbaar in 20 , 24 en 28 cm.
€29,95
Deze luxueuze braadpan Fontinduc in gegoten aluminium heeft een 4-laags anti-kleef en is geschikt voor alle vuren. De kwalitatieve braadpan met full inductie bodem van 8 mm. is ook geschikt voor de oven.
Handvat kan met één draai verwijderd worden.
€44,95
Met deze praktische en gebruiksvriendelijke Wokpan in staal kunt U de meest waanzinnigste wokgerechten klaarmaken. De wokpan van Haute Cuisine met een diameter van 35 cm heeft een antiaanbaklaag en is geschikt voor alle warmtebronnen , Incl. Inductie
€22,95

Elke keuken heeft een goede pannenset nodig. Zeker als u graag kookt is de kwaliteit van de pannenset erg belangrijk. In ons assortiment bieden wij diverse pannensets aan die zeker zullen voldoen aan uw kwaliteitseisen. U kunt hier heerlijke maaltijden in bereiden en lang van genieten door de sterke kwaliteit van de producten. Heeft u nog een pannenset nodig, lees dan verder en ontdek meer over wat een pannenset uit ons ruime assortiment kan betekenen in uw keuken.

Keramische pannen

Dit zijn pannen zoals u misschien nog nooit eerder heeft gezien. Op het eerste zicht zou u bij zo een pannenset misschien zorgen hebben door de witte binnenkant. Dit is juist wat deze pannenset zo bijzonder maakt. De binnenlaag is een keramische laag waardoor de warmte perfect verdeeld wordt. Een groot voordeel met dit soort pannen is dat het voedsel wat u erin stopt nooit zal aanbakken, zelfs niet als u geen boter of olie gebruikt. Na het koken zou u de pannenset met een doekje kunnen uitnemen en al het vuil verdwijnt. Uiteraard is het vanwege bacteriën die kunnen ontstaan als er wat achterblijft in de pan wel aan te raden om ze af te wassen met een zachte spons.

Als u het toch geen prettig idee vindt dat de binnenkant van een pannenset wit is en u bang bent dat het vuil wordt betekend dit niet gelijk dat u geen gebruik kunt maken van keramische pannen. Dit materiaal is ook verkrijgbaar in pannen met een donkere binnenkant. Voor de werking van de pan maakt dit absoluut geen verschil. Bij alle pannen met een keramische laag wordt de hitte egaal verdeeld waardoor het aanbakken voorkomen wordt.

Pannenset met een anti aanbak laag

Er is niks vervelende als een pan moeten schrobben omdat er van alles is aangebakken. Het kan iedereen wel eens overkomen dat er iets aanbakt en dit moet dan ook geen probleem zijn. Schrobben in een pan kan echter zorgen voor krassen waardoor de binnenlaag los gaat laten. Dit moet ten alle tijden voorkomen worden aangezien er stukjes van de laag in uw eten terecht kunnen komen en u de pan weg zal moeten gooien. Door te kiezen voor een pannenset met een anti aanbak laag voorkomt u dit soort problemen, hoe lang u het eten ook laat staan het zal nooit aan deze laag vastplakken.

Welke pannenset heeft u nodig?

Afhankelijk van de pannen die u al heeft en wat voor gerechten u graag kookt gaat u kiezen voor een bepaalde pannenset. Welke u het beste kunt kiezen kunnen wij u uiteraard niet precies vertellen. Wanneer u uitgebreid gaat koken heeft u meerdere pannen nodig terwijl u bij simpele gerechten vaan al genoeg heeft aan 2 of 3 pannen. In ons assortiment vindt u elk soort pannenset die u maar nodig kunt hebben om lekker aan de slag te kunnen gaan in de keuken en een geweldige maaltijd voor te kunnen schotelen.

De beste pannenset voor een scherpe prijs

Als u een pannenset gaat aanschaffen moet u erg goed kijken naar de kwaliteit. Een pan moet niet vol vuil blijven zitten omdat het eten telkens opnieuw aanbrand. Het materiaal en de kwaliteit zijn dan ook erg belangrijk. Voor een goede pannenset betaald u al snel een vermogen terwijl dit eigenlijk niet nodig is. Wanneer u kijkt in ons assortiment ziet u een pannenset van uitstekende kwaliteit voor een prijs waarvan u versteld zult staan. De beste pannenset schaft u dan ook aan bij Megatip.be want bij ons krijgt u altijd goede producten voor een zeer scherpe prijs.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x