0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Strijkplankhoes | Strijkplankovertrek

  Strijkplankhoes | Strijkplankovertrek

  Een strijkplankhoes, oftewel een strijkplankovertrek gebruikt u om over uw strijkplank heen trekken. De hoes zorgt ervoor dat u uw kleren goed en glad kunt strijken. Zonder deze hoes is uw strijkplank namelijk slechts een metalen standaard waarop u moeilijk kunt strijken. In ons assortiment vindt u overtrekken in verschillende afmetingen, printen en daarnaast ook nog eens alle strijkplank benodigdheden. Kies een hoes die past bij de afmetingen van uw strijkplank en één die er ook nog eens fantastisch uitziet.

  Waarvoor gebruikt u een strijkplankovertrek?

  Hierboven heeft u kunnen lezen dat het strijken zonder een strijkplankhoes niet goed zal werken. Het metaal van de strijkplank is niet geschikt om op te strijken en wanneer u dit wel doet zal is het mogelijk dat u uw kleding beschadigd. In ieder geval zal uw kleding er niet gladder of strakker op worden. Door gebruik te maken van een strijkplankovertrek kunt u uw kleding zo glad als mogelijk strijken. In de meeste gevallen wordt een nieuwe strijkplank geleverd inclusief een strijkplankhoes, maar op een gegeven moment zal deze hoes aan vervanging toe zijn. Als dit het geval is kunt u terecht bij Megatip.be voor het aanschaffen van diverse strijkplankovertrekken.

  Het kiezen van de juiste strijkplankhoes

  De keuze voor de juiste strijkplanovertrek is afhankelijk van de afmetingen van de strijkplank die u in huis heeft en van het soort strijkijzer dat je gebruikt. In ons assortiment vindt u strijkplankhoezen in de volgende afmetingen:

  Naast bovengenoemde afmetingen hebben wij ook verschillende ‘banaan’ overtrekken in ons assortiment. Deze strijkplankhoezen hebben een halfronde vorm en passen vrijwel over iedere strijkplank die ook deze vorm heeft.

  Ga voor het beste strijkresultaat

  Wanneer u een goed en glad strijkresultaat wilt is het belangrijk dat u beschikt over een goede strijkplankhoes of strijkplankovertrek. Vrijwel de meeste strijkijzers van tegenwoordig werken met stoom en dit maakt het strijken een stuk gemakkelijker. Echter is het wel belangrijk dat u over een overtrek beschikt van een goede kwaliteit. Niet iedere overtrek is namelijk geschikt voor het strijken met stoom, omdat de overtrek het stoom goed op dient te nemen zonder dat het nat wordt. Wanneer uw strijkplankovertrek hier niet toe in staat is zal uw kleding nat worden, waardoor het langer de tijd nodig heeft om te drogen. Voor een goed strijkresultaat is het dus belangrijk dat een strijkplankovertrek van goede kwaliteit aanschaft. Bekijk het gehele assortiment van Megatip.be hierboven.

  Tips voor het strijken

  Naast dat een strijkplankhoes van goede kwaliteit erg belangrijk is voor het strijkresultaat zijn er daarnaast nog een aantal manieren om zelf bij te dragen aan een goed strijkresultaat. Wij zetten hieronder een aantal handige tips voor u op een rijtje:

  Neem contact op met Megatip.be

  Wilt u meer weten over een strijkplankovertrek of strijkplankhoes? Dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Stuur een e-mail naar [email protected] Liever direct antwoord? Bel dan naar +32 475 – 873 442. Wij dag in dag uit klaar om al uw vragen te beantwoorden over een strijkplankhoes, strijkplankovertrek en natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor andere vragen.

  Bekijk ook eens onze andere populaire producten: vliegengordijn, boodschappentrolley, telescopische ladder, warmwaterkruik, aftrekker, microvezeldoekboodschappentas en telescopische steel.