0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Strijkplankhoes

  Strijkplankhoes

  Een strijkplankhoes is een hoes die u, u verwacht het niet, over uw strijkplank heentrekt. Door gebruik te maken van strijkplankhoezen zal u merken dat het strijken makkelijker wordt en daarnaast wordt uw strijkplank beschermt tegen de warmte die van het strijkijzer afkomt. Naast een functioneel doel zijn de hoezen binnen ons assortiment ook nog eens voorzien van leuke kleuren en/of prints, waardoor het strijken een stuk leuker wordt. Binnen ons assortiment vindt u strijkplankhoezen in allerlei verschillende soorten en maten. Bekijk ons complete assortiment hierboven of lees verder voor meer informatie.

  Een strijkplankhoes aanschaffen

  Het aanschaffen van een strijkplankhoes van goede kwaliteit is van belang, omdat u uw strijkplank niet goed kunt gebruiken zonder hoes. De meeste strijkplanken zijn namelijk gemaakt van metaal en dit materiaal in combinatie met de hitte van uw strijkijzer zal mogelijk uw kleding beschadigen en hier zit u natuurlijk niet op te wachten. Dit is dan ook precies de reden waarom u een hoes over de strijkplank heentrekt. Daarnaast zal u merken dat wanneer u een strijkplankhoes van goede kwaliteit aanschaft het strijken u een stuk gemakkelijk af zal gaan.

  Binnen het assortiment van Megatip.be vindt u strijkplankhoezen in verschillende maten. Let bij de aanschaf van een hoes dan ook goed op de afmetingen van uw strijkplank. In ieder geval kunnen wij u verzekeren dat al onze hoezen beschikken over een universeel design, waardoor deze moeiteloos op vrijwel ieder soort strijkplank te plaatsen zijn.

  Hoe lang gaan strijkplankhoezen mee?

  Indien u zich aan het oriënteren bent voor de aanschaf van een strijkplankhoes wilt u natuurlijk wel weten hoe lang u van deze hoes gebruik kunt maken. Hoe lang u precies gebruik kunt maken van strijkplankhoezen, daar zijn de meningen over verdeeld. In ieder geval heeft de levensduur van uw hoes te maken met hoe vaak u zelf strijkt. Vaak horen we dat het wordt aangeraden om iedere maand uw strijkplankhoes te vervangen. Dit is naar onze mening wel iets te veel van het goede en wij raden het daarom ook aan gewoonweg de kwaliteit van uw hoes goed in de gaten te houden. Mocht u merken dat uw hoes scheuren vertoont of wanneer vocht niet goed wordt vastgehouden met een natte vloer als gevolg, dan raden wij het aan om een nieuwe hoes voor uw strijkplank aan te schaffen.

  Een glad strijkresultaat

  Door gebruik te maken van een strijkplankhoes van goede kwaliteit zorgt u voor een glad strijkresultaat. Daarnaast zien we tegenwoordig steeds vaker het gebruik van strijkijzers op basis van stoom terug. Dit maakt het strijken een stuk gemakkelijker, maar daarnaast dient de strijkplankhoes er wel voor te zorgen dat het stoom wordt opgenomen zonder dat de hoes nat wordt. Op het moment dat u een hoes gebruikt die niet in staat is om de stoom goed op te nemen zullen uw kleren nat worden tijdens het strijken, waardoor deze langer moeten drogen. Door te kiezen voor strijkplankhoezen van goede kwaliteit bespaart u dus ook nog eens tijd. Ideaal toch?

  Neem contact met ons op voor meer informatie

  Heeft u behoefte aan meer informatie over de strijkplankhoezen in ons assortiment? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u meer vertellen over de producten binnen ons assortiment en kunnen u daarnaast voorzien van advies op maat. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +32 475 873 442 of u kunt een e-mail sturen naar [email protected]. Voor de aanschaf van een strijkplankhoes van goede kwaliteit bent u bij Megatip.be aan het juiste adres.