Deurmat buiten

Sorteer op:

Een ecologische deurmat met de tekst Home op een rustiek houten achtergrond en een mooie print van een hartje. Deze rubberen deurmat is zeer duurzaam en is voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
De gerecycleerde deurmat "Rustic Heart" heeft een mooie print van een hart en zal meerdere harten sneller doen slaan. Deze rubberen mat is zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk in onderhoud.
€22,95
De gerecycleerde rubber deurmat met zijn Unieke print van buxus planten zal zeker in de smaak vallen bij Uw bezoek. Deze mat heeft een zeer goede antislipwerking en is voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Met zijn mooie print van cactussen oogt deze rubberen deurmat niet alleen mooi maar geeft deze gerecycleerde mat een vrolijke toets aan Uw entree. Voor binnen- en buitengebruik.
€22,95
De Rustieke deurmat uit gerecycleerd rubber oogt niet alleen mooi maar geeft ook een meerwaarde aan Uw entree. Deze slijtvaste mat is zeer gebruiksvriendelijk en is voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Deze ecologische rubberen deurmat Scrapwood Vintage zal zeker en vast een meerwaarde geven aan Uw entree. De mat is gemaakt uit gerecycleerd rubber waardoor deze zeer duurzaam in gebruik zal zijn. Voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Deze gerecycleerde rubber deurmat heeft een mooie rustgevende print van twee uilen , De stijlvolle en milieubewuste deurmat is voor zowel binnen als buiten gebruik
€22,95
Stijlvolle deurmat uit gerecycleerd rubber die voorzien is van een mooie print met vogels en vlinders. Milieubewuste deurmat voor binnen en buitengebruik.
€18,95
Deze deurmat is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een inspiratievolle print met de tekst Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€18,95
De deurmat Butterfly Home is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een stijlvolle print met de tekst There's no place like Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€18,95
Deze duurzame kokosmat met kleurrijke uitstraling en de tekst Welcome home is vervaardigd uit 100% kokosvezels en schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper.
€11,95
Deze kleurrijke Kokosmat met de tekst Welcome home is vervaardigd uit 100% kokosvezels en schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper.
Duurzame kokosmat met mooie uitstraling.
€11,95
Deze mooie en kwalitatieve kokosmat met prachtige uitstraling van vlinders en de tekst Welcome is vervaardigd uit 100% kokosvezels en schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper.
€11,95
Deze leuke en kwalitatieve kokosmat met grappige uitstraling van een hond en de tekst Where is my meal , is vervaardigd uit 100% kokosvezels en schraapt Uw schoenzolen zeer grondig proper.
€11,95
Kokosmat met een leuke tekst "Love at Home". Deze deurmat is van zeer goede kwaliteit en heeft een goede schrapende werking. De kokosmat heeft de afmetingen van 45 x 75 cm.
€14,95
Mooie deurmat met een leuke tekst! Deze Kokosmat met de tekst I Love Home heeft een unieke uitstraling en een zeer goede schrapende werking waardoor het vuil en zand moeiteloos van de schoenzolen zal verdwijnen.
€14,95
Deze Wasbare Deurmat is vervaardigd uit 100% katoenvezels en neemt het vuil en vocht zeer snel op. Bovendien is deze Beige schoonloopmat die zeer absorberend is ook wasbaar in de wasmachine op 30°.
€9,95
Deze Wasbare Deurmat is vervaardigd uit 100% katoenvezels en neemt het vuil en vocht zeer snel op. Bovendien is deze Bruine schoonloopmat die zeer absorberend is ook wasbaar in de wasmachine op 30°.
€9,95
Deze Wasbare Deurmat is vervaardigd uit 100% katoenvezels en neemt het vuil en vocht zeer snel op. Bovendien is deze Blauwe schoonloopmat die zeer absorberend is ook wasbaar in de wasmachine op 30°.
€9,95
Deze Wasbare Deurmat is vervaardigd uit 100% katoenvezels en neemt het vuil en vocht zeer snel op. Bovendien is deze Grijze schoonloopmat die zeer absorberend is ook wasbaar in de wasmachine op 30°.
€9,95
Deze Wasbare Deurmat is vervaardigd uit 100% katoenvezels en neemt het vuil en vocht zeer snel op. Bovendien is deze Anthracite schoonloopmat die zeer absorberend is ook wasbaar in de wasmachine op 30°.
€9,95
Deze Wasbare Deurmat is vervaardigd uit 100% katoenvezels en neemt het vuil en vocht zeer snel op. Bovendien is deze Light Beige schoonloopmat die zeer absorberend is ook wasbaar in de wasmachine op 30°.
€9,95
Deze Wasbare Deurmat is vervaardigd uit 100% katoenvezels en neemt het vuil en vocht zeer snel op. Bovendien is deze Beige schoonloopmat die zeer absorberend is ook wasbaar in de wasmachine op 30°.
€14,95
Deze Wasbare Deurmat is vervaardigd uit 100% katoenvezels en neemt het vuil en vocht zeer snel op. Bovendien is deze Grijze schoonloopmat die zeer absorberend is ook wasbaar in de wasmachine op 30°.
€14,95

Bij een deurmat heeft u de keuze om deze binnen of buiten neer te leggen. Een deurmat buiten bespaart u veel ruimte in uw huis en zorgt ervoor dat al het vuil van de straat daadwerkelijk buiten blijft. Zeker als u kiest voor een goede deurmat buiten verdwijnt het vuil van uw schoenen en u loopt het dan ook niet mee naar binnen. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan deurmatten die u buiten neer kunt leggen zonder dat dit nadelig is voor de deurmat. Lees verder en lees meer over ons assortiment met diverse deurmat buiten opties.

Waarom een deurmat buiten neerleggen

Niet iedereen heeft de ruimte in huis om een deurmat binnen te leggen. Als dit in uw huis het geval is kunt u echt baat hebben bij een deurmat buiten. Deze kunt u aan de buiten uw huis neerleggen waardoor er geen ruimte in beslag wordt genomen in uw gang maar u toch de voordelen heeft van een deurmat. Ook kan het zo zijn dat u het gewoonweg hygiënischer vindt als het vuil buiten blijft. Als u een deurmat binnen neerlegt blijft het vuil in de mat maar het ligt toch in uw huis. Als u dit niet wilt in uw huis dan kunt u gebruik maken van een deurmat buiten waarmee het vuil nooit uw huis in komt. Om wat voor reden u dan ook een deurmat wilt gebruiken, een deurmat buiten is altijd een goede optie.

De vereiste kwaliteit

Wanneer u een deurmat buiten neer gaat leggen moet de kwaliteit erg goed zijn. Dit is vanwege de weersomstandigheden waar de mat tegen bestand moet zijn. Het zijn uiteraard niet alleen weersomstandigheden, wanneer u uw voeten gaat vegen wilt u dat het vuil goed van uw schoenen af gaat. Hierom zal u uw voeten stevig vegen en het is dan niet de bedoeling dat de deurmat buiten kapot gaat en u weer een nieuwe moet aanschaffen. Een deurmat buiten moet gemaakt zijn van goede kwaliteit om lang mee te kunnen gaan en altijd goed werk te verrichten.

Een mooie deurmat buiten

Wanneer u een deurmat buiten gaat neerleggen mag deze best voor wat sfeer zoeken. U wilt natuurlijk geen mat neerleggen die u niet mooi vindt en waar u eigenlijk liever weer vanaf wilt. Een deurmat buiten hoeft absoluut niet lelijk of saai te zijn zoals u kunt zien wanneer u kijk in ons assortiment. Hier vindt u een grote hoeveelheid verschillende matten die u buiten neer kunt leggen. Als u een deurmat buiten uitkiest die u mooi vindt zal dit een aankoop zijn waar u jarenlang plezier van kunt hebben.

Kiezen voor een droogloopmat

Als u in een omgeving woont waar de straat niet heel vuil is heeft u er minder baat bij om te kiezen voor een mat die het vuil van uw schoenen schraapt. U kunt dan kiezen voor een droogloopmat, dit is een deurmat buiten waar het vocht in wordt opgenomen als u uw voeten veegt. Zo een deurmat buiten zorgt ervoor dat uw natte schoenen droog zijn voordat u naar binnen gaat en dus niet uw hele huis nat is. Dit zijn ideale matten als het regent of sneeuwt maar ook als u zand aan uw schoenen heeft is een droogloopmat geschikt om uw schoenen te vegen.

Als u wilt voorkomen dat uw gang nat en vies is elke keer dat het buiten regent dan heeft u veel baat bij een deurmat buiten. U kunt hem voor de deur neerleggen en uw voeten vegen waardoor u geen vuil van buiten mee naar binnen neemt. Wilt u gebruik maken van een deurmat buiten, bestel er dan een van Megatip.be en wees gegarandeerd van de beste kwaliteit en een zeer scherpe prijs.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x