Spaghetti mat

Sorteer op:

Deze stijlvolle spaghetti deurmat Curly reinigt Uw schoenen bij het binnenkomen zeer goed en bovendien is deze mat zeer efficiënt voor zowel binnen- als buitengebruik.
€12,90
De duurzame spaghetti deurmat Curly is voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze mat reinigt Uw schoenen bij het binnenkomen zeer goed en bovendien heeft deze mat een mooie en luxueuze uitstraling.
€12,90
De Curly spaghetti mat reinigt Uw schoenzolen zeer grondig en zorgt er voor dat het binnen in huis proper blijft. Deze stijlvolle spaghetti deurmat Curly is tevens zeer efficiënt voor zowel binnen- als buitengebruik.
€12,90
De Curly spaghetti mat is gemaakt van 100% Polymerics , deze samenstelling van open lussen is zeer effectief voor het schoonschrapen van Uw schoenzolen. Bovendien is deze stijlvolle deurmat handig voor zowel binnen- als buitengebruik.
€12,90
Deze Rode spaghetti deurmat Curly reinigt Uw schoenen bij het binnenkomen zeer goed en bovendien is deze mat zeer efficiënt voor zowel binnen- als buitengebruik.
€23,90
Deze duurzame spaghetti deurmat Curly is voor zowel binnen- als buitengebruik en bovendien reinigt deze luxueuze mat Uw schoenzolen zeer grondig bij het binnenkomen , zo blijft vuil en zand buiten.
€23,90
De Curly spaghetti mat reinigt Uw schoenzolen zeer grondig en zorgt er voor dat het binnen in huis proper blijft. Deze stijlvolle spaghetti deurmat Curly is tevens zeer efficiënt voor zowel binnen- als buitengebruik.
€23,90
Deze Curly spaghetti mat is gemaakt van 100% Polymerics , de samenstelling van open lussen is zeer effectief voor het schoonschrapen van Uw schoenzolen. Bovendien is deze stijlvolle deurmat zeer handig voor zowel binnen- als buitengebruik.
€23,90

Leuke spaghetti mat in diverse kleuren

Veel mensen die op zoek zijn naar een (nieuwe) mat voor in huis of om te gebruiken op locatie kiezen er voor om een spaghetti mat aan te kopen. Een spaghetti mat is dan ook haast ongekend veelzijdig. Niet alleen is ze verkrijgbaar in diverse kleuren waardoor ze werkelijk overal goed tot haar recht komt, daar komt ook nog eens bij dat ze erg duurzaam en zeer gebruiksvriendelijk in onderhoud is. Gewoon de mat even uitkloppen en indien nodig schoonmaken met behulp van water is reeds voldoende om als het ware over een nagenoeg compleet nieuw exemplaar te beschikken. Ben u ook op zoek naar een mooie spaghetti mat voor in huis? Aarzel dan niet langer en koop ze nu hier bij Megatip.be!


Geschikt voor binnen en buiten

Een spaghetti mat ziet er niet alleen erg goed uit, bovendien is ze ook nog eens veel sterker dan menig persoon zou denken. Wanneer u er voor kiest om een spaghetti mat aan te kopen kunt u deze dan ook niet alleen binnenshuis, maar ook buiten voor uw voordeur plaatsen. Iedereen die uw woning zal betreden zal dan geconfronteerd worden met deze warme, mooie deurmat. Het vuil dat aan de schoenzolen hangt wordt met behulp van deze mat zeer eenvoudig verwijderd waardoor u er steeds zeker van kunt zijn dat er geen vuil in huis wordt meegenomen. Bent u met andere woorden niet alleen op zoek naar een geschikte deurmat voor binnen, maar ook voor buiten? Aarzel dan geen moment langer en haal uw spaghetti mat in huis hier bij Megatip.be!


Veelzijdig inzetbaar

Bovenstaande maakt het eigenlijk reeds duidelijk, een spaghetti mat is zoveel meer dan alleen maar een gewone deurmat die er voor zorgt dat vuil van de schoenzolen wordt verwijderd. Het unieke materiaal waar een spaghetti mat uit is gemaakt zorgt er immers voor dat ze overal goed tot haar recht komt. Denk hierbij niet alleen aan het plaatsje voor de deur, maar ook aan in uw tuin, op het terras, op het balkon of bijvoorbeeld op een boot. Een mat als deze kan verder voorzien zijn van een versterkte achterkant waardoor ze eveneens over een uitstekende antislip werking beschikt. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar een echt veelzijdige mat die u in diverse omstandigheden kunt gebruiken? Zoek dan niet verder en haal vandaag nog een spaghetti mat in huis hier bij Megatip.be!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x