0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & retourneren

                            

  Tijdens de coronacrises en uitzonderlijke drukte bij de vervoerder zijn er onvoorziene prijsstijgingen doorgevoerd waardoor deze noodgedwongen zijn doorgerekend.

  Verzending in België

  Je hebt de keuze uit verschillende aflevermogelijkheden:

  Levering aan huis

  Megatip verstuurd al Uw bestellingen met B-post en DPD,     Voor 16.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis.

  De verzendingskosten bij megatip zijn duidelijk , U betaalt 5,95 € verzendingskosten tot de aankoopwaarde van 60 €  , daarboven zijn de verzendingskosten  Gratis.                                  
  Prijzen zijn inclusief btw.

  Servicepunt levering.
  Bij afronding van Uw bestelling kan U ook kiezen voor verzending naar servicepunt (dichtstbijzijnde B-post afhaalpunt)  Bij deze optie bedragen de verzendkosten slechts 5,45€

  Bij pakketten met grotere afmetingen (waarvan de goederen langer zijn dan 100 cm) wordt , conform met de vervoerder automatisch een toeslag bijberekend tijdens afronding van Uw bestelling, De toeslag vervalt uiteraard wanneer het aankoopbedrag voor gratis verzending wordt bereikt,  deze pakketten kunnen dan ook wegens hun afmetingen niet aangeleverd worden in het servicepunt.

  Verzending in Nederland                   

  Levering aan huis

  De normale leveringstermijn is 2 à 3 werkdagen uitzonderlijk kan het tot 5 werkdagen duren.

  De verzendingskosten naar Nederland zijn uiteraard duurder , deze bedraagt 7,95 €  tot de aankoopwaarde van 80€.   Daarboven zijn de verzendingskosten gratis.                           

   prijzen zijn inclusief btw.                      Dus geen verzendingskosten boven de 80 €

  Servicepunt levering (Nederland)
  Bij afronding van Uw bestelling kan U ook kiezen voor verzending naar servicepunt (dichtstbijzijnde DPD afhaalpunt)  Bij deze optie bedragen de verzendkosten slechts 7,45€

   

  Bestelling zelf afhalen

  Het is mogelijk Uw bestelling zelf af te halen in Aarschot.
  Zodra Uw bestelling voor U klaarstaat nemen wij telefonisch of via mail contact met U op voor een afspraak.

  Bij deze betaalt U geen extra kosten                                                    

  Megatip
  Vleminkstraat 25 
  3201 Langdorp
  Belgie


  Verpakking van het pakje.
   
  Wij houden eraan de pakketjes stevig te verpakken. We weten dat alles in het werk gesteld wordt door de koerierdiensten om het pakje zo snel en efficiënt mogelijk bij je thuis te bezorgen. De pakjes moeten dus best zo goed mogelijk tegen een duwtje kunnen. Daar zorgen we voor. Wees gerust!
  Komt de inhoud desondanks tòch nog beschadigd terecht, laat het ons onmiddellijk weten bij ontvangst van je pakje. 
  Meer info voor het retourneren of melden van beschadigde stukken vind je hieronder  Annuleren, retourneren en ruilen .
                               

  Veelgestelde vragen                                                                                                             

   

  Annuleren, retourneren & ruilen

  We doen er op onze e-shop alles aan om u zo goed mogelijk te informeren over onze producten. Informeer ook zelf bij ons als je vragen hebt of als er een onduidelijkheid is op de website. Wij appreciëren je bijdrage op dat vlak heel erg. Toch kan het voorkomen dat je bij ontvangst niet helemaal tevreden bent over het geleverde product, of dat het beschadigd toekomt. In onze webwinkel hebt u recht op de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen, en dit vanaf het moment dat u de goederen ontvangt.

  Als de geleverde goederen dus niet voldoen, neem dan eerst met ons contact op. Zijn ze beschadigd, open dan de verpakking niet. Neem steeds een foto en stuur die via email door, samen met een omschrijving van de klacht.

  E-mailen kan naar [email protected]. Wij nemen vervolgens verder met jou contact op voor de afhandeling van het probleem.

  Wettelijk klinkt dat allemaal zo:

  De Belgische wet op de handelspraktijken, informatie en bescherming van de consument van 12 april 2010 laat de aankoper toe binnen de 14 kalenderdagen vanaf de levering van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet. De goederen dienen dan, onbeschadigd, ongebruikt en ongeopend, terug gestuurd te worden binnen de 5 werkdagen nadat hij de verkoper informeerde.
  megatip kan teruggezonden goederen weigeren of niet terugbetalen wanneer de originele verpakking geopend werd, wanneer de producten door de koper werden beschadigd of wanneer de klacht te laat na de levering wordt gemeld. 
  megatip draagt geen enkele kost of verantwoordelijkheid betreffende het door de koper terugsturen van goederen. Goederen die teruggestuurd worden zonder voorafgaand bericht worden ook niet aanvaard. De kosten voor het terugsturen van de zending berust bij jou als klant. 
  We hopen uiteraard dat dit niet of nauwelijks voorvalt. In elk geval maken goede afspraken goede vrienden, dus informeer ons van zodra er iets opduikt en houd de wettelijke termijnen in het oog.

  Toeslag 2,50€ voor pakketten terug naar afzender:

  - Pakjes die door de ontvanger geweigerd worden ; Bij een online bestelling moet wel vergewist worden dat dit kosten met zich meebrengt , U kan Uw bestelling annuleren voor de verzending tot stand is gebracht , U kan het annuleringsverzoek  indienen bij onze klantendienst [email protected]  voor het pakket verzonden is.

  - Niet afgehaalde pakjes , Indien U niet aanwezig bent voor ontvangst van Uw pakket wordt deze steeds in het dichtstbijzijnde B-post afhaalpunt  aangeboden, waar het pakket 15 dagen in bewaring wordt gehouden voor afhaling, U wordt steeds op de hoogte gebracht met een briefje (niet aanwezig)  in Uw brievenbus of per mail. Ook pakjes die binnen de 15 kalenderdagen niet zijn afgehaald in het geselecteerde afhaalpunt worden geretourneerd naar afzender en is deze toeslag van toepassing .

  - Pakjes met onjuiste adresgegevens, Controleer steeds bij Uw bevestigingsmail (bevestiging van bestelling) Uw afleveradres en contacteer onze klantendienst indien deze niet correct is ingevuld. Pakjes die worden geretourneerd naar afzender waarvan het ingevulde afleveradres niet correct is, is deze toeslag van kracht. Tijdens afronding van Uw bestelling controleert U steeds of het é-mailadres correct is ingevuld, voor U de bestelling plaatst , zo kunnen alle automatische mails correct worden verwerkt.


  Herroepingsrecht

  Bij aankoop van de producten heeft de klant het recht tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. De klant heeft nogmaals 14 dagen na annuleren het recht te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag binnen de wettelijke termijn terugbetaald.
  Kosten van retour van bij U thuis tot bij de webwinkel Megatip zijn voor rekening van de klant.
  Als U wil gebruik maken van Uw herroepingsrecht  moet U het product in originele staat en zonder beschadiging  en met alle toebehoren ,  terugzenden aan Megatip .
  Om gebruik te maken van Uw recht van herroepping kunt U contact opnemen via onze Klantendienst [email protected] . Wij zullen al het nodige doen om vervolgens het verschuldigde bedrag binnen de 14 dagen na aanmelding van Uw Retour  terug te storten  Stappenplan voor retourneren

  1. Laat ons weten dat u een artikel wil retourneren.Neem contact met ons op.
  2. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw vraag.
  3. U ontvangt de instructies voor het terugsturen van het artikel.
  4. Na de ontvangst van uw zending krijgt u een ontvangstbevestiging via e-mail.
  5. We ruilen het artikel om (indien op voorraad) of storten het aankoopbedrag terug.
  6. Producten die voor u op maat gemaakt zijn of gepersonaliseerd werden, kunnen nooit omgeruild worden.
   

  Voor het aanmaken van een Retour of als U gebruik wil maken van Uw herroepingsrecht dan kan U ons altijd contacteren via Uw account ticketsysteem of e-mail [email protected]  of het retourformulier Formulier voor herroeping


  Adres voor retourzendingen

  Goederen worden teruggestuurd naar het volgend adres:
  megatip
  Vleminkstraat 25
  3201  Langdorp
  België

  tel. 0032475873442