Boodschappentas

Sorteer op:

Sterke boodschappen- , wastas in geruite uitvoering. Deze XL geruite boodschappentas ook wel Turkenzak genoemd heeft de afmetingen van 75 cm. x 55 cm. x 30 cm.
€3,55
Sterke boodschappen- , wastas in geruite uitvoering. Deze geruite boodschappentas ook wel Turkenzak genoemd heeft de afmetingen van 55 cm. x 65 cm. x 30 cm.
€3,45
Sterke boodschappen- , wastas in geruite uitvoering. Deze Smal geruite boodschappentas ook wel Turkenzak genoemd heeft de afmetingen van 40 cm. x 45 cm. x 20 cm.
€2,85
Multifunctionele boodschappen-, wastas in geruite uitvoering. Deze extra grote boodschappentas ook wel Turkenzak genoemd heeft de afmetingen van 80 x 60 x 30 cm.
Is eenvoudig opvouwbaar en afwasbaar.
€3,60
Handige boodschappen-, wastas in geruite uitvoering. Deze grote boodschappentas ook wel Turkenzak genoemd heeft de afmetingen van 65 x 55 x 30 cm.
Is eenvoudig opvouwbaar en afwasbaar.
€3,50
Gemakkelijke boodschappen -, wastas in geruite uitvoering. Deze kleine /smalle versie boodschappentas ook wel Turkenzak genoemd heeft de afmetingen van 50 x 50 x 12 cm.
Is eenvoudig opvouwbaar en afwasbaar.
€2,80
Deze super lichte boodschappenmand met koelfunctie is inklapbaar en handig in gebruik voor Uw boodschappen te vervoeren. De mand is uitgerust met een kwalitatief aluminium frame met daarop antislip handgrepen.
Afmetingen: ca. 45 x 28,5 x 25 cm
€16,95
Deze multifunctionele en kwalitatieve boodschappenmand zal U helpen tijdens het vervoeren van Uw boodschappen. De super lichte boodschappenmand met koelfunctie is inklapbaar en handig in gebruik.
Afmetingen: ca. 45 x 28,5 x 25 cm
€16,95
- Super lichte boodschappenmand met stevig aluminium frame
- Handig bij vervoer van boodschappen
- Inklapbaar en met koelfunctie
- Afmetingen: ca. 45 x 28,5 x 25 cm
€16,95
Deze handige boodschappenmand is uitgerust met een kwalitatief aluminium frame met daarop antislip handgrepen.
Inklapbare mand met koelfunctie , geschikt om Uw boodschappen gemakkelijk te vervoeren.
Afmetingen: ca. 45 x 28,5 x 25 cm
€16,95

Een boodschappentas is ideaal om al uw boodschappen in te vervoeren. Bent u op zoek naar nieuwe boodschappentassen? Dan bent u bij Megatip.be aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u boodschappentassen in allerlei soorten en maten. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook opbouwbare boodschappenmanden in ons assortiment. Bekijk ons gehele assortiment hierboven.

Een boodschappentas aanschaffen bij Megatip.be

In ons assortiment vindt u verschillende boodschappentassen gemaakt van verschillende materialen. Daarnaast bieden wij verschillende afmetingen aan in ons assortiment. Bent u op zoek naar een boodschappentas voor de dagelijkse boodschappen? Dan zal u waarschijnlijk een tas in een kleiner formaat nodig hebben dan wanneer u wekelijks de boodschappen doet. Hiernaast hebben wij ook nog opvouwbare boodschappenmanden in ons assortiment. Deze boodschappenmanden beschikken over een handige koelfunctie, waardoor u zelfs gekoelde producten hierin kunt vervoeren. De opbouwbare boodschappenmand is licht van gewicht en inklapbaar. Hierdoor zal de mand weinig ruimte in beslag nemen wanneer u deze niet nodig heeft.

De Turkentas

Wanneer u voor het eerst de naam ‘Turkentas’ leest zal u misschien verbaasd opkijken. Toch wordt deze naam al jarenlang gebruikt voor het aanduiden van een boodschappentas met vrolijke kleuren. De naam werd voor het eerst gebruikt in de jaren ’80 toen deze tas bekend was al de reistas voor Turken.

Een Turkentas is gemaakt van polypropeen of polyetheen en gemiddeld gaan deze tassen tot wel vijf jaar mee. De prijs van de tassen ligt meestal rond de 3 tot 4 euro. Wie de naam bedacht heeft en waar deze nou echt precies vandaan komt is helaas niet bekend.

Contact opnemen met Megatip.be

Wilt u meer informatie over een onze boodschappentassen of bent u op zoek naar informatie over één van onze andere producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar via het volgende nummer: +32 475 – 873 442. Hiernaast is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected] Voor een boodschappentas bent u bij Megatip.be aan het juiste adres.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x