Deurmat

Sorteer op:

De Prestige deurmat Woodwall Home is wasbaar op 30 graden en is een echte vuilmagneet. Deze schoonloopmat is voorzien van een vinyl onderlaag wat verschuiving op de ondergrond voorkomt.
€19,95
De Prestige deurmat met blauwe ster op een houten achtergrond zal al het vuil en zand grondig verwijderen van Uw schoenzolen. Tevens is deze wasbare schoonloopmat met vinyl onderlaag wasbaar op 30 graden.
€19,95
Op een gezellige manier thuiskomen doe je met deze wasbare deurmat Welcome Home. De schoonloopmat heeft een vinyl onderlaag zodat deze niet kan verschuiven.
€19,95
Deze Schoonloopmat in de afmeting van 50 x 75 cm. heeft een mooie uitstraling. De artistieke deurmat is bedrukt met de tekst Welcome en heeft een stenen hart op de achtergrond. Deze deurmat van zeer goede kwaliteit en is voorzien van een antisliplaag
€17,95
Deze artistieke Schoonloopmat met de afmeting van 50 x 75 cm. heeft een liefdevolle uitstraling. De mooie deurmat met de tekst Love bedrukt op een rustieke achtergrond geeft zeker een meerwaarde aan Uw entree. Met antisliplaag
€17,95
Deze decoratieve Schoonloopmat met de afmeting van 50 x 75 cm. heeft een liefdevolle uitstraling . De leuke deurmat met de tekst Home sweet Home bedrukt op een op hart geeft zeker een meerwaarde aan Uw entree.
€17,95
Mooie Schoonloopmat met de afmeting van 50 x 75 cm. Deze leuke Deurmat met de tekst Welkom en liefdevolle hartjes als print geeft zeker een meerwaarde aan Uw entree. De deurmat van zeer goede kwaliteit is voorzien van een antisliplaag.
€17,95
Een Schoonloopmat met leuke uitstraling en de tekst Home geeft zeker een meerwaarde aan Uw entree. Deze deurmat van zeer goede kwaliteit is voorzien van een antisliplaag en is gemaakt van 100% Polyamide.
€14,95
Schoonloopmat met gestreept design en de tekst Welcome Home. Deze deurmat van zeer goede kwaliteit is voorzien van een antisliplaag en is gemaakt van 100% Polyamide , verwijderd vuil en vocht zeer grondig van Uw schoenenzolen.
€14,95
Deze mooie Schoonloopmat van zeer goede kwaliteit is voorzien van de tekst Home sweet Home. De Deurmat Mondial is gemaakt van 100% Polyamide en verwijderd vuil en vocht zeer grondig van Uw schoenenzolen. Met anti-sliplaag.
€14,95
Een ecologische deurmat met de tekst Home op een rustiek houten achtergrond en een mooie print van een hartje. Deze rubberen deurmat is zeer duurzaam en is voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
De gerecycleerde deurmat "Rustic Heart" heeft een mooie print van een hart en zal meerdere harten sneller doen slaan. Deze rubberen mat is zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk in onderhoud.
€22,95
De gerecycleerde rubber deurmat met zijn Unieke print van buxus planten zal zeker in de smaak vallen bij Uw bezoek. Deze mat heeft een zeer goede antislipwerking en is voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Met zijn mooie print van cactussen oogt deze rubberen deurmat niet alleen mooi maar geeft deze gerecycleerde mat een vrolijke toets aan Uw entree. Voor binnen- en buitengebruik.
€22,95
De Rustieke deurmat uit gerecycleerd rubber oogt niet alleen mooi maar geeft ook een meerwaarde aan Uw entree. Deze slijtvaste mat is zeer gebruiksvriendelijk en is voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Gerecycleerde rubberen deurmat die zeer duurzaam en gebruiksvriendelijk is. Met de Eco Master "Wooden frame" haalt U niet alleen een mooie deurmat in huis maar zeker en vast ook een sterke en milieubewuste mat voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Deze ecologische rubberen deurmat Scrapwood Vintage zal zeker en vast een meerwaarde geven aan Uw entree. De mat is gemaakt uit gerecycleerd rubber waardoor deze zeer duurzaam in gebruik zal zijn. Voor zowel binnen- als buitengebruik.
€22,95
Deze gerecycleerde rubber deurmat heeft een mooie rustgevende print van twee uilen , De stijlvolle en milieubewuste deurmat is voor zowel binnen als buiten gebruik
€22,95
Stijlvolle deurmat uit gerecycleerd rubber die voorzien is van een mooie print met vogels en vlinders. Milieubewuste deurmat voor binnen en buitengebruik.
€18,95
De deurmat Butterfly Home is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een stijlvolle print met de tekst There's no place like Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€18,95
De deurmat is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een stijlvolle print met de tekst Home Sweet Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€18,95
Deze deurmat is samengesteld uit gerecycleerd rubber en is voorzien van een inspiratievolle print met de tekst Home. Kies voor een milieubewuste oplossing voor Uw entree met deze zeer makkelijk te onderhouden deurmat.
€18,95
Kokosmat met een halfronde vorm en een mooie verwelkomingstekst " Home Sweet Home". Deze deurmat in de afmeting 50 x 80 cm. schraapt Uw schoenzolen zeer grondig en is van zeer goede kwaliteit.
€16,95
Verwelkom familie en vrienden met deze mooie kokosmat. De deurmat uit 100% kokosvezels zal zonder problemen al het vuil en zand van de schoenzolen schrapen en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.
€16,95

Op zoek naar een deurmat voor uw huis?

Vandaag de dag kiest haast iedereen er wel voor om een deurmat in huis te halen. Het spreekt immers voor zich dat we graag alles in het werk willen stellen om onze woning er zo schoon mogelijk uit te laten zien. Omwille van deze reden wordt er dan ook vaak gepoetst. Toch, indien u over een deurmat beschikt kunt u er voor zorgen dat heel veel vuil van buitenaf niet tot in de woning zelf binnen komt. Hierdoor dient u niet zo vaak te poetsen en blijft uw huis toch gewoon zeer netjes. Klinkt dit voor u als muziek in de oren en zou u graag ook een deurmat in huis willen halen? Twijfel dan niet langer en ontdek snel het zeer ruime aanbod aan deurmatten hier bij Megatip.be!


Prima levensduur

Indien u er voor kiest om een deurmat aan te kopen uit het aanbod hier bij Megatip.be kiest u steevast voor een deurmat met een uitstekende kwaliteit. Dit zorgt er voor dat u ten allen tijde kunt rekenen op een prima levensduur. Veel deurmatten gaan na verloop van tijd al snel sporen van slijtage vertonen, maar dat is niet het geval indien u er voor kiest om een deurmat aan te kopen hier bij Megatip.be. Ondanks het lage kostenplaatje kunt u er steeds zeker van zijn dat u heel wat jaren genot zult hebben van uw deurmat. Aarzel dan ook niet langer en ontdek snel wat wij onze klanten op dit vlak te bieden hebben!


Uw deurmat tegen de best mogelijke prijs

Bovenstaande zegt het eigenlijk al, wanneer u eigenlijk niet veel geld wenst uit te geven aan een deurmat kunnen wij u hier bij Megatip.be probleemloos van dienst zijn. Wij bieden onze klanten immers steevast de mogelijkheid om zelf een deurmat die beschikt over een zeer luxueuze uitstraling in huis te halen tegen een haast ongekend lage prijs. Indien u een kijkje neemt in ons aanbod aan deurmatten zal het trouwens meteen duidelijk worden dat deze verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen. U kunt wat dat betreft kiezen voor een deurmat uit rubber, maar daarnaast is het uiteraard eveneens een mogelijkheid om er één uit 100 procent Polyamide aan te kopen. Hoe dan ook, welke deurmat uw voorkeur ook wegdraagt, het mag in ieder geval duidelijk zijn dat u in alle geval hier bij Megatip.be aan het juiste adres bent!


Ruim aanbod aan deurmatten

Wanneer u eveneens een deurmat wenst aan te kopen spreekt het voor zich dat u graag een keuze zult willen kunnen maken uit een groot aanbod. Dat is perfect mogelijk hier bij Megatip.be. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deurmat met een luxueuze uitstraling aan te kopen, maar daarnaast behoort ook een deurmat in Engelse of Amerikaanse stijl tot de mogelijkheden. Verder zult u in ons aanbod eveneens een zogenaamde droogloopmat terugvinden die beschikt over een boord. Deze deurmat bestaat uit 100 procent katoenvezels en is aan de onderkant voorzien van antislip. Op deze manier beschikt u dan ook niet alleen over een deurmat die het vuil kan tegenhouden, daarnaast verhoogt deze ook nog eens de veiligheid voor mensen die bij u op bezoek komen. Hoe dan ook, welke deurmat uw voorkeur ook heeft, u kunt ze steeds op zeer voordelige wijze aankopen hier bij Megatip.be!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x