Schoonloopmat & Droogloopmat

Sorteer op:

De Prestige shape deurmat met prachtig design zal al het vuil en zand grondig verwijderen van Uw schoenzolen. Daarboven is deze wasbare schoonloopmat met vinyl onderlaag wasbaar op 30 graden.
€19,95
Deze leuke schoonloopmat Prestige Shape met mooie uitstraling is een echte vuilmagneet. De wasbare schoonloopmat met de afmetingen van 50 x 75 cm. zal al het vuil en vocht grondig verwijderen van Uw schoenzolen
€19,95
De Prestige Shape schoonloopmat is wasbaar op 30 graden en is een echte vuilmagneet. Deze schoonloopmat is voorzien van een vinyl onderlaag wat verschuiving op de ondergrond voorkomt.
€19,95
De mooie wasbare schoonloopmat Shape zal moeiteloos alle vuil en zand verwijderen van Uw schoenzolen. Deze mat is aan de onderzijde voorzien van een vinyl laag zodat deze stevig op zijn plaats blijft liggen. Wasbaar op 30 graden.
€19,95
Deze Prestige schoonloopmat Shape met uniek design zal al het vuil en zand grondig verwijderen van Uw schoenzolen. Tevens is deze wasbare schoonloopmat met vinyl onderlaag wasbaar op 30 graden.
€19,95
De Prestige schoonloopmat Welcome Stars Shape is wasbaar op 30 graden en is een echte vuilmagneet. Deze schoonloopmat is voorzien van een vinyl onderlaag wat verschuiving op de ondergrond voorkomt.
€19,95
De mooie wasbare schoonloopmat Home Marble Shape zal moeiteloos alle vuil en zand verwijderen van Uw schoenzolen. Deze mat is aan de onderzijde voorzien van een vinyl laag zodat deze stevig op zijn plaats blijft liggen. Wasbaar op 30 graden.
€19,95
De Prestige Shape schoonloopmat Welcome Wood Octagon is een echte eyecatcher en zal al het vuil en zand grondig verwijderen van Uw schoenzolen. Tevens is deze wasbare schoonloopmat met vinyl onderlaag wasbaar op 30 graden.
€19,95
De Prestige schoonloopmat Welcome Tiles zal al het vuil en zand grondig verwijderen van Uw schoenzolen. Tevens is deze wasbare schoonloopmat met vinyl onderlaag wasbaar op 30 graden.
€39,95
De Prestige schoonloopmat Structure Green is wasbaar op 30 graden en is een echte vuilmagneet. Deze schoonloopmat is voorzien van een vinyl onderlaag wat verschuiving op de ondergrond voorkomt.
€39,95
De Prestige schoonloopmat XXL zal al het vuil en zand grondig verwijderen van Uw schoenzolen. Tevens is deze wasbare schoonloopmat met vinyl onderlaag wasbaar op 30 graden.
€39,95
De Prestige schoonloopmat XXL is wasbaar op 30 graden en is een echte vuilmagneet. Deze schoonloopmat is voorzien van een vinyl onderlaag wat verschuiving op de ondergrond voorkomt.
€39,95
De mooie schoonloopmat Prestige Fabric zal moeiteloos alle vuil en zand verwijderen van Uw schoenzolen. Deze mat is aan de onderzijde voorzien van een vinyl laag zodat de schoonloopmat stevig op zijn plaats blijft liggen. Wasbaar op 30 graden.
€39,95
Deze mooie wasbare schoonloopmat zal moeiteloos alle vuil en zand verwijderen van Uw schoenzolen. Deze mat is aan de onderzijde voorzien van een vinyl laag zodat deze stevig op zijn plaats blijft liggen. Wasbaar op 30 graden.
€39,95
Deze Prestige schoonloopmat XXL zal al het vuil en zand grondig verwijderen van Uw schoenzolen. Tevens is deze wasbare schoonloopmat met vinyl onderlaag wasbaar op 30 graden.
€39,95
De Prestige schoonloopmat XXL is wasbaar op 30 graden en is een echte vuilmagneet. Deze schoonloopmat is voorzien van een vinyl onderlaag wat verschuiving op de ondergrond voorkomt.
€39,95
Op een gezellige manier thuiskomen doe je met deze wasbare deurmat Welcome Tiles .
De wasbare schoonloopmat heeft een vinyl onderlaag zodat deze niet kan verschuiven.
€19,95
Op een gezellige manier thuiskomen doe je met deze wasbare deurmat Home Green. De Prestige schoonloopmat heeft een vinyl onderlaag zodat deze niet kan verschuiven.
€19,95
De mooie wasbare deurmat Welcome Wicker zal moeiteloos alle vuil en zand verwijderen van Uw schoenzolen. Deze mat is aan de onderzijde voorzien van een vinyl laag zodat de deurmat stevig op zijn plaats blijft liggen. Wasbaar op 30 graden.
€19,95
De Prestige deurmat met prachtig design zal al het vuil en zand grondig verwijderen van Uw schoenzolen. Tevens is deze wasbare schoonloopmat met vinyl onderlaag wasbaar op 30 graden.
€19,95
De Prestige deurmat Home Lava is wasbaar op 30 graden en is een echte vuilmagneet. Deze mooie schoonloopmat is voorzien van een vinyl onderlaag wat verschuiving op de ondergrond voorkomt.
€19,95
De Prestige deurmat Welcome to our home zal al het vuil en zand grondig verwijderen van Uw schoenzolen. Daarboven is deze wasbare schoonloopmat met vinyl onderlaag wasbaar op 30 graden.
€19,95
De mooie wasbare deurmat Welcome Concrete zal moeiteloos alle vuil en zand verwijderen van Uw schoenzolen. Deze mat is aan de onderzijde voorzien van een vinyl laag zodat de deurmat stevig op zijn plaats blijft liggen. Wasbaar op 30 graden.
€19,95
Deze mooie deurmat met leuk design zal al het vuil en zand grondig verwijderen van Uw schoenzolen. Daarboven is deze wasbare schoonloopmat met vinyl onderlaag wasbaar op 30 graden.
€19,95

Schoonmaken is voor de meeste mensen niet echt een hobby. Toch is het iets wat regelmatig moet gebeuren. Zeker als u met uw schoenen naar binnen loopt kunt u veel vuil meenemen waardoor u vaak zal moeten dweilen. Als u gebruik maakt van een schoonloopmat kunt u het vuil binnen aanzienlijk verminderen doordat u het simpelweg niet meer mee naar binnen neemt. Wanneer u kiest voor een schoonloopmat van Megatip.be kiest u voor een mat van goede kwaliteit die u echt helpt om het vuil buiten de deur te houden.

Kiezen voor een schoonloopmat

Als u in een omgeving woont waar de straat niet heel vuil is heeft u er minder baat bij om te kiezen voor een mat die het vuil van uw schoenen schraapt. U kunt dan kiezen voor een droogloopmat, dit is een deurmat buiten waar het vocht in wordt opgenomen als u uw voeten veegt. Zo een deurmat buiten zorgt ervoor dat uw natte schoenen droog zijn voordat u naar binnen gaat en dus niet uw hele huis nat is. Dit zijn ideale matten als het regent of sneeuwt maar ook als u zand aan uw schoenen heeft is een droogloopmat geschikt om uw schoenen te vegen.

Een schoonloopmat gebruiken

Een schoonloopmat is erg eenvoudig te gebruiken. U kunt ze binnen of buiten leggen, dit is afhankelijk van de ruimte die u heeft en wat u prettig vindt. Wanneer hij ligt kunt u uw voeten erop vegen en wordt al het vocht opgenomen en blijft het vuil in de mat hangen. Door gebruik te maken van een schoonloopmat blijft het meeste vuil buiten wat ervoor zorgt dat u in huis veel minder hoeft schoon te maken.

Een variant kiezen die bij u past

Een schoonloopmat hoeft niet saai te zijn. In ons assortiment vindt u de leukste opties om uit te kiezen. Zo kunt u een schoonloopmat in huis halen die perfect past bij het interieur van uw huis en die uw persoonlijkheid weerspiegelt. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om voor een neutrale variant te gaan als u dit mooi vindt. Wij bieden een ruim assortiment aan en u kunt de schoonloopmat kiezen die past bij uw wensen.

Eenvoudig schoon te houden

Een van de grote voordelen van een schoonloopmat is het makkelijke onderhoud. Doordat u deze matten kunt wassen in de wasmachine kunt u ze erg lang blijven gebruiken zonder dat ze te erg bevuild raken. Het is bij het wassen wel aan te raden de schoonloopmat eerst even uit te kloppen, dit voorkomt dat u een hele lading zand en ander vuil in de wasmachine gooit. Uitkloppen en wassen is alles wat u hoeft te doen om uw schoonloopmat lang mee te laten gaan en ervoor te zorgen dat de werking niet verminderd.

Een duurzame schoonloopmat kiezen

Wanneer u iets aanschaft voor uw huis dan wilt u uiteraard dan u er lang plezier van kunt hebben. Een schoonloopmat krijgt best wat te stellen met al het vuil en de schoenen die erop geveegd worden. Het is dan ook erg belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. Zo heeft u lang plezier van uw schoonloopmat en blijft hij voor lange tijd zijn werk doen. Wanneer u kiest voor een duurzame optie bespaart u met de tijd ook erg veel geld, u hoeft namelijk niet steeds een nieuwe aan te schaffen.

Een schoonloopmat biedt erg veel voordelen. Zeker als u een variant aanschaft uit ons assortiment weet u altijd zeker dat u goede kwaliteit in huis haalt. Wilt u genieten van alle voordelen die het hebben van zo een mat heeft, neem dan een kijkje in ons assortiment en kies de variant die perfect bij u en uw huis past. De mooiste schoonloopmat vindt u voor een zeer scherpe prijs bij Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x