Vliegengordijn

Sorteer op:

Het stijlvol en kwalitatief vliegengordijn "String" is vervaardigd uit 107 PVC strengen, deze duurzame strengen zijn gedraaid voor een decoratieve uitstraling en zullen vliegen en vliegende insecten buiten houden tijdens de zomermaanden.
€54,95
Dit decoratief en duurzaam vliegengordijn "String" met cà 107 gedraaide PVC strengen zal alle vliegen en vliegende insecten doeltreffend buiten houden tijdens de warme zomermaanden.
Afmetingen , 100 x 220 cm.
€54,95
Het vliegengordijn "String" is vervaardigd uit cà 107 gedraaide PVC strengen en zal ervoor zorgen dat vliegen en vliegende insecten buiten blijven tijdens de warme zomermaanden.
Trendy en duurzaam vliegengordijn
€54,95
Dit stijlvol en duurzaam PVC vliegengordijn "String" met cà 107 gedraaide strengen zorgt ervoor dat U tijdens de warme zomermaanden de deur kan open laten zonder dat vliegen en andere vliegende insecten binnen komen.
€54,95
Het efficiënt vliegengordijn "Lux Band" met cà 42 PVC strengen is duurzaam en gemakkelijk om door te lopen , Vliegen en alle andere vliegende insecten maken geen kans om binnen te komen als U de deur open laat.
Afmetingen, 100 x 220 cm.
€44,95
Dit efficiënt vliegengordijn met cà 42 PVC strengen is gemakkelijk op te hangen en eenvoudig doorloopbaar, vliegen en alle vliegende insecten zullen buiten blijven tijdens de zomermaanden als U de deur open laat.
Afmetingen, 100 x 220 cm.
€44,95
Dit doeltreffende vliegengordijn met cà 42 PVC strengen is uiterst geschikt om alle vliegen en vliegende insecten buiten te houden tijdens de warme zomenmaanden.
Decoratief en efficiënt vliegengordijn
€44,95
Het vliegengordijn "Lux Band" is vervaardigd uit cà 42 PVC strengen en zal tijdens de zomermaanden vliegen en andere vliegende insecten buiten houden. Dit lichtdoorlatende vliegengordijn is eenvoudig op te hangen en gemakkelijk doorloopbaar.
€44,95
Met dit efficiënt vliegengaas voor dakvensters hebben vliegen en vliegende insecten geen kans om binnen te komen. Het vliegengaas is ook zeer eenvoudig te bevestigen met de bijgeleverde klittenband.
€13,95
Dit perfect sluitend vliegengordijn met polyester lamellen heeft langs elke kant acht zelfsluitende magneten die zeer eenvoudig terug op zijn plaats vallen. De hordeur is zeer gemakkelijk te monteren aan elke deur door de bijgeleverde klittenband.
€16,95
Dit horgordijn Maxi bestaat uit zes grijze lamellen met elk een breedte van 28 cm. Het doeltreffend vliegengordijn zal alle vliegen en zelfs de kleinste vliegende insecten op een efficiënte manier tegenhouden.
€37,95
Het vliegengordijn met vier lamellen is zeer eenvoudig aanpasbaar aan elke deur , door de telescopische rail kan het horgordijn gemakkelijk uitgeschoven worden op elke gewenste lengte.
Efficiënt telescopisch horgordijn van 100 x 220 cm.
€27,95
Dit horgordijn met vier kleurrijke lamellen zal alle vliegen en kleinere vliegende insecten met gemak buitenshuis houden. Het Vliegengordijn is uitermate lichtdoorgevend en heel gemakkelijk om doorheen te lopen.
€27,95
Het hippe en kleurrijke vliegengordijn met diverse zware parels en kralen in transparante kleuren blauw ,geel ,groen en rood zal het zonlicht op een efficiënte manier binnenlaten en vliegen en vliegende insecten buitenshuis houden.
€44,95
Met dit mooie vliegengordijn in zachte kattenstaart zullen alle vliegen en vliegende insecten efficiënt buitenshuis blijven. Kwalitatief kattenstaart vliegengordijn in twee kleuren met leuke uitstraling.
€49,95
Dit decoratieve vliegengordijn in zachte kattenstaart zorgt er voor dat vliegen en vliegende insecten buitenshuis blijven op een efficiënte manier. Sfeervol kattenstaart vliegengordijn met twee kleuren in duurzame kwaliteit.
€49,95
Dit fleurig vliegengordijn in zachte kattenstaart zorgt er voor dat vliegen en vliegende insecten buitenshuis blijven op een efficiënte manier. Het sfeervol kattenstaart vliegengordijn met twee kleuren is duurzaam en decoratief.
€49,95
Dit vliegengordijn is voorzien van ca. 23 zeer zachte kattenstaart strengen in de kleuren blauw en wit en het degelijk en sterk kunststof profiel met twee verstelbare haakjes kan zeer eenvoudig aan Uw deurkozijn bevestigd worden door twee schroefjes
€49,95
Dit vliegengordijn in zachte kattenstaart zorgt er voor dat vliegen en vliegende insecten buitenshuis blijven op een efficiënte manier. Het sfeervol kattenstaart vliegengordijn met twee kleuren heeft een leuke uitstraling die past bij elk interieur.
€49,95
Dit elegant vliegengordijn met decoratieve Bordeaux en beige knopen zal er voor zorgen dat alle vliegen en vliegende insecten buitenshuis blijven. Het duurzame knopen vliegengordijn zorgt tevens voor een sfeervolle uitstraling.
€49,95
Het leuke en duurzame vliegengordijn met decoratieve grijze en roze knopen zal er voor zorgen dat alle vliegen en vliegende insecten buiten blijven. Het mooie knopen vliegengordijn zorgt tevens voor een sfeervolle uitstraling
€49,95
Dit fleurige en elegante vliegengordijn met decoratieve blauwe knopen zal er voor zorgen dat alle vliegen en vliegende insecten buitenshuis blijven. Het duurzame knopen vliegengordijn zorgt tevens voor een sfeervolle uitstraling.
€49,95
Dit elegant vliegengordijn met decoratieve bruine knopen zal er voor zorgen dat alle vliegen en vliegende insecten buitenshuis blijven. Het duurzame knopen vliegengordijn zorgt tevens voor een sfeervolle uitstraling en past bij meerdere interieurs
€49,95
Dit mooie vliegengordijn met verschillende kralen zal een leuke sfeer binnenbrengen en zal vliegen en vliegende insecten buitenshuis houden.
Zeer eenvoudig te bevestigen aan elke deurkozijn met bijgeleverde houten staaf.
€24,95

Een vliegengordijn is een prima middel voor het buiten houden van vliegen en andere insecten. Wanneer u de deur open wilt laten staat betekend dat vaak dat alle insecten direct naar binnen vliegen en u hier veel last van zult hebben. Een vliegengordijn zorgt ervoor dat u een deur open kunt zetten zonder daarna een huis vol vliegen te hebben. Zeker in de seizoenen waarin het lekker weer wordt is een vliegengordijn onmisbaar in huis. Wij bieden verschillende opties aan die er ook nog eens erg leuk uitzien, een dure hordeur is nu dus niet meer nodig.

Bevestiging van een vliegengordijn

Het ophangen van een vliegengordijn kan gebeuren op verschillende manieren, afhankelijk van de variant die u kiest. Wij hebben varianten die u zeer eenvoudig bevestigd door deze vast te plakken. Dit gaat dan door middel van meegeleverde klittenband strips. Wij hebben ook varianten die bevestigd moeten worden met schroeven, dit zijn vaak zwaardere gordijnen. Dit zijn dan schroefhaakjes waaraan u het vliegengordijn kunt ophangen. Door de makkelijke bevestiging kan zo een vliegengordijn eenvoudig simpel door u opgehangen worden.

Op maat maken

Sommige opties hebben een standaard afmeting waar u niet veel aan kunt veranderen. Het kan echter zo zijn dat uw deur een aparte afmeting heeft waardoor u de lengte moet aanpassen. U kunt dat kiezen voor een kattenstaart vliegengordijn. Deze is eenvoudig door u op maat te maken. Hierdoor voorkomt u dat het gordijn op de grond sleept en u struikelt als u hier doorheen loopt. Een kattenstaart vliegengordijn kunt u makkelijk op maat maken door simpelweg het te lange stuk eraf te knippen. Het is aan te raden het uiteinde vervolgens dicht te schroeien om te voorkomen dat de onderkant gaat pluizen en rafelen. Bij zo een vliegengordijn kunt u ook de breedte aanpassen door hier een deel van af te zagen.

Een hordeur en vliegenraam

Wilt u een systeem wat insecten tegenhoudt en er toch netjes en strak uitziet, dan is een hordeur of vliegenraam misschien wel de beste optie voor u. Dit ziet er strak en netjes uit en doet precies wat u ervan verwacht. In ons assortiment vindt u diverse opties. Deze passen misschien niet direct goed op uw deur of raam maar zijn in zowel lengte als breedte eenvoudig te verstellen. Een hordeur en vliegenraam kunt u het hele jaar door laten zitten, terwijl u een vliegengordijn beter weg kunt halen in koudere seizoenen wanneer u deze niet gebruikt.

Anti-pollen en vliegen

Er is haast niets vervelender als flink gaan niezen en last krijgen van uw ogen wanneer de lente begint en de pollen door de lucht vliegen. Als u last heeft van hooikoorts is dit helaas wel de realiteit. Buiten is dit haast niet te voorkomen maar u kunt pollen in huis wel tegenhouden. In ons assortiment vindt u namelijk ook een vliegengordijn die geschikt is om voor uw ramen te plaatsen, dit gordijn houdt tevens ook de pollen tegen waardoor u de allergische reactie hierop niet krijgt. Heeft u last van hooikoorts, dan is dit een ideale oplossing voor in huis.

Een vrolijk vliegengordijn

Een vliegengordijn hoeft er niet saai en somber uit te zien. U kunt kiezen voor leuke en kleurrijke varianten die uw huis er zomers en gezellig uit te laten zien. Dit kan zijn door te kiezen voor vrolijke kleuren maar wij hebben ook opties met erg leuke patronen en kralen. Op deze manier is het erg leuk om een vliegengordijn te hebben hangen en heeft het niet alleen een praktische functie.

Duurzame opties

Een vliegengordijn is iets wat jarenlang mee kan gaan mits u kiest voor een optie van goede kwaliteit. Bij de goede kwaliteit gordijnen kunt u deze er aan het eind van een warm seizoen af halen en wanneer het nodig is hergebruiken. Als u kiest voor mindere kwaliteit kunt u het gordijn waarschijnlijk minder lang gebruiken. Het kan dus zijn dat een vliegengordijn van goede kwaliteit eenmalig een grotere uitgave is maar u kunt deze dan ook aanzienlijk langer gebruiken. Het is bij het uitkiezen van een duurzame optie belangrijk om te kijken naar het materiaal en het bevestigingssysteem, hieraan ziet u vaak al of het product lang mee zal gaan of niet.

Een vliegengordijn is zeker wanneer het lekker weer is buiten ideaal om te hebben. Uw deur open laten staan kan zonder zo een gordijn iets zijn waar u veel spijt van kunt krijgen. Alle insecten vliegen immers zo naar binnen en u zit dan met een huis vol kleine bezoekers. Om dit grotendeels te voorkomen kunt u een vliegengordijn ophangen. Zo kunt u de deur lekker open zetten en genieten van de frisse lucht zonder dat u last krijgt van ongenodigde bezoekers. Wilt u kunnen genieten van frisse lucht in huis zonder vliegen en andere insecten binnen, hang dan een vliegengordijn op. Bestel uw vliegengordijn bij Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x