Vliegengordijn

Sorteer op:

Het kattenstaart vliegengordijn is een zeer doeltreffend en sfeervol deurgordijn. Met zijn zachte dikke stringen is dit vliegengordijn zeer gemakkelijk doorloopbaar en houdt deze toch alle vliegen en insecten buitenshuis.
€33,95
Het prachtige vliegengordijn met zachte kattenstaart zorgt ervoor dat vliegen en vliegende insecten efficiënt buitenshuis blijven. Het sfeervol kattenstaart vliegengordijn met leuk design is kwalitatief en duurzaam.
€35,95
Het kattenstaart vliegengordijn in de kleur Groen , grijs en wit is een decoratief en efficiënt deurgordijn. Door zijn zachte dikke stringen kan je er zeer makkelijk doorheen lopen en houdt deze toch alle vliegende insecten buitenshuis.
€45,95
Het doeltreffend vliegengordijn met zachte kattenstaart is gemakkelijk doorloopbaar en toch efficiënt om alle vliegen en insecten buiten te houden.
Voorkom dat vliegen en insecten binnenkomen met deze mooie kattenstaart.
€33,95
Vliegengordijn in kattenstaart aan het zoeken? Dit vliegengordijn in gekleurde kattenstaart is zeer doeltreffend om vliegen en insecten buiten te houden . Met zijn zachte dikke stringen is dit vliegengordijn zeer diervriendelijk.
€35,95
Dit vliegengordijn is voorzien van zachte zwarte kattenstaart strengen en zal ervoor zorgen dat vliegen en vliegende insecten buiten blijven. Het sterk kunststof profiel met twee verstelbare haakjes kan zeer eenvoudig bevestigd worden
€33,95
Het bekende kattenstaart vliegengordijn is een zeer efficiënt en sfeervol deurgordijn. Met zijn zachte dikke stringen van dit vliegengordijn kan men zeer gemakkelijk er doorheen lopen en houden deze toch alle vliegen en insecten buitenshuis.
€35,95
Deze kattenstaart vliegengordijn is voorzien van dikke plushe strengen in Bordeaux kleur en houd vliegen en vliegende insecten doeltreffend buitenshuis.
Kant en klaar deurgordijn.
€33,95
Dit mooie vliegengordijn in Bordeaux kattenstaart zorgt ervoor dat vliegen en vliegende insecten efficiënt buitenshuis blijven. Het sfeervol kattenstaart vliegengordijn met fleurig design is kwalitatief en duurzaam.
€35,95
Dit fleurige vliegengordijn in rode kattenstaart zorgt ervoor dat vliegen en vliegende insecten efficiënt buitenshuis blijven. Het sfeervol kattenstaart vliegengordijn met prachtig design is kwalitatief en duurzaam.
€33,95
Een efficiënt vliegengordijn aan het zoeken? Dit vliegengordijn in rode kattenstaart is zeer doeltreffend om vliegen en insecten buiten te houden . Met zijn zachte dikke strengen kan men door dit vliegengordijn zeer makkelijk doorlopen.
€35,95
Dit efficiënt vliegengordijn in rode kleur heeft zachte dikke stringen en is zeer gemakkelijk doorloopbaar maar zal toch doeltreffend alle vliegen en insecten buiten houden.
Afmeting 120 x 230 cm
€45,95
Het mooie vliegengordijn kattenstaart is een zeer efficiënt en sfeervol deurgordijn. Met zijn zachte dikke stringen is dit vliegengordijn zeer gemakkelijk doorloopbaar en houdt deze toch alle vliegen en insecten buitenshuis.
€33,95
Dit sfeervol vliegengordijn kattenstaart is een zeer efficiënt deurgordijn. Met zijn zachte dikke stringen van dit vliegengordijn kan men zeer gemakkelijk er doorheen lopen en houden deze toch alle vliegen en insecten buitenshuis
€35,95
Het vliegengordijn kattenstaart in de kleur Blauw , grijs en wit is een decoratief en efficiënt deurgordijn. Door zijn zachte dikke stringen kan je er zeer makkelijk doorheen lopen en houdt deze toch alle vliegende insecten buitenshuis.
€45,95
Het stijlvol en kwalitatief vliegengordijn "String" is vervaardigd uit 107 PVC strengen, deze duurzame strengen zijn gedraaid voor een decoratieve uitstraling en zullen vliegen en vliegende insecten buiten houden tijdens de zomermaanden.
€54,95
Dit decoratief en duurzaam vliegengordijn "String" met cà 107 gedraaide PVC strengen zal alle vliegen en vliegende insecten doeltreffend buiten houden tijdens de warme zomermaanden.
Afmetingen , 100 x 220 cm.
€54,95
Het vliegengordijn "String" is vervaardigd uit cà 107 gedraaide PVC strengen en zal ervoor zorgen dat vliegen en vliegende insecten buiten blijven tijdens de warme zomermaanden.
Trendy en duurzaam vliegengordijn
€54,95
Dit stijlvol en duurzaam PVC vliegengordijn "String" met cà 107 gedraaide strengen zorgt ervoor dat U tijdens de warme zomermaanden de deur kan open laten zonder dat vliegen en andere vliegende insecten binnen komen.
€54,95
Het efficiënt vliegengordijn "Lux Band" met cà 42 PVC strengen is duurzaam en gemakkelijk om door te lopen , Vliegen en alle andere vliegende insecten maken geen kans om binnen te komen als U de deur open laat.
Afmetingen, 100 x 220 cm.
€44,95
Dit efficiënt vliegengordijn met cà 42 PVC strengen is gemakkelijk op te hangen en eenvoudig doorloopbaar, vliegen en alle vliegende insecten zullen buiten blijven tijdens de zomermaanden als U de deur open laat.
Afmetingen, 100 x 220 cm.
€44,95
Dit doeltreffende vliegengordijn met cà 42 PVC strengen is uiterst geschikt om alle vliegen en vliegende insecten buiten te houden tijdens de warme zomenmaanden.
Decoratief en efficiënt vliegengordijn
€44,95
Het vliegengordijn "Lux Band" is vervaardigd uit cà 42 PVC strengen en zal tijdens de zomermaanden vliegen en andere vliegende insecten buiten houden. Dit lichtdoorlatende vliegengordijn is eenvoudig op te hangen en gemakkelijk doorloopbaar.
€44,95
Met dit efficiënt vliegengaas voor dakvensters hebben vliegen en vliegende insecten geen kans om binnen te komen. Het vliegengaas is ook zeer eenvoudig te bevestigen met de bijgeleverde klittenband.
€13,95

Een vliegengordijn is het ideale middel om uw huis vrij te houden van vliegen en insecten. Bent u het ook zo zat dat uw huis vol zit met vliegen en insecten? Dan hebben we voor u de perfecte oplossing. Geniet in de lente- en zomermaanden van een huis waarbij u de deur zonder zorgen kunt openzetten. In ons assortiment vindt u verschillende voordelige oplossingen. Bekijk ons gehele assortiment hierboven.

Een vliegengordijn op maat?

In ons assortiment zijn verschillende vliegengordijnen verkrijgbaar die een standaard afmeting hebben. Aan deze afmeting kunt u helaas niet veel veranderen, maar hiernaast hebben wij ook kattenstaart vliegengordijnen in ons assortiment. Deze gordijnen zijn gemakkelijk op maat te knippen. Hierdoor voorkomt u dat het gordijn over de grond sleept en het eventueel mogelijk is dat u hierover struikelt. Kattenstaart vliegengordijnen zijn gemakkelijk op maat te maken door het overbodige stuk eraf te knippen. Wij raden het echter wel aan om de afgeknipte kattenstaarten dicht te schroeien. Zo voorkomt u dat de onderkant gaat pluizen en rafelen. Ook de breedte van het gordijn is aan te passen door het overbodige stuk eraf te knippen.

De bevestiging van het gordijn

De bevestiging van de gordijnen is afhankelijk van de variant die u kiest. Zo hebben wij verschillende vliegengordijnen in ons assortiment die eenvoudig zijn te bevestigen door deze vast te plakken. Bij zo’n vliegengordijn worden standaard klittenband strips meegeleverd. Hiernaast hebben wij ook varianten in ons assortiment de bevestigd dienen worden met schroeven. Veelal zijn dit de zwaardere vliegengordijnen en deze zijn te bevestigen door gebruik te maken van de schroefhaakjes. Wij verwachten dat het bevestigen van een vliegengordijn meestal geen problemen opleveren, maar voor vragen is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Op zoek naar hordeuren?

Bent u op zoek naar hordeuren? Dan hebben wij ook meer dan genoeg keuze voor u in ons assortiment. Een hordeur is niet precies hetzelfde als een vliegengordijn, omdat een hordeur geopend en gesloten kan worden. Bij huisdieren kan dit weleens problemen opleveren, denk dus goed na of een hordeur past in uw thuissituatie. Een hordeur of vliegenraam ziet er wel een stuk strakker uit dan een vliegengordijn.

Een oplossing tegen hooikoorts

Zodra de pollen in de lente- en de zomermaanden weer door de lucht beginnen te vliegen krijgen veel mensen weer last van hooikoortsklachten. Wanneer u buiten bent kunt u helaas weinig veranderen aan deze klachten, maar wist u dat het mogelijk is om deze pollen buiten uw huis te houden door gebruik te maken van een vliegenraam of gordijn? Bespaar u zelf die vervelende allergische reactie en schaf de ideale oplossing aan.

De verschillende mogelijkheden bij Megatip.be

In ons assortiment kunt u terecht voor allerlei verschillende vliegengordijnen. Wij bieden bijvoorbeeld verschillende leuke en kleurrijke varianten aan die uw huis er zomers en gezellig uit laten zien. Daarnaast hebben wij ook verschillende varianten met patronen en kralen. Laat uw vliegengordijn aansluiten bij de rest van het interieur.

Wanneer u kiest voor een vliegengordijn van een hoge kwaliteit kan deze jarenlang meegaan. Houdt bij de aanschaf van een gordijn rekening met het materiaal en het bevestigingssysteem. Deze twee onderdelen zijn grotendeels bepalend voor de duurzaamheid van uw gordijn. Tevens zijn gordijnen van een hoge kwaliteit geschikt voor hergebruik, doordat u deze gordijnen eraf kunt halen tijdens de wintermaanden.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar meer informatie over onze producten of wilt u advies op maat? Dan is het altijd mogelijk om persoonlijk contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende nummer: +32 475 – 873 442 of u kunt en e-mail sturen naar [email protected] Megatip.be, de specialist als het gaat om een vliegengordijn.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x