Speelmat

Sorteer op:

Zoekt U een vrolijk speeltapijt ? Dan is deze speelmat zeker de oplossing om Uw kind op een leuke manier te laten spelen , op deze speelmat met de afbeelding van een boerderij kan Uw kind op een leerrijke manier alles verkennen.
€29,95
Zoekt U een leerrijk speelkleed voor Uw zoon of dochter ? Dan is deze speelmat zeker de oplossing om Uw kind op een leuke manier te laten spelen , op dit speelkleed met de afbeelding van een rotonde kan Uw kind op een aangename manier alles leren
€29,95
Speelkleed voor creatieve kinderen! Deze speelmat met de afbeelding van een bouwplaats is zeker en vast een goede oplossing om Uw zoon of dochter op een creatieve manier te laten spelen.
€29,95
Speelkleed voor de professionele dartsspelers onder ons. Deze speelmat met de afbeelding van een Dartsspel geeft de juiste afstand van 237 cm. tot het bord. Tevens zal deze mat een goede bescherming geven voor Uw vloer.
€29,95
Het speelkleed met het wel gekende Hinkspel ! Is het buiten even slecht weer of wilt U gewoon buiten hinkelen , dan is er deze speelmat met de print van een hinkspel. De speelmat is voorzien van een volledig hinkparcours van tien cijfers.
€24,95

Een leuke speelmat voor de kinderen

Kinderen vinden het fantastisch om gewoon op de vloer te kunnen spelen. Om de één of andere reden is spelen op de vloer gewoon leuker dan braaf aan tafel te moeten gaan zitten. Vaak is de vloer in huis echter koud en beschikt ze over groeven waar kinderen zich pijn aan kunnen doen. Door een speelmat aan te kopen uit het aanbod hier bij Megatip.be kunt u dit probleem echter zeer eenvoudig voorkomen. Een speelmat zorgt er namelijk niet alleen voor dat uw kindje meteen over een leuk hebbeding beschikt om op te spelen, bovendien biedt het aanzienlijk meer comfort dan gewoon op de grond zitten en wordt de kans dat uw kindje zich pijn doet aanzienlijk kleiner. Klinkt dit alles voor u ook als muziek in de oren? Aarzel dan niet langer en haal ook uw speelmat nu in huis hier bij Megatip.be!


Groot aanbod aan speelmatten

Een speelmat kunt u vandaag de dag in tal van verschillende vormen aankopen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een speelmat aan te kopen in de vorm van een boerderij, maar daarnaast is het ook mogelijk om een speelmat in de stijl van een rotonde of een bouwplaats aan te kopen. Ongetwijfeld heeft uw kindje op dit vlak zelf een bepaalde voorkeur waar u aan tegemoet wil komen. Vraag daarom gerust welke speelmat uw kindje het liefst zou hebben en haal ze vervolgens extra voordelig in huis!


Een speelmat hoeft niet duur te zijn!

Bovenstaande zegt het eigenlijk al, veel mensen vrezen dat een speelmat kopen steeds gepaard gaat met een behoorlijk kostenplaatje. We kunnen u echter meteen geruststellen. Indien u er voor kiest om een speelmat te kopen hier bij Megatip.be kunt u niet alleen rekenen op een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid waardoor uw kindje er gedurende lange tijd genot van zal hebben, bovendien bent u ook verzekerd van een erg scherp prijskaartje. Ook een leuke speelmat kopen voor in huis? Aarzel dan geen moment langer en bestel ze nu hier bij Megatip.be!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x