Speelmat

Sorteer op:

Zoekt U een vrolijk speeltapijt ? Dan is deze speelmat zeker de oplossing om Uw kind op een leuke manier te laten spelen , op deze speelmat met de afbeelding van een boerderij kan Uw kind op een leerrijke manier alles verkennen.
€29,95
Zoekt U een leerrijk speelkleed voor Uw zoon of dochter ? Dan is deze speelmat zeker de oplossing om Uw kind op een leuke manier te laten spelen , op dit speelkleed met de afbeelding van een rotonde kan Uw kind op een aangename manier alles leren
€29,95
Speelkleed voor creatieve kinderen! Deze speelmat met de afbeelding van een bouwplaats is zeker en vast een goede oplossing om Uw zoon of dochter op een creatieve manier te laten spelen.
€29,95
Speelkleed voor de professionele dartsspelers onder ons. Deze speelmat met de afbeelding van een Dartsspel geeft de juiste afstand van 237 cm. tot het bord. Tevens zal deze mat een goede bescherming geven voor Uw vloer.
€29,95
Het speelkleed met het wel gekende Hinkspel ! Is het buiten even slecht weer of wilt U gewoon buiten hinkelen , dan is er deze speelmat met de print van een hinkspel. De speelmat is voorzien van een volledig hinkparcours van tien cijfers.
€24,95

Een speelmat is erg leuk voor kinderen om mee te spelen. Ze kunnen hierbij hun fantasie helemaal de gang laten gaan en urenlang mee spelen. Er kan met verschillende soorten speelgoed op gespeeld worden van auto’s tot poppetjes. Het hebben van een speelmat is dan ook voor elk kind zeer leuk en zorgt voor gegarandeerd urenlang speelplezier. Wilt u meer weten over de verschillende speelmatten die wij hebben in ons assortiment en de manieren hoe deze gebruikt kunnen worden, lees dan verder. U zal ontdekken hoe leuk een speelmat werkelijk is voor kinderen van haast alle leeftijden.

Een speelmat in de kinderkamer

Kinderkamers zien er vaak leuk uit met allerlei kleuren en vrolijk uitgestald speelgoed. Toch mist er op de vloer vaak iets. Een speelmat kan hierbij een goede oplossing bieden. Zo wordt het voor een kind leuker om op de eigen kamer te spelen. Hier ligt de mat ook niet in de weg en kan hij lekker blijven liggen zodat de kinderen er altijd mee kunnen gaan spelen. De speelmat is ook voor kinderen lekker zacht om op te spelen als ze bezig zijn met ander speelgoed, de vloer zonder is koud en hard dus ze kunnen hiermee ook veel prettiger zitten. De speelmat hoeft natuurlijk niet altijd in de kinderkamer te blijven liggen, u rolt hem eenvoudig op en kunt hem altijd meenemen naar de huiskamer of een andere gewenste plek in huis.

Samen spelen

Wat veel leuker is voor een kind als zelf spelen met een speelmat is om hier samen met vriendjes mee te spelen. Doordat de speelmatten uit ons assortiment vrij groot zijn kunnen kinderen hier makkelijk met 2 of meer kinderen op spelen zonder elkaar in de weg te zitten. Samen kunnen ze met een speelmat op avontuur gaan en met de fantasie van kinderen verzinnen ze hier een hele wereld omheen. Samen spelen is voor kinderen erg belangrijk en een speelmat is hier een goed middel voor. Kinderen kunnen uiteraard niet alleen met elkaar spelen. Een speelmat is ook voor u een ideaal middel om samen met uw kind te spelen. U kunt samen lekker in de weer gaan en meegaan in de fantasiewereld van uw kind.

Urenlang speelplezier

Doordat er met een speelmat zoveel dingen gedaan worden kan een kind hier erg lang mee spelen. Elke keer kan de mat gecombineerd worden met ander speelgoed en een ander verhaal hier omheen. Dit zorgt ervoor dat uw kind urenlang kan spelen met een speelmat zonder zich te vervelen. Het is dan ook een zeer goede investering om te doen. Veel speelgoed ligt na een paar keer in een kast stof te vangen maar met een speelmat is dit zeker niet het geval. U kunt samen met uw kind een leuke speelmat uitkiezen om er zeker van te zijn dat uw kind de mat ook echt leuk vindt al kan er weinig misgaan met het uitzoeken van een leuke optie.

Binnen en buiten spelen met de speelmat

Met een speelmat kan een kind urenlang spelen. Dit hoeft echt niet altijd binnen te gebeuren. Een speelmat kunt u prima mee naar buiten nemen als het weer dit toelaat. Zo krijgt uw kind frisse lucht en is lekker buiten geweest. Een speelmat is dus erg divers te gebruiken, u kunt hem overal in huis neerleggen of meenemen naar buiten en als u klaar bent kunt u hem oprollen en wegzetten of op de grond in de kinderkamer neerleggen.

Een speelmat voor volwassenen

Een speelmat is uiteraard niet alleen geschikt voor kinderen. In ons assortiment speelmatten hebben wij ook een variant die voor volwassenen te gebruiken is. Dit is de speelmat Darts welke u dus kunt gebruiken bij het darten. Veel mensen hebben een dartbord hangen maar maken hier amper gebruik van. De vloer kan beschadigen en u weet nooit hoe ver u precies moet gaan staan. Met deze speelmat is dat voorgoed verleden tijd. De mat legt u neer tegen de muur onder uw dartbord. De rode strepen op de mat geven aan waar u moet gaan staan, zodat u nooit meer hoeft te raden hoe ver dat nou eigenlijk is. Deze speelmat beschermd uw vloer ook tegen pijlen die op de grond vallen, zodat hier geen gaatjes is komen wat natuurlijk erg zonde zou zijn. Een speelmat is dus echt niet alleen leuk voor kinderen, ook volwassenen kunnen er een gebruiken.

Opruimen of laten liggen

Bij een speelmat heeft een kind veel opties hoe hiermee te spelen. Na het spelen moet er uiteraard ook opgeruimd worden. U kunt dan al het speelgoed opruimen en de mat netjes aan de kant zetten waardoor de vloer weer leeg is. Waar u ook voor kunt kiezen is om de speelmat te laten liggen in het speelhoekje van uw kind of in de kinderkamer. Hij ligt dan niet in de weg en het ziet er ook nog eens leuk uit.

Wilt u ook een leuke speelmat aanschaffen voor uw kind, doe dit dan bij Megatip.be. U heeft bij ons de keuze uit een assortiment speelmatten waar voor elk kind een leuke optie tussen zit. De kwaliteit is erg goed wat wel nodig is bij een speelmat en toch kost het u geen fortuin. De mooiste speelmat besteld u dus uit het assortiment van Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x