Anderlecht fanshop

Sorteer op:

Ringmap A 4 van Anderlecht
€5,99
Dit is een elastiek map A4 Van RSC Anderlecht
€4,99
Kaftpapier van Anderlecht van 60 gr. 2 meter x 0,70 meter
€2,99
Ringmap A 4 van Anderlecht
€5,99
Zoekt U een mooie rugzak van RSC Anderlecht? Deze leuke rugzak heeft één groot opbergvak en verschillende kleinere zijvakken.
€29,95
Mooie sportzak van RSC Anderlecht
Deze Voetbaltas heeft onderaan een apart vak voor voetbalschoenen.
€29,95
Grote voetbaltas van Rsc Anderlecht met de afmetingen van 51 x 36 x 38 cm. Deze sportzak heeft 1 hoofdcompartiment , 1 schoenencompartiment en 2 zijvakken.
Mooie sportzak voor alle Anderlecht supporters.
€34,95
Mooie pennenzak van RSC Anderlecht
€5,99
Deze voetbalkousen met versterkte badstofzool zijn gemaakt op basis van marfilvezel en zijn volledig krimpvrij. De paarse voetbalkousen met witte strepen van Uw favoriete voetbalploeg zijn leverbaar in alle maten van groot tot de klein.
€6,95
Gestreepte sjaal met de kleuren Mauve / Wit.
€7,95
Gestreepte Supporterssjaal in de kleurencombinatie Mauve / wit
€7,95
2 Balpennen van Anderlecht
€4,45
12 schoollabels van RSC Anderlecht.
€1,99
12 schoollabels van RSC Anderlecht.
€1,99
Sale
Voetbal toeter met Claxon + gasbus
€14,95 €12,95

Ontdek de leukste artikelen in de Anderlecht fanshop

De Anderlecht fanshop hier bij Megatip.be is een erg interessant onderdeel van onze webwinkel. Anderlecht is recordkampioen in de Belgische eerste klasse en heeft ook in Europa reeds heel wat successen weten te boeken. In onze speciale Anderlecht fanshop zijn dan ook heel veel leuke artikelen terug te vinden die de echte fans van deze ploeg beslist in huis moeten hebben. U kunt er bijvoorbeeld aan denken om voor uw kind een leuke ringbinder A4 van Anderlecht te kopen, maar wat verder nog te denken van een elastiek map voor op school evenals kaftpapier en uiteraard mag ook een rugzak met het embleem van de ploeg op niet ontbreken. Door het in huis halen van één of meerdere van deze speciale Anderlecht artikelen wordt het in ieder geval voor iedereen duidelijk dat u een echte fan bent. Waarom dan nog langer twijfelen? Bestel vandaag nog uw Anderlecht artikelen uit onze fanshop!

Anderlecht artikelen voor jong en oud

Voetbal is een feest voor mensen van alle leeftijden. Het is dan ook niet meer dan normaal dat we er voor hebben gekozen om het aanbod in onze Anderlecht fanshop niet uitsluitend toe te spitsen op volwassenen, maar ook rekening te houden met de kinderen die voor hun favoriete ploeg supporteren. Zoals eerder reeds aangegeven zijn er in de Anderlecht fanshop hier bij Megatip.be dan ook tal van verschillende spullen terug te vinden die voor kinderen goed van pas kunnen komen op school. Bent u toch een volwassen supporter en wilt u graag duidelijk maken van welke ploeg u supporter bent? In dat geval is het wellicht een interessante keuze om een leuke sjaal van Anderlecht of bijvoorbeeld een set balpennen in huis te halen. Hoe dan ook, voor fans van deze Belgische eersteklasser is een bezoekje brengen aan onze speciale Anderlecht fanshop zeker en vast een aanrader!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x