Telescoopsteel | Telescopische steel

Sorteer op:

Uitschuifbare telescoopstelen met conische top in verschillende lengtes van 2,50 meter , 3,50 meter , 4.50 meter , 6 meter en 8 meter.
Ideaal voor het reinigen van Hoge ramen , Zonnepanelen , Dakvensters , oversteken , ...enz.
€29,95
De Hydro spiraal set met Professionele borstel , voor het eenvoudig reinigen van al Uw zonnepanelen , hoge ramen , vrachtwagens , ...enz. Deze spiraal set past op onze Professionele Telescoopstelen tot 8 meter.
€69,95
Ramen en/of zonnepanelen reinigen kan U voortaan met deze Telescoopsteel met waterdoorlatende Combi raamwasser en spiraal set. U kan kiezen uit een assortiment aan telescoopstelen van 2,5 , 3,50 , 4,50 , 6 en 8 meter.
€99,95
Sale
Deze Waterdoorlatende telescopische Hydrosteel van 1,20 meter kan uitgeschoven worden tot 2,20 meter.Ideaal voor het reinigen van hoge oppervlakken zoals bijvoorbeeld , Zonnepanelen , hoge ramen , oversteken van daken , Vrachtwagens ,...enz.
€59,95 €54,95
Deze uitschuifbare telescoopsteel van 2,50 meter met spiraal en professionele borstel is ideaal om alle hoge oppervlakken krasvrij te reinigen. De spiraal die rond deze telescoopsteel draait is gardena compatibel en past dus op elke tuinslang.
€84,95
Professionele Camionborstel (Autowasborstel) Grijs/orange voor het krasvrij reinigen van Uw Zonnepanelen , Auto , Bestelwagen , Vrachtwagen , Bussen , boten ,...enz.
Camionborstel met een hoek van 30° met gepluimde vezels.
€24,95
Deze waterdoorlatende spiraal set met professionele zachte schoonmaakborstel zal alle hoge oppervlakken efficiënt reinigen. Met de bijgeleverde telescoopsteel naar keuze is deze Hydro set uitermate geschikt voor ramen,zonnepanelen,vrachtwagens,enz
€94,95
Professionele Camionborstel (Autowasborstel) Grijs/Wit voor het krasvrij reinigen van Uw Zonnepanelen , Auto , Bestelwagen , Vrachtwagen , Bussen , boten ,...enz.
Camionborstel met een hoek van 30° met gepluimde vezels.
€24,95
De uitschuifbare telescoopsteel van 3,50 meter met spiraal en professionele borstel is ideaal om alle hoge oppervlakken krasvrij te reinigen. De spiraal die rond deze telescoopsteel draait is gardena compatibel en past dus op elke tuinslang.
€94,95
Met de uitschuifbare telescoopsteel van 4,50 meter met spiraal en professionele borstel kan U zonder problemen alle hoge oppervlakken krasvrij reinigen. De spiraal die rond de telescoopsteel draait is gardena compatibel en past dus op elke tuinslang.
€109,95
Professionele Camionborstel (Autowasborstel) Grijs/Wit met rondom borstel voor het krasvrij reinigen van Uw Zonnepanelen , Auto , Bestelwagen , Vrachtwagen , Bussen , boten ,...enz.
Camionborstel met een hoek van 30° met gepluimde vezels.
€28,95
Uitschuifbare telescoopsteel van 6 meter met spiraal en professionele borstel voor het probleemloos en krasvrij reinigen van alle hoge oppervlakken. De spiraal die rond de telescoopsteel draait is gardena compatibel en past dus op elke tuinslang.
€124,95
Professionele Camionborstel (Autowasborstel) Grijs/Wit voor het krasvrij reinigen van Uw Zonnepanelen , Auto , Bestelwagen , Vrachtwagen , Bussen , boten ,...enz.
Camionborstel met een hoek van 30° met gepluimde vezels.
€32,95
Met deze duurzame uitschuifbare telescoopsteel van 8 meter met spiraal en professionele borstel kan U moeiteloos alle hoge oppervlakken reinigen. De spiraal die rond de telescoopsteel draait is gardena compatibel en past dus op elke tuinslang.
€139,95
Sale
Deze Waterdoorlatende telescopische Hydrosteel van 2,20 meter kan uitgeschoven worden tot 4 meter.Ideaal voor het reinigen van hoge oppervlakken zoals bijvoorbeeld , Zonnepanelen , hoge ramen , oversteken van daken , Vrachtwagens ,...enz.
€79,95 €76,95
Deze Telescoopsteel met Waterdoorlatende spiraal en borstel rondom is leverbaar in 2,50 , 3,50 , 4,50 , 6 en 8 meter. De Hydro set met telescoopsteel en borstel kan gebruikt worden voor alle hoge oppervlakken schoon te maken zonder ladder.
€99,95
Sale
Met deze Waterdoorlatende telescopische Hydrosteel kan U krasvrij Uw delicate oppervlakken reinigen. De telescoopsteel van 2.20 m. kan uitgeschoven worden tot 4 m. en is ideaal voor hoge oppervlakken zoals bijvoorbeeld ,Zonnepanelen,hoge ramen,..
€79,95 €76,95
Met deze complete waterdoorlatende set kan U alle oppervlakken gemakkelijk en efficiënt reinigen. De set bestaat uit een telescoopsteel naar keuze , Hydro spiraal met Zeepdispenser en harde schrobborstel driezijdig.
€84,95
Sale
Autowas borstel met waterdoorlatende hydrosteel van 1,50 meter lang met aansluiting voor een tuinslang.
Deze professionele wasborstel die krasvrij Uw wagen of bestelwagen poetst heeft een breedte van ca. 25 cm.
€39,95 €34,95
Waterdoorlatende telescoopsteel met professionele Combi raamwasser van 40 cm.
Met deze set kan U ramen en zonnepanelen op een efficiënte manier schoonmaken en vervolgens drogen. Leverbaar in de lengtes tot 2,20 m. of 4 meter.
€64,95
Autowasborstel met Uitschuifbare telescoopsteel tot 1,80 meter met wateraansluiting voor tuinslang om het reinigen van Uw Auto ,bestelwagen , caravan , motorhome , boot , terrassen , garagepoorten , ...enz.
€28,95
Sale
Deze professionele waterdoorlatende schoonmaakborstel met uitschuifbare Hydrosteel tot 2 meter is ideaal voor het schoonmaken Uw wagen, bestelwagen, motorhome, ramen, veranda's, koepels, zonnepanelen,.
Hydrosteel 2 m. + Schoonmaakborstel extra zacht.
€49,95 €39,95
Sale
Deze waterdoorlatende telescoopsteel met bijgeleverde combi inwasser is geschikt voor alle gladde oppervlakken efficiënt en snel te reinigen. Ideaal voor het schoonmaken van Uw ramen, veranda's, koepels, zonnepanelen,..
€39,95 €34,95
Sale
Met deze set kan U ramen en zonnepanelen op een efficiënte manier schoonmaken en vervolgens drogen. Leverbaar in de lengtes tot 2,20 m. of 4 meter.
Waterdoorlatende telescoopsteel met professionele Combi raamwasser van 35 cm.
€62,95 €59,95

Een telescopische steel is een steel die uitschuiffbaar is en waar u verschillende borstels op aan kunt sluiten. U kunt een telescoopsteel gebruiken om het schoonmaken van uw huis wat makkelijker te maken. Door gebruik te maken van de steel kunt u namelijk gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekken komen. Daarnaast kunt u de steel gebruiken voor het zemen van uw ramen, voor het wassen van uw auto en zelfs voor het schoonmaken van uw dakramen. Bekijk hierboven ons gehele assortiment.

Een telescoopsteel met een universele aansluiting

De borstels en telescoopstelen in het assortiment van Megatip.be beschikken over een universele aansluiting waardoor deze gemakkelijk op elkaar zijn aan te sluiten. Door gebruik te maken van een telescopische steel kunt u hogere plekken bereiken die zonder het gebruik van deze telescoopsteel niet te bereiken zijn. Dit zal het schoonmaken van uw huis, dak of andere oppervlakten een stuk gemakkelijk maken. Naast dat wij een telescopische steel in verschillende uitvoeringen aanbieden kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van verschillende accessoires.

Uw auto wassen met een telescopische steel

Wanneer u de juiste producten gebruikt kan het wassen van uw auto binnen no-time klaar zijn. Wanneer u geen gebruikt maakt van de juiste spullen kan het schoonmaken van uw auto nogal eens lastig en zwaar worden voor uw lichaam. Een telescoopsteel zorgt er in ieder geval voor dat u niet de hele tijd hoeft te bukken of op uw tenen hoeft te zijn. Dit zal een stuk minder belastend zijn voor uw lichaam, omdat u altijd rechtop kunt blijven staan.

Een telescopische steel gebruiken voor het schoonmaken van een kleine auto lijkt misschien overbodig, maar ook bij kleine auto’s ontkomt u niet aan het bukken en het rekken van uw lichaam. Doordat wij diverse borstels in ons assortiment hebben die u kunt aansluiten op de verschillende stelen kunt u uw auto of bus grondig schoonmaken.

Ramen zemen

De meeste mensen staan nou niet echt te popelen om hun ramen te zemen. Ramen zijn meestal lastig schoon te krijgen en u ontkomt er bijna niet aan om op een ladder staan. Wanneer u gaat staan op een ladder en ook nog eens verschillende schoonmaakmiddelen in uw hand heeft kan dit ook nog eens valgevaar opleveren. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten en daarom raden wij aan om tijdens het zemen van de ramen gebruik te maken van een telescoopsteel. Door gebruik te maken van een telescopische steel kunt u gemakkelijk de bovenkant van de ramen bereiken zonder uzelf in gevaar te brengen. In ons assortiment vindt u verschillende ‘losse’ onderdelen voor het schoonmaken van uw ramen, maar hiernaast bieden wij ook complete sets aan.

Het gebruiken van een tuinslang

Sommige telescopische stelen zijn aan te sluiten op een tuinslang. Het voordeel hiervan is dat het water direct op de juiste plek terecht komt en u niet hoeft te werken met losse borstels en een losse tuinslang. De ene zijde van de tuinslang kunt u aansluiten op de telescoopsteel en de andere kant van de tuinslang sluit u aan op de borstel. Niet iedere telescopische steel is beschikt over een wateraansluiting en daardoor raden wij aan om altijd de productinformatie goed door te nemen.

Een hydrospiraal

Wanneer u een telescoopsteel heeft aangeschaft die niet beschikt over een tuinslang-aansluiting is het altijd mogelijk om deze aan te sluiten op een wateraansluiting. Deze wateraansluiting wordt ook wel een Hydro spiraal genoemd. Een Hydro spiraal is spiraalvormige waterslang die u om uw telescopische steel kunt bevestigen. Sluit ook hier weer de ene kant aan op de tuinslang en de andere kant op de borstel.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan extra informatie over een telescoopsteel of telescopische steel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 475 – 873 442 of stuur een e-mail naar [email protected] Megatip.be de specialist op het gebied van een telescoopsteel en meer.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x