Telescoopsteel

Sorteer op:

Uitschuifbare telescoopstelen met conische top in verschillende lengtes van 2,50 meter , 3,50 meter , 4.50 meter , 6 meter en 8 meter.
Ideaal voor het reinigen van Hoge ramen , Zonnepanelen , Dakvensters , oversteken , ...enz.
€29,95
De Hydro spiraal set met Professionele borstel , voor het eenvoudig reinigen van al Uw zonnepanelen , hoge ramen , vrachtwagens , ...enz. Deze spiraal set past op onze Professionele Telescoopstelen tot 8 meter.
€69,95
Ramen en/of zonnepanelen reinigen kan U voortaan met deze Telescoopsteel met waterdoorlatende Combi raamwasser en spiraal set. U kan kiezen uit een assortiment aan telescoopstelen van 2,5 , 3,50 , 4,50 , 6 en 8 meter.
€99,95
Sale
Deze Waterdoorlatende telescopische Hydrosteel van 1,20 meter kan uitgeschoven worden tot 2,20 meter.Ideaal voor het reinigen van hoge oppervlakken zoals bijvoorbeeld , Zonnepanelen , hoge ramen , oversteken van daken , Vrachtwagens ,...enz.
€59,95 €54,95
Deze uitschuifbare telescoopsteel van 2,50 meter met spiraal en professionele borstel is ideaal om alle hoge oppervlakken krasvrij te reinigen. De spiraal die rond deze telescoopsteel draait is gardena compatibel en past dus op elke tuinslang.
€84,95
Professionele Camionborstel (Autowasborstel) Grijs/orange voor het krasvrij reinigen van Uw Zonnepanelen , Auto , Bestelwagen , Vrachtwagen , Bussen , boten ,...enz.
Camionborstel met een hoek van 30° met gepluimde vezels.
€24,95
Deze waterdoorlatende spiraal set met professionele zachte schoonmaakborstel zal alle hoge oppervlakken efficiënt reinigen. Met de bijgeleverde telescoopsteel naar keuze is deze Hydro set uitermate geschikt voor ramen,zonnepanelen,vrachtwagens,enz
€94,95
Professionele Camionborstel (Autowasborstel) Grijs/Wit voor het krasvrij reinigen van Uw Zonnepanelen , Auto , Bestelwagen , Vrachtwagen , Bussen , boten ,...enz.
Camionborstel met een hoek van 30° met gepluimde vezels.
€24,95
De uitschuifbare telescoopsteel van 3,50 meter met spiraal en professionele borstel is ideaal om alle hoge oppervlakken krasvrij te reinigen. De spiraal die rond deze telescoopsteel draait is gardena compatibel en past dus op elke tuinslang.
€94,95
Met de uitschuifbare telescoopsteel van 4,50 meter met spiraal en professionele borstel kan U zonder problemen alle hoge oppervlakken krasvrij reinigen. De spiraal die rond de telescoopsteel draait is gardena compatibel en past dus op elke tuinslang.
€109,95
Professionele Camionborstel (Autowasborstel) Grijs/Wit met rondom borstel voor het krasvrij reinigen van Uw Zonnepanelen , Auto , Bestelwagen , Vrachtwagen , Bussen , boten ,...enz.
Camionborstel met een hoek van 30° met gepluimde vezels.
€28,95
Uitschuifbare telescoopsteel van 6 meter met spiraal en professionele borstel voor het probleemloos en krasvrij reinigen van alle hoge oppervlakken. De spiraal die rond de telescoopsteel draait is gardena compatibel en past dus op elke tuinslang.
€124,95
Professionele Camionborstel (Autowasborstel) Grijs/Wit voor het krasvrij reinigen van Uw Zonnepanelen , Auto , Bestelwagen , Vrachtwagen , Bussen , boten ,...enz.
Camionborstel met een hoek van 30° met gepluimde vezels.
€32,95
Met deze duurzame uitschuifbare telescoopsteel van 8 meter met spiraal en professionele borstel kan U moeiteloos alle hoge oppervlakken reinigen. De spiraal die rond de telescoopsteel draait is gardena compatibel en past dus op elke tuinslang.
€139,95
Sale
Deze Waterdoorlatende telescopische Hydrosteel van 2,20 meter kan uitgeschoven worden tot 4 meter.Ideaal voor het reinigen van hoge oppervlakken zoals bijvoorbeeld , Zonnepanelen , hoge ramen , oversteken van daken , Vrachtwagens ,...enz.
€79,95 €76,95
Deze Telescoopsteel met Waterdoorlatende spiraal en borstel rondom is leverbaar in 2,50 , 3,50 , 4,50 , 6 en 8 meter. De Hydro set met telescoopsteel en borstel kan gebruikt worden voor alle hoge oppervlakken schoon te maken zonder ladder.
€99,95
Sale
Met deze Waterdoorlatende telescopische Hydrosteel kan U krasvrij Uw delicate oppervlakken reinigen. De telescoopsteel van 2.20 m. kan uitgeschoven worden tot 4 m. en is ideaal voor hoge oppervlakken zoals bijvoorbeeld ,Zonnepanelen,hoge ramen,..
€79,95 €76,95
Met deze complete waterdoorlatende set kan U alle oppervlakken gemakkelijk en efficiënt reinigen. De set bestaat uit een telescoopsteel naar keuze , Hydro spiraal met Zeepdispenser en harde schrobborstel driezijdig.
€84,95
Sale
Autowas borstel met waterdoorlatende hydrosteel van 1,50 meter lang met aansluiting voor een tuinslang.
Deze professionele wasborstel die krasvrij Uw wagen of bestelwagen poetst heeft een breedte van ca. 25 cm.
€39,95 €34,95
Waterdoorlatende telescoopsteel met professionele Combi raamwasser van 40 cm.
Met deze set kan U ramen en zonnepanelen op een efficiënte manier schoonmaken en vervolgens drogen. Leverbaar in de lengtes tot 2,20 m. of 4 meter.
€64,95
Autowasborstel met Uitschuifbare telescoopsteel tot 1,80 meter met wateraansluiting voor tuinslang om het reinigen van Uw Auto ,bestelwagen , caravan , motorhome , boot , terrassen , garagepoorten , ...enz.
€28,95
Sale
Deze professionele waterdoorlatende schoonmaakborstel met uitschuifbare Hydrosteel tot 2 meter is ideaal voor het schoonmaken Uw wagen, bestelwagen, motorhome, ramen, veranda's, koepels, zonnepanelen,.
Hydrosteel 2 m. + Schoonmaakborstel extra zacht.
€49,95 €39,95
Sale
Deze waterdoorlatende telescoopsteel met bijgeleverde combi inwasser is geschikt voor alle gladde oppervlakken efficiënt en snel te reinigen. Ideaal voor het schoonmaken van Uw ramen, veranda's, koepels, zonnepanelen,..
€39,95 €34,95
Sale
Met deze set kan U ramen en zonnepanelen op een efficiënte manier schoonmaken en vervolgens drogen. Leverbaar in de lengtes tot 2,20 m. of 4 meter.
Waterdoorlatende telescoopsteel met professionele Combi raamwasser van 35 cm.
€62,95 €59,95

Een telescoopsteel is een uitschuifbare steel waarop u diverse borstels kunt aansluiten. Deze kunt u gebruiken om bepaalde klusjes in huis makkelijker te maken waar u anders maar moeilijk bij kunt komen. In ons assortiment vindt u veel verschillende opties in lengte en ook de functies verschillen. Ramen zemen, de auto wassen en zelfs zonnepanelen en dakramen kunt u makkelijk schoonmaken als u gebruik maakt van een lange telescoopsteel. Wilt u weten wat u hiermee allemaal kunt doen en wat de verschillen zijn, lees dan vooral verder.

Een universele aansluiting

Gebruik maken van een telescoopsteel moet schoonmaken op hoge plekken makkelijker maken. Dit kan echter alleen als u hierbij ook borstels en dergelijke kunt aansluiten. Om deze reden hebben de meeste borstels en telescoopstelen een universele aansluiting waardoor deze op elkaar passen. Dit betekend niet dat elke borstel zal passen op elke telescoopsteel maar wanneer u ze aanschaft uit ons assortiment zal dit wel het geval zijn. Als u kijkt in ons assortiment ziet u buiten alle stelen om ook erg veel borstels en andere handige accessoires die u hierop kunt aansluiten.

Ramen zemen met een telescoopsteel

Ramen zemen is voor veel mensen niet het favoriete klusje in huis. Het duurt lang en de bovenkant van ramen zijn vaak maar lastig te bereiken. Als u met al uw spullen op een ladder moet gaan staat bent u niet erg veilig bezig, buiten dat het ook veel langer duurt. Als u gebruik maakt van een telescoopsteel gaat ramen zemen opeens veel sneller. U kunt uw borstel en raamtrekker bevestigen aan uw telescoopsteel waardoor u alle hoge plekken van uw ramen makkelijk schoon kunt maken zonder ladder. Als u in ons assortiment kijkt ziet u losse producten die u kunt gebruiken maar u kunt ook kiezen voor een set of een alles in een product. Zo heeft u alles wat nodig is voor het schoonmaken van uw ramen direct in huis.

Snel en makkelijk uw auto wassen

Het wassen van een auto kan leuk zijn en snel gaan als u de juiste spullen gebruikt. Steeds moeten bukken of op uw tenen staan hoort hier uiteraard niet bij. Door gebruik te maken van een telescoop kunt u altijd rechtop blijven staan en alle delen van uw auto toch makkelijk bereiken. Voor het wassen van een kleine auto lijkt het misschien overbodig om gebruik te maken van een telescoopsteel maar toch biedt het veel voordelen als u niet elke keer hoeft te rekken om het dak van uw auto te reinigen. Het schoonmaken van een auto of bus gaat haast niet zonder telescoopsteel. Het dak is dan haast niet bij te komen zonder te gaan klimmen op een ladder, tenzij u gebruik maakt van een handig hulpmiddel. Doordat u diverse borstels kunt aansluiten op de verschillende telescoopstelen in ons assortiment kunt u de auto of bus helemaal grondig schoonmaken.

Aansluiten op de tuinslang

Wat het werken met een telescoopsteel nog makkelijker maakt is de optie om deze aan te sluiten op een tuinslang. Dit kan niet bij elke steel dus houdt daar rekening mee bij et aanschaffen en lees goed de productomschrijving. Een voordeel van deze aansluitmogelijkheid is dat u niet hoeft te werken met een losse tuinslang en borstel en dat het water direct op de juiste plek terecht komt, namelijk daar waar u aan het poetsen bent. De tuinslang sluit u aan op de onderkant van de telescoopsteel, door de waterdoorlaatbare steel komt het water uit bij de bovenkant en dus waar u de borstel bevestigd heeft. Dit is een systeem waarop u dan ook alleen gebruik kunt maken van borstels die geschikt zijn voor water aansluiting.

Een hydro spiraal bij uw telescoopsteel

Als u al een telescoopsteel heeft aangeschaft die niet aangesloten kan worden op een tuinslang is er alsnog de mogelijkheid om gebruik te maken van een wateraansluiting. Hierbij maakt u dan gebruik van een Hydro spiraal. Dit is een spiraalvormige waterslang welke u om uw telescoopsteel heen bevestigd. De ene zijde kunt u dan aansluiten op de tuinslang en de andere zijde op een borstel. Zo kunt u van elke simpele telescoopsteel toch een wateraansluiting hebben. Door de vorm en het materiaal van de spiraal kunt u hem gebruiken op een telescoopsteel die u ook hiermee kunt uitschuiven tot maar liefst 8 meter.

Gebruik maken van een telescoopsteel maak al het hoge werk in huis veel makkelijker. U hoeft nooit meer op een minder veilige manier te werken en te klimmen op onstabiele huishoudtrapjes. In ons assortiment vindt u verschillende opties waarbij het verschil hem zit in de lengte en of u deze kunt aansluiten op een tuinslang. Doordat er veel verschillende opties zijn en u hierop diverse borstels kunt bevestigen kunt u een telescoopsteel gebruiken voor veel klusjes in huis. Wilt u ook gebruik maken van een telescoopsteel in en om uw huis, bestel er dan een bij Megatip.be en krijg de beste kwaliteit.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x