0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Stefan Molders - Molders Media - Maandag 19 Mei 2017

  Een telescoopsteel glazenwasser, absoluut onmisbaar

  Telescoopstelen in meerdere lengtes

  Vooraleer over te gaan tot het kopen van een telescoopsteel glazenwasser is het belangrijk om er bij stil te blijven staan dat deze kunnen worden aangekocht in verschillende lengtes. Gaande van bijvoorbeeld 2,5 tot wel 8 meter is het mogelijk om voor elk karwei een telescoopsteel te kopen die zonder probleem alle vooropgestelde verwachtingen zal weten in te lossen. Het spreekt voor zich dat een telescoopsteel afhankelijk van de lengte twee of drie keer kan uitschuiven waardoor ze in ingeklapte vorm zeer compact is. Kiest u er voor om een telescoopsteel glazenwasser te kopen hier bij Megatip.be? In dat geval zult u kunnen vaststellen dat deze altijd is vervaardigd van aluminium. Dit zorgt er voor dat de steel niet alleen zeer licht, maar ook nog eens erg praktisch is. Tel daar vervolgens ook een prima duurzaamheid en dus levensduur bij op en het mag duidelijk zijn dat een dergelijke telescoopsteel glazenwasser absoluut onmisbaar is.

  Telescoopsteel glazenwasser met conische top

  Bij het bekijken van ons aanbod met telescoopstelen voor glazenwassers zal het u ongetwijfeld meteen opvallen dat deze zijn voorzien van een conische top. Een dergelijke top zorgt er voor dat er gebruik kan worden gemaakt van een zeer groot aantal verschillende hulpmiddelen die het werk van u als glazenwasser zomaar even nog eenvoudiger en comfortabeler maken. Enkele opzetstukken die aangekocht kunnen worden zijn met name raamwasser en ruitaftrekkers, maar er kan eveneens gebruik worden gemaakt van allerhande harde of zachte borstels. Hoe dan ook, alle mogelijkheden hulpmiddel waar u als glazenwasser mogelijks nood aan kunt hebben zijn terug te vinden in het ruime assortiment hier bij Megatip.be.

  Realiseer een nog efficiënter resultaat met een draaibaar kniegewricht!

  Bent u op zoek naar een telescoopsteel glazenwasser en zou u graag voor de volle honderd procent zeker willen zijn van het best mogelijke eindresultaat? In dat geval kan het absoluut de moeite waard zijn om er voor te kiezen om een draaibaar kniegewricht te bestellen. Een dergelijk gewricht voor uw telescoopsteel zorgt er immers voor dat de hulpstukken in een juiste hoek kunnen worden geplaatst waardoor een nog efficiënter eindresultaat kan worden gerealiseerd. Een draaibaar kniegewricht bestellen is voor een telescoopsteel glazenwasser dan ook zeker en vast de moeite meer dan waard! Het schoonmaken van hoge ramen en deuren was in ieder geval nog nooit eerder zo eenvoudig!

  Recente artikelen