Overal eenvoudig schoonmaken met telescoopstelen | Megatip.be
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Stefan Molders | Molders Media - Maandag 26 Februari 2016

    Overal eenvoudig schoonmaken met telescoopstelen

    Wat zijn telescoopstelen precies?

    Laat ons in eerste instantie even dieper ingaan op wat deze telescoopstelen nu precies zijn. Telescoopstelen zijn stelen die u (afhankelijk van de uitvoering) twee of drie keer uit kunt schuiven. Bovendien is de steel bovenaan veelal voorzien van een conische top (niet altijd) waardoor alle mogelijke hulpstukken op eenvoudige wijze aangekoppeld kunnen worden. Telescoopstelen kunnen in principe vervaardigd zijn uit tal van verschillende materialen. In het merendeel van de gevallen betreft het echter aluminium. Dit zorgt er voor dat de telescoopstelen niet alleen zeer licht zijn, daarnaast beschikken ze over een prima duurzaamheid en zijn ze bijzonder handig in gebruik.

    Telescoopstelen in diverse lengtes

    Het feit dat telescoopstelen standaard uit kunnen worden geschoven zorgt er niet voor dat ze steevast verkrijgbaar zijn in één bepaalde lengte, in tegendeel. Wanneer u er voor kiest om een kijkje te nemen in het assortiment hier bij Megatip.be zult u immers kunnen vaststellen dat telescoopstelen in tal van verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Zo kunt u kiezen voor een exemplaar met een lengte van 2,5 meter, maar is het ook mogelijk om er één van 3,5 meter aan te kopen. Andere mogelijkheden zijn uitvoeringen met een lengte van 4,5 meter, 6 meter en 8 meter. Bovendien kunnen deze telescoopstelen doorgaans ook nog eens worden aangekocht in verschillende kleuren, namelijk blauw en oranje.

    Een niet te missen hulp in het huishouden

    Het feit dat u zelf kunt beslissen hoe compact of hoe lang u de telescoopstelen precies maakt zorgt er voor dat ze een niet te missen hulp zijn in het huishouden. Niet alleen zorgen deze stelen er namelijk voor dat u zeer eenvoudig onder en op kasten schoon kunt maken, ook het reinigen van kwetsbare oppervlakken zoals bijvoorbeeld het glas van zonnepanelen wordt op deze manier zeer eenvoudig mogelijk gemaakt. Het mag dan ook duidelijk zijn, bent u op zoek naar het huishouden een beetje eenvoudiger te maken? In dat geval is het aankopen van één of meerdere telescoopstelen met de nodige hulpmiddelen ongetwijfeld een aanrader!

    Telescoopstelen goedkoop in huis halen?

    De ongekende veelzijdigheid die telescoopstelen met zich meebrengen zorgt er voor dat ze door de jaren heen bijzonder populair zijn geworden. Tegenwoordig kunnen telescoopstelen dan ook in tal van verschillende vormen worden aangekocht. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de stelen gewoon los aan te kopen of in combinatie met een handig opzetstuk. Dit opzetstuk kan er voor zorgen dat alle mogelijke oppervlakken (indien geschikt) gereinigd kunnen worden en dat zonder dat u er veel geld voor dient uit te geven. Wilt u ook één of meerdere telescoopstelen in huis halen, maar zou u eerst verzekerd willen zijn van de best mogelijke prijs? Aarzel dan geen moment langer en bestel vandaag nog uw exemplaar met de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding hier bij Megatip.be!

    Recente artikelen