België gaat naar het EK!

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • Geplaatst in EK 2016
  • 0
België gaat naar het EK!

Groot was de vreugde toen België zich als voetballand wist te kwalificeren voor het EK 2016. Voetballiefhebbers uit heel België zijn helemaal in de ban van hun nationale ploeg en dan kan de nodige merchandise uiteraard niet achterblijven. Mede door het succes die België weten te boeken zijn er de voorbije maanden en jaren heel wat leuke artikelen op de markt verschenen waarvan er uiteraard ook een groot aantal terug te vinden zijn in het aanbod hier bij Megatip.be. België naar het EK en u kunt verschillende erg leuke artikelen in huis halen om dit te vieren en te tonen dat u een echte supporter bent van België!

Verschillende Belgische voetballen

Een land kan zich niet plaatsen voor een groot toernooi zoals het EK zonder dat er enkele nieuwe voetballen op de markt verschijnen. Hier bij Megatip.be kunnen onze klanten dan ook verschillende prachtige en bovendien zeer kwalitatieve voetballen aanschaffen geheel in het teken van België. De Bal België drie kleur beschikt wat dat betreft over de kleuren van de Belgische vlag terwijl er nog twee andere ballen in het zwart en rood verkrijgbaar zijn. Deze ballen zijn ideaal om samen met vrienden of bijvoorbeeld de kinderen een leuk partijtje te voetballen!

Supporter mee met één van de Belgische vlaggen!

Voetbal is een feest en dat moet uiteraard ook blijken uit het straatbeeld tijdens een groot toernooi en wanneer de volgende kwalificatiewedstrijden weer aanbreken. Eén van de redenen om te tonen dat u een echte supporter bent van België is door een vlag uit uw raam te hangen of bijvoorbeeld achteraan in de auto te leggen. Wat dat betreft kunt u een keuze maken uit verschillende soorten vlaggen. Denk hierbij niet alleen aan de gewone Belgische drie kleur, maar wat verder ook te denken van een 'Vlag Belgium Duiveltje' evenals een 'Vlag Belgium Fire'. Met deze laatste toont u pas echt wat voor een vurige supporter van de nationale ploeg u wel niet bent!

Verschillende leuke kledingstukken

Supporters van België als voetballand vinden het altijd fantastisch om leuke kledingstukken te kopen in het teken van de nationale ploeg. Deze kledingstukken zijn niet alleen erg leuk om aan te trekken wanneer u naar het stadion gaat om een wedstrijd bij te wonen, ook gewoon samen met vrienden of op café kunnen ze prima uit de verf komen. Hoe dan ook, hier bij Megatip.be hebben supporters de mogelijkheid om verschillende prachtige kledingstukken in het teken van België te bestellen die er fantastisch uitzien en bovendien ook nog eens zeer interessant zijn geprijsd.

Ontdek onze fanshop!

België gaat naar het EK en dat zullen we geweten hebben! Bent u ook zo'n grote supporter van de Belgische nationale ploeg en zou u daarom ook graag één of misschien zelfs meerdere leuke fan artikelen willen bestellen? Wacht dan niet langer en bekijk dan snel onze Belgische fanshop! Zo bent u alvast helemaal klaar om te supporteren!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.