Dweildoek & Dweilkar

Sorteer op:

De MICRO-JUMBODWEIL is een geweven sterke micro dweil. Zijn levensduur is veel langer dan eender welke klassieke dweil. Door zijn grootte is hij ideaal voor het gebruik bij grote oppervlakten.
€9,95
Sale
Original Greenspeed Microvezel Dweil van 53 x 70 cm. groot.
Een totaal nieuw concept op reinigingsgebied.
Deze microvezel dweilen zijn geschikt voor alle soorten ondergronden en reinigt uw oppervlak streeploos en zonder vegen.
€12,50 €11,40
Deze kwalitatieve bamboe dweil is vervaardigd uit bamboevezels en microvezels waardoor deze uitermate duurzaam in gebruik is en opmerkelijk goed vuil en water absorbeert.
Geschikt voor alle ondergronden , afmeting , 53 X 70 cm.
€7,99
De kwalitatieve Bamboe dweil van Blue Marlin is duurzaam , efficiënt en uitermate doeltreffend om alle vuil te verwijderen van alle soorten ondergronden.
Bamboe dweil met hoog absorptievermogen.
Afmetingen , 55 x 70 cm.
€7,99
De Diamant microvezeldweil heeft een hoog absorptievermogen en is geschikt voor alle ondergronden. De dweildoek uit 100% microfiber is zeer gemakkelijk uit te wringen en kan voor diverse doeleinden worden gebruikt.
€5,95
De microvezel dweildoek Silky van het merk Flipper is een gladde , fijn geweven microvezeldoek en is geschikt voor alle oppervlakken streeploos te drogen.
Kwaliteitsvolle Dweildoek voor alle vloersoorten en ook ideaal voor spiegels en ramen.
€7,95
Deze Universele Dweildoek 55 x 65 cm heeft een zeer sterke en duurzame Microvezel samenstelling van 360 gram en is geschikt voor alle soorten oppervlakken.
€7,95
Deze microvezeldweil 3D van Nicols is speciaal ontwikkeld voor alle tegelvloeren. Het zachte, niet-schurende oppervlak zorgt voor een perfecte reiniging zonder strepen of krassen achter te laten.
3D Microvezeldweil 70 x 50 cm
€4,95
Dubbelwerkende microvezel vloerdoek, één zijde verwijdert en houdt vuil vast, de andere droogt en polijst. Ideaal voor alle soorten vloeren, zelfs kwetsbaar.
Mag in de wasmachine.
Afmetingen 60 x 40 cm.
€4,95
De Flipper dweil met Nanotechnologie is geschikt voor alle ondergronden en zal Uw vloeren streeploos drogen. Deze kwaliteitsvolle Nano Dweil zal het oppervlak tot in de kleinste poriën grondig reinigen en drogen zonder strepen na te laten.
€7,95
Deze kwalitatieve Nano dweil met velcro- klittenband sluiting blijft eenvoudig rond Uw vloertrekker en is geschikt voor alle ondergronden. De dweil met Nanotechnologie is 1000 x fijner dan een andere microvezeldweil en is droog en nat te gebruiken.
€9,95
Deze Superfibre dweil met miljoenen microvezels reinigt nog grondiger Uw oppervlak en is zeer absorberend en sterk. De Microvezel dweil van het merk Nicols is zeer doeltreffend , zelfs zonder detergenten.
€6,95
Deze Viscosedweil met miljoenen microvezel haartjes reinigt efficiënter Uw oppervlak, is zeer absorberend en sterk. De doeltreffende dweil van het merk Star Bright pluist niet en zal alle oppervlakken grondig schoonmaken , zelfs zonder detergenten.
€5,95
Sale
Deze pluisvrije wonderdweil reinigt alle oppervlakken grondig en laat geen strepen na , De dweil is vervaardigd uit miljoenen microvezel haartjes en is uiterst absorberend.
Afmetingen 52 x 70 cm
Set 2 + 1 Gratis
€17,95 €12,95
Deze kwalitatieve viscose dweil is duurzaam en een soepele krachtpatser! De geruite dweil neemt dan ook zeer eenvoudig vuil en vocht op en laat zich heel gemakkelijk uitspoelen en uitwringen.
Set van 3 stuks
€5,95
Deze kwalitatieve viscose dweil heeft een hoog absorptievermogen en zal alle soorten vloeren grondig reinigen. De geruite dweil neemt dan ook zeer eenvoudig vuil en vocht op en laat zich heel gemakkelijk uitspoelen en uitwringen.
Set van 3 stuks
€5,95
Katoenen dweilen met de Belgische 3 kleur streep reinigen streep- en pluisvrij en zijn geschikt voor alle vloersoorten. Set van 3 Katoenen dweilen 60 X 70 cm. groot
€5,99
Katoenen dweilen met de Belgische 3 kleur streep reinigen streep- en pluisvrij en zijn geschikt voor alle vloersoorten. Set van 3 Katoenen dweilen 60 X 90 cm. groot
€7,99
Geweven dweil katoenmix van 70 x 80 cm. Belgische vlag.
Reinigt alle soorten vloeren op een efficiënte manier.
€3,95
Kwalitatieve geweven dweil katoenmix van 60 x 70 cm.
Deze katoenen dweil met Belgische vlag reinigt alle soorten vloeren op een efficiënte manier.
€3,75
Extra Sterke microvezel katoenen vloerdoek van de hoogste kwaliteit. Ideaal voor elke soort vloer, zelfs de meest delicate.
- Super absorberend
- Mag in de wasmachine.
- Extra groot formaat 70 cm x 45 cm.
€4,95
Deze zeer sterke Viscose Dweil is uniek in zijn soort! De groene kroon-dweil heeft een zeer sterke samenstelling van Viscose vezels en Polypropyleen en heeft een hoog absorptie vermogen van vocht en vuil.
€7,95
Deze Viscose Dweilen zitten per 5 st. verpakt en zijn zeer absorberend van vocht en vuil.
De blauwe Non-Woven dweil van 60 X 70 cm. kan voor elke vloersoort gebruikt worden en door de vastere samenstelling heeft deze dweil ook een langere levensduur...
€5,95
Set van 6 Viscose dweilen orange met een zeer hoog absorptievermogen van vocht en vuil.
Deze Non-woven dweilen van 60 X 70 cm. kunnen voor alle vloersoorten gebruikt worden.
€5,95

Wanneer u uw vloeren gaat dweilen is het belangrijk gebruik te maken van producten die helpen bij het schoonmaken zonder schade aan te richten aan uw vloer. Een dweildoek moet van goede kwaliteit zijn om vuil makkelijk van uw vloer te verwijderen en vocht op te kunnen nemen. Ook gebruik maken van een dweilkar kan het dweilen van uw vloer veel makkelijker maken. In ons assortiment vindt u diverse opties met geweldige eigenschappen die uw vloer weer laten stralen.

Een dweildoek op ruwe vloer

Om ruwe vloeren te dweilen heeft u een dweildoek nodig van sterke kwaliteit. Door het schuren over de vloer kan een doek snel gaan slijten en zal dus snel kapot gaan tenzij u gebruik maakt van goede kwaliteit. Het kan zonder zo een doek ook erg lastig zijn om de vloer goed schoon te krijgen en u kunt hierbij sterke chemicaliën nodig hebben. Wanneer u gebruik maakt van een microvezel dweildoek heeft u geen sterke schoonmaakmiddelen nodig die uw ogen kunnen irriteren maar kunt u met alleen water en indien nodig een mild middel de vloer grondig schoonmaken. Ruwe vloeren hoeven geen probleem te zijn als u gebruik maakt van een goede dweildoek.

Vuil en vocht absorberen

Een goede dweildoek verplaatst tijdens het dweilen geen vuil. U wilt natuurlijk niet veel tijd en moeite steken in het schoonmaken van uw vloer terwijl het vuil niet echt verdwijnt. Door gebruik te maken van een goede dweildoek wordt vuil en vocht opgenomen in de doek zodat u een daadwerkelijk schoon en mooi resultaat krijgt. Viscose doeken en microvezeldoeken staan erom bekend hele mooie resultaten te geven. Zo is uw vloer niet alleen hygiënisch schoon maar ziet u ook een prachtig resultaat. Zeg nou zelf, het ook wil uiteraard ook wat.

Het materiaal van de dweildoek

In ons assortiment vindt u diverse doeken gemaakt van verschillende materialen. Welk materiaal u het beste kunt kiezen ligt er helemaal aan wat u prettig vindt en wat voor vloer u in huis heeft. Ook uw voorkeur voor schoonmaakmiddelen heeft speelt een grote rol. Microvezel doeken staan erom bekend een geweldig en streeploos resultaat te geven, zo een dweildoek is alleen minder geschikt voor het schoonmaken met schoonmaakmiddelen. Wanneer u dus gebruik maakt van reinigingsmiddelen kunt u beter kiezen voor een katoenen dweildoek. Uiteraard kunt u dan voor een streeploos resultaat de vloer nog een keer nadweilen met een microvezel dweildoek. De materialen van een dweildoek moet altijd sterk zijn zodat u hier flink mee kunt poetsen op verschillende ondergronden, de dweildoeken uit ons assortiment zijn hier zeker geschikt voor.

Een dweilkar gebruiken

Bij het dweilen kan een vloer erg nat blijven wat lang duurt om te drogen. Dit is geen probleem als u die kamer langere tijd niet in hoeft maar in de huiskamer is dat absoluut niet handig. Met de hand krijgt u een dweildoek nooit zo goed uitgewrongen als met een dweilkar. Door gebruik te maken van zo een kar kunt u de dweil goed uitwringen waardoor de vloer sneller droog is na het reinigen. Wat ook een voordeel is van minder nat dweilen is het resultaat. Als er veel water achterblijft op de vloer kunt u watervlekjes en strepen achterlaten wat u niet heeft als de doek met een dweilkar goed is uitgewrongen.

Complete set

Soms ziet u misschien door de bomen het bos niet meer. Zeker op het gebied van schoonmaken zijn er zeer veel producten op de markt die niet allemaal even goed zijn. U kunt ervoor kiezen alles wat u nodig los aan te schaffen maar soms kan het toch handiger zijn een set aan te schaffen. Zo vindt u in ons assortiment ook een complete mop set. Deze bestaat uit een dweilkar, handgreep, telescoopstang en de moppen zelf. Met zo een set heeft u alles wat u nodig heeft om uw vloer mee schoon te maken. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om een aantal losse items aan te schaffen maar zo heeft u in een keer de basis in huis. Een losse dweildoek kan als aanvulling op zo een set nog steeds erg handig zijn, zo kunt u bijvoorbeeld met de hand nog wat lastige vlekken van de vloer verwijderen wat met de mop erg lastig kan zijn.

Een dweildoek en dweilkar gebruiken biedt veel voordelen in huis. U kunt uw vloeren perfect schoonmaken zonder een erg natte doek te hoeven gebruiken. Zo krijgt u niet alleen een hygiënisch schoon resultaat maar zal uw vloer er ook nog eens geweldig uitzien. De opties die u in ons assortiment vindt zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunt u herhaaldelijk gebruiken bij het reinigen van uw vloer. Alles wat u nodig heeft voor een resultaat om trots op te zijn vindt u in ons assortiment. De beste dweildoek en dweilkar kopen doet u dus hier in het assortiment van Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x