Bio Kill insecticide

Sorteer op:

Bio Kill is een zeer doeltreffende en gebruiksklaar insecticide tegen alle kruipende en vliegende insecten zoals bv. vliegen , muggen , kakkerlakken , spinnen , wespen , mieren , motten , teken , vlooien , wandluizen , zilvervissen ,... enz.
€13,95
Sale
Bio Kill is een kant-en-klaar insecticide tegen vliegende en kruipende insecten in en rond de woning zoals bv. vliegen , muggen , kakkerlakken , spinnen , wespen , mieren , motten , teken , vlooien , wandluizen , zilvervissen ,enz.
€19,95 €16,95
Sale
Bio Kill is een zeer doeltreffende en gebruiksklaar insecticide tegen alle kruipende en vliegende insecten zoals bv. vliegen , muggen , kakkerlakken , spinnen , wespen , mieren , motten , teken , vlooien , wandluizen , zilvervissen ,... enz.
€45,95 €42,95
Sale
Bio Kill is een kant-en-klaar insecticide tegen vliegende en kruipende insecten in en rond de woning zoals bv. vliegen , muggen , kakkerlakken , spinnen , wespen , mieren , motten , teken , vlooien , wandluizen , zilvervissen ,enz.
€78,95 €76,95
Multifunctioneel anti-muggen apparaat , Verdamper op basis van tabletten of vloeistof ter bestrijding van muggen binnenshuis. Startverpakking bestaat uit het apparaat en één vloeibare flacon 45 nachten
2 in 1 apparaat.
App. met verdamper
€9,95
Met het doeltreffend anti muggen apparaat van Elizan heeft u gedurende 10 nachten een efficiënte en 8 uur lange bescherming tegen muggen en tijgermuggen.
Apparaat + 10 tabletten
€5,95
Met de Elizan vloeibare navulling kan tot 45 nachten anti-muggen en anti-tijgermuggen.
Compatibel met Elizan dual anti-muggen apparaat.
€5,75
Navulling tabletten voor Elizan anti muggen apparaat ,
Verpakking 30 tabletten voor 30 Nachten
€4,95
Deze spray van Elizan doodt alle vliegende insecten als muggen, vliegen en motten op een snelle en effectieve manier.
- Onmiddellijke doeltreffendheid
- Inhoud 400 ml.
€4,95
Elizan kruipende insecten Spray is een krachtige spuitbus voor bestrijding van kruipende insecten in woon-, werk- en verblijfsruimten.
- Efficiënt tegen kakkerlakken / Mieren
- Inhoud 400 ml.
€5,95
- Krachtige Repellent tegen muggen en teken
- Geurloos , Insecten blijven weg en U ondervindt geen slechte geur
- Efficiënt , Tot 8 uur actief
- Kleurloos , onzichtbaar op de huid
€10,95
Deze vliegenvangers van Aeroxon is een klassiek kwaliteitsproduct voor bestrijding van vliegen en vliegende insecten.
4 stuks
€2,10
Heeft U ook last van vliegen ? Met deze doeltreffende vliegenvangers van het merk Vapona kan U terug zorgeloos binnen zitten zonder last te hebben van vliegen.
€2,10
Deze insectenlamp is doeltreffend voor het bestrijden van vliegen en muggen.
- Milieuvriendelijk,
- Geen dampen en geuren,
- Eenvoudig in stopcontact steken
- Energiebesparend
€4,95
Deze insectenlamp werkt met een voor de mens ongevaarlijke stroomsterkte en lokt met ultraviolet licht vliegende insecten, zoals muggen, motten, vliegen en wespen.
Elektronische insectenlamp met bijgeleverde borstel.
€14,95
Met de Aqua Laser Elektrische vliegenmepper komt er snel een einde aan vervelende vliegen , muggen of wespen. De insecten worden geëlektrocuteerd en onmiddellijk gedood.
Geen last van vieze vlekken.
€5,95
Sale
Aeroxon , de klassieke doeltreffende vliegenmepper om alle vliegen en andere kleine insecten te bestrijden.
Set van 3 stuks
€4,95 €3,95
Deze supersterke en deegachtige pasta is gemaakt op basis van de krachtige stof brodifacoum. Het hoge vetgehalte in de pasta maakt deze onweerstaanbaar voor muizen en ratten. 1 inname is al dodelijk voor het ongedierte.
Inhoud 150 gr. ( 10 x 15 gr )
€12,95
Brodilux Pasta is een vettig, deegachtig lokaas ter bestrijding van ratten en muizen. De speciale samenstelling van Brodilux Pasta garandeert een goede opname door knaagdieren. Brodilux Pasta bevat een krachtig bloedstollingsremmend middel.
€12,95
Brodilux Grain is een aantrekkelijk lokaas voor muizen en ratten. Deze graantjes zijn klaar voor direct gebruik.
Het lokaas bevat tarwe dat verrijkt werd met de voedselcomponenten met SAT-technologie.
Inhoud 150 gr. ( 6 x 25 gr )
€12,95
Broma Kill , Bestrijding van huismuizen en ratten
Ook specifiek voor de bosmuis
Gebruiksklaar lokaas op basis van haver en een krachtig anticoagulant (bromadiolone)
Onweerstaanbaar aantrekkelijk gepelde haver
1 inname = afdoding
€8,95
- Gebruiksklaar lokaas voor de bestrijding van muizen en ratten
- Krachtige werkzame stof (brodifacoum) die gemakkelijk wordt opgenomen door knaagdieren
- 1 inname = 1 afdoding
- Werkzame stof: brodifacoum 0,0025%
€7,95
Gebruiksklaar lokaas voor de bestrijding van ratten en muizen.
- Stevige mini-blokjes
- Krachtige werkzame stof
- Makkelijk te doseren
- 300 g (15 x 20 g)
€11,95
Met pasta gevuld muizendoosje in kunststof ter bestrijding van muizen. Bevat 2 pastalokazen van 5g van een bijzonder aantrekkelijk lokaas. Tomorin is een nieuwe bestrijdingsmethode waardoor er na enkele uren reeds resultaat zichtbaar is.
€9,95

Bio Kill insecticide kopen bij Megatip.be

Bio Kill is een bijzonder doeltreffende insecticide die u een snelle oplossing biedt tegen zowel kruipende als vliegende insecten. Denk hierbij niet alleen aan kakkerlakken en spinnen, maar bijvoorbeeld ook aan wespen, mieren, motten en ga zo maar door. Vaak ondervinden mensen de grootste moeilijkheden om deze insecten op te ruimen, maar Bio Kill doet dit probleem voor u als sneeuw voor de zon verdwijnen! Bent u eveneens geïnteresseerd in het aankopen van de Bio Kill insecticide en wilt u dat bij voorkeur doen tegen een zo laag mogelijke prijs? Twijfel dan niet langer en ontdek snel de verschillende mogelijkheden om Bio Kill aan te kopen hier bij Megatip.be!


Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden

Wanneer u Bio Kill wenst aan te kopen kunt u dat doen in verschillende hoeveelheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een spuitbus aan te kopen van 500 ml, maar daarnaast kunt u ook kiezen voor een bus met 1000 ml of een grotere verpakking van zomaar even 2500 ml. Door Bio Kill in grotere hoeveelheden aan te kopen kunt u nog een extra besparing realiseren op de aankoopprijs. Wilt u ook af van de vele insecten die uw tuin soms tot een ware hel maken? Aarzel dan niet langer en haal Bio Kill nu extra voordelig in huis hier bij Megatip.be!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x