Blog

Een telescoopsteel glazenwasser, absoluut onmisbaar

Een telescoopsteel glazenwasser, absoluut onmisbaar

Als glazenwasser spreekt het voor zich dat u gebruik zult moeten maken van tal van verschillende hulpmiddelen om uw job niet alleen goed, maar ook op efficiënte wijze uit te kunnen voeren. Het in huis halen van een telescoopsteel glazenwasser is op dit vlak bijvoorbeeld een absolute must. Het kopen van een dergelijke telescoopsteel in verschillende afmetingen zorgt er voor dat u altijd over de mogelijkheid beschikt om de moeilijkst bereikbare onderdelen van een woning te reinigen. Uiteraard zijn telescoopstelen verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kan er gebruik worden gemaakt van tal van interessante opzetstukken. Wilt u eveneens graag een telescoopsteel glazenwasser kopen? Of twijfelt u toch nog een beetje? In dat geval kan de informatie in dit interessante blogartikel voor u ongetwijfeld bijzonder interessant zijn.

Mosa ontmosser, de oplossing tegen mos

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • Geplaatst in Ontmosser
  • 0
Mosa ontmosser, de oplossing tegen mos

Veel mensen stoppen tegenwoordig heel veel tijd en moeite in een mooie tuin evenals een oprit die een meerwaarde moet betekenen voor het huis. Wanneer u hier veel tijd en geld in investeert is het bijzonder jammer dat de uitstraling van niet alleen uw oprit, maar ook uw tuin wordt beïnvloed door de aanwezigheid van mos. Een goede ontmosser kan dit probleem evenwel als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. De Mosa ontmosser is een uitstekende ontmosser die er voor zorgt dat mosvorming op zeer efficiënte wijze wordt aangepakt. Hierdoor krijgt niet alleen uw tuin, maar ook uw oprit precies die uitstraling die u wenst. Bent u eveneens geïnteresseerd in het bestellen van een Mosa ontmosser, maar wilt u graag eerst meer over dit product te weten komen? We vertellen er u graag alles over in dit artikel!

De unieke voordelen van Bio Kill insecticide

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • Geplaatst in Insecten bestrijden
  • 0
De unieke voordelen van Bio Kill insecticide

Veel mensen hebben in hun tuin te maken met heel veel vervelende insecten. Het kan hier zowel gaan om vliegende als kruipende insecten. Wat bijvoorbeeld te denken van spinnen kakkerlakken, maar ook van wespen en mieren? In het merendeel van de gevallen ondervinden mensen de grootst mogelijke moeite om deze insecten het hoofd te bieden en de overlast in te perken, maar gelukkig bestaat er zoiets als insecticide. De Bio Kill insecticide is een doeltreffend middel welke er voor kan zorgen dat insecten op korte termijn te lijf worden gegaan. Heeft u in uw tuin ook zoveel last van insecten en wilt u daar graag iets aan doen? In dat geval kan er voor kiezen om insecticide van Bio Kill te kopen een zeer interessante keuze zijn!

Een dampkapfilter, de juiste filter voor uw dampkap!

Een dampkapfilter, de juiste filter voor uw dampkap!

Niet zelden laten mensen de dampkap in hun keuken vervangen omdat ze denken dat deze stuk is terwijl dat eigenlijk helemaal niet het geval is. In veel gevallen is het probleem namelijk te wijten aan een vervuilde dampkapfilter. Deze vervuiling zorgt er voor dat er tijdens het koken waterdamp ontstaat waardoor de zuigkracht van de dampkap aanzienlijk afneemt. Het lijkt dan alsof de dampkap stuk is terwijl u eigenlijk alleen maar de dampkapfilter dient te vervangen. Ga er wat dit betreft dus nooit zomaar vanuit dat uw dampkap stuk is, maar controleer eerst goed de dampkapfilter. Misschien bevindt zich daar namelijk wel het grootste probleem waardoor een nieuw exemplaar kopen de oplossing kan betekenen. Bent u ook van plan om een nieuwe dampkapfilter aan te schaffen, maar weet u niet goed waar rekening mee te houden en hoeveel deze ongeveer kost? Wij vertellen u er graag alles over in dit artikel!

Club Brugge is kampioen!

Club Brugge is kampioen!

Club Brugge heeft er 11 jaar op moeten wachten, maar in het voetbalseizoen 2015-2016 zijn ze dan toch terug kampioen van België geworden! Dit is natuurlijk fantastisch voor de supporters van deze Belgische eersteklasser. Zij konden hun vreugde niet op en dat willen ze maar wat graag op tal van uiteenlopende manieren tonen. Kinderen die fan zijn van Club Brugge kiezen er dan ook meer dan ooit voorheen voor om verschillende spullen voor school te kopen met het logo en de kleuren van Club Brugge terwijl volwassenen dan weer bijvoorbeeld met een gloednieuwe sjaal een wedstrijd in het stadion gaan bijwonen. Club Brugge is kampioen en dat willen veel fans maar wat graag extra vieren door enkele nieuwe, leuke artikelen in huis te halen!