Microvezeldoek

Sorteer op:

Zachte Microvezeldoekjes voor alle huishoudelijke karweien.
Deze wollige microvezeldoekjes verwijderen zeer handig alle vuilresten van alle soorten oppervlakken.
€2,45
Deze doek van microfiberdiamant heeft een zeer zacht handgevoel en goede absorptie. Diamant microvezel doeken zijn speciale doeken om spiegels , ramen en alle glaswerk te reinigen zonder strepen na te laten. Ook ideaal voor Uw wagen.
€2,95
Sale
De duurzame microvezeldoeken van het merk Greenspeed staan garant voor kwaliteit en kunnen gebruikt worden op alle oppervlakken. Deze microvezeldoek heeft een uniek reinigend en absorberend vermogen en kan wel 600 keer gewassen worden.
€6,50 €5,20
Sale
De microvezeldoeken van Greenspeed zijn droog en lichtvochtig de ideale partner voor dagelijkse schoonmaak van vrijwel alle materialen. Deze efficiënte microvezeldoek is bijzonder duurzaam en kan wel 600 keer gewassen worden.
€6,50 €5,20
Sale
Deze microvezeldoek Original is droog en lichtvochtig de beste doek voor alle huishoudelijke klussen en kan tot wel 600 keer gewassen worden. De microvezel technologie van Greenspeed staat dan ook garant voor kwaliteit en duurzaamheid.
€6,50 €5,20
Sale
De Original Greenspeed Microvezeldoeken van 40 x 40 cm groot zijn een totaal nieuw concept op reinigingsgebied. Droog gebruik is deze microvezeldoek de ideale stofdoek en lichtvochtig verwijdert hij probleemloos stof en vuil en dit zonder strepen.
€6,50 €5,20
Sale
Met de microvezeldoek van het merk Greenspeed kan U alle plaatsen en oppervlakken schoonmaken op een efficiënte manier. Deze Original microvezeldoek staat dan ook bekent voor duurzaamheid en zijn hoog absorberend vermogen.
€6,50 €5,20
Sale
De original microvezeldoeken van het merk Greenspeed kunnen gebruikt worden op alle oppervlakken en zijn bijzonder duurzaam. Deze microvezeldoek heeft een uniek reinigend en absorberend vermogen en kan wel 600 keer gewassen worden.
€6,50 €5,20
Sale
Deze Greenspeed microvezeldoek is droog en lichtvochtig de beste doek voor alle huishoudelijke klussen en kan tot wel 600 keer gewassen worden. De microvezel technologie van Greenspeed staat dan ook garant voor kwaliteit en duurzaamheid.
€6,50 €5,20
Sale
De Blue Marlin microvezel doeken zijn voor ramen en spiegels streepvrij te maken, Tevens zijn deze doeken ideaal voor Uw wagen. Er zitten 3 doeken in een pak:
1 van 45 cm x 45 cm, 1 van 45 cm x 65 cm en 1 van 50 cm x 70 cm.
€14,95 €9,70
Sale
Blue marlin microvezel doeken zijn speciale doeken om spiegels , ramen en alle glaswerk te reinigen zonder strepen na te laten. Tevens zijn deze doeken ideaal voor Uw wagen
Er zitten 3 doeken van 45 cm x 45 cm in een pak.
€14,95 €9,70
Sale
De microvezel doeken van Blue Marlin zijn speciale doeken om spiegels , ramen en alle glaswerk te reinigen zonder strepen na te laten. Tevens zijn deze doeken ideaal voor Uw wagen
Er zitten 3 doeken van 45 cm x 45 cm in een pak.
€14,95 €9,70
Deze Microvezeldoeken Nivo van het merk Flipper hebben een groot absorptievermogen en zullen Uw ramen en spiegels streeploos drogen. De doeken hebben een hoogstaande kwaliteit met een samenstelling polyester/polyamide van 70/30.
€9,95
Microvezeldoeken voor al Uw huishoudelijke schoonmaak. Deze duurzame Microvezeldoeken Nivo van het merk Flipper hebben een groot absorptievermogen en zullen Uw ramen en spiegels streeploos drogen.
Set van 4 stuks 40 x 40 cm.
€9,95
Deze microvezeldoeken zijn voor alle huishoudelijke klussen van toepassing en zijn duurzaam in gebruik.De Kwalitatieve Microvezeldoeken Nivo van het merk Flipper hebben een groot absorptievermogen en zullen Uw ramen en spiegels streeploos drogen.
€9,95
De multifunctionele microvezeldoek Nivo van het merk Flipper is door zijn geweldige en duurzame samenstelling een meerwaarde om in huis te halen. Deze microvezeldoek kan alle schoonmaakklussen aan en wordt geleverd in set van 4 stuks
€9,95
Met deze set Nivo microvezeldoeken van het merk Flipper heeft U een kleur voor elk doeleinde. Deze verbeterde kwaliteit van microvezel doek is voor dagdagelijks gebruik en alle schoonmaak.
Set 4 stuks 40 x 40 cm. in 4 verschillende kleuren.
€9,95
Deze Universele Dweildoek 55 x 65 cm heeft een zeer sterke en duurzame Microvezel samenstelling van 360 gram en is geschikt voor alle soorten oppervlakken.
€7,95
Deze microvezeldoeken met vernieuwde Nano techniek absorberen vuil, water en vet nog beter en zal grondig reinigen tot in de poriën. De hoogwaardige Nano doeken zijn geschikt voor , ramen , glas , beeldschermen , spiegels , Kristal , TV's , enz.
€14,95
Nano doeken zijn 1000 x fijner en krachtiger dan andere doeken , hebben een hoge vuilopname en ontvetten zelfs alle oppervlakken zonder water. De hoogwaardige Nano doek is geschikt voor nat- en droog gebruik en kan langs twee zijden gebruikt worden.
€14,95
Nano doeken van Blue Marlin zijn kwalitatieve microvezel doeken die alle oppervlakken grondiger , sneller en doeltreffender zullen reinigen. Nano techniek heeft een hoog absorptie vermogen en zal vuil en vet nog beter opnemen.
€14,95
Deze allround microvezel doeken met vernieuwde nano technologie zijn uitermate geschikt voor , ramen , glas , kunststof , beeldschermen , spiegels , Kristal , brillen , TV's , keuken , enz.
Kwalitatieve microvezel doeken , 1000 X krachtiger.
€14,95
Nano doeken zijn 1000 x fijner en krachtiger dan andere doeken , hebben een hoge vuilopname en ontvetten zelfs alle oppervlakken zonder water. De hoogwaardige Nano doek is geschikt voor nat- en droog gebruik en kan langs twee zijden gebruikt worden.
€19,95
Deze kwalitatieve microvezeldoeken van AquaStar hebben een fijne structuur en zijn geschikt voor het doeltreffend reinigen van ramen, spiegels, kristal, zilver, ...
- Set van 3 stuks 40 x 50 cm
- Wasbaar tot 90°
€9,95

Microvezeldoeken zijn steeds populairder geworden bij het schoonmaken. Deze populariteit heeft de microvezeldoek zeker verdient. U krijgt hiermee prachtige resultaten op alle oppervlakken zonder dat u heftige schoonmaakmiddelen hoeft te gebruiken. Ramen worden streeploos schoon, u kunt er vloeren mee dweilen met een mooi resultaat en u kunt er werkelijk nog veel meer mee. Als u niet graag werkt met schoonmaakmiddelen die op uw ogen en luchtwegen kunnen slaan maar u wel een geweldig resultaat wilt dat is een microvezeldoek een perfecte optie.

Elk raam streeploos

Wanneer u ramen gaat zemen blijven er vaak strepen of druppels zichtbaar. Dit is erg storend en vervelend omdat uw harde werk dan toch niet echt loont. Door gebruik te maken van een microvezeldoek krijgt u wel dat perfecte resultaat. U kunt hiermee de ramen droogwrijven waardoor er geen strepen zullen achterblijven. Uw ramen zullen waarschijnlijk meer glanzen dan ze ooit eerder hebben gedaan. Deze doeken worden dan ook erg veel gebruikt bij het zemen van ramen maar ook bij het schoonmaken van spiegels en glazen tafels.

Microvezel met bamboe

Een product dat steeds bekender begint te worden door de mooie resultaten wat het geeft en de goede kwaliteit is bamboe. Vezels van deze plant worden steeds vaker gebruikt in doeken en worden ook regelmatig gecombineerd in een microvezeldoek. Hierdoor krijgt u de beste eigenschappen van beide vezels gecombineerd. Zo krijgt u met dit soort microvezeldoeken een streeploos resultaat, glanzende oppervlakken en de doeken zijn haast niet kapot te krijgen door de sterkte van de bamboevezels.

Microvezeldoek voor de stoomreiniger

Wat ook steeds bekender wordt onder de schoonmaakliefhebbers is de stoomreiniger. Als u deze gebruikt voor het schoonmaken van de vloer gebruikt u hierbij een microvezeldoek die u om het apparaat heen spant. Een stoomreiniger doodt alle bacteriën en schimmels die leven op uw vloer en door de microvezeldoek krijgt u een prachtig streeploos resultaat en is de vloer volledig vrij van alle micro-organismen.

De vloer dweilen met microvezels

Zoals u met de stoomreiniger gebruik kunt maken van een microvezeldoek kunt u dat ook doen tijdens het dweilen. Hiermee hoeft u dan ook geen gebruik te maken van zware schoonmaakmiddelen om een mooi resultaat te krijgen. U kunt een microvezel vloermop bevestigen aan uw steel of uw …, u kunt deze dan makkelijk gebruiken voor een snel en mooi resultaat. Hiervan zijn verschillende varianten te krijgen zodat u gebruik kunt maken van het soort mop waarmee u graag werkt.

Stoffen met een microvezeldoek

Soms is het hard nodig om even te stoffen in huis. U kunt dan gebruik maken van een microvezeldoek of een stofwisser met microvezels. Het voordeel hiervan is dat ze het stof echt aantrekken en vasthouden waardoor u geen last heeft van onnodig veel rondvliegende stofdeeltjes. Het stoffen is met een microvezeldoek snel klaar waarna u verder kunt gaan met het afnemen met een natte doek die voor het beste resultaat ook microvezels moet bevatten.

In een keer een set doeken in huis

Wanneer u gebruik wilt gaan maken van een microvezeldoek zal u snel merken dat het hebben van een doek eigenlijk niet genoeg is. Om deze reden komen deze doeken vaak in een set met meerdere doeken. Zo heeft u in een keer genoeg doeken in huis om lekker mee aan de slag te kunnen. Zo kunt u een aantal doeken gebruiken voor nat gebruik en een aantal doeken om mee te stoffen of mee droog te vegen.

Gebruik maken van een microvezeldoek geeft u een perfect resultaat. Zeker voor iedereen die mooie resultaten net zo belangrijk vindt als het hebben van een schoon huis is een microvezeldoek onmisbaar. Ze zijn veelzijdig te gebruiken en maken schoonmaken veel makkelijker terwijl u minder middelen nodig heeft. Bestel een microvezeldoek bij Megatip.be en geniet van de geweldige resultaten waardoor ze zo populair zijn geworden.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x