Microvezeldoek

Sorteer op:

Zachte Microvezeldoekjes voor alle huishoudelijke karweien.
Deze wollige microvezeldoekjes verwijderen zeer handig alle vuilresten van alle soorten oppervlakken.
€2,45
Deze doek van microfiberdiamant heeft een zeer zacht handgevoel en goede absorptie. Diamant microvezel doeken zijn speciale doeken om spiegels , ramen en alle glaswerk te reinigen zonder strepen na te laten. Ook ideaal voor Uw wagen.
€2,95
Sale
De duurzame microvezeldoeken van het merk Greenspeed staan garant voor kwaliteit en kunnen gebruikt worden op alle oppervlakken. Deze microvezeldoek heeft een uniek reinigend en absorberend vermogen en kan wel 600 keer gewassen worden.
€6,50 €5,20
Sale
De microvezeldoeken van Greenspeed zijn droog en lichtvochtig de ideale partner voor dagelijkse schoonmaak van vrijwel alle materialen. Deze efficiënte microvezeldoek is bijzonder duurzaam en kan wel 600 keer gewassen worden.
€6,50 €5,20
Sale
Deze microvezeldoek Original is droog en lichtvochtig de beste doek voor alle huishoudelijke klussen en kan tot wel 600 keer gewassen worden. De microvezel technologie van Greenspeed staat dan ook garant voor kwaliteit en duurzaamheid.
€6,50 €5,20
Sale
De Original Greenspeed Microvezeldoeken van 40 x 40 cm groot zijn een totaal nieuw concept op reinigingsgebied. Droog gebruik is deze microvezeldoek de ideale stofdoek en lichtvochtig verwijdert hij probleemloos stof en vuil en dit zonder strepen.
€6,50 €5,20
Sale
Met de microvezeldoek van het merk Greenspeed kan U alle plaatsen en oppervlakken schoonmaken op een efficiënte manier. Deze Original microvezeldoek staat dan ook bekent voor duurzaamheid en zijn hoog absorberend vermogen.
€6,50 €5,20
Sale
De original microvezeldoeken van het merk Greenspeed kunnen gebruikt worden op alle oppervlakken en zijn bijzonder duurzaam. Deze microvezeldoek heeft een uniek reinigend en absorberend vermogen en kan wel 600 keer gewassen worden.
€6,50 €5,20
Sale
Deze Greenspeed microvezeldoek is droog en lichtvochtig de beste doek voor alle huishoudelijke klussen en kan tot wel 600 keer gewassen worden. De microvezel technologie van Greenspeed staat dan ook garant voor kwaliteit en duurzaamheid.
€6,50 €5,20
Sale
De Blue Marlin microvezel doeken zijn voor ramen en spiegels streepvrij te maken, Tevens zijn deze doeken ideaal voor Uw wagen. Er zitten 3 doeken in een pak:
1 van 45 cm x 45 cm, 1 van 45 cm x 65 cm en 1 van 50 cm x 70 cm.
€14,95 €9,70
Sale
Blue marlin microvezel doeken zijn speciale doeken om spiegels , ramen en alle glaswerk te reinigen zonder strepen na te laten. Tevens zijn deze doeken ideaal voor Uw wagen
Er zitten 3 doeken van 45 cm x 45 cm in een pak.
€14,95 €9,70
Sale
De microvezel doeken van Blue Marlin zijn speciale doeken om spiegels , ramen en alle glaswerk te reinigen zonder strepen na te laten. Tevens zijn deze doeken ideaal voor Uw wagen
Er zitten 3 doeken van 45 cm x 45 cm in een pak.
€14,95 €9,70
Deze Microvezeldoeken Nivo van het merk Flipper hebben een groot absorptievermogen en zullen Uw ramen en spiegels streeploos drogen. De doeken hebben een hoogstaande kwaliteit met een samenstelling polyester/polyamide van 70/30.
€9,95
Microvezeldoeken voor al Uw huishoudelijke schoonmaak. Deze duurzame Microvezeldoeken Nivo van het merk Flipper hebben een groot absorptievermogen en zullen Uw ramen en spiegels streeploos drogen.
Set van 4 stuks 40 x 40 cm.
€9,95
Deze microvezeldoeken zijn voor alle huishoudelijke klussen van toepassing en zijn duurzaam in gebruik.De Kwalitatieve Microvezeldoeken Nivo van het merk Flipper hebben een groot absorptievermogen en zullen Uw ramen en spiegels streeploos drogen.
€9,95
De multifunctionele microvezeldoek Nivo van het merk Flipper is door zijn geweldige en duurzame samenstelling een meerwaarde om in huis te halen. Deze microvezeldoek kan alle schoonmaakklussen aan en wordt geleverd in set van 4 stuks
€9,95
Met deze set Nivo microvezeldoeken van het merk Flipper heeft U een kleur voor elk doeleinde. Deze verbeterde kwaliteit van microvezel doek is voor dagdagelijks gebruik en alle schoonmaak.
Set 4 stuks 40 x 40 cm. in 4 verschillende kleuren.
€9,95
Deze Universele Dweildoek 55 x 65 cm heeft een zeer sterke en duurzame Microvezel samenstelling van 360 gram en is geschikt voor alle soorten oppervlakken.
€7,95
Deze allround microvezel doeken met vernieuwde nano technologie zijn uitermate geschikt voor , ramen , glas , kunststof , beeldschermen , spiegels , Kristal , brillen , TV's , keuken , enz.
Kwalitatieve microvezel doeken , 1000 X krachtiger.
€14,95
Deze microvezeldoeken met vernieuwde Nano techniek absorberen vuil, water en vet nog beter en zal grondig reinigen tot in de poriën. De hoogwaardige Nano doeken zijn geschikt voor , ramen , glas , beeldschermen , spiegels , Kristal , TV's , enz.
€14,95
Deze microvezeldoeken met vernieuwde Nano techniek absorberen vuil, water en vet nog beter en zal grondig reinigen tot in de poriën. De hoogwaardige Nano doeken zijn geschikt voor , ramen , glas , beeldschermen , spiegels , Kristal , TV's , enz.
€14,95
Nano doeken zijn 1000 x fijner en krachtiger dan andere doeken , hebben een hoge vuilopname en ontvetten zelfs alle oppervlakken zonder water. De hoogwaardige Nano doek is geschikt voor nat- en droog gebruik en kan langs twee zijden gebruikt worden.
€14,95
Nano doeken van Blue Marlin zijn kwalitatieve microvezel doeken die alle oppervlakken grondiger , sneller en doeltreffender zullen reinigen. Nano techniek heeft een hoog absorptie vermogen en zal vuil en vet nog beter opnemen.
€14,95
Deze allround microvezel doeken met vernieuwde nano technologie zijn uitermate geschikt voor , ramen , glas , kunststof , beeldschermen , spiegels , Kristal , brillen , TV's , keuken , enz.
Kwalitatieve microvezel doeken , 1000 X krachtiger.
€14,95

Een microvezeldoek wordt een steeds populairder middel om schoon te maken. Dit komt doordat u met deze doeken vrijwel ieder oppervlakte gemakkelijk schoon kunt maken zonder dat u heftige schoonmaakmiddelen dient te gebruiken. De doeken zijn daarnaast geschikt voor het dweilen van vloeren en ramen kunnen streeploos schoon worden gemaakt. Wanneer u liever schoonmaakmiddelen wilt gebruiken zijn microvezeldoeken een zeer geschikt alternatief.

Het dweilen van de vloer

Het dweilen van de vloer door gebruik te maken van een microvezeldoek is zeer eenvoudig. U hoeft enkel en alleen de doek aan de mop of steel te bevestigen, waarna u deze gemakkelijk kunt gebruiken voor een zeer schoon resultaat. U hoeft hiervoor geen zware schoonmaakmiddelen te gebruiken. Bekijk hierboven alle verschillende varianten verkrijgbaar bij Megatip.be. Omdat wij verschillende microvezeldoeken in ons assortiment hebben kunnen wij u verzekeren dat u zeker weten een doek zal vinden die past op uw steel of mop.

Microvezeldoeken met bamboe

Vezels van bamboe worden steeds vaker gebruikt tijdens de productie van microvezeldoeken, omdat deze vezels erom bekend staan voor de goede kwaliteit en daarnaast leveren zijn deze vezels in uitstekend in staat om vuil op te nemen. Wanneer u kiest voor microvezeldoeken met vezels van bamboe krijgt u een streeploos resultaat, glanzende oppervlakken en hiernaast zijn deze doeken bijna niet kapot te krijgen.

Een microvezeldoek gebruiken om te stoffen

Een microvezeldoek is geschikt om te gebruiken voor het stoffen of het oppoetsen van vieze oppervlakten. Tijdens het stoffen worden het stof opgevangen in de microvezels, waardoor de stof vrijwel onmogelijk weer vrij kan komen. U voorkomt hiermee dus dat u het stof verplaatst naar andere oppervlakten. Wanneer u verschillende oppervlaktes gepoetst heeft met een schoonmaakmiddel is het mogelijk om deze daarna op te poetsen met een microvezeldoek. Vaak blijven er kleine druppels van het schoonmaakmiddel achter op het oppervlak en deze zijn te verwijderen door het oppervlak na te poetsen met de microvezeldoeken. Hierdoor zal u uiteindelijk een prachtig glanzend resultaat krijgen.

Het wassen van uw microvezeldoek

Wilt u ervoor zorgen dat uw microvezeldoeken net zo goed blijven werken als in het begin het geval was? Dan dient u ervoor te zorgen dat de doeken op de juiste manier wast. Hieronder hebben wij een aantal tips voor het wassen van de microvezeldoek op een rijtje gezet:

  • Was de doek maximaal op 60 graden
  • Voeg geen wasverzachter toe
  • De doek is direct te gebruiken na het wassen
  • Voor het behouden van kwaliteit kunt u de doeken het beste in de lucht laten drogen
  • Mogelijk om samen met uw ‘bonte was’ te wassen

Wij raden aan om geen wasverzachter te gebruiken om dat dit middel in de doek gaat zitten. Hierdoor zal de zoek minder goed in staat zijn om vuil en stof te absorberen. De doeken zijn direct na de was te gebruiken, maar het eventueel ook mogelijk om deze te laten drogen aan de lucht. Twijfelt u of de microvezeldoeken in de was kunt doen? Dan raden wij u aan om voor de zekerheid altijd het waslabel door te nemen.

Behoefte aan meer informatie

Wilt u meer weten over hoe onze microvezeldoeken precies werken of bent u op zoek naar andere informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen naar +32 475 – 873 442 of stuur een e-mail naar [email protected] Wij staan klaar om al uw vragen over een microvezeldoek en over onze andere producten te beantwoorden.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x