Microvezeldoek

Sorteer op:

Zachte Microvezeldoekjes voor alle huishoudelijke karweien.
Deze wollige microvezeldoekjes verwijderen zeer handig alle vuilresten van alle soorten oppervlakken.
€2,45
Deze doek van microfiberdiamant heeft een zeer zacht handgevoel en goede absorptie. Diamant microvezel doeken zijn speciale doeken om spiegels , ramen en alle glaswerk te reinigen zonder strepen na te laten. Ook ideaal voor Uw wagen.
€2,95
Sale
De duurzame microvezeldoeken van het merk Greenspeed staan garant voor kwaliteit en kunnen gebruikt worden op alle oppervlakken. Deze microvezeldoek heeft een uniek reinigend en absorberend vermogen en kan wel 600 keer gewassen worden.
€6,50 €5,20
Sale
De microvezeldoeken van Greenspeed zijn droog en lichtvochtig de ideale partner voor dagelijkse schoonmaak van vrijwel alle materialen. Deze efficiënte microvezeldoek is bijzonder duurzaam en kan wel 600 keer gewassen worden.
€6,50 €5,20
Sale
Deze microvezeldoek Original is droog en lichtvochtig de beste doek voor alle huishoudelijke klussen en kan tot wel 600 keer gewassen worden. De microvezel technologie van Greenspeed staat dan ook garant voor kwaliteit en duurzaamheid.
€6,50 €5,20
Sale
De Original Greenspeed Microvezeldoeken van 40 x 40 cm groot zijn een totaal nieuw concept op reinigingsgebied. Droog gebruik is deze microvezeldoek de ideale stofdoek en lichtvochtig verwijdert hij probleemloos stof en vuil en dit zonder strepen.
€6,50 €5,20
Sale
De Blue Marlin microvezel doeken zijn voor ramen en spiegels streepvrij te maken, Tevens zijn deze doeken ideaal voor Uw wagen. Er zitten 3 doeken in een pak:
1 van 45 cm x 45 cm, 1 van 45 cm x 65 cm en 1 van 50 cm x 70 cm.
€14,95 €9,70
Sale
Blue marlin microvezel doeken zijn speciale doeken om spiegels , ramen en alle glaswerk te reinigen zonder strepen na te laten. Tevens zijn deze doeken ideaal voor Uw wagen
Er zitten 3 doeken van 45 cm x 45 cm in een pak.
€14,95 €9,70
Sale
De microvezel doeken van Blue Marlin zijn speciale doeken om spiegels , ramen en alle glaswerk te reinigen zonder strepen na te laten. Tevens zijn deze doeken ideaal voor Uw wagen
Er zitten 3 doeken van 45 cm x 45 cm in een pak.
€14,95 €9,70
Deze Microvezeldoeken Nivo van het merk Flipper hebben een groot absorptievermogen en zullen Uw ramen en spiegels streeploos drogen. De doeken hebben een hoogstaande kwaliteit met een samenstelling polyester/polyamide van 70/30.
€9,95
Microvezeldoeken voor al Uw huishoudelijke schoonmaak. Deze duurzame Microvezeldoeken Nivo van het merk Flipper hebben een groot absorptievermogen en zullen Uw ramen en spiegels streeploos drogen.
Set van 4 stuks 40 x 40 cm.
€9,95
Deze microvezeldoeken zijn voor alle huishoudelijke klussen van toepassing en zijn duurzaam in gebruik.De Kwalitatieve Microvezeldoeken Nivo van het merk Flipper hebben een groot absorptievermogen en zullen Uw ramen en spiegels streeploos drogen.
€9,95
De multifunctionele microvezeldoek Nivo van het merk Flipper is door zijn geweldige en duurzame samenstelling een meerwaarde om in huis te halen. Deze microvezeldoek kan alle schoonmaakklussen aan en wordt geleverd in set van 4 stuks
€9,95
Met deze set Nivo microvezeldoeken van het merk Flipper heeft U een kleur voor elk doeleinde. Deze verbeterde kwaliteit van microvezel doek is voor dagdagelijks gebruik en alle schoonmaak.
Set 4 stuks 40 x 40 cm. in 4 verschillende kleuren.
€9,95
Deze Universele Dweildoek 55 x 65 cm heeft een zeer sterke en duurzame Microvezel samenstelling van 360 gram en is geschikt voor alle soorten oppervlakken.
€7,95
Deze microvezeldoeken met vernieuwde Nano techniek absorberen vuil, water en vet nog beter en zal grondig reinigen tot in de poriën. De hoogwaardige Nano doeken zijn geschikt voor , ramen , glas , beeldschermen , spiegels , Kristal , TV's , enz.
€14,95
Nano doeken zijn 1000 x fijner en krachtiger dan andere doeken , hebben een hoge vuilopname en ontvetten zelfs alle oppervlakken zonder water. De hoogwaardige Nano doek is geschikt voor nat- en droog gebruik en kan langs twee zijden gebruikt worden.
€14,95
Nano doeken van Blue Marlin zijn kwalitatieve microvezel doeken die alle oppervlakken grondiger , sneller en doeltreffender zullen reinigen. Nano techniek heeft een hoog absorptie vermogen en zal vuil en vet nog beter opnemen.
€14,95
Deze allround microvezel doeken met vernieuwde nano technologie zijn uitermate geschikt voor , ramen , glas , kunststof , beeldschermen , spiegels , Kristal , brillen , TV's , keuken , enz.
Kwalitatieve microvezel doeken , 1000 X krachtiger.
€14,95
Nano doeken zijn 1000 x fijner en krachtiger dan andere doeken , hebben een hoge vuilopname en ontvetten zelfs alle oppervlakken zonder water. De hoogwaardige Nano doek is geschikt voor nat- en droog gebruik en kan langs twee zijden gebruikt worden.
€19,95
De Bambus Kristall doekjes hebben een innovatieve samenstelling van Bamboe - en microvezel en zijn voorzien van een hoge vuil - en wateropname. 6 delige schoonmaakset van Aqua Clean , 2 voorreiniging doeken , 3 polierdoeken en 1 Bambus cleaner 250ml
€19,95
Sale
Deze 6-delige reinigingsset is uiterst efficiënt om alle spiegels en ramen streeploos te reinigen. De antibacteriële werking van het product zorgt er dan ook voor dat alle gladde oppervlakken in het ganse huis zorgeloos kunnen worden schoongemaakt.
€29,95 €20,00
Sale
Deze Bamboe - microvezel doeken zijn uiterst efficiënt om alle spiegels en ramen streeploos te reinigen. De antibacteriële werking van het product zorgt er dan ook voor dat alle gladde oppervlakken probleemloos worden schoongemaakt.
€29,95 €20,00
Bamboe Promotie set :
3 droogdoeken en 2 sponsdoeken= samen 20 euro
1 bus van 9€ GRATIS
U neemt een klein dopje van het product en doet dit bij Uw water , dan neemt U een sponsdoek en zeemt u de ruiten in , daarna ga je erover met een droogdoek.
€20,00

Steeds meer mensen gaan tegenwoordig een microvezeldoek gebruiken. Het lijkt net alsof iedereen opeens een schoonmaak wonder heeft ontdekt en u kunt natuurlijk niet achterblijven. Deze doeken zijn inderdaad heel handig om mee schoon te maken. Er is alleen water nodig en deze microvezeldoek is geschikt voor elk oppervlak. Na het schoonmaken met een microvezeldoek gooit u deze gewoon in de wasmachine en droger. De microvezeldoek van bijvoorbeeld het merk Greenspeed kunt u wel honderden keren wassen. U heeft elke keer een schone doek om mee schoon te maken en door de goede kwaliteit gaan deze doeken erg lang mee. De werking van deze doeken is erg bijzonder, zonder schoonmaakmiddel krijgt ook u elk oppervlak vlekvrij en streepvrij schoon.

Hoe werkt een microvezeldoek?

Een microvezeldoek bestaat voor 30% uit Polyamide en voor 70% uit Polyester. De verbinding tussen deze stoffen wordt verbroken en hier volg nog een heel proces achteraan. Er ontstaat een structuur die vet en vuil aan zich bindt. Er kan dus wel gezegd worden dat een microvezeldoek een echte vuil magneet is. Gelukkig hoeven wij dit allemaal niet zelf te doen en kunnen wij deze doekjes toch gebruiken. U gebruikt een microvezeldoek het best zonder zeep, dat doet namelijk het microvezel effect teniet. Als u de doek met alleen water gebruikt om welk oppervlak dan ook schoon te maken zult u versteld staan van het resultaat dat u kunt bereiken zonder het gebruik van zeep of andere chemische middelen.

Goed voor het milieu

Tegenwoordig zijn veel mensen bezig met het milieu en het verbeteren hiervan. Een heel simpel middel hoe u hieraan kunt bijdragen is de microvezeldoek. In veel soorten schoonmaakmiddel zitten een hele hoop chemische ingrediënten die erg slecht zijn voor het milieu. Na het schoonmaken gooit iedereen deze middelen weg door de gootsteen en zo komt dit allemaal in het water terecht. Voortaan kunt u hierin een verschil maken zonder dat uw huis minder schoon zal zijn. Door de bovengenoemde werking van de microvezeldoek hoeft u geen schoonmaakmiddelen meer te gebruiken. De meeste oppervlakken krijgt u schoon met een microvezeldoek dus u kunt vanaf nu goed meewerken aan het verbeteren van het milieu.

Niet meer zeulen met een emmertje sop

Het kan zo zijn dat u na het schoonmaken wel eens last heeft van uw rug of armen. Dit is niet gek, aangezien de meeste mensen het hele huis doorlopen met een emmer sop. Deze emmers kunnen best zwaar zijn en dit is een hele belasting voor uw lichaam. Vanaf nu is dit niet meer nodig, aangezien u een microvezeldoek kunt gebruiken. U gebruikt een doek lichtvochtig en zo maakt u vele oppervlakken schoon, zonder het tillen van een zware emmer die vervolgens ook nog eens zou kunnen omvallen.

Zelfs uw auto weer blinkend schoon

Ja u leest het goed! Een microvezeldoek is zelfs geschikt voor het streeploos schoonmaken van uw auto. U kunt deze doek gebruiken om uw auto een hele wasbeurt te geven, u kunt achteraf natuurlijk ook een droge microvezeldoek pakken om uw auto droog op te poetsen. Zo weet u altijd zeker dat uw auto blinkend schoon zal worden zonder mogelijk schadelijke middelen te gebruiken. Zo een resultaat als na het gebruiken van een microvezeldoek heeft u vast nog nooit gezien.

Wij willen voor u alleen de beste kwaliteit en dat bieden wij u door middel van onze microvezeldoeken. Ze maken elk oppervlak stralend schoon zonder strepen achter te laten. Het kost u nauwelijks moeite meer. Het is nog nooit zo eenvoudig en goed voor het milieu geweest om alles in huis schoon te maken als nu met een microvezeldoek van Megatip.be.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x