Swiffer

Sorteer op:

Deze Swiffer stofdoeken met bijenwas zijn zeer doeltreffend voor hout en parket. De efficiënte stofvangende doekjes met unieke 3 D - structuur passen op elk type vloersysteem van Swiffer.
€5,95
De Swiffer duster XXL neemt het stof veel beter op dan een gewone stofdoek en houdt het vast. Met deze set met 15 extra vervangbare stofdoekjes en verlengbare steel tot 90 cm. kunt U zelfs tot boven op Uw kasten al het stof efficiënt verwijderen.
€14,95
Elektrostatisch vervangdoekjes voor de Swiffer Duster stofwisser. Ideaal voor snel schoonmaken tussendoor.
Deze stofwisdoekjes zitten verpakt per 10 stuks.
€9,95
De Swiffer stofdoeken hebben een unieke 3D-structuur waardoor het stof , vuil en haren zeer efficiënt vastgehouden wordt. Deze droge stofdoeken van Swiffer kunnen het stof tot wel 3 x meer opvangen als eender welke stofdoek.
€5,95
De dikke en supervochtige vloerdoeken van Swiffer zijn uitermate geschikt voor lastige vlekken van Uw vloer te verwijderen. Bovendien geeft de citroenfrisse synthetische parfum van deze schoonmaakdoeken een aangename en frisse geur.
€6,95
Met deze stofwisdoekjes van Swiffer kan U ideaal schoonmaken tussendoor , de navulling doekjes voor de Swiffer Duster haalt het hardnekkig stof op een zo min mogelijke tijd weg en dit met verbluffend resultaat.
Inhoud 15 stuks.
€13,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x