Swiffer

Sorteer op:

Met de Swiffer Vloerwisser XXL starterskit wordt afstoffen kinderspel ! Deze Maxi stofwisser neemt al het stof efficiënt op en houdt het ook vast.
Door de speciaal ontworpen draaikop kunnen alle moeilijke bereikbare plaatsen grondig gereinigd worden.
€21,95
Deze Swiffer WetJet is een alles-in-één Spray Mop en is voorzien van een dubbele jetspray die de juiste dosis reinigingsoplossing gelijkmatig verdeelt voor ultra-efficiënte reiniging.
- Geschikt voor iedere vloersoort
- Swiffer WetJet Compleet
€34,95
Deze Swiffer stofdoeken met bijenwas zijn zeer doeltreffend voor hout en parket. De efficiënte stofvangende doekjes met unieke 3 D - structuur passen op elk type vloersysteem van Swiffer.
€5,95
Met deze Swiffer starterskit worden Uw vloeren weer helemaal schoon, Het bekende merk Swiffer staat dan ook bekend voor simpelweg afstoffen . De vloerwisser kan door zijn 360° bewegende mopshoofd gemakkelijk alle plaatsen bereiken.
€15,95
Het WetJet Reinigingsmiddel is geschikt voor alle oppervlakken en houdt het vuil diep in het doekje vast.
Speciaal ontwikkeld reinigingsmiddel om vet en hardnekkige vlekken te verwijderen.
Inhoud, 1,25 Liter
€9,95
Swiffer WetJet navul reinigingsdoekjes. Dankzij de absorptie- en vergrendelingstechnologie nemen Swiffer WetJet microvezeldoekjes vuil en verontreiniging diep in de vezels op, zodat het voorgoed verdwijnt.
Inhoud , 10 Reinigingsdoekjes
€9,95
De Swiffer duster XXL neemt het stof veel beter op dan een gewone stofdoek en houdt het vast. Met deze set met 15 extra vervangbare stofdoekjes en verlengbare steel tot 90 cm. kunt U zelfs tot boven op Uw kasten al het stof efficiënt verwijderen.
€14,95
Met deze stofwisdoekjes van Swiffer kan U ideaal schoonmaken tussendoor , de navulling doekjes voor de Swiffer Duster verwijderd hardnekkig stof op een zo min mogelijke tijd, en dit met verbluffend resultaat.
Inhoud 20 stuks.
€16,95
De Swiffer stofwisdoekjes XXL vangen het vuil , stof en haren efficiënt op en houden het ook vast.
Schoonmaken op een doeltreffende en snelle manier kan voortaan met deze stofwisdoekjes van Swiffer.
€11,95
Met de Swiffer duster starterkit is afstoffen gemakkelijker dan ooit! De speciaal vormgegeven duster is flexibel en kan alle moeilijke bereikbare plaatsen grondig afstoffen.
€8,95
De dikke en supervochtige vloerdoeken van Swiffer zijn uitermate geschikt voor lastige vlekken van Uw vloer te verwijderen. Bovendien geeft de citroenfrisse synthetische parfum van deze schoonmaakdoeken een aangename en frisse geur.
€6,95
Elektrostatisch vervangdoekjes voor de Swiffer Duster stofwisser. Ideaal voor snel schoonmaken tussendoor.
Deze stofwisdoekjes zitten verpakt per 9 stuks.
€8,95
De Swiffer stofdoeken hebben een unieke 3D-structuur waardoor het stof , vuil en haren zeer efficiënt vastgehouden wordt. Deze droge stofdoeken van Swiffer kunnen het stof tot wel 3 x meer opvangen als eender welke stofdoek.
€5,95
Met deze stofwisdoekjes van Swiffer kan U ideaal schoonmaken tussendoor , de navulling doekjes voor de Swiffer Duster haalt het hardnekkig stof op een zo min mogelijke tijd weg en dit met verbluffend resultaat.
Inhoud 15 stuks.
€13,95
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x