Slazenger

Sorteer op:

Deze tijdloze sportzonnebril van het merk Slazenger in lichtgewicht montuur heeft 100% UV beschermende lenzen. De mooie zonnebril met spiegelglas is afgewerkt met blinkend montuur en is geschikt voor Dames en Heren.
€26,95
Laat de zon maar schijnen met deze Sportieve zonnebril van Slazenger. Deze zonnebril in zwart/rood montuur heeft 100% UV beschermende lenzen en door het lichtgewicht montuur is deze bril ideaal voor alle sport activiteiten.
€26,95
Deze sportieve zonnebril van het merk Slazenger is een elegante zonnebril en door het Lichtgewicht montuur is deze bril ideaal voor alle sportactiviteiten. geschikt voor Dames en Heren.
€26,95
Deze mooie zonnebril van het merk Slazenger onderscheid zich door zijn Sportieve uitstraling. De Lichtgewicht zonnebril met Metallic blue sportmontuur heeft antislip aan de achterkant van de brilpootjes en is voor Dames en Heren.
€26,95
Deze zonnebril van het merk Slazenger onderscheid zich door zijn Sportieve uitstraling. De Lichtgewicht zonnebril met sportmontuur heeft antislip aan de achterkant van de brilpootjes en is voor Dames en Heren.
€26,95
Sportzonnebril van het merk Slazenger in elegante stijl. Deze zonnebril in Lichtgewicht montuur met bruine kleur schakering heeft 100% beschermende lenzen en is geschikt voor Dames en Heren.
€26,95

De Sportieve zonnebrillen van het merk Slazenger zijn kwalitatieve zonnebrillen voor Dames en heren.
Deze zonnebrillen van duurzame kwaliteit zijn licht in gewicht en geven Uw ogen  100% UV-Prodection. 
Door de mooie verschillende soorten in monturen  en vormgeving vindt U zeker een bril naar keuze.
Zoekt U een zonnebril die past bij elke outfit ?  De collectie zonnebrillen van het merk Slazenger is ruim en verschillend zodat U zeker een zonnebril vindt die bij U past.
Deze zonnebrillen worden steeds geleverd met een beschermcase en handig microfiber poetsdoekje. 

Ontdek het assortiment aan zonnebrillen bij Megatip.be !


 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x