Secc

Sorteer op:

Deze boodschappenwagen STOCKHOLM van Secc is vervaardigd uit een opklapbaar aluminium frame met twee geruisloze en meeverende wielen. Het handvat van de trolley kan in hoogte versteld worden waardoor U boodschappen kan vervoeren met comfort.
€69,95
Deze boodschappentrolley "BUSSELON" met 6 wielen van Secc is ideaal om trappen en stoepen te trotseren , De zeer stevige trolley is vervaardigd uit een stalen frame en heeft een zeer grote inhoud van 50 liter.
- Efficiënte Trappenloper
- Opvouwbaar
€84,95
Sale
Deze boodschappenwagen Kokke van Secc is een echte parel onder de collectie boodschappentrolleys , De boodschappenwagen met geruisloos en verende wielen heeft een opvouwbaar frame en stijlvolle tas.
- Inhoud , 48 Liter
- (BxDxH) 53 x 42 x 106 cm.
€179,00 €159,00
Deze mooie en handige boodschappentrolley STOCKHOLM van Secc bestaat uit een opvouwbaar aluminium frame en twee geruisloze en meeverende wielen. De waterafstotende tas heeft een inhoud van 44 liter.
€69,95
Deze sterke boodschappentrolley van Secc heeft een laadvermogen van 35kg en is gecombineerd met een Stockholm boodschappentas met een inhoud van 44 Liter die gemaakt is van textiel met een mooie donkerrode kleur.
€69,95
De boodschappentrolley MADURAH van Secc is een extra stevige trolley die het vervoeren van Uw boodschappen vergemakkelijkt. Het stalen frame is volledig opvouwbaar en de boodschappenwagen is voorzien van 2 geruisloze en meeverende wielen.
inhoud 50 L.
€74,95
Sale
Deze volledig opvouwbare boodschappentrolley is stijlvol , duurzaam en efficiënt om alle boodschappen die U heeft aangekocht gemakkelijk te vervoeren.
- Verstelbaar handvat
- Geruisloze en meeverende wielen
- Inhoud , 48 Liter
- (BxDxH) 53x42x106 cm
€179,00 €159,00
Modieuze boodschappentrolley van Secc met opklapbaar en lichtgewicht frame om al Uw boodschappen eenvoudig te vervoeren.
- Inhoud , 28 Liter
- Maximale belasting 30 kg
- (B x D x H) 45 x 30 x 102 cm.
€54,95
De sterke boodschappenwagen "Geometrix" van Secc is opvouwbaar en kan gemakkelijk opgeborgen of vervoerd worden. Eenvoudig boodschappen vervoeren met deze handige winkel trolley.
- Inhoud , 28 Liter
- Maximale belasting 30 kg
- (BxDxH) 45x30x102 cm.
€54,95

Secc Boodschappentrolley , Stijlvol , kwalitatief en duurzaam.

De boodschappenwagen van het merk Secc is geschikt om Uw boodschappen eenvoudig te vervoeren zonder hierbij last te ondervinden van een pijnlijke rug.  Het Belgisch merk Secc is gespecialiseerd in het maken van stijlvolle boodschappentrolleys en staat dan ook bekend voor kwaliteitsproducten en duurzaamheid. De collectie trendy boodschappentrolleys in ons assortiment zijn dan ook van bijzonder goede kwaliteit en kunnen Uw boodschappen gemakkelijk vervoeren.

Twijfel niet langer en bekijk ons groot aanbod van mooie en kwaliteitsvolle boodschappentrolleys !

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x