Playmarket

Sorteer op:

Deze Playmarket Go Up boodschappentrolley met uniek design zal het winkelen een stuk aangenamer maken. De Boodschappentrolley met vier soepele wielen , waarvan twee zwenkwielen is uiterst stabiel voor aangenaam shopplezier.
€149,00
Deze trendy boodschappentrolley Go Up van Playmarket heeft een uniek design en zal het shoppen een stuk aangenamer maken. De Boodschappentrolley met vier soepele wielen , waarvan twee zwenkwielen is uiterst stabiel voor aangenaam winkelplezier.
€149,00
Deze Go Up boodschappentrolley van Playmarket heeft een uniek design en zal het shoppen een stuk aangenamer maken. De Boodschappentrolley met vier soepele wielen , waarvan twee zwenkwielen is uiterst stabiel voor aangenaam winkelplezier.
€149,00
De duurzame boodschappentrolley Go Up van Playmarket is ideaal om comfortabel , vrolijk en gemakkelijk Uw boodschappen te doen. Deze trolley met vier wielen is stabiel en heeft een comfortabele wegligging.
Kwalitatief inklapbaar aluminium frame.
€149,00
Deze praktische trolley Go Up van Playmarket kan zowel op vier wielen worden verder geduwd of indien U wenst kan deze duurzame boodschappentrolley op twee wielen worden getrokken.
Uitermate stabiel.
Duurzaam en uniek design
€149,00

Boodschappentrolleys van het merk Playmarket hebben een prachtig en uniek design en garanderen comfortabel winkelplezier.
Het gemakkelijk en degelijk ontwerp zorgt voor fantastische vouwmogelijkheden en een uitstekende manoeuvreerbaarheid
Playmarket biedt dan ook kwalitatieve Boodschappentrolleys aan die kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden 
Playmarket

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x