Level One

Sorteer op:

Piloten/Aviator zonnebril van het merk Level One met goudkleurig montuur en bruine revo glazen. Deze piloten zonnebril met magnifieke uitstraling is tijdloos en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld.
€12,95
Deze prachtige piloten zonnebril van het merk Level One met flashy blauwe spiegelglazen heeft buiten een mooie uitstraling een comfortabele en perfecte pasvorm. De piloten zonnebril met 100% UV protection lenzen is geschikt voor dames en heren.
€12,95
Deze Aviator zonnebril van het merk Level One is een kwalitatieve zonnebril met zilver montuur en zwarte brilbeentjes. De 100% UV beschermende lenzen zullen Uw ogen volledig beschermen tegen de zon en dit met een stijlvolle uitstraling.
€14,95
Sale
Deze leuke Aviator zonnebril met 100% UV beschermende lenzen is een trendy zonnebril voor de komende zomermaanden.
Piloten zonnebril met grote glazen en dun frame voor een comfortabele pasvorm.
€12,95 €9,95
Sale
Deze klassieke Aviator zonnebril met 100% UV beschermende lenzen is een trendy zonnebril voor de komende zomermaanden.
Piloten zonnebril met grote glazen en dun frame voor een comfortabele pasvorm.
€12,95 €9,95
Deze hippe en stijlvolle vintage zonnebril is een trendy zonnebril die ieder jaar terug komt en is combineerbaar met de meeste outfits en accessoires. Het zwart montuur met zwarte lenzen zal Uw ogen 100% UV bescherming geven tegen de zon.
€14,95
Deze trendy Aviator zonnebril van het merk Level One is een kwalitatieve zonnebril in mat zwart montuur en meegevende brilbeentjes voor een comfortabele pasvorm.
De 100% UV beschermende lenzen zullen Uw ogen volledig beschermen tegen de zon.
€14,95
Deze trendy piloten zonnebril met prachtige uitstraling heeft zwarte UV beschermende lenzen en een mooie nickel afwerking aan de brilpootjes.
Kwalitatieve pilotenzonnebril voor dames en heren.
€16,95
Deze piloten zonnebril met prachtige uitstraling heeft bruine UV beschermende lenzen en de mooie afwerking van de brilpootjes heeft een goudkleurige kleur.
Kwalitatieve pilotenzonnebril voor dames en heren.
€16,95
Sale
Deze dames zonnebril met groot montuur en prachtige uitstraling heeft 100% UV beschermende lenzen. De modieuze zonnebril met zwart kunststof montuur is een echte trendsetter op gebied van mode.
€14,95 €13,95
Deze mooie dames zonnebril van het merk Level One met zwart kunststof montuur heeft een leuke afwerking met paarse schijn in het montuur. De zonnebril in groot model heeft 100% UV beschermende lenzen die Uw ogen volledig beschermen tegen de zon.
€14,95
Deze leuke dames Zonnebril met bruin/geel leopard montuur is van uitstekende kwaliteit en heeft een comfortabele pasvorm. De 100% UV protection lenzen zullen Uw ogen volledig beschermen tegen de zon.
€12,95
Deze mooie dames Zonnebril met bruin leopard montuur is van uitstekende kwaliteit en heeft een comfortabele pasvorm. De 100% UV protection lenzen zullen Uw ogen volledig beschermen tegen de zon.
€12,95
Deze vintage zonnebril met zwart/oranje montuur is een kleurrijke zonnebril die voor alle gelegenheden kan gedragen worden. De 100% UV beschermende lenzen in spiegelglas zullen Uw ogen dan ook volledig beschermen tegen schadelijke UV stralen.
€14,95
Deze vintage zonnebril met zwart/groen montuur is een hippe zonnebril die voor alle gelegenheden kan gedragen worden. De 100% UV beschermende lenzen in spiegelglas zullen Uw ogen dan ook volledig beschermen tegen schadelijke UV stralen.
€14,95
Deze unieke zonnebril met tweekleurig kunststof montuur is een trendy zonnebril die voor alle gelegenheden kan gedragen worden. De 100% UV beschermende lenzen in spiegelglas zullen Uw ogen dan ook volledig beschermen tegen schadelijke UV stralen.
€14,95
Deze piloten zonnebril met zwart metal montuur en flashy rode spiegelglazen heeft buiten een mooie uitstraling een comfortabele en perfecte pasvorm. De piloten zonnebril met 100% UV protection lenzen is geschikt voor dames en heren.
€12,95
Met deze trendy Vintage zonnebril van het merk Level One zal U schitteren in de zon. De retro uitstraling van deze zonnebril is hip en leuk en is combineerbaar met de meeste outfits en accessoires.
€14,95
Deze mooie vintage zonnebril is een trendy zonnebril die ieder jaar terug komt en is combineerbaar met de meeste outfits en accessoires. Het bruin montuur met smoke bruine lenzen zal Uw ogen 100% UV bescherming geven tegen de zon.
€14,95
Sale
Deze ronde zonnebril met roodkleurig spiegelglas en zwart montuur is een echte partybril voor diverse doeleinden.
100% UV beschermende lenzen , geschikt voor dames en heren.
€14,95 €12,95
Deze Aviator zonnebril met spiegelglas is een trendy zonnebril met zwart metal montuur en de 100% UV beschermende lenzen zullen Uw ogen volledig beschermen tegen de zon met een stijlvolle uitstraling.
Geschikt voor dames en heren.
€14,95
Piloten zonnebril met zwart metal montuur en spiegelglas die Uw ogen 100% beschermen tegen schadelijke UV stralen. Deze kwalitatieve pilotenzonnebril voor dames en heren heeft een prachtige afwerking aan de brilpootjes met perfecte pasvorm.
€16,95
Sale
Deze prachtige dames zonnebril met groot montuur en trendy uitstraling heeft 100% UV beschermende lenzen. De modieuze zonnebril met bruin/zwart kunststof montuur is een echte trendsetter op gebied van mode.
€14,95 €13,95
Sale
Deze modieuze dames zonnebril met leuk kunststof montuur en prachtige uitstraling heeft 100% UV beschermende lenzen. De trendy zonnebril in groot model met geel/zwart montuur is een echte trendsetter op gebied van mode.
€14,95 €13,95

De Mooie Kwalitatieve zonnebrillen van het merk Level one eyewear zijn leuke zonnebrillen voor Dames en heren.
Deze zonnebrillen van duurzame kwaliteit hebben een trendy uitstraling en geven Uw ogen 100% UV-Prodection. 
Door de mooie verschillende soorten in monturen en vormgeving vindt U zeker een bril naar keuze.
Zo vindt U hier bij Megatip.be  Piloten zonnebrillen ook wel Aviator genoemd , en dit in verschillende modellen en kleuren. Maar ook Wayfarer  en Retro zonnebrillen vindt U hier in onze collectie. Natuurlijk mogen Sportmodellen niet ontbreken , De Sportzonnebrillen van Level One eyewear zijn Kwalitatieve brillen voor hem en haar.

Zoekt U een zonnebril die past bij elke outfit ?  De collectie zonnebrillen van het merk Level one is ruim en verschillend zodat U zeker een zonnebril vindt die bij U past.
Deze zonnebrillen worden steeds geleverd met  gratis beschermhoesje.

Ontdek het assortiment aan zonnebrillen bij Megatip.be !   


                                                                                                                        Level One 
        

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x