Indian

Sorteer op:

Stoere zonnebril van Indian met duurzaam kunststof montuur. Deze Biker zonnebril kan gedragen worden door Heren en Dames en geeft 100% UV bescherming aan de ogen.
€24,95
Sale
De zonnebril Indian Metal smoke heeft bruinkleurige glazen met 100% UV bescherming. Dit model van zonnebril heeft een smallere vormgeving en kan door Dames en Heren gedragen worden.
€24,95 €17,95
Deze stoere biker zonnebril heeft een lichtgewicht zwart/oranje montuur en lenzen in spiegelglas. De mooi afgeronde vormgeving van deze Indian zonnebril heeft een comfortabele en perfecte pasvorm.
Geschikt voor Dames en Heren.
€24,95
Deze Freestyle biker zonnebril heeft een lichtgewicht zwart/oranje montuur en lenzen in spiegelglas. De mooi afgeronde vormgeving van deze Indian zonnebril heeft een comfortabele en perfecte pasvorm.
Geschikt voor Dames en Heren.
€24,95
Sale
Deze zonnebril met bruinkleurige glazen heeft een doorlopend zwart montuur. De halfronde vormgeving van deze zonnebril zorgt voor een perfecte pasvorm voor zowel Dames als Heren.
€24,95 €19,95
Sale
Zonnebril van het merk Indian in metal frame met meebuigend montuur. De leuke zonnebril in langwerpig design heeft bruinkleurige glazen met 100% UV bescherming. Dit model van zonnebril kan zowel door Dames als Heren gedragen worden.
€24,95 €17,95
Deze perfect aansluitende zonnebril met lichtgewicht kunststof montuur is een kwalitatieve zonnebril met 100% UV beschermende lenzen. Het zwarte montuur met prachtige witte afwerking aan de zijkanten heeft een stoere Biker uitstraling.
€24,95
Deze stoere zonnebril in kunststof montuur met perfecte en comfortabele pasvorm heeft een prachtige uitstraling met spiegelglazen. Het lichtgewicht zwart/rood montuur van deze Biker zonnebril kan gedragen worden door dames en heren.
€24,95
Metal beschermcase voor Uw zonnebril.
€6,95
Sale
Zonnebril van het merk Indian in Metal green. Deze zonnebril heeft groenkleurige glazen met 100% UV bescherming. Het montuur heeft een smallere vormgeving en kan door Dames en Heren gedragen worden.
€24,95 €17,95
Sale
Deze trendy bril van Indian heeft een zilverkleurig montuur en de transparante glazen geven een blauwe schijn waardoor deze bril een ideaal accessoir is voor dagelijks gebruik.
€24,95 €17,95
Sale
Deze trendy bril van Indian heeft een smal zwart montuur en de transparante glazen geven een bruine schijn waardoor deze bril een ideaal accessoir is voor dagelijks gebruik.
€24,95 €17,95

De kwalitatieve zonnebrillen van het merk Indian hebben een sportieve uitstraling. De meeste brillen uit de collectie van Megatip.be  beschikken over gepolariseerd glas waardoor u geniet van extra bescherming voor uw ogen. 
Of U nu  een zonnebril kiest in een smal model of een sportief montuur , Deze zonnebrillen hebben steeds dezelfde duurzaamheid waarop U kunt rekenen.
Deze mooie zonnebrillen worden tevens geleverd met bijhorende beschermcase en handig microfiber poetsdoekje.

Ontdek snel het aanbod aan zonnebrillen bij Megatip.beIndian 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x