Indian

Sorteer op:

Stoere zonnebril van Indian met duurzaam kunststof montuur. Deze Biker zonnebril kan gedragen worden door Heren en Dames en geeft 100% UV bescherming aan de ogen.
€24,95
Deze stoere zonnebril in kunststof montuur met perfecte en comfortabele pasvorm heeft een prachtige uitstraling met spiegelglazen. Het lichtgewicht zwart/rood montuur van deze Biker zonnebril kan gedragen worden door dames en heren.
€24,95
Deze stoere biker zonnebril heeft een lichtgewicht zwart/oranje montuur en lenzen in spiegelglas. De mooi afgeronde vormgeving van deze Indian zonnebril heeft een comfortabele en perfecte pasvorm.
Geschikt voor Dames en Heren.
€24,95
Sale
Zonnebril van het merk Indian in metal frame met meebuigend montuur. De leuke zonnebril in langwerpig design heeft bruinkleurige glazen met 100% UV bescherming. Dit model van zonnebril kan zowel door Dames als Heren gedragen worden.
€24,95 €17,95
Deze perfect aansluitende zonnebril met lichtgewicht kunststof montuur is een kwalitatieve zonnebril met 100% UV beschermende lenzen. Het zwarte montuur met prachtige witte afwerking aan de zijkanten heeft een stoere Biker uitstraling.
€24,95
Deze prachtige en stoere zonnebril met zwarte lenzen heeft een zwart glimmend kunststof montuur met een unieke rode afwerking aan de zijkanten. Kwalitatieve Biker zonnebril voor dames en heren met 100% UV beschermende lenzen.
€24,95
Deze Freestyle biker zonnebril heeft een lichtgewicht zwart/oranje montuur en lenzen in spiegelglas. De mooi afgeronde vormgeving van deze Indian zonnebril heeft een comfortabele en perfecte pasvorm.
Geschikt voor Dames en Heren.
€24,95
Metal beschermcase voor Uw zonnebril.
€6,95
Sale
Deze zonnebril met bruinkleurige glazen heeft een doorlopend zwart montuur. De halfronde vormgeving van deze zonnebril zorgt voor een perfecte pasvorm voor zowel Dames als Heren.
€24,95 €19,95
Sale
Zonnebril van het merk Indian in Metal green. Deze zonnebril heeft groenkleurige glazen met 100% UV bescherming. Het montuur heeft een smallere vormgeving en kan door Dames en Heren gedragen worden.
€24,95 €17,95
Sale
Deze trendy bril van Indian heeft een zilverkleurig montuur en de transparante glazen geven een blauwe schijn waardoor deze bril een ideaal accessoir is voor dagelijks gebruik.
€24,95 €17,95
Sale
Deze trendy bril van Indian heeft een smal zwart montuur en de transparante glazen geven een bruine schijn waardoor deze bril een ideaal accessoir is voor dagelijks gebruik.
€24,95 €17,95
Sale
De zonnebril Indian Metal smoke heeft bruinkleurige glazen met 100% UV bescherming. Dit model van zonnebril heeft een smallere vormgeving en kan door Dames en Heren gedragen worden.
€24,95 €17,95

De kwalitatieve zonnebrillen van het merk Indian hebben een sportieve uitstraling. De meeste brillen uit de collectie van Megatip.be  beschikken over gepolariseerd glas waardoor u geniet van extra bescherming voor uw ogen. 
Of U nu  een zonnebril kiest in een smal model of een sportief montuur , Deze zonnebrillen hebben steeds dezelfde duurzaamheid waarop U kunt rekenen.
Deze mooie zonnebrillen worden tevens geleverd met bijhorende beschermcase en handig microfiber poetsdoekje.

Ontdek snel het aanbod aan zonnebrillen bij Megatip.beIndian 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x