Feem

Sorteer op:

Feem Active Cleaner heeft een geconcentreerde drievoudige werking , reinigen , ontvetten en ontvlekken. Deze allesreiniger is uitermate geschikt voor het reinigen en ontvetten van bv. dampkappen,ovens,keukens,badkamers,tuinmeubelen,autovelgen, enz.
€37,00
Feem Active Cleaner is uiterst krachtig , doeltreffend en veilig, Feem Active Cleaner is geschikt op alle hout-en metaalsoorten , PVC , kleurvaste stoffen en textiel en is bruikbaar op alle afwasbare en waterbestendige materialen.
€6,50
Feem Active Cleaner de ideale oplossing voor U! Met Feem Active Cleaner kan U alle vuile en vette oppervlakken efficiënt reinigen , ontvetten en ontvlekken.  Deze allesreiniger heeft een geconcentreerde drievoudige werking
€11,00

Feem Active Cleaner

Feem Active Cleaner is een krachtige reiniger met een driedubbele werking.

Feem Active Cleaner heeft een geconcentreerde drievoudige werking  , reinigen , ontvetten en ontvlekken.  Deze allesreiniger is uitermate geschikt voor het reinigen en ontvetten van bv. dampkappen,ovens, friteuses, keukens,badkamers,tuinmeubelen,autovelgen, motorblokken enz. Verwijderd ook zonder moeite nicotine

Feem Active Cleaner kan efficiënt gebruikt worden voor het reinigen van alle hardnekkige vervuiling , Benevel het te reinigen oppervlak en laat het inwerken, afspoelen met water en klaar.

                                                                                                    

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x