Bissell

Sorteer op:

Sale
De BISSEL Crosswave is de 3-in-1 oppervlaktereiniger om alle vloeren te stofzuigen, dweilen en streeploos te drogen. Ideaal voor het regelmatig reinigen van meerdere soorten harde vloeren en vloerkleden, maar ook voor kleine en grote hoeveelheden vuil
€299,95 €259,95
De uiterst wendbare rolveger van het merk Bissell is bruikbaar op alle ondergronden en is de ideale oplossing voor vloerreiniging zonder gebruik te maken van Uw zware stofzuiger.
€39,95
Deze lichtgewicht en compacte rolveger met 2 primaire borstels en 4 hoekborstels is speciaal ontworpen om tapijt en harde vloeren optimaal schoon te houden.
Het beste resultaat met de Rolveger Natural Sweep van het merk Bissell
€49,95
Deze dubbelwerkende borstelrol van innovatieve microvezel en nylon, is speciaal ontworpen om het beste te werken op vloerkleden en tapijten.
€12,95
Deze multifunctionele borstelrol met dubbele werking bevat een innovatieve borstel van microvezel en nylon om in één handeling de vloer te moppen en droog vuil op te nemen.
Geschikt voor harde vloeren en karpetten.
€14,95
De Multi-Surface 1789L van Bissell is een unieke formule voor het reinigen van verschillende soorten oppervlakken. Ideaal voor het schoonmaken van alle gesloten vloeren en karpetten.
Inhoud 1 Liter
€16,95
Deze dubbelwerkende borstelrol van innovatieve microvezel en nylon, is speciaal ontworpen om het beste te werken op houten vloeren.
De borstelrol beschikt over microvezelborstelharen die de vloeren afvegen, terwijl vuil zacht van harde vloeren wordt ver
€14,95

Het Kwaliteitsmerk Bissell staat voor degelijkheid en duurzaamheid.
De rolveger van het merk Bissell is het ideale alternatief voor Uw zware stofzuiger om Uw vloer op een snelle en doeltreffende manier schoon te maken.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x