Warmwaterkruik

Sorteer op:

Mooie en kwaliteitsvolle warmwaterkruik met gebreide hoes in Noorwegen /Hert design. Deze kruik zal U heerlijke warmte geven tijdens koude winteravonden Ook geschikt voor rugklachten, menstruatiepijn, schouderpijn, enz.
€19,95
Deze kwalitatieve warmwaterkruik met leuke gebreide overtrek in sterdesign zal U lekker verwarmen tijdens de koude wintermaanden
Fashy kruik , Inhoud 2 liter
€19,95
Leuke warmwaterkruik met een zachte overtrek en geborduurd design. De warmwaterkruik van het merk Fashy met een uiterst zachte overtrek zal U heerlijk verwarmen tijdens het slapengaan en kan spierpijn verzachten.
€18,95
Kwalitatieve warmwaterkruik met leuke gebreide overtrek.
Verwarm U tijdens de koude wintermaanden met deze prachtige kruik van Fashy.
Inhoud 2 liter
€19,95
Deze kwalitatieve warmwaterkruik van het merk Fashy heeft een mooie fotoprint met hertmotief. De kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften en zal U een aangename warmte geven tijdens de koude winterdagen.
€15,95
Deze warmwaterkruik met lekker zachte hoes en paarden design is een must have voor iedere paardenliefhebber. De kruik met een capaciteit van 2 liter zal U heerlijk verwarmen en kan spierpijn verzachten.
Warmwaterkruik Fashy , 2 Liter
€17,95
Deze warmwaterkruik met mooie en zachte hoes in paarden design is een must have voor iedere paardenliefhebber. De kruik met een capaciteit van 2 liter zal U heerlijk verwarmen en kan spierpijn verzachten.
Warmwaterkruik Fashy , 2 Liter
€17,95
Kwaliteitsvolle warmwaterkruik met een mooie en lekker zachte overtrek met Flamingo's geborduurd. Een warmwaterkruik zal U lekker warm houden en kan spierpijn verzachten. Ook erg leuk als cadeau te geven en uiteraard te krijgen.
€14,95
Deze aangename warmwaterkruik met zachte velours overtrek en daarop paardenbloemen geborduurd zal U lekker verwarmen tijdens de koude wintermaanden. Een warmwaterkruik is een ideaal cadeau om te geven en uiteraard ook om te krijgen.
€14,95
Deze heerlijk zachte kruik met hoes uit imitatiebont heeft een handige opening om de warmwaterkruik gemakkelijk te verwijderen en te vullen. Een warmwaterkruik geeft U heerlijke warmte tijdens koude avonden en kan spierpijn verzachten.
€16,95
De heerlijk zachte warmwaterkruik met een overtrek van imitatiebont en Zebra look zal U heerlijke warmte geven tijdens koude avonden. Deze kruik van het merk Fashy heeft een capaciteit van 2 liter en is getest onder de strengste veiligheidsvoorschriften.
€16,95
Deze lekker zachte warmwaterkruik met witte hoes en stippen in imitatiebont zal heerlijke warmte geven tijdens koude avonden. De kwalitatieve kruik heeft een capaciteit van 2 liter en is vervaardigd met de strengste veiligheidsvoorschriften.
€17,95
Deze leuke en kwalitatieve warmwaterkruik met overtrek uit imitatiebont met Koe design is ideaal om U lekker warm te houden tijdens koude winterdagen.
Warmwaterkruik Fashy , 2 Liter
€16,95
Deze exclusieve warmwaterkruik met een overtrek uit scheerwol zal U behaaglijke warmte verlenen tijdens de koude wintermaanden.
Ultiem comfort met deze leuke en aangename warmwaterkruik uit zuiver scheerwol
Inhoud 2 Liter
€29,95
Deze klassieke warmwaterkruik in de kleur blauw met een capaciteit van 1,8 liter heeft isolerende lamellen van ca. 3 mm. De gepatenteerde kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.
€8,95
Deze klassieke warmwaterkruik in de kleur wit met een capaciteit van 1,8 liter heeft isolerende lamellen van ca. 3 mm. De gepatenteerde kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.
€8,95
De klassieke warmwaterkruik in de kleur roos met een capaciteit van 1,8 liter heeft isolerende lamellen van ca. 3 mm. De gepatenteerde kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.
€8,95
De klassieke warmwaterkruik in de kleur violet met een capaciteit van 1,8 liter heeft isolerende lamellen van ca. 3 mm. De gepatenteerde kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.
€8,95
Deze warmwaterkruik met een inhoud van 2 liter heeft een hoes met mooie foto print van een wolf. De kruik van het merk Fashy staat garant voor kwaliteit en is gemaakt en getest onder de strengste veiligheidsvoorschriften.
€15,95
Sale
Deze klassieke warmwaterkruik van het merk Fashy heeft een gebreide hoes met mooie pompon's. De kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften en zal U een aangename warmte geven tijdens de koude winterdagen.
€19,95 €17,95
De warmwaterkruik met mooie fleece hoes en applicatie van een eekhoorn is een echte eyecatcher en zal U gedurende lange tijd verwarmen tijdens de koude wintermaanden.
De kruik zal U heerlijk verwarmen bij het slapengaan en kan spierpijn verzachten
€16,95
Mooie en duurzame warmwaterkruik met een hoes uit kwaliteit nepbont en feather look.
Deze unieke en lekker warme kruik zal gedurende lange tijd heerlijke warmte geven tijdens de koude wintermaanden.
€19,95
Deze leuke warmwaterkruik in hartvorm is een ideaal geschenk voor iemand die U lief is. De mooie en aangename kruik met zachte hoes in hartjesdesign zal niet alleen het lichaam verwarmen maar ook het hart.
Warmwaterkruik , 0,7 Liter
€11,95
Leuke en hartverwarmende warmwaterkruik in rozen design met zachte overtrek, Ideaal om geschenk te geven of te krijgen. Heerlijke warmte op koude winterdagen met deze kwalitatieve kruik van 0,7 liter.
€13,95

Het aanschaffen van een warmwaterkruik kunt u doen om verschillende redenen. Het is belangrijk om een kruik te kiezen van goede kwaliteit, het gaat toch om uw veiligheid. Kruiken worden gevuld met erg warm of heet water dus de kwaliteit moet absoluut goed zijn. In ons assortiment vindt u diverse kruiken met leuke overtrekken die u kunt gebruiken om op te warmen en om op pijnlijke plekken te houden. Wilt u meer weten over de kruiken die wij aanbieden en waarvoor u deze kunt gebruiken, lees dan verder en ontdek alles wat u moet weten.

Kruiken met overtrek

Een kruik vul je met heet water en het punt hiervan is meer comfort te bieden bij pijn of om jezelf op te warmen. Hiervoor kun je verschillende soorten kruiken gebruiken. Wilt u een kruik die heerlijk warm is en een zachte buitenkant heeft dan kunt u kiezen voor een warmwaterkruik met overtrek. Deze kruiken zijn gemaakt van kunststof, dit is niet erg prettig om tegen u aan te houden. Met een overtrek wordt de warmwaterkruik zachter waardoor het gebruik aangenamer wordt. Ook zorgt de overtrek ervoor dat de kruik minder heet aanvoelt en u hem dus sneller kunt gebruiken, zonder overtrek zou u de warmwaterkruik eerst iets af moeten laten koelen. In ons assortiment bieden wij veel kruiken aan met overtrekken in allerlei leuke varianten.

Altijd warme voeten

Iets waar veel mensen last van hebben zijn koude voeten. Dit is erg vervelend, vooral als u in bed ligt. Een warmwaterkruik kan u uitstekend helpen om uw voeten op te warmen. Als u naar bed gaat en u op dat moment merkt dat u joude voeten heeft kunt u een kruik klaarmaken en deze bij uw voeten in bed leggen, op deze manier heeft u veel sneller uw voeten weer lekker warm. Ook op de bank kunt u een kruik prima gebruiken om uw voeten op te warmen, neem er een lekker dekentje bij en u kunt heerlijk warm en comfortabel ontspannen op de bank.

Warmwaterkruik bij pijnklachten

Bij bepaalde lichamelijke klachten biedt warmte verlichting, dit kan bijvoorbeeld bij buikpijn, rugpijn of spierpijn het geval zijn. Een warmwaterkruik kan de pijn bij bepaalde klachten verlichten waardoor u zich weer comfortabeler zult voelen. Het is niet zo dat de pijn volledig zal verdwijnen en de klachten weg zullen blijven maar de intensiteit van de pijn kan zeker afnemen door gebruik te maken van een warmwaterkruik.

Kruiken voor kinderen en baby’s

Kinderen en baby’s kunnen veel baat hebben bij het gebruiken van een warmwaterkruik. Baby’s hebben vaak moeite om hun lichaamstemperatuur op peil te houden. Een warmwaterkruik kan dan nodig zijn om hierbij te helpen. Deze kunt u dan in bed leggen om het bedje voor te verwarmen en bepaalde kruiken kunt u ook bij de baby in bed laten liggen. Voor oudere kinderen is het op peil houden van hun lichaamstemperatuur. Toch kan een kruik erg fijn zijn voor oudere kinderen. Als u in ons assortiment kijkt ziet u bijvoorbeeld de knuffelkruiken, deze bieden warmte en kunnen meegenomen worden in bed net als een echte knuffel. Ook als kinderen ziek zijn kan het gebruiken van een kruik erg fijn zijn en een bepaalde geborgenheid en warmte bieden.

De warmwaterkruik vullen

Een warmwaterkruik vullen moet voor veilig gebruik op de juiste manier gebeuren. Dit voorkomt lekken en zorgt ervoor dat de kruik niet kapot gaat al zal dit niet snel gebeuren. Waar moet u op letten bij het vullen van de kruik:

  • Vul de kruik niet met kokend water, warm of heet water is goed.
  • De kruik moet niet helemaal gevuld worden, zo blijft er ruimte over voor de condens die ontstaat.
  • Zorg dat de dop goed vastgedraaid zit en controleer op lekkage

Wanneer u hierop let bij het vullen van een warmwaterkruik is het gebruik hiervan veilig. Zorg er overigens bij gebruik wel voor dat de kruik niet te heet is, dit is zeker bij baby’s van groot belang aangezien zij dit niet aan kunnen geven en brandwonden op kunnen lopen.

Een voordelige warmwaterkruik kopen

Een warmwaterkruik is iets waar u erg lang gebruik van kunt maken. U kunt uw voeten ermee opwarmen of hem op pijnlijke plekken houden. Het is altijd handig een exemplaar in huis te hebben liggen en dit hoeft niet veel te kosten. In ons assortiment vindt u allerlei kruiken, gemaakt van verschillende materialen. U vindt bij ons niet alleen simpele kruiken, overtrekken beschermen u tegen hitte en laten de kruik er geweldig uitzien. Bekijk welke kruik het beste bij u past en bestel deze voor een zeer scherpe prijs bij Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x