Warmwaterkruik kopen

Sorteer op:

Deze Warmwaterkruik met een grijs gebreide overtrek is een kwalitatieve kruik die U heerlijk zal verwarmen tijdens koude avonden. de warmwaterkruik is geschikt voor diverse doeleinden voor maagpijn , rugklachten , beter slapen , aangenaam relaxen ,..
€19,95
Leuke warmwaterkruik met een zachte overtrek en geborduurd design. De warmwaterkruik van het merk Fashy met een uiterst zachte overtrek zal U heerlijk verwarmen tijdens het slapengaan en kan spierpijn verzachten.
€18,95
Deze exclusieve warmwaterkruik met een overtrek uit scheerwol zal U behaaglijke warmte verlenen tijdens de koude wintermaanden.
Ultiem comfort met deze leuke en aangename warmwaterkruik uit zuiver scheerwol
Inhoud 2 Liter
€29,95
Kwalitatieve warmwaterkruik met leuke gebreide overtrek.
Verwarm U tijdens de koude wintermaanden met deze prachtige kruik van Fashy.
Inhoud 2 liter
€19,95
Deze mooie en kwalitatieve warmwaterkruik met een overtrek uit 100% zuiver lamswol zal aangename warmte geven gedurende zeer lange tijd en is een onmisbaar accessoir voor de komende wintermaanden.
€69,95
Deze kwalitatieve warmwaterkruik van het merk Fashy heeft een mooie fotoprint met hertmotief. De kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften en zal U een aangename warmte geven tijdens de koude winterdagen.
€15,95
Deze klassieke warmwaterkruik in de kleur rood met een capaciteit van 1,8 liter heeft isolerende lamellen van ca. 3 mm. De gepatenteerde kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.
€8,95
Deze klassieke warmwaterkruik in de kleur blauw met een capaciteit van 1,8 liter heeft isolerende lamellen van ca. 3 mm. De gepatenteerde kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.
€8,95
Deze klassieke warmwaterkruik in de kleur wit met een capaciteit van 1,8 liter heeft isolerende lamellen van ca. 3 mm. De gepatenteerde kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.
€8,95
De klassieke warmwaterkruik in de kleur roos met een capaciteit van 1,8 liter heeft isolerende lamellen van ca. 3 mm. De gepatenteerde kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.
€8,95
De klassieke warmwaterkruik in de kleur zwart met een capaciteit van 1,8 liter heeft isolerende lamellen van ca. 3 mm. De gepatenteerde kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.
€8,95
De klassieke warmwaterkruik in de kleur violet met een capaciteit van 1,8 liter heeft isolerende lamellen van ca. 3 mm. De gepatenteerde kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.
€8,95
Deze warmwaterkruik met een inhoud van 2 liter heeft een hoes met mooie foto print van een wolf. De kruik van het merk Fashy staat garant voor kwaliteit en is gemaakt en getest onder de strengste veiligheidsvoorschriften.
€16,95
Deze klassieke warmwaterkruik van het merk Fashy heeft een gebreide hoes met mooie pompon's. De kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften en zal U een aangename warmte geven tijdens de koude winterdagen.
€20,95
De warmwaterkruik met mooie fleece hoes en applicatie van een eekhoorn is een echte eyecatcher en zal U gedurende lange tijd verwarmen tijdens de koude wintermaanden.
De kruik zal U heerlijk verwarmen bij het slapengaan en kan spierpijn verzachten
€16,95
Mooie en duurzame warmwaterkruik met een hoes uit kwaliteit nepbont en feather look.
Deze unieke en lekker warme kruik zal gedurende lange tijd heerlijke warmte geven tijdens de koude wintermaanden.
€19,95
Zoekt U een trendy warmwaterkruik ? Deze hoogwaardige warmwaterkruik met mooie gebreide overtrek in stermotief heeft een capaciteit van 1,8 liter en is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.
€14,95
Hoogwaardige warmwaterkruik met mooie gebreide overtrek in stermotief. Deze warmwaterkruik met een capaciteit van 1,8 liter is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.
€14,95
Sale
Mooie en kwalitatieve kruik met trendy gebreide overtrek in de kleur Bordeaux. Deze warmwaterkruik met een capaciteit van 1,8 liter is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.
€14,95 €13,95
Sale
Heerlijk warme kruik met trendy gebreide overtrek in lavendel kleur. Deze warmwaterkruik met een capaciteit van 1,8 liter is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.
€14,95 €13,95
Zeer zachte warmwaterkruik met rode fleece overtrek met een inhoud van 2 liter. De kruik van het merk Fashy staat garant voor kwaliteit en is ideaal om U lekker te verwarmen tijdens koude dagen.
€12,95
Warmwaterkruik met zachte fleece overtrek in blauwe kleur. De kruik van het merk Fashy is gemaakt en getest onder zeer strenge veiligheidsvoorschriften en zal U lekker warm houden tijdens de koude wintermaanden.
€12,95
Lekker zachte warmwaterkruik met antraciet grijze fleece overtrek. De kruik met een inhoud van 2 liter van het merk Fashy staat garant voor kwaliteit en is ideaal om U lekker te verwarmen tijdens koude dagen.
€12,95
De leuke warmteknuffel teddybeer met een warmwaterkruik van 0,8 liter is zacht en schattig en zal heerlijke warmte geven tijdens de koude wintermaanden.
€24,95

Warmwaterkruik kopen voor lekker warme voeten

Er is niets zo vervelend als tijdens het najaar of de wintermaanden last hebben van koude voeten. Wanneer uw voeten koud hebben, dan geldt dat namelijk vaak voor uw volledige lichaam. Hoewel het tegenwoordig op tal van verschillende manieren mogelijk is om uw voeten op te warmen blijft de warmwaterkruik toch één van de vaakst gebruikte hulpmiddelen. Deze speciale kruiken mogen er dan misschien een beetje vreemd en vooral ouderwets uitzien, een warmwaterkruik kopen zorgt er wel voor dat uw voeten in geen tijd terug heerlijk warm aanvoelen. Bovendien is ze speciaal ontwikkeld om niet snel af te koelen waardoor uw voeten gedurende een groot deel van de nacht heerlijk warm zullen aanvoelen.


Groot aanbod aan waterkruiken

Een warmwaterkruik kopen doet u uiteraard niet zonder eerst een goed beeld te hebben van de verschillende mogelijkheden waarover u vandaag de dag beschikt. Een warmwaterkruik kan immers tegenwoordig aangekocht worden in tal van uiteenlopende kleuren. U kunt met name kiezen voor een kruik in het rood, wit, zwart, violet, met een leuk design en ga zo maar door. Voor welke van deze verschillende kruiken u uiteindelijk ook kiest, ze hebben allemaal één ding met elkaar gemeen, namelijk ze houden uw voeten zonder probleem en in alle omstandigheden lekker warm!


Niet alleen voor voeten

Een warmwaterkruik kopen doet u in eerste instantie uiteraard om er voor te zorgen dat uw voeten in bed lekker warm hebben. Toch kan ze ook dienst doen voor andere plaatsen op het lichaam. Een warmwaterkruik kunt u bijvoorbeeld ook gebruiken om pijnlijke plaatsen te verlichten. Daarnaast kunnen uiteraard ook andere onderdelen van uw lichaam worden opgewarmd. Wat bijvoorbeeld te denken van de handen, maar ook de nek? Hoe mag in ieder geval duidelijk zijn, een warmwaterkruik kopen is een absolute must voor mensen die vaak koud hebben in hun bed!


Warmwaterkruik kopen tegen de beste prijs

Bent u overtuigd door bovenstaande en wilt u een warmwaterkruik kopen? In dat geval bent u hier bij Megatip.be aan het juiste adres! Bij ons kunt u immers een warmwaterkruik kopen die geheel aan uw wensen zal weten te voldoen en dat ook nog eens tegen de best mogelijke prijs. Twijfel dan ook geen moment langer en ontdek ons aanbod aan warmwaterkruiken nu hier bij Megatip.be!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x