Warmwaterkruik

Sorteer op:

Mooie en kwaliteitsvolle warmwaterkruik met gebreide hoes in Noorwegen /Hert design. Deze kruik zal U heerlijke warmte geven tijdens koude winteravonden Ook geschikt voor rugklachten, menstruatiepijn, schouderpijn, enz.
€19,95
Deze kwalitatieve warmwaterkruik met leuke gebreide overtrek in sterdesign zal U lekker verwarmen tijdens de koude wintermaanden
Fashy kruik , Inhoud 2 liter
€19,95
Leuke warmwaterkruik met een zachte overtrek en geborduurd design. De warmwaterkruik van het merk Fashy met een uiterst zachte overtrek zal U heerlijk verwarmen tijdens het slapengaan en kan spierpijn verzachten.
€18,95
Kwalitatieve warmwaterkruik met leuke gebreide overtrek.
Verwarm U tijdens de koude wintermaanden met deze prachtige kruik van Fashy.
Inhoud 2 liter
€19,95
Deze kwalitatieve warmwaterkruik van het merk Fashy heeft een mooie fotoprint met hertmotief. De kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften en zal U een aangename warmte geven tijdens de koude winterdagen.
€15,95
Deze warmwaterkruik met lekker zachte hoes en paarden design is een must have voor iedere paardenliefhebber. De kruik met een capaciteit van 2 liter zal U heerlijk verwarmen en kan spierpijn verzachten.
Warmwaterkruik Fashy , 2 Liter
€17,95
Deze warmwaterkruik met mooie en zachte hoes in paarden design is een must have voor iedere paardenliefhebber. De kruik met een capaciteit van 2 liter zal U heerlijk verwarmen en kan spierpijn verzachten.
Warmwaterkruik Fashy , 2 Liter
€17,95
Kwaliteitsvolle warmwaterkruik met een mooie en lekker zachte overtrek met Flamingo's geborduurd. Een warmwaterkruik zal U lekker warm houden en kan spierpijn verzachten. Ook erg leuk als cadeau te geven en uiteraard te krijgen.
€14,95
Deze aangename warmwaterkruik met zachte velours overtrek en daarop paardenbloemen geborduurd zal U lekker verwarmen tijdens de koude wintermaanden. Een warmwaterkruik is een ideaal cadeau om te geven en uiteraard ook om te krijgen.
€14,95
Deze heerlijk zachte kruik met hoes uit imitatiebont heeft een handige opening om de warmwaterkruik gemakkelijk te verwijderen en te vullen. Een warmwaterkruik geeft U heerlijke warmte tijdens koude avonden en kan spierpijn verzachten.
€16,95
De heerlijk zachte warmwaterkruik met een overtrek van imitatiebont en Zebra look zal U heerlijke warmte geven tijdens koude avonden. Deze kruik van het merk Fashy heeft een capaciteit van 2 liter en is getest onder de strengste veiligheidsvoorschriften.
€16,95
Deze lekker zachte warmwaterkruik met witte hoes en stippen in imitatiebont zal heerlijke warmte geven tijdens koude avonden. De kwalitatieve kruik heeft een capaciteit van 2 liter en is vervaardigd met de strengste veiligheidsvoorschriften.
€17,95
Deze leuke en kwalitatieve warmwaterkruik met overtrek uit imitatiebont met Koe design is ideaal om U lekker warm te houden tijdens koude winterdagen.
Warmwaterkruik Fashy , 2 Liter
€16,95
Deze exclusieve warmwaterkruik met een overtrek uit scheerwol zal U behaaglijke warmte verlenen tijdens de koude wintermaanden.
Ultiem comfort met deze leuke en aangename warmwaterkruik uit zuiver scheerwol
Inhoud 2 Liter
€29,95
Deze klassieke warmwaterkruik in de kleur blauw met een capaciteit van 1,8 liter heeft isolerende lamellen van ca. 3 mm. De gepatenteerde kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.
€8,95
Deze klassieke warmwaterkruik in de kleur wit met een capaciteit van 1,8 liter heeft isolerende lamellen van ca. 3 mm. De gepatenteerde kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.
€8,95
De klassieke warmwaterkruik in de kleur roos met een capaciteit van 1,8 liter heeft isolerende lamellen van ca. 3 mm. De gepatenteerde kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.
€8,95
De klassieke warmwaterkruik in de kleur violet met een capaciteit van 1,8 liter heeft isolerende lamellen van ca. 3 mm. De gepatenteerde kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften.
€8,95
Deze warmwaterkruik met een inhoud van 2 liter heeft een hoes met mooie foto print van een wolf. De kruik van het merk Fashy staat garant voor kwaliteit en is gemaakt en getest onder de strengste veiligheidsvoorschriften.
€15,95
Sale
Deze klassieke warmwaterkruik van het merk Fashy heeft een gebreide hoes met mooie pompon's. De kruik is gemaakt en getest onder de hoogste veiligheidsvoorschriften en zal U een aangename warmte geven tijdens de koude winterdagen.
€19,95 €17,95
De warmwaterkruik met mooie fleece hoes en applicatie van een eekhoorn is een echte eyecatcher en zal U gedurende lange tijd verwarmen tijdens de koude wintermaanden.
De kruik zal U heerlijk verwarmen bij het slapengaan en kan spierpijn verzachten
€16,95
Mooie en duurzame warmwaterkruik met een hoes uit kwaliteit nepbont en feather look.
Deze unieke en lekker warme kruik zal gedurende lange tijd heerlijke warmte geven tijdens de koude wintermaanden.
€19,95
Deze leuke warmwaterkruik in hartvorm is een ideaal geschenk voor iemand die U lief is. De mooie en aangename kruik met zachte hoes in hartjesdesign zal niet alleen het lichaam verwarmen maar ook het hart.
Warmwaterkruik , 0,7 Liter
€11,95
Leuke en hartverwarmende warmwaterkruik in rozen design met zachte overtrek, Ideaal om geschenk te geven of te krijgen. Heerlijke warmte op koude winterdagen met deze kwalitatieve kruik van 0,7 liter.
€13,95

Er zijn verschillende redenen waarom uw een warmwaterkruik zou willen aanschaffen. Maar wanneer u dit doet is het belangrijk dat u voor een kruik kiest van hoge kwaliteit, omdat het hete water in de kruik gevaarlijk kan zijn voor uw baby’s of kinderen. De kruiken zijn te gebruiken om het lichaam op te warmen, maar daarnaast kunnen de kruiken ook gebruikt worden om pijn te verlichten. In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod van verschillende kruiken.

Een warmwaterkruik gebruiken bij pijn

Warmwaterkruiken worden vaak gebruikt om pijn te verlichten. De kruik kan gebruikt worden bij lichamelijke klachten zoals, spierpijn, buikpijn en/of rugpijn. Door een warmwaterkruik te gebruiken kunt u zich weer comfortabeler voelen, doordat de intensiteit van de pijn door de warmte zal afnemen.

Last van koude voeten?

Ook wanneer u last heeft van koude voeten kunt u een warmwaterkruik gebruiken om op te warmen. Koude voeten kunnen erg vervelend zijn tijdens het slapengaan en kunnen u zelfs uit uw slaap houden. Voorkom dit door de kruik in bed dicht bij uw voeten te leggen. Hiernaast is het natuurlijk ook mogelijk om de kruik op de bank te gebruiken. Zo kunt u heerlijk en comfortabel relaxen met warme voeten.

Baby’s en kinderen

Kleine kinderen en baby’s kunnen veel voordeel hebben bij het gebruiken van een warmwaterkruik. Vooral baby’s en jonge kinderen kunnen namelijk nog weleens moeite hebben met het op peil houden van hun lichaamstemperatuur. Wanneer u een kruik vult met warm water zal u merken dat de lichaamstemperatuur van uw baby een stuk stabieler blijft. Hiernaast vinden sommige kinderen en baby’s het ook gewoon fijn om wat warms naast zich te hebben. In ons assortiment vindt u verschillende kruiken met allerlei leuke prints of bijvoorbeeld knuffelkruiken.

Het vullen van de kruik

Het is belangrijk dat u de warmwaterkruik op de juiste manier vult en gebruikt om gevaar te voorkomen. Let op het volgende tijdens het vullen van de kruik:

  • Vul de kruik enkel en alleen met warm of heet water, gebruik dus geen kokend water
  • Laat altijd wat ruimte over in de kruik, zodat het water kan condenseren
  • Inspecteer altijd of de dop goed is vastgedraaid en controleer op lekkages

Wanneer u deze stappen goed volgt zal het gebruiken van een warmwaterkruik geen gevaar opleveren voor uw kinderen. Het is belangrijk om de kruik altijd eerst tegen uzelf aan te leggen, zodat u kan inschatten of de kruik niet te heet is en geen brandplekken veroorzaakt.

Kruiken met leuke overtrekken

Doordat vooral kinderen en baby’s gebruik maken van warmwaterkruiken bieden wij kruiken aan met verschillende leuke overtrekken. Doordat de kruiken gemaakt worden van kunststof voelt dit niet heel lekker tegen de huid aan. Om dit te voorkomen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een overtrek met een zachte buitenkant, waardoor de kruik net als een knuffel zal aanvoelen. Hiernaast zorgen de overtrekken ervoor dat de kruik een stuk minder heet aanvoelt en zo vermindert u dus het risico op brandplekken. Bekijk het complete assortiment hierboven.

Contact opnemen met Megatip.be

Wilt u meer informatie over onze warmwaterkruiken dan is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kunt u het beste doen door te mailen naar [email protected] Heeft u liever direct antwoord? Bel dan naar +32 475 – 873 442. Wij staan iedere dag klaar om uw antwoorden over een warmwaterkruik en over onze andere producten te beantwoorden.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x