Warmtekussen & Warmteknuffel

Sorteer op:

Het kersenpitkussen van Fashy kan gebruikt worden bij nek - of rugklachten , bij spier- of buikpijn of gewoon bij het slapen gaan om U heerlijk te verwarmen. Dit blauwe kersenpitkussen heeft de afmeting van 19 x 20 cm. en is gemaakt uit 100% katoen
€6,95
Dit kersenpitkussen van Fashy is ideaal bij de behandeling van nek - of rugklachten , bij spier- of buikpijn of gewoon bij het slapen gaan om U heerlijk te verwarmen. Het groene kersenpitkussen heeft de afmetingen van 19 x 20 cm.
€6,95
Het warmtekussen met kersenpitten geeft door de warmte verlichting bij buik - , spier - , en nek pijnen. Uiteraard geeft dit kersenpit kussen heerlijke warmte tijdens het slapengaan en zal U lekker ontspannen.
€6,95
Het warmtekussen met kersenpitten geeft door de warmte verlichting bij buik - , spier - , en nek pijnen. Uiteraard geeft dit kersenpit kussen heerlijke warmte tijdens het slapengaan en zal U lekker ontspannen.
€6,95
Het Fashy Moorgel warmtekussen kan zeer eenvoudig opgewarmd worden in de magnetron en zal een zeer aangename warmte verspreiden. U kan deze headpack ook gebruiken als koud kompres voor verlichting van spierpijnen en zwellingen.
€9,95
Het originele kersenpitkussen Classic van het merk Kersepitje is ideaal om U te verwarmen en kan ook gebruikt worden bij rugpijn , spierpijn , menstruatiepijn , buikkrampen , etc.
€14,49
Het Cervico kersenpitkussen van het merk Kersepitje is een langwerpig warmtekussen dat zeer doeltreffend is voor Uw nek en schouders. Dit kersenpitkussen met drie verschillende kamers zal niet verschuiven en zorgt voor een goede warmteverdeling.
€14,49
Het kersenpitkussen Jumbo is zoals de naam het zelf zegt een groot warmtekussen met de afmetingen van 26 x 55 cm. Dit kersenpitkussen van het merk Kersepitje is uitermate geschikt voor rugklachten en behandeling van schouders.
€22,49
Het Kersenpitkussen Lumbo van Kersepitje kan op zeer eenvoudige wijze bevestigd worden aan Uw lichaam waardoor U veel bewegingsvrijheid heeft. Geschikt voor rugklachten , geeft aangename warmte en wordt nooit kouder dan Uw lichaamstemperatuur.
€21,49
Heb je last van rugpijn ? Dan is dit Kersenpitkussen de ideale oplossing voor U. Het grote oppervlak en de bevestigingsband met velcro sluiting zorgt voor optimale bewegingsvrijheid.
Eenvoudig op te warmen in de microgolfoven voor aangename warmte
€29,95
Warmtekussen in kruikvorm met synthetische en geurloze vulling die geschikt is voor mensen met allergieën.
Ideaal bij spierpijn of om heerlijk te relaxen.
Wasbare zachte hoes.
€13,95
Het warmtekussen met synthetische en geurloze vulling is geschikt voor mensen met allergieën.
Ideaal bij spierpijn of om heerlijk te relaxen.
Wasbare zachte hoes.
€14,95
Het warmtekussen met synthetische en geurloze vulling is geschikt voor mensen met allergieën.
Ideaal bij spierpijn of om heerlijk te relaxen.
Wasbare zachte hoes.
€10,95
De heerlijke kersenpitten zak voor een ultiem resultaat heeft 3 aparte kamers , deze vorm is dan ook geschikt voor buikklachten , schouderklachten en pijnklachten aan de ledematen. Het kersenpit kussen kan ook gebruikt worden als koude kompres
€12,95
Superzacht warmtekussen met koolzaadjes om lichaam en geest op een heerlijke manier te relaxen.
Afneembare hoes
Afmetingen 17 x 30 cm.
€12,95
Warmtekussen voor ultieme ontspanning en uiteraard om U lekker warm te houden tijdens koude dagen. Deze pittenzak kan in de magnetron of oven worden opgewarmd en de hoes is wasbaar in de machine.
Afmetingen 17 x 50 cm.
€14,95
Het koolzaadkussen in kraagvorm geeft U heerlijke warmte in de nek en zal spierpijn doen verdwijnen. Zeer gemakkelijk op te warmen in de magnetron of klassieke oven met wasbare hoes uit 100% polyester.
€19,95
Het warmtekussen in handige kraagvorm zal Uw nek en schouders lekker warm houden en kan voor elke gelegenheid gedragen worden. De overtrek is gemaakt uit imitatiebont en de vulling bestaat uit koolzaadjes. Deze zorgen voor aangename warmte.
€29,95
Het Kersenpitkussen in kraagvorm geeft U heerlijke warmte in de nek en zal spierpijn doen verdwijnen. Zeer gemakkelijk op te warmen in de magnetron of klassieke oven
Leverbaar in 3 verschillende kleuren.
€16,95
Het warmtekussen Warm Belly is de perfecte vervanging voor de traditionele warmwaterkruik, gemakkelijke en snelle applicatie, Verwarm het warmtekussen zeer eenvoudig in de magnetron 90 seconden op 800W,
€12,95
Deze handige en efficiënte handwarmer zal ervoor zorgen dat Uw handen lekker warm blijven tijdens de koude wintermaanden. De herbruikbare handwarmer geeft gedurende ca. 30 min natuurlijke warmte van 54°,
Klik en breek de metalen schijf
€2,99
Het warmtekussen in rugzakmodel is efficiënt om heerlijke warmte te verspreiden gedurende lange tijd. Met geïntegreerde warmwaterkruik van Fashy 2 liter.
Warmtekussen voor diverse doeleinden.
€23,95
Deze warm en koud kompres voor nek en schouders is ideaal geschikt voor ontspanning en het creëren voor een gevoel van welzijn.
Warm , doeltreffend voor verlichten van spierspanningen, krampen en stijve spieren.
Koud , efficiënt tegen zwellingen
€12,95
Deze warm en koud kompres voor Uw rug is ideaal geschikt voor ontspanning en het creëren van een gevoel van welzijn. de warm- , koud kompres is de ideale oplossing voor overbelasting van spieren of blessures , Herbruikbaar kompres met gelparels.
€14,95

Niemand voelt zich prettig als het heel koud is. Hiervoor kunt u uitstekend een warmtekussen gebruiken om u op te warmen. Het kussen is eenvoudig warm te maken en houdt de warmte ook lang vast. Voor kinderen vindt u in ons assortiment warmteknuffels die hetzelfde doen als een warmtekussen maar deze zien er veel leuker uit voor kinderen. Wilt u meer weten over het gebruik van een warmtekussen, lees dan verder en ontdek de voordelen.

Wat is een warmtekussen

Een warmtekussen is eigenlijk simpel te omschrijven als een kussen met vulling die u kunt opwarmen. Doordat de binnenkant lang warm blijft kunt u deze kussens op allerlei manieren gebruiken. U kunt ermee in bed liggen zodat u het snel warm heeft maar u kunt een warmtekussen ook gebruiken bij pijnklachten zoals spierpijn of buikpijn. Het is prettig een warmtekussen in huis te hebben zodat u hem even snel kunt opwarmen als u daar behoefte aan heeft.

Een warmteknuffel voor kinderen

Kinderen hebben het niet snel koud doordat zij altijd druk aan het spelen zijn., Wanneer een kind het koud heeft is het prettig als dit snel is opgelost. U kunt hierbij een warmteknuffel gebruiken. Dit is eigenlijk hetzelfde als een warmtekussen alleen dan in de vorm van een leuk knuffeltje. Hier zal uw kind dan met plezier mee op de bank zitten of rondlopen en tegelijkertijd heerlijk warm worden. Een warmtekussen is voor volwassenen prettiger omdat deze varianten wat groter zijn maar voor een kind is een warmteknuffel de perfecte oplossing.

Warmte maar ook geborgenheid

Behalve het warm houden van uw kind kan een warmtekussen of warmteknuffel ook geborgenheid bieden. Kinderen zitten graag bij hun ouders, zeker als zij ziek zijn. Dit biedt naast warmte ook geborgenheid. Toch heeft u er waarschijnlijk niet de hele dag de tijd voor om bij uw kind te blijven zitten totdat hij of zij zich beter voelt. Een warmteknuffel kan dan uw warmte overnemen en een stukje geborgenheid bieden als uw kind zich niet zo prettig voelt en het koud heeft.

Opwarmen in de magnetron of oven

Het opwarmen van een warmtekussen gaat heel anders als een warmwaterkruik. Dit biedt ook direct extra veiligheid wanneer u het kussen mee naar bed neemt of aan uw kind geeft. De vulling van een warmtekussen is vaak gemaakt van pitten of zaadjes, welke u kunt opwarmen in de magnetron of oven. De pitten houden de warmte lang vast waardoor u niet elke keer terug hoeft naar de magnetron. Het voordeel van deze pitten is dat de vulling altijd al in het warmtekussen zit en u het dus niet zelf hoeft te vullen en dergelijke. U heeft hiermee nooit last van het lekken van kokend heeft water of het risico hierop.

Een voordelig warmtekussen

Het aanschaffen van een goed warmtekussen hoeft helemaal niet veel te kosten. Wanneer u kijkt in ons ruime assortiment ziet u dat wij erg voordelige opties aanbieden waar u veel plezier van kunt hebben. Bij ons is goedkoop geen duurkoop, u krijgt voor een klein bedrag de beste producten thuisgestuurd. Wilt u gebruik maken van een warmtekussen of wilt u uw kind een warmteknuffel geven, bestel deze dan bij Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x