Sjaal

Sorteer op:

Deze mooie en kwalitatieve geruite sjaal is combineerbaar met vrijwel elke outfit en is een prachtige sjaal in ruitmotief. De zachte geruite sjaal met frengels is een onmisbaar accessoir tijdens de koude winterdagen.
Afmetingen , 181 x 31 cm.
€12,95
Deze zachte geruite sjaal met frengels is een onmisbaar accessoir tijdens de koude winterdagen. De mooie en kwalitatieve geruite sjaal is combineerbaar met vrijwel elke outfit en is een prachtige sjaal in ruitmotief.
Afmetingen , 181 x 31 cm.
€12,95
Deze zachte geruite sjaal met frengels is een onmisbaar accessoir tijdens de koude winterdagen. De mooie en kwalitatieve geruite sjaal is combineerbaar met vrijwel elke outfit en is een prachtige sjaal in ruitmotief.
Afmetingen , 181 x 31 cm.
€12,95
Deze mooie en kwalitatieve geruite sjaal is combineerbaar met vrijwel elke outfit en is een prachtige sjaal in ruitmotief. De zachte geruite sjaal met frengels is een onmisbaar accessoir tijdens de koude winterdagen.
Afmetingen , 181 x 31 cm.
€12,95
Deze prachtige en zeer comfortabele wintersjaal met glinsterdraad zorgt voor een zachte glans. De Colsjaal is leverbaar in 7 verschillende kleuren waardoor deze kwalitatieve en warme sjaal geschikt is bij elke outfit.
Afmeting , 75 x 20 cm
€28,95
Deze grote omslagsjaal zal U beschermen tijdens de koude wintermaanden , de belangrijkste eigenschappen van deze grote dames sjaal zijn , uiterst zacht , warm , comfortabel , en kan op diverse manieren gedragen worden.
afmetingen , 130 x 130 cm
€17,95
Deze grote omslagsjaal voor dames in geruit motief is een musthave voor de komende wintermaanden. De groene vierkante sjaal met grijs en rode accenten past bij de meeste outfits , is zacht , aangenaam en comfortabel om te dragen.
€17,95
Bij elke outfit dient er uiteraard een sjaal te passen , met deze vierkante sjaal in de kleuren roos , beige en wit kunnen vele outfits gecombineerd worden. Leuke damessjaal voor de koude wintermaanden.
afmetingen , 130 x 130 cm.
€17,95
Deze leuke dames sjaal is qua uitstraling als functioneel een zeer populaire omslagsjaal , door de mooie kleurencombinaties is de sjaal modebewust en een echte aanrader voor de komende wintermaanden.
Vierkante sjaal 140 x 140 cm.
€19,95
Deze vierkante dames sjaal in de kleuren grijs/wit is functioneel en heeft een leuke uitstraling. De omslagsjaal voor dames kan op diverse manieren gedragen worden en is uiterst zacht en comfortabel om te dragen.
€19,95
Deze mooie vierkante dames sjaal is functioneel en heeft een leuke uitstraling. De omslagsjaal voor dames kan op diverse manieren gedragen worden en is uiterst zacht en comfortabel om te dragen.
€19,95
De geruite herensjaal met frengels is een onmisbaar accessoir tijdens de koude wintermaanden. Deze zwart , bruin en grijs geruite sjaal is combineerbaar met vrijwel elke outfit en is een prachtige sjaal in ruitmotief.
Afmetingen , 30 x 195 cm.
€16,95
Deze mooie geruite herensjaal met frengels is een onmisbaar accessoir tijdens de koude winterdagen. Deze blauw , beige en grijs geruite sjaal is combineerbaar met vrijwel elke outfit en is een prachtige sjaal in ruitmotief.
Afmetingen , 30 x 195 cm.
€16,95
Deze prachtige , elegante herensjaal in leuk ruitmotief is een brede sjaal met frengels en is combineerbaar bij de meeste outfits. De geruite sjaal zal U bijstaan tijdens de koude dagen en is een onmisbaar accessoir voor de komende wintermaanden.
€16,95
De grijs geruite sjaal met de afmetingen van 30 x 195 cm. is afgewerkt met frengels en is combineerbaar bij de meeste outfits. Een geruite sjaal is een klassieker en kan overal en altijd gedragen worden.
€16,95
Deze mooie , elegante herensjaal in blauw ruitmotief is een brede sjaal met frengels en is combineerbaar bij elke outfit. De kleurige sjaal zal U bijstaan tijdens de koude dagen en is een onmisbaar accessoir voor de komende winter.
€16,95
Deze mooie gestreepte heren sjaal met de afmetingen van 25 x 170 cm. is een sjaal met frengels en past vrijwel bij elke outfit. De gestreepte sjaal in de kleuren grijs en beige is tijdloos , zeer zacht en comfortabel om te dragen.
€14,95
Dubbel gebreide sjaal voor de koude wintermaanden. deze luxueuze sjaal met frengels kan gedragen worden bij de meeste outfits en zal hals en oren lekker verwarmen tijdens koude temperaturen
Leverbaar in verschillende kleuren
Afmetingen, 152 x 18 cm
€9,95
Deze lekker warme gebreide sjaal in de mooie kleurencombinatie blauw/kaki is onmisbaar tijdens de koude winterperiode. Kwalitatieve en warme wintersjaal.
Afmetingen , 150 x 16 cm.
€19,95
Mooie grof gebreide sjaal om U lekker warm te houden tijdens de koude winterdagen. Deze modieuze sjaal kan gedragen worden door dames en heren en is combineerbaar bij de meeste outfits.
One size.
€16,95
Mooie gestreepte Trendy sjaals voor Dames en Heren , in 4 verschillende kleuren.
Deze sjaal is 170 x 25 cm.
€14,95
Mooie gestreepte Trendy sjaals voor Dames en Heren , in 4 verschillende kleuren.
Deze sjaal is 180 x 25 cm.
€14,95
Mooie gestreepte Trendy sjaals voor Dames en Heren , in 6 verschillende kleuren
Deze sjaal is 180 x 25 cm.
€14,95
Modieuze gebreide Dames sjaal met pompons.
Deze Sjaal is lekker warm tijdens de koude wintermaanden.
€16,95

Een sjaal in heerlijk voor koude dagen waarbij er soms een frisse wind opsteekt. Een jas houdt u dan tot op zekere hoogte wel warm maar u zal toch merken dat er altijd een beetje wind naar binnen komt. Via uw nek verliest u dan een hoop warmte terwijl dat helemaal niet nodig is. Een sjaal zorgt er in koud weer voor dat uw nek lekker warm blijft en u het dan zelf ook minder koud zal hebben. Het dragen hiervan zorgt voor meer als alleen warmte om uw nek. Wilt u meer weten over de opties in ons assortiment, lees dan vooral verder.

De kwaliteit van een sjaal

Wanneer u een sjaal koopt doet u dit hoogstwaarschijnlijk met de reden dat u het lekker warm wilt hebben. De kwaliteit van een sjaal bepaalt of dit ook daadwerkelijk gebeurd. Een dunne sjaal helpt niet tegen koude wind, aangezien deze hier dwars doorheen blaast. Goede kwaliteit en stevige materialen zorgen ervoor dat de wind en kou worden tegengehouden. De kwaliteit van een sjaal bepaald tevens ook hoelang deze mee kan gaan, het is zonde als u een sjaal maar een seizoen kunt gebruiken omdat hij hierna begint te rafelen. Alle varianten in ons assortiment kunt u gegarandeerd meerdere seizoenen gebruiken mits hier goed mee omgegaan wordt.

Vrolijke kleuren in de winter

De winter is een seizoen waarbij er buiten niet veel kleur te bekennen is. Er bloeien geen bloemen en de lucht is vaak grauw. Dit betekend niet dat u niet een beetje kleur kunt toevoegen aan dit seizoen. Als u in ons assortiment kijkt valt het u misschien al op dat er veel kleuren te vinden zijn. Het is bewezen dat verschillend kleuren effect kunnen hebben op hoe u zich voelt en het dragen van leuke felle kleuren kan er dan ook voor zorgen dat een sombere winterdag iets minder koud en somber aanvoelt. Wilt u vrolijk de winter door, neem dan eens een kijkje in ons assortiment.

De mooiste opties voor dames

In ons assortiment vindt u veel verschillende opties voor vrouwen. Het leuke hieraan is dat u kunt afwisselen en de sjaal kunt laten matchen met uw kleding. De sjaals zijn verkrijgbaar in een tal van verschillende kleuren en stijlen wat het afwisselen hiervan erg leuk maakt. U kunt dit zo uitgebreid doen als u wilt maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een neutrale sjaal die overal mooi bij staat. Ook de manier waarop u verschillende sjaals draagt zorgt ervoor dat ze er allemaal heel anders uitzien, ons assortiment biedt u zeer veel mogelijkheden.

Een mooie sjaal voor elke man

Sommige mannen dragen het liefst een neutrale sjaal die overal bij past, dit is erg praktisch en u hoeft nooit na te denken over welke u wilt dragen. Het dragen hiervan hoeft echter niet alleen praktisch te zijn, ons assortiment heren sjaals is ook zeer uitgebreid. De tijd dat de opties voor mannen beperkt waren is voorbij en dot kunt u zeker terug zien in ons assortiment. Wij bieden voor mannen veel verschillende opties aan waardoor u elke dag van de week een andere sjaal kunt dragen als u dat zou willen. Uiteraard hebben wij sjaals die prima elke dag te dragen zijn maar als u echt wilt opvallen hebben wij hier ook prachtige opties voor. Als man hoeft u absoluut geen genoegen te nemen met een saaie sjaal.

Altijd een sjaal voor een scherpe prijs

Als u lekker wilt gaan afwisselen met verschillende opties wilt u hier waarschijnlijk geen fortuin aan uitgeven. Als u een sjaal kiest uit ons assortiment weet u dat u altijd de scherpste prijs krijgt. Het voordeel van een sjaal online kopen is dat u niet meebetaald aan de kosten van een winkelpand waardoor de prijzen bij ons een stuk lager kunnen liggen. Dit betekend dus absoluut niet dat u inlevert op de kwaliteit. Door de lage prijzen wordt het misschien ook een stuk leuker om te combineren met een leuke muts die er mooi bij past. Een sjaal van Megatip.be heeft altijd een scherpe prijs en toch de kwaliteit waar u naar opzoek bent.

Het kopen van een sjaal doet u met een goede reden, dit is voornamelijk om u warm te houden op koude dagen. Toch kunt u zoveel meer doen als u de juiste optie kiest. U kunt sombere dagen opvrolijken door een leuke gekleurde sjaal te dragen en daardoor meer zin krijgen om iets te gaan doen. Wanneer u een optie gaat kiezen wilt u uiteraard wel dat deze gemaakt is van goede materialen en dat hij lang mee gaat. Alle sjaals in ons assortiment zijn van zeer goede kwaliteit en u zult hier dus jarenlang plezier van kunnen hebben. Wilt u een goedkope sjaal kopen van sterke kwaliteit, bestel hem dan bij Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x