Pantoffels

Sorteer op:

Dames pantoffels (boots) met velcro sluiting zodat U deze gemakkelijker kan aan en uit doen. Deze warme en aangename pantoffels zijn met pels aan de binnenzijde en met een versterkte zool. Leverbaar van maat 36 tot en met 42
€17,95
Deze trendy pantoffels voor dames hebben een handige velcrostrip voor het gemakkelijker aan en uit doen. De rode pantoffels met pels aan de binnenzijde zijn warm en aangenaam om dragen en zullen Uw voeten lekker warm houden tijdens koude avonden.
€17,95
Heerlijk warme pantoffels voor dames met lekker zachte pelsvoering. Deze grijze pantoffels hebben een handige velcro sluiting voor het gemakkelijker aan en uit doen. verwarm Uw voeten tijdens koude avonden met deze mooie en warme pantoffels.
€17,95
Zeer mooie Beige hoge Dames pantoffels (boots) met pels.
Met versterkte zool
Verkrijgbaar van maat 36 tot en met 42
€19,90
Beige hoge Dames pantoffels (boots) met pels aan de binnenzijde.
Met versterkte zool
Verkrijgbaar van maat 36 tot en met 42
€14,95
Sale
Hoge Dames pantoffels (boots) met pels aan de binnenzijde , in de kleur Grijs / Wit
Met versterkte zool
Verkrijgbaar in maat 36 , 37 , 38
€12,95 €9,95
Bruine hoge Heren pantoffels (boots) met velcrostrip zodat U deze gemakkelijker kan aan en uit doen. Deze pantoffels zijn ook met pels aan de binnenzijde en met een versterkte zool.
Leverbaar van maat 42 tot en met 47
€17,95
Bruine hoge Heren pantoffels (boots) met pels aan de binnenzijde.
Met versterkte zool
Verkrijgbaar van maat 42 tot en met 44
€14,95
Bruine Heren pantoffels met pels aan de binnenzijde.
Verkrijgbaar van maat 41 tot en met 46
€12,95
Lekker warme pantoffels (boots) voor kinderen met velcrostrip. Deze blauwe kids pantoffels zijn voorzien van zachte en warme pelsvoering en door de handige velcro sluiting kunnen deze op gemakkelijke wijze aan en uit.
Leverbaar van maat 26 tot 35
€15,95
Deze lekker warme pantoffels voor kinderen zijn voorzien van zachte en aangename pelsvoering en door de handige velcro sluiting kunnen deze op gemakkelijke manier aan en uit gedaan worden.
Leverbaar van maat 26 tot en met 35
€15,95
Pantoffels (boots) voor kinderen met velcrostrip zodat U deze gemakkelijker kan aan en uit doen. Deze beige pantoffels zijn ook met pels aan de binnenzijde en met een versterkte zool. Van maat 26 tot en met 35
€15,95
Mooie en lekker warme pantoffels (boots) voor kinderen met leuke afwerking. Deze beige kids pantoffels zijn voorzien van zachte en warme pelsvoering voor aangenaam draagcomfort.
Leverbaar van maat 26 tot 35
€17,95
Mooie en warme pantoffels van Club Brugge in logo rood.
€11,95
Sale
Leuke en warme boots voor kinderen die de voeten lekker warm houden.
Deze mooie pantoffels van KRC Genk zijn in 4 verschillende kindermaten leverbaar.
€14,95 €10,00
Sale
Boots van KRC Genk , speciaal voor volwassenen. Deze warme pantoffels zullen Uw voeten lekker warm houden tijdens de koude winteravonden.
Leverbaar in 6 verschillende maten voor volwassenen.
€15,95 €10,00
Mooie Baby pantoffels met leuke beertjes op de bovenzijde en elastische boord. deze babyslofjes kunnen gedragen worden van 3 tot 9 maanden en zullen de voetjes lekker warm houden tijdens de koude winterdagen.
€9,95
Deze warme baby pantoffels met zachte pels aan de binnenzijde zullen de voetjes van Uw kleinste peuter lekker verwarmen. Voorzien van handige ritssluiting aan de zijkant voor gemakkelijk aan en uit te doen , leverbaar van maat 16 tot en met 28.
€9,95
Mooie Babyslofjes van 3 tot 9 maanden met warme pels aan de binnenzijde en een handige velcro sluiting aan de achterkant zodat de pantoffels zeer gemakkelijk kunnen aan en uit gedaan worden.
€9,95
Deze mooie Baby pantoffels met warme , zachte fleece zullen de voetjes lekker verwarmen tijdens de koude wintermaanden. De handige sluiting aan de voorzijde zorgt er voor dat deze slofjes gemakkelijk aan en uit kunnen gedaan worden. 3 tot 9 maanden
€9,95
Leuke Babyslofjes om de voetjes lekker warm te houden tijdens de koude winterdagen. De fleece pantoffels in de kleur licht beige kunnen gedragen worden van 3 tot 9 maanden.
€9,95
Leuke Babyslofjes om de voetjes lekker warm te houden tijdens de koude winterdagen. De fleece pantoffels in de kleur beige kunnen gedragen worden van 3 tot 9 maanden.
€9,95
Leuke Baby pantoffels om de voetjes lekker warm te houden tijdens de koude winterdagen. De fleece slofjes in de kleur navy blauw kunnen gedragen worden van 3 tot 9 maanden.
€9,95

Er is haast niets vervelender als het hebben van koude voeten. Veel mensen lopen hiermee rond terwijl dit eenvoudig te voorkomen is. Als u thuis geen schoenen draagt kunt u op sokken of blote voeten erg snel koude voeten krijgen die weer moeilijk op te warmen zijn. Het is dan ook echt een kwestie van beter voorkomen dan genezen. Door goede pantoffels in huis te hebben en te dragen voorkomt u koude voeten en loopt u altijd comfortabel rond. Wij hebben een uitgebreid assortiment met allemaal leuke pantoffels voor mannen, vrouwen en kinderen.

Altijd warme voeten

Koude voeten zijn onnodig als u goede pantoffels heeft. Deze hoeven niet veel te kosten en bieden erg veel comfort. Het is niet alleen zo dat ze erg lekker voelen aan de voeten, ze lopen ook nog eens heerlijk. Het is dan ook niet nodig om koude voeten te hebben wat erg vervelend kan zijn. Voeten zijn erg lastig warm te krijgen als ze eenmaal koud zijn geworden, het kan dan ook zo zijn dat u met erg koude voeten naar bed moet wat ervoor zorgt dat u niet lekker in slaap kunt vallen. Door direct bij het thuiskomen lekkere pantoffels aan te trekken voorkomt u dit soort vervelende situaties.

Voor dames en heren

Zowel dames als heren hebben veel baat bij het dragen van een goed paar pantoffels. In ons assortiment bieden wij dan ook voor iedereen warme opties aan. Er zitten een aantal verschillen tussen deze varianten zoals de maat en uiteraard ook hoe ze eruit zien. Buiten deze verschillen zijn er voornamelijk overeenkomsten. Pantoffels doen namelijk allemaal hetzelfde en dat is uw voeten lekker warm houden.

Voetbal pantoffels

Veel mannen houden van voetbal, het is vaak zelfs hun lust en leven. Voor mannen die zich hierin herkennen hebben wij in ons assortiment pantoffels die hier perfect bij passen. De clubs die u vindt op de pantoffels in ons assortiment zijn Club Brugge en KRC Genk. Is voetbal uw passie dan mogen deze pantoffels niet ontbreken uit uw huis.

Een velcostrip sluiting

Het is u misschien wel opgevallen dat wij diverse pantoffels aanbieden met een velcostrip. Dit zorgt ervoor dat ze erg makkelijk aan te trekken zijn. Zo een velcostrip is namelijk een klittenband sluiting. Hiermee kunt u de pantoffel openmaken waardoor uw voeten er makkelijker inglijden en de bovenkant dan ook niet gaat lubberen. Niet alle hoge pantoffels hebben zo een strip, als u hier dus gebruik van wilt maken kunt u de keuze maken uit diverse opties die dit wel hebben.

Pantoffels voor de kleintjes

Niemand heeft sneller last van koude voeten als baby’s en kinderen. Dit is heel vervelend, omdat een kind zich hierdoor erg onprettig kan voelen. Ook voor baby’s is dit een lastig punt omdat zij zichzelf nog moeilijk warm kunnen houden. Het dragen van goede pantoffels is dan ook voor niemand fijner als voor de kleinste onder ons. In ons assortiment vindt u diverse opties in kleine maten.

  • Babypantoffels zijn verkrijgbaar voor baby’s van 3-9 maanden en van maat 16-28.
  • Kinderpantoffels zijn verkrijgbaar in de maten 26 tot 35, hierna gaan ze over op de volwassen maten.

Opties voor een klein budget

Iedereen heeft baat bij het dragen van een goed paar pantoffels. Dit is ook de reden waarom wij onze varianten betaalbaar maken voor iedereen. Pantoffels hoeven niet veel te kosten om uw voeten goed warm te houden. Door online te kopen bespaart u een hoop geld, aangezien u niet mee hoeft te betalen aan de kosten die er gemaakt worden met een winkel. Door pantoffels te kopen bij Megatip.be bespaart u dus makkelijk een hoop geld wat u ergens anders in kunt steken.

Pantoffels voor groot en klein, dames en heren vindt u allemaal in ons assortiment. Alles wat wij aanbieden is gemaakt van de beste materialen. Zo houdt u met onze pantoffels gegarandeerd warme voeten en ze zullen ook lekker lang meegaan. Door pantoffels aan te schaffen bij Megatip.be bespaart u ook nog eens een hoop geld en tijd doordat u niet naar een winkel hoeft te gaan. Wilt u pantoffels bestellen voor iedereen in uw gezin, dan doet u dit het best bij Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x