Kindersjaal

Sorteer op:

Deze lekker warme gebreide sjaal in de mooie kleurencombinatie blauw/kaki is onmisbaar tijdens de koude winterperiode. Kwalitatieve en warme wintersjaal.
Afmetingen , 150 x 16 cm.
€19,95
Comfortabele en lekker warme sjaal voor kinderen in blauw/grijs design. Deze leuke en aangename sjaal zal hals en oren lekker verwarmen tijdens de koude winterdagen.
Afmetingen , 150 x 16 cm.
€18,95
De mooie en warme kindersjaal met prachtig design van nummers zal Uw jongst spruit bijstaan tijdens de koude winterdagen. De gebreide sjaal met donkergrijze kleuren is vrijwel combineerbaar bij elke outfit en zal hals en oren lekker verwarmen.
€19,95
Aangename en warme wintersjaal voor kinderen met een prachtig design. Deze gebreide kindersjaal heeft een comfortabel en lekker warm gevoel en zal hals en oren lekker verwarmen tijdens de koude winterdagen.
Afmetingen , 150 x 16 cm.
€19,95
Deze trendy en leuke kindersjaal is gemaakt van warme, zachte stof voor extra warmte en comfort tijdens de koude wintermaanden. De sjaal in grijs/blauw met Wifi design is combineerbaar bij diverse outfits.
Afmetingen , 150 x 16 cm.
€17,95
Lekker warme en aangename kindersjaal in grijs gestreept design. Deze leuke sjaal zal de hals optimaal beschermen tijdens de komende wintermaanden.
- 100% acrylic
- Afmetingen 150 x 16 cm.
€17,95
Met deze aangename en lekker warme sjaal voor kinderen kan de winter zijn intrede doen. De comfortabele sjaal in grijs design met strepen zal hals en oren lekker verwarmen tijdens de koude winterdagen.
Afmetingen , 150 x 16 cm.
€18,95
Deze leuke en warme sjaal voor kinderen heeft een aangename en comfortabele pasvorm en zal hals en oren lekker warm houden tijdens de koudste wintermaanden.
Afmetingen , 150 x 16 cm.
€18,95
Deze mooie en kwalitatieve Colsjaal is een onmisbaar winteraccessoire , De warme ronde sjaal is van zeer zachte kwaliteit en kan naar voorkeur één of twee keer rond de hals geslagen worden.
Afmetingen , 120 x 25 cm.
€19,95
Deze mooie, aangename en vooral lekker warme colsjaal voor kinderen kan op verschillende manieren gedragen worden en zal hoofd, oren en nek lekker verwarmen tijdens de koude wintermaanden.
Gebreide Colsjaal grijs met glinsterdraad .
€17,95
Deze colsjaal voor kinderen in mooie gebreid design met glinsterdraad zal hoofd , oren en nek lekker warm houden tijdens de koude winterdagen. De blauwe Lurex colsjaal is aangenaam om dragen en is vervaardigd uit 100% zachtgeweven acrylic
€17,95
Deze leuke en warme doorsteek sjaal heeft een aangename pasvorm en zal Uw hals lekker verwarmen tijdens de koude wintermaanden. De rode fleece sjaal is handig en zacht en heeft de afmetingen 85 x 12 cm
€9,95
Mooie en lekker warme doorsteek sjaal voor de koude wintermaanden.
Zachte en comfortabele Fleece sjaal 85 x 12 cm
Kleur , Oranje
€9,95
Licht grijze doorsteek sjaal voor de koude wintermaanden.
Zachte en warme Fleece sjaal 85 x 12 cm
€9,95
Warme en aangename doorsteek sjaal in de kleur licht groen. Deze fleece sjaal zal U lekker verwarmen tijdens de koude wintermaanden.
Afmetingen 85 x 12 cm
€9,95
Mooie en lekker warme doorsteek sjaal voor de komende wintermaanden.
Deze bic blauwe fleece sjaal is handig en aangenaam om dragen en heeft de afmetingen 85 x 12 cm
€9,95
Deze mooie en warme doorsteek sjaal heeft een aangename pasvorm en zal Uw hals lekker verwarmen tijdens de koude wintermaanden. De zeeblauwe fleece sjaal is handig en zacht en heeft de afmetingen 85 x 12 cm
€9,95
Warme , aangename fleece sjaal die zeker van pas komt tijdens de koude winterdagen.
Deze licht blauwe doorsteek sjaal is lekker warm en zacht en heeft de afmetingen 85 x 12 cm.
€9,95
Warme en zachte doorsteek sjaal met een comfortabele pasvorm. Deze leuke fleece sjaal zal Uw hals goed verwarmen tijdens de koude wintermaanden.
afmetingen 85 x 12 cm
€9,95
Warme fleece sjaal met een comfortabele en aangename pasvorm.
Deze mooie doorsteek sjaal zal Uw hals goed verwarmen tijdens de koude winterdagen.
afmetingen 85 x 12 cm
€9,95
Lekker warme en zachte doorsteek sjaal voor de koude winterdagen.
Deze mauve fleece sjaal is onmisbaar tijdens de wintermaanden en heeft de afmetingen 85 x 12 cm
€9,95
Antraciet grijze doorsteek sjaal voor kinderen en volwassenen.
Deze fleece sjaal is een onmisbaar winteraccessoire voor de koude dagen.
afmetingen 85 x 12 cm
€9,95
Warme doorsteek sjaal voor groot en klein. Deze bruine fleece sjaal is onmisbaar tijdens de koude winterdagen en zal Uw hals goed verwarmen.
afmetingen 85 x 12 cm
€9,95
Deze lekker warme doorsteek sjaal is een onmisbaar winteraccessoire tijdens de koude dagen. De navy blauwe fleece sjaal zal Uw hals lekker verwarmen.
afmetingen 85 x 12 cm
€9,95

Als het kouder begint te worden buiten kunnen kinderen veel baat hebben bij het dragen van een goede kindersjaal. Hierdoor blijft de nek lekker warm en blaast er via die opening geen wind de jast in. Het is bij een kindersjaal wel belangrijk dat deze goed om de nek past en dat de kwaliteit erg stevig is. Kinderen kunnen nogal wilt spelen en bij de verkeerde sjaal kan dit er snel toe leiden dat hij kapot gaat of makkelijk van de nek glijdt.

Een kindersjaal die niet kwijtraakt

Een sjaal die gedragen wordt door een kind zal eerder kwijt raken als die van een volwassene. Door een kindersjaal aan te schaffen die goed past en niet makkelijk van de nek glijdt zodat de sjaal niet al na een dag dragen kwijt is. Een colsjaal en een doorsteeksjaal zijn sjaals die echt niet zomaar van een nek zullen glijden, hoe actief uw kind ook is. Het is uiteraard nog steeds mogelijk om de sjaal kwijt te raken maar de kans hierop is aanzienlijk kleiner als u kiest voor een goede kindersjaal die past bij uw kind.

Vrolijke kleuren in een koud seizoen

De winter is geen vrolijk seizoen als het gaat om de kleuren die u buiten ziet. De lucht is vaak grijs en somber en er is geen bloem te bekennen die buiten bloeit. Dit kan ervoor zorgen dat mensen zich wat somber voelen en het zien van mooie felle kleuren kan hiertegen helpen. Kinderen zijn vaak toch wel dol op mooie gekleurde sjaals, zeker als deze combineert met een muts en misschien ook met de handschoenen die ze dragen.

Voor grote en kleine kinderen

Hoe oud uw kind is maakt voor ons niet uit. Wij hebben voor kinderen van alle leeftijden een mooie kindersjaal in ons assortiment. Bij jonge kinderen let u bij de aanschaf uiteraard wel op andere dingen als voor een kind die al ouder is en dus minder aan het rondrennen is. Een aantal dingen waar u op kunt letten bij het aanschaffen van een sjaal voor uw kind zijn:

  • Is de sjaal niet te lang of te kort
  • Raakt uw kind snel iets kwijt, zo ja dan kunt u kiezen voor een afgesloten model
  • Past de sjaal bij de spullen die uw kind misschien al heeft
  • Vindt uw kind het materiaal van de sjaal fijn

Zo zijn er talloze dingen om in overweging te nemen bij het uitkiezen van een kindersjaal. Doordat u zoveel opties heeft is het kiezen van de perfecte kindersjaal erg leuk.

Een echt warme kindersjaal

Het is voor iedereen fijn om op koude dagen te kunnen rekenen op de warmte van een sjaal. Een kindersjaal moet dan ook echt goed warm zijn om echt effect te hebben tijdens het dragen. In ons assortiment vindt u erg veel opties waar u uit kunt kiezen maar er is een ding wat bij allemaal hetzelfde is. Elke kindersjaal die u ziet in ons assortiment is warm en gemaakt van de beste materialen. Een sjaal wordt niet zonder reden gedragen en het is dan ook belangrijk een sjaal te kiezen die kan voldoen aan uw verwachtingen.

Kiezen voor kwaliteit

Bij het aanschaffen van een kindersjaal is het kiezen voor de leukste sjaal niet altijd de beste keuze. Voor een sjaal die uw kind warm houdt is het erg belangrijk om op kwaliteit te letten. Een mooie sjaal die eigenlijk niet veel voorstelt zal uiteindelijk toch ergens achterin een kast belanden. Wanneer u kiest voor goede kwaliteit is het een aankoop waarvan uw kind jarenlang gebruik kan maken. Een kindersjaal is namelijk niet iets waar uw kind maar een seizoen mee kan doen en er vervolgens uitgegroeid is.

Bij het aanschaffen van een kindersjaal kunt u de eerder gelezen punten in overweging nemen. Het is belangrijk niet zomaar een sjaal te kiezen omdat hij er leuk uitziet. Als u kijkt naar de kwaliteit en het materiaal waar de kindersjaal van gemaakt is, koopt u iets waar uw kind jarenlang gebruik van kan maken. Goede kwaliteit hoeft niet altijd veel te kosten dus zelfs als u leeft met een budget is de aanschaf hiervan goed haalbaar. Bestel de mooiste kindersjaal van goede kwaliteit voor uw kind en laat uw kind heerlijk warm de winter doorgaan.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x