Handschoenen

Sorteer op:

Warme handschoenen voor Dames met aan de binnenzijde zeer zachte teddy voering en aan de buitenzijde een elegante uitstraling met knoop.
Prachtige dames handschoenen , leverbaar in 7 verschillende kleuren.
€17,95
Warme handschoenen voor Dames met aan de binnenzijde zeer zachte teddy voering en aan de buitenzijde een elegante uitstraling met bloem motief.In 6 verschillende kleuren.
€16,95
Deze warme en zeer mooie Dameshandschoen is aan de binnenzijde afgewerkt met zachte pels.
De gebreide handschoenen met warme voering zijn leverbaar in 12 verschillende kleuren.
one size fits all.
€14,95
Luxueuze en lekker warme handschoenen voor Dames met glinsterdraad. Deze comfortabele handschoenen zullen Uw handen lekker warm houden tijdens de koude wintermaanden.
Leverbaar in 6 verschillende kleuren.
€14,95
Deze mooie en comfortabele dames handschoenen zijn aan de binnenzijde gevoerd met zachte pels voor een lekker warm gevoel tijdens extreem koude temperaturen. De handschoenen hebben ook een leuke afwerking met glitterstone
One size , fits all.
€17,95
Lekker warme handschoenen voor Dames met aan de binnenzijde zeer zachte teddy/pels voering en aan de buitenzijde een elegante uitstraling met bloem/steentje motief. Deze mooie en kwalitatieve handschoen zal Uw handen lekker warm houden.
€17,95
Stijlvolle , elegante dames handschoenen met lekker warme pelsvoering. Deze mooie handschoenen zijn afgewerkt met glinster steentjes en zijn combineerbaar met de meeste outfits.
Leverbaar in 4 verschillende kleuren
One size , fits all.
€17,95
Warme handschoenen voor Dames met aan de binnenzijde zeer zachte teddy voering en aan de buitenzijde met ster motief.
€14,95
Warme handschoenen voor Dames met langere boord en met aan de binnenzijde zeer zachte teddy voering en aan de buitenzijde een fijne kabel motief.
€14,95
Deze lekker warme en comfortabele dames handschoenen in aantrekkelijke imitatie suède zijn met stretch materiaal tussen de vingers voor extra rekbaarheid en uitstekende pasvorm. De warme pelsvoering zorgt voor een lekker warm en zacht draagcomfort
€14,95
Deze prachtige dames handschoenen in aantrekkelijke imitatie suède zijn combineerbaar met de meeste outfits en door de prachtige elegante uitstraling kunnen deze mooie handschoenen gedragen worden bij elke gelegenheid.
€14,95
Deze mooie en comfortabele dames handschoenen in aantrekkelijke imitatie suède zijn met stretch materiaal tussen de vingers voor extra rekbaarheid en uitstekende pasvorm. De warme pelsvoering zorgt voor een lekker warm en zacht draagcomfort
€14,95
Zachte Dames handschoenen in Chenille , Super handig om te dragen door de elastische samenstelling past deze handschoen altijd.
Leverbaar in de kleuren Blauw , Zwart en Ecru.
€6,95
Mooie zachte en zeer warme Dames handschoen in Boa met aan de binnenzijde afgewerkt met pels.

One size.
€5,95
Mooie zachte en zeer warme Dames handschoen in Boa met aan de binnenzijde afgewerkt met pels.
Deze Dames handschoen is in 5 verschillende kleuren leverbaar.
One size.
€5,95
Gebreide Dames handschoenen met gestreept design in mooie trendy kleuren. Deze magic handschoenen zijn in vier verschillende kleuren combinaties verkrijgbaar.
€5,95
Zachte Dames handschoenen in Chenille , Super handig om te dragen door de elastische samenstelling past deze handschoen altijd.
Leverbaar in de kleuren Zwart en Grijs.
€6,95
Lekker Warme Fleece handschoenen met aan de binnenzijde Zachte Pels.
Deze Dames handschoenen zijn in de kleuren Beige en Bruin leverbaar.
One size fits all.
€9,95
Bruine fleece handschoenen voor Dames die comfortabel en zacht aanvoelen. Deze handschoenen zullen Uw handen lekker warm houden tijdens de koude wintermaanden.
€8,95
Comfortabele fleece handschoenen voor Dames die lekker warm en zacht aanvoelen. Deze handschoenen in de kleur zwart zullen Uw handen goed verwarmen tijdens de koude wintermaanden.
€8,95
Warme fleece handschoenen voor Dames met een comfortabele en aangename pasvorm. Deze grijze handschoenen zullen Uw handen lekker verwarmen tijdens de koude wintermaanden.
€8,95
Zeer warme dubbele Thinsulate handschoen in Dames maat L/XL ,
Zwart/Grijs gespikkeld , 12% Wool en 88% Acrylic. one size
€14,95
Comfortabele Dames handschoenen met Thinsulate voering voor lekker warme handen tijdens de koude wintermaanden.
Kleur , Zwart
One size fits all.
€9,95
Aangename handschoenen voor Dames met Thinsulate voering voor lekker warme handen tijdens de koude wintermaanden.
Kleur , Grijs gespikkeld
One size fits all.
€9,95

Handschoenen zijn in de winter onmisbaar. Alles wat u buiten doet zorgt zonder warme handen voor pijnlijke en rode handen. Wanneer u goede handschoenen draagt blijven uw handen altijd lekker warm en krijgt u ook aanzienlijk minder last van pijnlijke handen of misschien zelfs kloven. Om winterhanden en pijnlijke klachten te voorkomen besteld u een goed paar handschoenen die er ook nog eens geweldig uitzien uit ons assortiment.

Altijd warme handen in koud weer

Wanneer het koud wordt zijn handschoenen echt onmisbaar. Als uw handen koud worden wordt het lastiger om dingen te doen en zal alles onprettig aanvoelen. Koude handen kunnen zelf erg pijnlijk zijn. Handschoenen bieden hierbij de perfecte oplossing. U kunt uw handen nog goed bewegen en gebruiken zonder dat deze koud en pijnlijk worden in koude temperaturen. In ons assortiment hebben wij verschillende handschoenen waarmee u uw handen warm houdt op de koudste dagen.

Handschoenen voor dames en heren

Dames en heren hebben vaak een heel andere smaak als het aankomt op kleding en dus ook handschoenen. Hoe vrouwen vaak meer houden van versieringen kiezen mannen eerder voor een neutrale handschoen. In ons assortiment vindt u dan ook verschillende handschoenen voor mannen en vrouwen, dit is een zeer ruim assortiment. Alles van de meest simpele handschoenen tot handschoenen met de mooiste opdrukken vindt u in ons assortiment.

Kiezen voor wanten

Met wanten kunt u uw vingers minder goed bewegen als in handschoenen. Dit kan een nadeel zijn maar het biedt ook een groot voordeel. Doordat in de wanten uw vingers bij elkaar blijven houden zij elkaar ook nog eens warm waartegen handschoenen de vingers scheiden. Het is ervan afhankelijk wat u allemaal wilt doen tijdens het dragen van handschoenen of wanten waar u het beste voor kunt kiezen. Gaat u bijvoorbeeld skiën in een erg koud gebied dat zijn wanten perfect maar voor het dagelijks leven waarbij u misschien dingen moet vastpakken of een autoruit moet krabbel zijn handschoenen beter voor de mobiliteit van uw handen.

Een leuk en divers assortiment

Iedereen heeft een andere smaak en daarom bieden wij erg veel verschillende handschoenen aan. Bij het dragen van handschoenen draait het grotendeels om het houden van warme handen maar het is toch zo dat u wel een mooi paar wilt. In ons assortiment vindt u uiteraard aparte handschoenen voor dames en heren maar ook binnen deze varianten zijn er veel verschillende soorten. Zo wordt het dragen van handschoenen niet alleen praktisch maar het is dan ook gelijk erg leuk. Als u wilt kiezen uit een ruim assortiment handschoenen van de beste kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x