Zeemvel

Sorteer op:

Deze kwalitatieve zeemleder van het merk Vinalon is nog duurzamer en nog beter in gebruik.
De handige gewafelde functie van deze versie zal nog minder strepen achterlaten en wringt nog gemakkelijker uit.
€8,95
Deze grote zeemleder van het merk Vinalon met de afmetingen van 45 x 66 cm. is nog duurzamer en nog beter in gebruik. De handige gewafelde functie van deze versie zal nog minder strepen achterlaten en wringt nog gemakkelijker uit.
€17,90
Vinalon Zeemvel Glad

Handig in gebruik
Voor alle doeleinden Auto , Ruiten, Spiegels , enz
€7,95
Deze handige zeemleder van het merk Vinalon heeft een glad oppervlak en met zijn afmetingen van 45 x 66 cm. is deze zeem zeker groot genoeg voor alle doeleinden.

Gemakkelijk en steeds klaar voor gebruik.
€14,90
Sale
Deze geperforeerde zeem droogt beter af en is gemakkelijker uit te spoelen. De set bestaat uit drie synthetische zeemvellen van 40 x 38 cm.
Zeer soepel in gebruik en efficiënter
Groot absorberend vermogen
€9,95 €8,95
Deze hoogwaardige geperforeerde zeem is geschikt om alle oppervlakken zonder strepen te drogen. De synthetische zeemvel is 1 meter lang en 32 cm breed en kan zeer eenvoudig aangepast worden aan Uw voorkeur met een schaar.
Groot absorptievermogen
€7,45
Het comfortabel en kwalitatief perfo zeemvel heeft een hoog absorptievermogen en glijdt eenvoudig en snel over het oppervlak. Dit zeem met een lengte van 1 meter en een breedte van 38 cm. is zeer eenvoudig aan te passen aan Uw voorkeur.
€7,95
Het synthetische Novocham zeemvel is ideaal voor een snelle en efficiënte reiniging van alle gladde en glanzende oppervlakken. De zeem zal probleemloos over het oppervlak glijden en geeft een streeploos resultaat.
€7,95
Sale
Deze sterk absorberende zeemvel is ideaal voor alle gladde en glanzende oppervlakken , De perforerende structuur zorgt voor eenvoudig spoelen en uitwringen en glijdt zonder haperen.
Super zeemvel voor alle delicate oppervlakken.
€8,95 €7,95
Deze perfo zeem Enka droogt nog beter af en is gemakkelijker uit te spoelen. De set bestaat uit drie synthetische zeemvellen van 40 x 35 cm.
€9,95
Met het natuurzeem van het merk Nicols zal alles terug glanzen en schitteren.
Afmetingen , 52 x 35 cm.
€8,95
Deze tweezijdige zeem met langs één kant spons (witte zijde) en andere kant zeem (blauwe zijde) kan U alle oppervlakken inwassen en drogen met één zeemvel.
Snel en efficiënt alle oppervlakken streeploos reinigen met de blauwe Bicham zeem
€5,95
Tweezijdige zeemvel met langs één kant spons (witte zijde) en andere kant zeem (gele zijde) U kan alle oppervlakken inwassen en drogen met één zeemvel.
Snel en efficiënt alle oppervlakken streeploos reinigen met de gele Bicham zeemvel
€5,95
Echte zeemleder uit dun kalfsleer. 1e keus natuurzeem grootte 2.00 V.V.
€12,95
Echte zeemleder uit dun kalfsleer. 1e keus natuurzeem grootte 2.50 V.V.
€15,95
Echte zeemleder uit dun kalfsleer. 1e keus natuurzeem grootte 3.50 V.V.
€19,95
Natuurzeemvel van superieure kwaliteit.
- Geschikt voor het zemen van ramen en het reinigen van glasplaten.
- Gemaakt van echt leder.
- Zeer duurzaam en zacht.
- Maakt glas 100% droog en laat geen strepen na.
€13,95
Natuurzeemvel van superieure kwaliteit.
- Geschikt voor het zemen van ramen en het reinigen van glasplaten.
- Gemaakt van echt leder.
- Zeer duurzaam en zacht.
- Maakt glas 100% droog en laat geen strepen na.
€17,95
Natuurzeemvel extra groot van superieure kwaliteit.
- Geschikt voor het zemen van ramen en het reinigen van glasplaten.
- Gemaakt van echt leder.
- Zeer duurzaam en zacht.
- Maakt glas 100% droog en laat geen strepen na.
€25,95

Een zeemvel kopen tegen de beste prijs

Voor het reinigen van verschillende oppervlaktes kan het interessant zijn om de beschikking te hebben over een kwalitatief zeemvel. Het ene zeemvel is echter het andere niet. Wanneer u deze enkele keren gebruikt kan het al snel gebeuren dat er sporen van slijtage de kop opsteken en dat is uiteraard niet de bedoeling. Hier bij Megatip.be bieden we onze klanten de mogelijkheid aan om een keuze te maken uit een divers aanbod aan zeemvellen die niet alleen zeer voordelig zijn, maar bovendien ook nog eens uitblinken op vlak van kwaliteit.


Natuurzeemvel kopen

We vertellen u ongetwijfeld niets nieuws wanneer we u zeggen dat er op de markt verschillende zeemvellen terug te vinden zijn. U kunt er wat dat betreft voor kiezen om een gewoon zeemvel aan te kopen, maar ook een natuurzeemvel behoort tot de mogelijkheden. Deze zeemvellen zijn dus gelooid en beschikken over een vorm die iets ruwer is. Het feit dat dit type zeemvel van kalfshuid wordt gemaakt zit daar ongetwijfeld voor iets tussen. Wanneer u er voor kiest om een natuurzeemvel aan te kopen dient u er rekening mee te houden dat deze na gebruik altijd moet worden uitgespoeld. Laat het zeemvel daarna ook steeds goed uitdrogen en leg ze niet in de zon of op een warme plaats.


Goedkoop een zeemvel kopen

Wanneer u regelmatig gebruik maakt van een zeemvel en er bijgevolg op regelmatige basis een nieuwe moet kopen weet u dat de prijs vaak behoorlijk de pan uit kan swingen. Toch hoeft het kopen van een kwalitatief zeemvel lang niet altijd veel geld te kosten, in tegendeel. Hier bij Megatip.be stellen we steeds alles in het werk om de prijs van onze zeemvellen zo beperkt mogelijk te houden. Hierdoor blijven ze voor iedereen betaalbaar en kunt u steeds diverse oppervlaktes op zo efficiënt mogelijke wijze reinigen. Ook een zeemvel in huis halen tegen de best mogelijke prijs? Dan bent u hier alvast beslist aan het juiste adres!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x