Wipe-It wonderspons

Sorteer op:

De Wipe-It wonderspons is een spons die alle soorten vuil van alle oppervakken kan verwijderen. Het enige wat U nodig hebt is de Wipe-It spons en Water.
€9,95
De Nieuwe Wipe-It wonderspons is nu nog sterker en nog duurzamer.
Deze wonderspons wordt gebruikt om al Uw hardnekkig vuil te verwijderen op alle soorten oppervlakken. Het enige wat U nodig hebt is de Wipe-It spons en proper water.
€15,00
Deze Schuurspons van greenspeed is uitermate geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vervuiling. De blauwe schuurzijde verwijdert zeer makkelijk al het grof en aangebakken vuil.
De Greenspeed Melamine spons met blauwe schuurvlies.
€5,95
De Padinet Schuursponzen zijn ideaal voor de zeer vuile vaat.
Set 4 stuks
€2,80
Deze zachte Microvezel spons heeft een hoog absorptie vermogen en zal alle oppervlakken krasvrij reinigen. Ideaal voor het poetsen van Auto's , Motorhome , Boten , ramen , enz.
€4,25
Met deze efficiënte microvezel spons is schoonmaken kinderspel. Door de tweezijdige functie met fluffy microvezel en schoonmaakzijde zal Uw wagen grondiger en sneller gereinigd worden.
Dunlop spons chenille 2 in 1
Afmetingen , 25 x 14 x 6 cm
€5,99
Extra sterke werkspons voor alle doeleinden. Deze multifunctionele cellulose spons is voor huishoudelijk - en professioneel gebruik.
Afmetingen , 15 cm x 10 cm x 6 cm.
€4,65
Super zachte 100% Cellulose Spons voor alle delicate oppervlakken
Afmetingen , 14 cm x 10 cm x 3 cm.
€3,45
Een natuur spons is een middellandse zeespons en is van zeer goede Kwaliteit.
De natuurspons neemt meer water op dan eender welke synthetische spons.
€9,95
Autospons Multy bestand tegen alle schoonmaakmiddelen.
Deze spons is gemaakt in een zeer praktische vorm.
€3,50
Autospons Multy met speciaal schoonmaakprofiel.Deze werkspons neemt veel vocht op en is bijzonder slijtvast.
€4,45
Deze handige huishoudspons voor alle oppervlakken is ideaal om alles in huis te reinigen.
Soepel , duurzaam en zeer absorberend
€1,85
Synthetische spons Nr.2 Strong van het merk Nicols. Spons speciaal voor grotere werken.
Zeer weerstandig en milieuvriendelijk.
€1,75
Synthetische spons Nr.3 XL van het merk Nicols. Spons speciaal voor grotere werken.
€1,99
Deze set met Synthetische spons en zeemvel is zeer handig om Uw wagen te reinigen en te drogen.
€4,45
Duo spons van het merk Nicols met langs één zijde een spons om te reinigen en langs de andere zijde zeemvel om te drogen.
€1,95
Viscose spons met natuurlijke vezels
€1,95
Schuurspons Ergo Classic voor nagelbescherming van het merk Nicols. Set van 2 stuks.
Ideaal voor dagelijks gebruik met zeer comfortabele handgreep.
€2,25
Plantaardige Super schuursponzen van het merk Nicols zijn duurzaam en hebben een perfecte opslorping en afdroging.
€2,75
Afwas schuurspons 4 stuks van het merk Nicols voor hardnekkig vuil te verwijderen.
€1,80
Dubbelzijdige schuursponsjes om alle hardnekkige vuilresten te verwijderen , met de groene fiber kant reinigt U alle aangebakken etensresten en met de zachte Witte fiber kant kan U alle delicate oppervlakken schoonmaken.
€1,60
Speciale sponzen gemaakt van schurende vezels, Deze klassieke absorberende spons is voorzien van handige handgreep met nagelbescherming.
€2,45
10 schuurspons tweezijdig van het merk Nicols voor dagelijks gebruik.
€1,55
Schuurspons met greep en extra sterk schuurvlak. De schuursponzen zitten verpakt in set van 2 stuks.
€1,95

Waarvoor gebruikt u een spons?

Een spons is ideaal om oppervlakten schoon te maken die makkelijk krassen, neem bijvoorbeeld ramen of een auto. Ze krijgen snel krassen en dat wilt u natuurlijk voorkomen en daarom kunt u het beste gebruik maken van iets zonder harde stukken of scherpe randjes. Schoonmaken met een spons is makkelijk en snel gebeurd. U maakt een sopje, gooit de spons erin, knijpt hem uit en hij is klaar voor gebruik. Niet al het vuil wat u ziet is makkelijk met de standaard gele variant te verwijderen en hiervoor heeft u iets nodig waar u misschien nog nooit van heeft gehoord, de wonderspons. Hier leggen wij hieronder nog wat over uit. Tegenwoordig zijn er steeds meer verschillende sponzen te krijgen, ze zijn er nu in verschillende kleuren en met verschillende doelen. Sommige zijn geschikt voor de ramen, sommige zijn geschikt voor de vloermop en weer andere zijn gemaakt om mee te kunnen schuren. Welke variant u zoekt maakt ons niet uit, wij bieden ze namelijk allemaal aan in ons assortiment van wonderspons tot badspons.


De wonderspons

Niet iedereen is hier al mee bekend maar de mensen die hem al eens hebben gebruikt zweren erbij. U heeft geen schuurmiddelen of chemische reinigingsmiddelen meer nodig om het meest hardnekkige vuil te verwijderen. Het maakt zelf niet meer uit op wat voor ondergrond het zit. Met slechts water en uw wonderspons krijgt u elk soort vuil van elk soort ondergrond verwijderd zonder krassen. De wonderspons is door zijn geweldige kwaliteiten ook zeer geschikt voor mensen die niet tegen schoonmaakmiddelen kunnen, u heeft ze vanaf nu namelijk niet meer nodig! Met een wonderspons van Megatip.be lijkt het wel alsof u helemaal niet aan het schoonmaken bent, u haalt de spons moeiteloos over het oppervlak heen en u ziet direct het verschil. Wij durven u de garantie te geven dat als u de wonderen van deze spons heeft zien gebeuren u er altijd één in huis zal willen hebben liggen.


Wat voor vuil verwijderd de wonderspons?

Deze spons verwijdert zo goed als al het vuil wat u kunt verzinnen. U denkt misschien dat wij overdrijven maar wij durven de garantie te geven. U kunt de wonderspons gebruiken voor olie, vet, strepen, markeerstift en nog veel meer. Vlekken en vuil wat u normaal nooit meer weg zou krijgen verdwijnt nu als sneeuw voor de zon met een wonderspons van Megatip.be. Deze spons is de koning van de sponzen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x