Wonderspons

Sorteer op:

De Wipe-It wonderspons is een spons die alle soorten vuil van alle oppervakken kan verwijderen. Het enige wat U nodig hebt is de Wipe-It spons en Water.
€9,95
De Nieuwe Wipe-It wonderspons is nu nog sterker en nog duurzamer.
Deze wonderspons wordt gebruikt om al Uw hardnekkig vuil te verwijderen op alle soorten oppervlakken. Het enige wat U nodig hebt is de Wipe-It spons en proper water.
€14,95
Deze 3 in 1 super magische PVA spons absorbeert snel vuil en stof, verwijdert waterdruppels, vlekken en strepen.
De multifunctionele zachte spons maakt geen krassen en is ideaal voor het huishouden, auto, boot, caravan en industrie.
17,5 x 7,5 x 3 cm.
€5,95
Deze Schuurspons van greenspeed is uitermate geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vervuiling. De blauwe schuurzijde verwijdert zeer makkelijk al het grof en aangebakken vuil.
De Greenspeed Melamine spons met blauwe schuurvlies.
€5,95
De Padinet Schuursponzen zijn ideaal voor de zeer vuile vaat.
Set 4 stuks
€2,80
Deze multifunctionele Magico sponzen van het merk Nicols reinigen alle soorten sporen en vlekken .
Magische spons , 3 stuks
Afmetingen , 11,5 x 7 cm.
€1,80
Speciale spons die vlekken en kalkaanslag verwijdert van alle oppervlakken, zonder detergenten of zeep. Het product garandeert dankzij zijn speciale vorm een ​​dubbele actie, blauwe zijde om te wassen, witte zijde uitwisbaar.
Set van 2 stuks.
€2,95
Deze zachte Microvezel spons heeft een hoog absorptie vermogen en zal alle oppervlakken krasvrij reinigen. Ideaal voor het poetsen van Auto's , Motorhome , Boten , ramen , enz.
€4,25
Met deze efficiënte microvezel spons is schoonmaken kinderspel. Door de tweezijdige functie met fluffy microvezel en schoonmaakzijde zal Uw wagen grondiger en sneller gereinigd worden.
Dunlop spons chenille 2 in 1
Afmetingen , 25 x 14 x 6 cm
€5,99
Extra sterke werkspons voor alle doeleinden. Deze multifunctionele cellulose spons is voor huishoudelijk - en professioneel gebruik.
Afmetingen , 15 cm x 10 cm x 6 cm.
€4,65
Super zachte 100% Cellulose Spons voor alle delicate oppervlakken
Afmetingen , 14 cm x 10 cm x 3 cm.
€3,45
Een natuur spons is een middellandse zeespons en is van zeer goede Kwaliteit.
De natuurspons neemt meer water op dan eender welke synthetische spons.
€11,95
Autospons Multy bestand tegen alle schoonmaakmiddelen.
Deze spons is gemaakt in een zeer praktische vorm.
€3,50
Autospons Multy met speciaal schoonmaakprofiel.Deze werkspons neemt veel vocht op en is bijzonder slijtvast.
€4,45
Deze handige huishoudspons voor alle oppervlakken is ideaal om alles in huis te reinigen.
Soepel , duurzaam en zeer absorberend
€1,85
Synthetische spons Nr.2 Strong van het merk Nicols. Spons speciaal voor grotere werken.
Zeer weerstandig en milieuvriendelijk.
€1,75
Synthetische spons Nr.3 XL van het merk Nicols. Spons speciaal voor grotere werken.
€1,99
Met de Cello Strong Spons XL van Nicols maakt hardnekkig vuil geen kans ,
Supersoepele en superabsorberende plantaardige spons.
€2,65
Deze set met Synthetische spons en zeemvel is zeer handig om Uw wagen te reinigen en te drogen.
€4,45
Sale
- Zachte autospons in handzaam formaat
- Sterk en slijtvast
- Kleur, Geel
- Set van 3 stuks.
- Afmetingen , 20 x 12 x 6 cm.
€7,95 €5,95
Afgeronde grote spons, zowel voor ramen als voor de auto.
Afmetingen , 18 x 13 x 6,5 cm.
€2,75
Handige Zeemspons voor alle gladde oppervlakken doeltreffend te reinigen en te drogen. De spons is vervaardigd van viscose en 100% synthetisch
Set van 2 Zeemspons, 13 x 8 x 4 cm.
€3,95
Duo spons van het merk Nicols met langs één zijde een spons om te reinigen en langs de andere zijde zeemvel om te drogen.
€1,95
Viscose spons met natuurlijke vezels
€1,95

Een wonderspons is niet als een gewone spons en hij heeft zijn naam dan ook echt verdient. Hiermee krijgt u vuil weg wat u met andere middelen niet weg krijgt. Het voordeel hiervan is dat u kunt schoonmaken met alleen water en de spons is zacht dus zal nooit schade toebrengen aan het oppervlak waar u hem op gebruikt. Heeft u last van hardnekkige vlekken in huis, probeer dan eens een wonderspons en ontdek zelf waarom hij zijn naam gekregen heeft. De meeste huishoudens hebben al een wonderspons liggen en de populariteit neemt steeds meer toe door de goede werking hiervan.

Wat is een wonderspons?

Een wonderspons is een speciaal soort spons waarmee u op wonderlijke wijze alle vlekken van elk oppervlak kunt verwijderen zonder water. De sponzen zijn gemaakt van schuim waarbij de moleculen scherpe kantjes hebben waardoor al het vuil makkelijk verwijderd kan worden. De fabrikant heeft nooit de precieze werking en materialen bevestigd dus het wonder van de wonderspons zal altijd een beetje een mysterie blijven. Het is ook niet heel belangrijk te weten hoe het precies werkt, zolang u maar gebruik kunt maken van een wonderspons. Een ding is zeker, zo een spons mag absoluut niet missen in uw huis.

De wonderspons gebruiken

Het werken met een wonderspons is erg makkelijk. Het enige wat u nodig heeft is de spons zelf en wat water. Het is erg prettig om te kunnen werken zonder heftige schoonmaakmiddelen om hardnekkige vlekken weg te krijgen. U hoeft na gebruik uw huis dus niet uren te laten luchten om alle dampen van de schoonmaakmiddelen weg te krijgen. Wat een groot voordeel is aan het werken met een wonderspons is dat u niet hard hoeft te schrobben. De spons doet het zware werk zelf dus er rustig mee over het vuile oppervlak wrijven is genoeg om zelfs de lastigste vlekken te verwijderen.

Zelfs weer schone muren

Het is voor veel mensen een grote vraag op welke manier muren het best schoongemaakt kunnen worden. Een wonderspons is een prima middel om hierbij te gebruiken. Door zijn vermogen om vuil makkelijk te verwijderen met slechts water maakt het mogelijk de muren op een zachte manier weer schoon te krijgen. U kunt hiermee de verf niet per ongeluk van de muur wassen en alleen het vuil verdwijnt dus. Uw muren hoeven niet voor altijd een vlek te hebben omdat u niet weet hoe u dit kunt verwijderen, enkele minuten met een wonderspons kan letterlijk wonderen verrichten op uw muur.

Erg veelzijdig te gebruiken

Door het zachte materiaal waarvan de wonderspons is gemaakt kunt u hem gebruiken op alle ondergronden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het aanbrengen van schade aan het oppervlak waarop u hem gebruikt. Het vuil zal snel en makkelijk verdwijnen zonder dat er krassen achterblijven. Zoals u heeft kunnen lezen kunt u een wonderspons zelfs gebruiken op geverfde muren zonder dat u de verf verwijderd. Als u opzoek bent naar een echt veelzijdige spons die zelfs het zware werk aankan, dan is een wonderspons precies waarnaar u opzoek bent.

Geen vuiltje meer te bekennen

Doordat een wonderspons zo veelzijdig te gebruiken is, is het dus niet nodig om ergens is huis een storende vlek te hebben. Als uw kind ergens op tekent met stift is dit geen probleem, u verwijderd het makkelijk met de spons. Vieze vlekken op de muur kunt u verwijderen zonder risico op een lelijke muur. U kunt het zo gek niet bedenken of de wonderspons kan het schoonkrijgen. Gebruik deze spons en er is in uw huis geen vuiltje meer te bekennen.

Waarom zou u urenlang schrobben op een vlek met het risico het oppervlak te beschadigen. Dit is namelijk niet nodig dankzij de wonderspons. Het zal u versteld doen staat hoe goed deze sponzen daadwerkelijk hun werk doen. Bestel een wonderspons bij Megatip.be en ontdek zelf hoe wonderlijk de werking hiervan is. Als u er eenmaal een geprobeerd hebt zal u er altijd een in huis willen hebben liggen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x