Vloermop

Sorteer op:

Deze Swiffer WetJet is een alles-in-één Spray Mop en is voorzien van een dubbele jetspray die de juiste dosis reinigingsoplossing gelijkmatig verdeelt voor ultra-efficiënte reiniging.
- Geschikt voor iedere vloersoort
- Swiffer WetJet Compleet
€34,95
Swiffer WetJet navul reinigingsdoekjes. Dankzij de absorptie- en vergrendelingstechnologie nemen Swiffer WetJet microvezeldoekjes vuil en verontreiniging diep in de vezels op, zodat het voorgoed verdwijnt.
Inhoud , 10 Reinigingsdoekjes
€9,95
Het WetJet Reinigingsmiddel is geschikt voor alle oppervlakken en houdt het vuil diep in het doekje vast.
Speciaal ontwikkeld reinigingsmiddel om vet en hardnekkige vlekken te verwijderen.
Inhoud, 1,25 Liter
€9,95
Met dit meervoudig Spinning mop systeem Is schoonmaken kinderspel, kan voor alle soorten ondergronden gebruikt worden , zoals bv. Vloeren , parket ,laminaat ,Ramen ,auto's, ..enz.
Deze Turbo Supa mop is met Up & down systeem en met trapsysteem
€44,95
Dit is een vervangsteel UP & Down systeem van de Supa mop spinning mopper.
Deze steel past in elke spinner mop.
€19,95
Ronde vervang schijf voor Supa Mop steel UP & Down
€5,95
Microvezel vervang moppen voor Supa mop spinning mopper
Deze vervang moppen in microvezel kwaliteit passen op elke steel van de spinner mop.
€5,95
Het multifunctionele onderstel met wielen is 360° draaibaar waardoor U de Supa Mop zeer eenvoudig en snel kan verplaatsen zonder Uw rug te belasten.
Perfecte pasvorm en gemakkelijk verplaatsen van Uw Supa Mop.
€19,95
Sale
De Easy Flat Mop van Aqua Laser is de ideale oplossing voor het dweilen van de vloer op een ergonomische, verantwoorde en vooral hygiënische manier. Buigen of met de hand uitwringen is niet meer nodig.
Eenvoudig door het zelfreinigende mechanisme
€29,90 €24,95
Deze super absorberende microvezeldoeken zijn speciaal gemaakt voor de Easy Flat Mop en zijn wasbaar in de wasmachine.
Afmetingen, 32 x 12,5 cm.
€5,95
Sale
De Aqua Laser Spray Mop is zeer handig door zijn sprayfunctie voor alle soorten ondergronden. Simpel in gebruik. Daarnaast kan U moeiteloos onder moeilijk bereikbare plaatsen door zijn 360 graden roterende mopshoofd. en een mop om direct te reinigen...
€29,95 €24,95
Vervang mop voor de Aqua Laser spray mop. Deze microvezel doek is ideaal om al Uw vuil te verwijderen van alle soorten ondergronden , Vloer , parket laminaat , tegels , ...enz.
€7,95
Sale
Deze Aqua Laser Miracle Mop heeft een innovatief hands-free mopsysteem, waarbij U steeds Uw handen schoon en droog houdt en de mop makkelijk uitwringt en opbergt.
Inclusief 2 PVA sponzen
Multifunctionele emmer met 3 standen
€29,95 €24,95
Deze Magic Mop Original met dubbel rolsysteem is een uitermate handig dweilsysteem dat geschikt is voor alle ondergronden.
- Nooit meer wringen en lekt niet
- Super absorberend
- Ergonomische telescoopsteel tot 1,50 m.
€19,95
Vervangspons voor de Magic Mop Original 26 cm.
Kleur , Blauw
€7,45
De magic mop original is een vloersysteem dat geschikt is voor alle soorten ondergronden , proper en droog te krijgen. Door zijn dubbele rol systeem droogt deze de ondergronden die U wilt bewerken zeer goed.
€19,95
Met dit Vloermop systeem voor grotere oppervlakken is schoonmaken kinderspel. Deze magic mop original met een werkbreedte van 38 cm. is een vloersysteem dat geschikt is voor alle soorten ondergronden , proper en droog te krijgen.
€24,95
Vervangspons voor de magic mop original 26 cm.
€7,45
Vervangspons voor de magic mop original 38 cm.
€9,45
Sale
In eerste instantie werd de Aqua Laser Clickball ontwikkeld voor de professionele reiniging. Door de ergonomische, ronde vorm van het aanzetstuk is het apparaat zeer eenvoudig en bijna zonder krachtsinspanning te gebruiken.
Geschikt voor ramen en vloeren
€24,95 €19,95
Aqua Laser heeft een superhygiënische mop op de markt gebracht. De naam Wring & Go Mop heeft meerdere betekenissen. De benaming verwijst als eerste naar het  geïntegreerde uitwringsysteem, deze zorgt dat U de mop niet met de handen hoeft aan te raken
€24,95
Sale
Vloermop met Microvezeldoek van het merk Squizzo met een werkbreedte van 40 cm. De telescoopsteel is uitschuifbaar tot 1,40 meter
€19,90 €17,95
Vervang Microvezeldoek voor Squizzo Vloermop 40 cm.
€7,95
Vlakmop vervaardigd uit 50% microvezels en 50% Bamboevezels voor grondig schoonmaken van alle gladde oppervlakken. Reinigen , Schuren en Polieren.
Afmeting 40 X 10 cm.
€7,95

Vloeren worden erg snel vuil en dat is dan ook de reden waarom regelmatig moppen van de vloer zo belangrijk is. Door gebruik te maken van een goede vloermop wordt uw vloer niet alleen erg goed schoon maar ziet de vloer er ook direct mooi uit. Niemand wil door een huis lopen en eindigen met zwarte sokken of vieze voeten. Een vloermop van goede kwaliteit verwijderd vloer snel en makkelijk van de vloer en geeft altijd een mooi resultaat. Wilt u meer weten over de diverse varianten uit ons assortiment, lees dan verder en ontdek meer over onze geweldige moppen.

De vloer grondig reinigen

Het is zeker met vloeren erg belangrijk om deze grondig te reinigen. Het maakt niet uit of u kinderen heeft die over de grond kruipen of dat u alleen woont. Het grondig reinigen van een vloer is erg belangrijk omdat dit een echte broedplek voor bacteriën kan worden. Een vloermop helpt u om uw vloeren prachtig schoon te krijgen zonder dat u heel hard hoeft te schrobben. Het handige van een vloermop is dat u niet op handen en knieën het huis door hoeft voor een goede schoonmaakbeurt van de vloer. U kunt rechtop staan wat veel beter is voor uw rug en toch een mooi resultaat krijgen.

De microvezel vloermop

Microvezel doeken zijn tegenwoordig erg populair in de schoonmaak. Dit omdat u hiermee altijd het beste resultaat krijgt en geen heftige schoonmaakmiddelen nodig heeft. Om deze reden is een microvezel vloermop ook zo fantastisch. U krijgt altijd de mooiste vloeren wanneer u hier gebruik van maakt. Als u last heeft van strepen op de vloer na het dweilen en u zich hieraan stoort dan is een microvezel vloermop de perfecte oplossing voor dit probleem. Microvezel neemt vuil en vocht heel goed op en is te gebruiken op alle vloeren. Een microvezel vloermop is perfect te wassen zodat u elke keer een schone mop klaar heeft liggen voor gebruik.

Kiezen voor bamboe

Bamboe is minder bekend als microvezel maar is zeker in populariteit aan het toenemen in de schoonmaakwereld. Een bamboe vloermop geeft u een perfect schoon en streeploos resultaat. Ook is het materiaal erg sterk, omdat het afkomstig is van de bekende plant. Bij een bamboe vloermop zijn deze vezels vaak vermengd met microvezels en krijgt u het mooiste resultaat. Een groot voordeel van een vloermop met bamboevezels is dat uw vloer direct na het dweilen weer droog is en u dus niet lang hoeft te wachten voordat u weer rond kunt lopen in huis.

Onderdelen vervangen of wassen

Bij het dweilen van de vloer heeft u goede producten nodig om het beste resultaat te behalen. Een vieze vloermop zal uiteraard geen schone vloer geven. U kunt om deze reden de vloermop altijd wassen om elke keer schoon te kunnen beginnen. Op een gegeven moment zal en vloermop toch vervangen moeten worden. In ons assortiment vindt u dan ook diverse losse moppen die u kunt gebruiken ter vervanging van uw oude mop waardoor u geen heel nieuwe set hoeft aan te schaffen. Soms is wassen genoeg maar als u merkt dat uw resultaten niet meer zo mooi zijn als u wenst dan is het vervangen van de vloermop een goede optie.

Met een vloermop streeploze resultaten krijgen

Bij het dweilen van uw huis draait het niet alleen om het hebben van een schone vloer. Uiteraard wilt u ook dat de vloer er geweldig uitziet na het dweilen. Achtergebleven strepen door waterresten horen daar niet bij. Door gebruik te maken van een goede vloermop kunt u dit voorkomen. Zoals u heeft kunnen lezen is het gebruiken van microvezel en bamboe hiervoor een erg goede optie. Wanneer u gebruik maakt van een goede vloermop met emmer kunt u het overtollige water uitwringen waardoor u ook hiermee een mooi resultaat krijgt.

Een vloermop met sprayfunctie

Bent u het zat om elke keer een emmer met sop te moeten maken en de dweil steeds opnieuw nat te maken? Dit is vanaf nu niet meer nodig. In ons assortiment vindt u namelijk ook een vloermop met sprayfunctie. Deze mop heeft een compartiment waar u het water in kunt vullen. Tijdens het dweilen kunt u het systeem bedienen zodat er water uitkomt wanneer u dat nodig vindt. U kunt dus precies kiezen hoe nat u wilt dweilen en u hoeft nooit meer de vloermop nat te maken in een emmer. Dit is een handig systeem wat dweilen niet alleen makkelijker maakt, u zult er hiermee ook meer plezier in krijgen.

Het dweilen van een vloer is erg belangrijk, het maakt namelijk een groot deel van uw huis. Als uw vloer er goed uitziet zorgt dit ervoor dat uw hele huis er daardoor direct netter uitziet. De vloer kan veel bacteriën bevatten wanneer het schoonmaken niet goed gebeurd. In ons assortiment vindt u de vloermop die voldoet aan uw wensen en die ervoor zorgt dat uw vloer perfect en streeploos schoon is. Wilt u een vloermop aanschaffen die gemaakt is van kwalitatief goede producten en waarmee u dus erg vaak kunt werken, bestel dan een vloermop uit het assortiment van Megatip.be.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x