Vloermop & doeken

Sorteer op:

Met dit meervoudig Spinning mop systeem Is schoonmaken kinderspel, kan voor alle soorten ondergronden gebruikt worden , zoals bv. Vloeren , parket ,laminaat ,Ramen ,auto's, ..enz.
Deze Turbo Supa mop is met Up & down systeem en met trapsysteem
€44,95
Dit is een vervangsteel UP & Down systeem van de Supa mop spinning mopper.
Deze steel past in elke spinner mop.
€19,95
Microvezel vervang moppen voor Supa mop spinning mopper
Deze vervang moppen in microvezel kwaliteit passen op elke steel van de spinner mop.
€5,95
De magic mop original is een vloersysteem dat geschikt is voor alle soorten ondergronden , proper en droog te krijgen. Door zijn dubbele rol systeem droogt deze de ondergronden die U wilt bewerken zeer goed.
€19,88
Met dit Vloermop systeem voor grotere oppervlakken is schoonmaken kinderspel. Deze magic mop original met een werkbreedte van 38 cm. is een vloersysteem dat geschikt is voor alle soorten ondergronden , proper en droog te krijgen.
€24,88
De Aqua Laser Spray Mop is zeer handig door zijn sprayfunctie voor alle soorten ondergronden. Simpel in gebruik. Daarnaast kan U moeiteloos onder moeilijk bereikbare plaatsen door zijn 360 graden roterende mopshoofd. en een mop om direct te reinigen...
€29,95
Vervangspons voor de magic mop original 26 cm.
€7,45
Vervangspons voor de magic mop original 38 cm.
€9,85
Vervang mop voor de Aqua Laser spray mop. Deze microvezel doek is ideaal om al Uw vuil te verwijderen van alle soorten ondergronden , Vloer , parket laminaat , tegels , ...enz.
€7,95
Sale
Vloermop met Microvezeldoek van het merk Squizzo met een werkbreedte van 40 cm. De telescoopsteel is uitschuifbaar tot 1,40 meter
€19,90 €17,95
Vervang Microvezeldoek voor Squizzo Vloermop 40 cm.
€7,95
Vlakmop vervaardigd uit 50% microvezels en 50% Bamboevezels voor grondig schoonmaken van alle gladde oppervlakken. Reinigen , Schuren en Polieren.
Afmeting 40 X 10 cm.
€7,95
Vloermop met een Flip-Flap systeem met magnetische mop houder van 40 cm. breed
De telescoopsteel is uitschuifbaar tot 1,80 meter
€28,95
Dit is de standaard Vloermop met flip-flap systeem , vloer mop van 40 cm breed met telescoopsteel die uitschuifbaar is tot 1,80 meter.
€12,95
Deze vlakmop is vervaardigd van Microvezel en heeft een zeer duurzame samenstelling waardoor hij meer vuil en vocht opneemt.
Past op alle Vloer moppen met flip-flap systeem.
€9,95
Deze doek is vervaardigd van Soft microfiber materiaal en heeft een zeer goede samenstelling.
Waardoor hij meer vuil opneemt.
Past op alle Vloer moppen met flip-flap systeem.
€9,95
Deze vloermop doek van Bamboe is vervaardigt van Bamboe - microvezel waardoor ze een langere levensduur hebben en beter vuil opnemen.
Past op alle Vloer moppen met flip-flap systeem.
€9,95
Deze vloer mop doek super soft van Bamboe is vervaardigt van Bamboe - microvezel waardoor deze een langere levensduur heeft en beter vuil en vocht absorbeert.
Past op alle Vloer moppen met flip-flap systeem.
€11,95
De Bambus Kristall vloermop is geschikt voor alle ondergronden en garandeert schone , streeploze en glanzende vloeren. De microvezel mop met efficiënte bamboevezels past op alle vloermoppen met flip-flap systeem.
Afmeting , 45 x 15 cm.
€11,95
Fluffy Microvezel mop die zowel nat als droog kan gebruikt worden.
Efficiënt vuil verwijderen en doeltreffend stof opnemen.
Past op alle Vloermoppen met flip-flap systeem.
Afmetingen , 45 x 15 cm.
€5,99
De vlakmop Fluffy Microvezel kan nat als droog gebruikt worden. Zal uitstekend het vuil verwijderen en uitermate efficiënt stof opnemen.
Past op alle Vloermoppen met flip-flap systeem.
Afmetingen , 45 x 15 cm.
Kleur , Groen
€5,99
De Fluffy Microvezel vloermop is geschikt voor nat- en droog gebruik en kan alle ondergronden aan.
Efficiënt vuil verwijderen en doeltreffend stof opnemen.
Past op alle Vloermoppen met flip-flap systeem.
Afmetingen , 45 x 15 cm.
Kleur , Geel
€5,99
Deze microvezel vlakmop is droog uitermate geschikt om stof te verwijderen , Nat zal deze fluffy vacht alle oppervlakken grondig reinigen.
Past op alle Vloermoppen met flip-flap systeem.
Afmetingen , 45 x 15 cm.
Kleur , Blauw
€5,99
Vloerspons met uitwring systeem

Geen natte handen meer met het uitwring systeem
Geen pijn in de rug meer om te bukken.
€24,95

Grondig schoonmaken met deze vloermop

Wanneer u oppervlakkig vuil wenst te verwijderen van de vloer kunt u er uiteraard voor kiezen om gebruik te maken van een gewone borstel, maar ook een vloermop behoort tot de mogelijkheden. Door middel van een vloermop is het veel eenvoudiger mogelijk om het vuil van uw vloer te verwijderen. In tegenstelling tot een borstel beschikt deze namelijk over een draaiende kop waardoor u niet alleen onder kasten kunt schoonmaken, maar ook op andere moeilijk te bereiken plaatsen. Daarnaast kunt u met behulp van een vloermop zowel droog als nat schoonmaken waardoor u steeds over een gepaste reinigingswijze beschikt. Wilt u ook graag een kwalitatieve en voordelige vloermop in huis halen? Aarzel dan niet langer en ontdek snel het ruime assortiment hier bij Megatip.be!


Vloermop met spray functie

Een vloermop is tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met diverse extra's. Een bekend voorbeeld daarvan is de zogenaamde Aqua Laser Spray Mop. Deze vloermop beschikt niet alleen over een mopshoofd dat draaibaar is, daarnaast is ze uiteraard voorzien van een microvezel mop en beschikt ze over een hervulbare tank waar water en een schoonheidsproduct in kan worden gestopt. Tot slot is deze interessante vloermop ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor ze steeds zonder probleem al uw verwachtingen zal weten in te lossen.


Vloermoppen in alle prijsklassen

Wanneer u graag een vloermop wenst aan te kopen spreekt het voor zich dat u hier bij voorkeur niet zoveel geld aan uit zult willen geven. Dat neemt echter niet weg dat u toch graag gebruik zult willen maken van een echt kwalitatieve vloermop die ook nog eens beschikt over een lange levensduur. Hier bij Megatip.be kunt u niet alleen enkele van de beste vloermoppen op de markt aankopen, daarnaast beschikken deze steevast over een zeer aantrekkelijk prijskaartje. Op deze manier wordt het beste van twee werelden gecombineerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x