Unger

Sorteer op:

Osmose starterkit nLite Hydropower ,
DI12T - HydroPower DI 6 L. Incl. TDS-meter + harszak
AN60G - nLite Alu mastersteel, 6 m
NL20G - nLite slang, 20 m
NLR27 - nLite hoekborstel 27 cm
FTGOS - HiFlo MultiLink hoekadapter
€439,95
DI Kit voor experts,
DI24T -HydroPower DI, 12 l. Incl. TDS-meter + harszakken
CT81T -nLite One Carbon telescoopsteel, 8.1m
NL25G -nLite slang, 25 m
NLR27 -nLite hoekborstel, 27 cm
FTGOS -HiFlo MultiLink hoekadapter
TMOOV -HiFlo Control compleet
€1.295,95
DI48C - HydroPower DI 24 L Incl. TDS Meter + harszakken + kar
CT67G - nLite carbon mastersteel, 6.63 m
CT35G - nLite carbon uitbreidingssteel, 3.41 m
NL25G - nLite slang 25 m
NLR27 - nLite hoekborstel 27 cm
NLG20 - nLite MultiLink hoekadapter 20 cm
€1.899,95
- HydroPower Ultra Zuiver water filter S (Osmose)
- Aluminium Telescoopsteel 6 meter
- Hoekborstel 27 cm
- Inclusief , HiFlo Control , hoekadapter en slang
€578,95
- HydroPower Ultra Zuiver water filter S (Osmose)
- Glasvezel Telescoopsteel 9 meter
- Hoekborstel 27 cm
- Inclusief , HiFlo Control , hoekadapter en slang
€779,95
- HydroPower Ultra Zuiver water filter LC (Osmose) met kar
- Glasvezel Telescoopsteel 6 meter
- Hoekborstel 27 cm
- Inclusief , HiFlo Control , hoekadapter en slang
€1.194,95
- HydroPower Ultra Zuiver water filter LC (Osmose) met kar
- Carbon Telescoopsteel 10 meter
- Hoekborstel 40 cm
- Inclusief , HiFlo Control , hoekadapter en slang
€1.994,95
Deze hoogwaardige reinigingsset voor ramen en kozijnen is samengesteld uit een kwalitatieve aluminium telescoopsteel van 6 meter , zachte waterdoorlatende hoekborstel , kniegewricht en waterslang.
Efficiënte reiniging tot 6 meter + eigen lichaamslengte
€192,95
Schoonmaken van ramen , kozijnen en alle hoge oppervlakken is voortaan gemakkelijk en efficiënt met deze kwalitatieve schoonmaakset.
Duurzame aluminium telescoopsteel 9 meter , zachte hoekborstel , kniegewricht en waterslang.
€247,90
Deze kwalitatieve reinigingsset voor zonnepanelen van Unger is samengesteld uit een hoogwaardige aluminium telescoopsteel van 6 meter , zachte hoekborstel , kniegewricht en waterslang voor aansluiting op Uw tuinslang.
Efficiënte reiniging en duurzaam
€194,95
Zonnepanelen reinigen is voortaan kinderspel met deze professionele schoonmaakset. De kwalitatieve aluminium telescoopsteel van 9 meter met zachte Solar hoekborstel , kniegewricht en waterslang is duurzaam en gemakkelijk in gebruik.
€249,90
Deze kwaliteitsvolle glasvezel telescoopsteel van Unger heeft een uitgeschoven lengte van 6 meter waardoor het reinigen van hoge oppervlakken sneller en veiliger kan. De multifunctionele zachte hoekborstel is ideaal voor ramen , kozijnen, oversteken , ..
€299,95
Deze hoogwaardige telescoopsteel van Unger is vervaardigd uit glasvezel en kan uitgeschoven worden tot 9 meter , Met deze schoonmaakset kan U dus hoge oppervlakken reinigen tot een hoogte van cà 10,50 meter. Met zachte hoekborstel , kniegewricht en slang.
€402,95
Deze hoogwaardige telescoopsteel van 6 m. vervaardigt uit glasvezel biedt optimale stijfheid waardoor het reinigen van hoge oppervlakken gemakkelijker en efficiënter gebeurt.
Telescoopsteel 6 m , Zachte borstel , kniegewricht en waterslang.
€294,95
Deze Unger telescoopsteel van Glasvezel die uitschuifbaar is tot 9 meter heeft een hoge stijfheid en zal zelfs in de hoogste stand gemakkelijk Uw oppervlakken reinigen.
Telescoopsteel 9 meter , zachte zonnepaneel borstel , kniegewricht en waterslang.
€398,95
Deze Carbon telescoopsteel van Unger is licht in gewicht en heeft in uitgeschoven stand een maximale stijfheid. De set is samengesteld uit een Carbon steel van 6,50 m. , waterdoorlatende hoekborstel naar keuze , hoekadapter en waterslang.
€827,95
Deze kwalitatieve telescoopsteel is vervaardigd uit hoogwaardig Carbon en heeft een reikwijdte van 11,50 meter , uitschuifbaar tot 10 meter + eigen lichaamslengte.
Carbon Telescoopsteel 10 m. , Zachte hoekborstel , hoekadapter en waterslang
€1.177,95
Met deze hoogwaardige Carbon telescoopsteel kan U alle hoge oppervlakken schoonmaken tot 15 meter , Telescoopsteel uitschuifbaar tot 13,50 m. + eigen lichaamslengte.
Carbon telescoopsteel met Zachte hoekborstel , hoekadapter en waterslang.
€1.512,95
Deze aluminium telescoopsteel van 6 meter wordt aanbevolen voor het reinigen van oppervlakken tot 9 meter. De optimale kwaliteit van gewicht en stijfheid wordt garandeert voor professioneel gebruik.
- Innovatieve constructie
- Gemakkelijk uitbreidbaar
€89,95
Deze aluminium uitbreidingssteel van 3 meter wordt aanbevolen voor het reinigen van oppervlakken tot 9 meter. De optimale kwaliteit van gewicht en stijfheid wordt garandeert voor professioneel gebruik.
- Innovatieve constructie
- 3 meter , 2-delig
€54,95
De glasvezel telescoopsteel van 6 meter biedt optimale kwaliteit van gewicht en stijfheid en is geschikt voor professioneel gebruik. Deze 4- delige telescoopsteel van Unger staat garant voor comfort en het beste reinigingseffect.
Innovatieve constructie
€169,95
Deze glasvezel uitbreidingssteel van 3 meter wordt aanbevolen voor het reinigen van oppervlakken tot 9 meter. De optimale kwaliteit van gewicht en stijfheid wordt garandeert voor professioneel gebruik.
- Innovatieve constructie
- 3 meter , 2-delig
€102,95
Carbon telescoopsteel HiFlo nLite van Unger, Evolutionaire steeltechnologie voor professionals. Deze Carbon mastersteel van 6,63 m. wordt aanbevolen voor werkhoogtes tot 13,50 meter (ca. 5 verdiepingen).
Hoge stijfheid - gering gewicht - 4-delig. -
€674,95
Carbon uitbreidingstelescoopsteel HiFlo nLite van Unger, Evolutionaire steeltechnologie voor professionals. Deze Carbon uitbreidingssteel van 3,41 m. wordt aanbevolen voor werkhoogtes tot 13,50 meter
Hoge stijfheid - gering gewicht - 2-delig.
€334,95

De producten van Unger zijn ideaal voor het efficiënt en veilig schoonmaken van zonnepanelen en ramen. In het assortiment van Megatip.be vindt u borstels, telescoopstelen, wissers en schrapers. Met deze professionele tools krijgt u vrijwel iedere oppervlakte grondig schoon. Bekijk ons gehele assortiment hierboven.

Over Unger

Het bedrijf is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten die echte waarde bieden aan schoonmaakprofessionals. De producten in het assortiment zijn klantgericht en worden grondig getest en goedgekeurd door klanten voordat deze op de markt worden gebracht. De producten worden ontworpen met de volgende aspecten in het achterhoofd; veiligheid, comfort en efficiëntie.

Op dit moment gebruiken schoonmaakbedrijven in meer dan 80 landen over de gehele wereld de producten van Unger. Het bedrijf heeft een internationale reputatie opgebouwd als toonaangevende fabrikant van professionele reinigings- en onderhoudsproducten.

Al sinds de oprichting, meer dan 50 jaar geleden, streeft Unger ernaar om hoogwaardige innovatieve producten te ontwikkelen die de efficiëntie van schoonmakers over de hele wereld verbeteren. Daarnaast staat het welzijn van schoonmakers bij dit bedrijf hoog in het vaandel.

Het Osmosesysteem

Het reinigen van glazen oppervlakken met een Osmosesysteem van Unger biedt tal van voordelen voor de professionele glas- en bouwreiniger. Door het gebruik van het innovatieve zuiverwaterzuiveringssysteem kan het reinigingsproces efficiënt, veilig en milieuvriendelijk worden uitgevoerd.


Voordeel 1: Veiligheid

  • UNGER nLite-stoksystemen maken veilig werken mogelijk tot een hoogte van 20 m vanaf de grond
  • Gevaarlijke ladders of dure hoogwerkers kunnen worden vermeden

Voordeel 2: Tijdwinst

  • Oppervlakken kunnen sneller worden gereinigd met systemen voor zuiver water
  • Vanwege de uitgefilterde mineralen is het niet nodig om de ramen te verwijderen en te polijsten, omdat ze drogen zonder strepen of resten achter te laten

HiFlo nLite Systeem

nLite en HydryPower zijn de milieuvriendelijke reinigsystemen geschikt voor het schoonmaken van alle PV-/zonne-installaties. Deze reinigingssystemen bevatten geen chemicaliën en maken gebruik van zuiver water.

Zuiver water is water in de meest zuivere vorm. De mineralen in het water worden door middel van een fysisch proces onttrokken, zodat er geen kalkresten achterblijven op het glasoppervlak. Dit zuivere water heeft de volgende voordelen:

  • Tijdens de filtering worden alle mineralen uit water gehaald, waardoor dit zuivere water het vuil en mineralen tijdens de reiniging weer opneemt.
  • Tijdens het spoelen met veel water stroomt het vuil weg
  • Het resultaat is een streeploos oppervlak
  • Het oppervlak hoeft niet gedroogd te worden voor een glanzend eindresultaat

Waar moet u op letten tijdens het reinigen van PV- en zonnemodules?

Wanneer u aan de slag gaat met het reinigen van zonnepanelen dient u rekening te houden met een aantal zaken. Zo dient u grote temperatuursverschillen te vermijden tussen het water en het oppervlak. Zeker in de zomer kunnen de zonnepanelen erg warm worden. Hiernaast mag het water geen temperatuursverschil hebben van meer dan 20°C met de lucht.

Contact opnemen?

Wilt u meer informatie over de producten van Unger dan is het vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Dit kunt u het beste doen door te bellen naar +32 475 – 873 442 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Wij vertellen u graag meer over de producten van Unger.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x